SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
Taky si svůj život neumíte představit bez vlhčených ubrousků? Pro mě jsou doslova darem z nebes 😀
Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, kdy vám ubrousky pomohly a zachránily situaci emoticon Pět vybraných odpovědí se může těšit na pořádný balík 😀 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.
Abyste věděly, o co soutěžíte, tak tady pár informací k našim ubrouskům:
Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://www.hipp.sk/kozmetika/produkty/produkty/...

Tak u nás, okrem klasiky, sa osvedčili pri utieraní topánok (jedny máme odložené vždy v botníku 😉 ), ak potrebujem narýchlo poutierať prach na viditeľných miestach (hlavne ak príde nečakaná návšteva 😀 ) a vlhčené obrúsky dokonca milujú aj kvety- sú vďačné, ak im poutieram listy od prachu 🙂 zatiaľ všetky žijúúú...ďakujem človeku, ktorý ich vymyslel 🙂
Ja si tiez neviem predstavit fungovanie bez vlhcenych obruskov. Pouzivame ich na ocistu babatka, taktiez ked treba rychlo utriet vyplute prikrmy z dlazky, alebo ine necistoty, takisto sa nimi da super vycistit srdacka na krmenie, utriet prach narychlo... Mame ich stale so sebou, ked ideme von a nesmu nam chybat ani v aute. Maju skratka vsestranne vyuzitie a som Vam povdacna, ze nam usetria kopu starosti i casu. 👪
Ted môj šušňoško má 2,5roka a teda stále nám zachraňujú situácie 🙂 vlhčenky používame dokonca aj my 🙂
Vlhke obrusky su pre nas nevyhnutnostou. Pouzivam ich na utieranie zadocku, ruk, ust a pod. Zachranit situaciu sa im uz podarilo niekolkokrat ....... ked sa vonku spustila krv z nosa, očistenie zašpinenych topanok a tak 🙂
Vlhčrné obrúsky používame stále a tých momentov,kedy nám pomohli je veľa.Preto ja nenapíšem,kedy zachranili situáciu,ale moment kedy mi veeeelmi chýbali.Išli sme k dr. Na prehliadku,maly bol práve prebalený,tak som plienku a utierky nechala v aute.Kym sme čakali manžel odbehol pre dcerku do škôlky.Malý sa v čakárni hral a zrazu ,,rana ,,do plienky.Všade smrad a ja som nevedela,čo teraz robit.Nemam plienky,nemam utierky...doktorka mu bude pozerat aj do plienky,nemôžem ho predsa poloziť jej na stôl neprebaleneho.Prežívala som riadny stres.Chvalabohu som to vyriešila,ale povedala som si,ze bez utierok uz ani na krok
Vlhčené utierky sú teda vec,
ja som ich veľký priaznivec,
vždy ich doma po ruke mám,
aby som sa vyhla zbytočným traumám,
keby sa stala nehoda,
a v plienke by bola zrazu úroda.
No nielen ich použijem na zadoček,
ale aj keď si chcem dať vonku perníček,
očistím si pred papaním špinavé ručičky,
nech nie sú zbytočné rečičky,
vlhčené utierky sú proste kamarát,
na moju priazeň ten správny kandidát.
Práve mi napadla jedna úsmevná príhoda,
keď bola u nás tá správna pohoda,
a babke utierka na riad chýbala,
a z kuchyne na nás volala,
ja som zo svojej izbičky pribehla,
a s vlhčenou utierkou v ruke pomohla 😉.
ja si spominam na situaciu asi 2tyzdne dozadu kedy mi po ceste domov zacalo blbnut auto tak som odstavila a ako spravna soferka som sa troska pohrabala v motore cele ruky spinave ale vlhcene vzdy a vsade pri kazdej situaci 😀 a samozreme pre dcerku lebo to ked vypustim von a je mokro musi hned v prvom blate skoncit 😀
Vdaka tomu, co vhlcene obrusky vymyslel! Okrem neocenitelnej pomoci pri detickach je to aj super pomocnik nielen v domacnosti l, ale aj na vyletoch.
