icon

SOUTĚŽ: sloníci HiPP

lidka_hipp
18. feb 2016

Je tu naše nejoblíbenější soutěž 🙂 Jestli chcete vyhrát plyšového sloníka HiPP, máte příležitost! Stačí do diskuse vložit fotku svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Pět vybraných příspěvků odměníme hebkým sloníkem, se kterým si mohou hrát i ty nejmenší děti 🙂

SOUTĚŽ: sloníci HiPP
staniacik
18. feb 2016

Náš Jakubko má už tri a pol roka obľúbeného medvedíka. Z pôvodnej farby je už max. vyblednutý, čiapočku už má zošúchanú a aj celý macko je už taký "menej nadýchaný", no stále je najobľúbenejšou hračkou, bez ktorej sa u nás nechodí ani na wc 🙂. Nový sloník by ho určite veľmi, veľmi potešil 🙂 .

fazulka17
18. feb 2016

u nás sú to bábiky a táto ,,čo pije mliečko´´ je najibľúbenejšia

dobromila1111
18. feb 2016

Je to zirafa a dolezity je zadok, z ktoreho ide ten dobry chvostik,ktorym si ocka potiera. "Zofku"ma stale, dudu sme uz zahodili 🙂

martami
18. feb 2016

môj obľúbený psík MIMINKA, s ktorým spím už od narodenia 😉

anny1984
18. feb 2016

Naša Anet má najradšej túlenie sa k mäkkým hračkám a najlepšie keď sú to macíkovia. A obaja radi sledujú ako perie práčka 🙂

makovicka8
18. feb 2016

Toto je foto s pred roka ale bez "moo" ako toto plysove srdiečko vola nikam nemôžme ísť

macopka
18. feb 2016

Havko chodi s nami vsade 🙂

liveka
18. feb 2016

malý veľký psík 🙂

iwuska1401
18. feb 2016

jednoznacne slonik 😀

darling82
18. feb 2016

My sa hráme so všetkym možným..... 🙂

dadka_bb
18. feb 2016

Nase naj hracky su momentalne paradoxne vsetko mozne,len nie hracky 🙂 svetielko na bicykel je hryzatko, pracka je superna hudobna zabavka pri stlacani gombikov 🙂.hracky pre male deti ma nudia!!! To si pospím....hrajte sa vy 🙂

majjka4
18. feb 2016

U nas je to podla nalady 🙂

bibinka78
18. feb 2016
blbovina
18. feb 2016

U nas je oblubenou hrackou vsetko a hlavne to, co maminka zakazuje.

topier
18. feb 2016

Tak toto sú naše obľúbené.. 😀 Pred spaním ich naukladáme do postieľky, potom ich maminka na tajňáša poprekladá na druhú stranu postele, aby mohla Miška kľudne spať. A keď sa Miška naspinká, minimálne 2 kúsky si vezme so sebou, nachová ich a posadí na gauč 🙂 A inak s ňou chodia na prechádzky, na záchod, číta im, kúpe ich a všetky tie bežné veci..

mary_m
18. feb 2016

obľúbené auto 😉

daduska2222
18. feb 2016

Milujem plyšáčiky,taký krásny sloónik by ma potešil😃

majjka4
18. feb 2016

... 😉 jednoznacne prevladaju plysaky

monika11m
18. feb 2016

Luky ma najradsej malickeho macka kedze sam je malicky macko

kacenka1302
18. feb 2016

Dominik si veľmi obľúbil maca,ale von s nami nechodí 😀

kacenka1302
18. feb 2016

Dominik si veľmi obľúbil maca,ale von s nami nechodí nakoľko má 140cm 😀

ivankaberrynka
18. feb 2016

Momentálne úplne najobľúbenejšou hračkou sú jej vlastné nožičky 🙂

evulienkaslx
18. feb 2016

u nas ficime na mackoch a Maske 🙂

moncsi1987
18. feb 2016

Nasou najoblubenejsou hrackou je odrazadlo,chodime s nim von kazdy den a verte mi aj ked snezi 🙂

ivanka46
18. feb 2016

Akcia: hladame Sabinku 😀 😀
Sabinkina oblubena hracka 🙂

wandie
18. feb 2016

Ked bol mladsi syncek babatko, tak mal oblubeneho mojkacika, s ktorym rad buval, ale teraz ma 1,5 roka a nema vyslovene oblubenu hracku, jeho bavia skor normalne auta, formule (jednu taku formulu maju drobci u dedka) alebo zive zvieratka, kazdy den chodime krmit kozicky, ked ideme na prechadzku 🙂

vladkulienka
18. feb 2016

U nas su momentalne top babiky a minie, ale vsetky musia mat plienky a prebalujeme...a o chvilu bude doma aj ziva babika - bracek.

lennulik1
18. feb 2016

Dobry vecer,
nas Misko ma velmi rad "Pana Miťáka", ma ho uz od malicka az dodnes, i ked k nemu pribudla ovecka a ti dalsi dva "kamosi" su mladsieho braceka 🙂
a samozrejme - velmi oblubene su aj tie prakticke "hracky" z kuchyne :D

wandie
18. feb 2016

@wandie nedalo mi to fotky ☹ Skusim sem

mandelina
18. feb 2016

Ela má veľmi rada šmýkalky a jednu jej doniesol Ježiško...top hračka 😀