Ked sme boli s manzelom na poznavacke autobusom v Parizi, boli pre mna neskutocna pomoc. Cesta nam trvala 14 hod.a rano ked bus zastavil na odpocivadle,kde sme sa mohli umyt,boli sme vsetci stastni. Radost ale trvala len dovtedy,pokial sme nezbadali tem neskutocny rad cakajucich ludi na wecka... Neboli sme jediny autobus :D nebolo sance aspoň tvar oplachnut. Tak ma napadli vlhcene,vytiahla som, a zacala sa "umyvat", potom sa pridal aj manzel a dalsi spolucestujuci tiez (niektori mali aj svoje vlhcene). No a aj vdaka nim mame priatelstvo s jednou kockou, s ktorou sme v kontakte dodnes. Takze vlhcene obrusky aj spajaju ludi a vytvaraju priatelstva ked ich potrebuju ludia (nielen)" v nudzi".
Este ma napadla taka "romantika" - ked sme sedeli na tom vylete v parku, vytiahli sme rezen v chlebe (boli sme originalny, ja viem :D) tak nebolo lepsieho ako ked sme si zamastene ruky mohli utriet do vlhcenyyyych 🙂 dodnes pamatam ako to muz chvalil este mesiac po vylete 🙂
@lidka_hipp súhlasím s tebou,že vlhcene obrusky su dar z nebies🙂 uz som nimi utierala nutelu zo steny, rozliatu ovocnu výživu v koberci, zachranovala som aj situaciu u doktorky,ked sa maly povracal, ale nikdy nezabudnem ako ešte v pôrodnici na veľkej vizite pre bábätká stali okolo mojej 2 dňovej Kristinky vsetky doktorky,sestričky a aj ja a ona ako bola vyzlecena si chudatko prdla a vyletelo z nej aj tie babetkovske hovienka.....🙂 juuuuj.....všetky sme boli ošpliechane,zacali sme sa smiať a mne nezostalo nic ine ako porozdavat kazdej ucastnicke vlhceny obrusok na utretie tváre a oblečenia.....no smejem sa aj dnes ked si na to spomínam🙂
Dcerka mi citlivu pokozku a ked jej sli zubky, mala casto podrazdenu ritku.po neviem kolkych obmenach vlhcenych obruskov sme zostali verni hipp. Tak ako aj s kozmetikou sme neskutocne spokojni. Pouzivame hipp sensitiv a dokonca aj ja pouzivame tieto pripravky kedze mam problemy s ekzemmi a hipp neobsahuje sulfaty. Dcerka zacinala s prvymi prikrmami od hipp a veruze sme mali problem naucit ju na bezne jedlo, kedze si na prikrmy velmi zvykla a chutili jej.som uprimne stastna ze vyrobky hipp su dostupne na nasom trhu.urcite im budem verna aj pri druhom dietati.
Mne okrem klasickeho vyuzitia zachrania vlhcene obrusky zivot vzdy ked je vonku skarede pocasie a moje topanky su v hroznom stave a ponahlame sa niekam .Na vlhcene obrusky sa mozem vzdy spolahnut 😉
najtrápnejšia situácia kde veľmi pomohli obrúsky bola keď sme cestovali s dcérkou autobusom, prišlo jej zle a ona sa povracala a ako som hľadala obrúsky aby som ju poutierala tak sa mi vylial aj obed ktorý som niesla mužovi do práce. Rozlialo sa to po celom autobuse a ako to už chodí na Slovensku všetci kukali na mňa a nieže by mi niekto pomohol no trapááás. A ja som nevedela že čo skôr vtedy ma zachránili obrúsky pretože som nimi poutierala aj dcéru a aj celý autobus 😀
Ahoj ja sa musim priznat ze ja sa s nimi aj odlicujem,a jasne ze na tie nase kakacky - vylucne vlhcene utierky pretoze mam karpalny tunel a dcerku neudrzim nad umyvadlom bolia ma ruky,pouzivame utierky, babka sa hneva ze trrba umyvat ale my sme nemali ani raz zapalenu ritku, dokonca aj v aute manzel pouziva,dakujeme
obrusky nam pomohli vo vela situáciách, ci uz pri beznych zalezitostiach doma, ci na cestách - pri hygiene zadocka, ust, ruk, ale aj v menej štandardných situáciách - na rychle utretie topánok, podlahy v kupelni, WC, zachodovej dosky apod. ale v týchto pripadoch je HIPP obrusky aj hriech minat, preto na taketo situacie uprednostnujem obrusky iných znaciek 😉
Tak u nas vlhcene obrusky idu ako teple rozky 🙂 .Raz sa mi stalo cestou do banky,ze sa mi vtacik vykakal na hlavu,no bolo to hrozne.Myslela som,ze umriem od hanby.Vytiahla som vlh.obrusky a zacala som si vlasy utierat,no hruza.Z odstupom casu sa na tom teraz smejem,ale vtedy my bolo do placu.
Ubrousky používám snad na všechno, proto jich u nás doma není nikdy dost. Používám je jak jinak, než na syna..., ale pak také třeba na stírání prachu v rozích na záchodě a v koupelně, kde se ten prach prostě šíleně drží, na rychlou očistu bot když spěchám, na šmouhy na bílé zdi např. od bláta nebo od zabitých rozpláclých komárů (fakt to funguje!!!, krvavé fleky jsou hned pryč emoticon ), na ušpiněné psí tlapky, na přístrojovou desku v autě, atp....... A mimochodem, když už jsme u toho auta...tak ubrousky nás opravdu zachránily, když se nám jednou v autě vylil meruňkový kvas během cesty do palírny. Byly to jen 2 malé bečky, takže manžel řekl, že brát vozík je zbytečné, že to dáme na zadní sedačky..no, jenže po cestě musel prudce zabrzdit a asi nemusím říkat jak to dopadlo .... emoticon emoticon emoticon emoticon
Som si istá, že nie som ani z ďaleka jediná, ktorá túto situáciu zažila. Bolo to ešte v lete. Boli sme na ceste ku kamarátke na hraciu návštevu. Vždy chodíme rovnakou trasou, popod veľký strom, na ktorom sedí asi milión vtáčikov... kakajúcich vtáčikov 😀 Preto volím cestu po úplnom kraji chodníku, kde som sa cítila v bezpečí 🙂 No samozrejme, keď sa človek ponáhľa, pozabudne sa. Tak som smelo trielila prostriedkom chodníka a samozrejme jeden z tých operencov nelenil a vyčaroval mi na celú ruku nové tetovanie. Našťastie sme vždy vyzbrojené aspoň jedným balením vlhčených obrúskov. Na návštevu sme prišli včas a bez tetovačky. No samozrejme som hneď utekala do kúpelne a 100x som si ruku umyla mydlom 😀
Predtým sme používali kozmetické obrúsky, kamoška mi ponukla vlhčené obrúsky. Keď som neskôr všetko prerátala, vyšlo mi to lacnejšie ako predtým, lebo teraz tie vlhčené používame na rôzne príležitosti.
Vlhčené utierky Hipp sme dostali ako súčať darčeka 😉 a keďže som bola verná inej značke posúvala som ich na neskoršie ☹ . Keď som sa k nim konečne dopracovala, bola som milo prekvapená jemnou vôňou a na dotyk príjemným povrchom. Odvtedy sme prešli na Hipp-ky a neviem si odviknúť od ich nádhernej vône. Používame ich takmer všade, ale najviac som spokojná, že môjmu bábätku sa z nich nerobia zapareninky na zadočku 🙂 , čo je pre mňa ako mamu veľmi dôležité. Aby bolo bábatko spokojné. 🙂 😵 🙂
Tak obrúsky mi zachraňujú život každý deň. Či už je to pri prebalovaní, pri utieraní prachu, nosím stále so sebou v taške. Milujem ich.
Vlhčené obrúsky doma používame na všetky možné účely a v rôznych situáciach, len ich obyčajne zabudnem kúpiť.
Aj my sa denne, už osem rokov
tešíme existencii Hipp obrúskom s prekrásnou vôňou! 😉
Od narodenia prvej až štvrtej dcérky,
Hipp obrúsky patria do našej kozmetickej zbierky. 😀
Poslúžili na nábytok, v autíčku i na kočík,
bez Hipp-u neurobíme von ani len krôčik!
Utierame zadoček, rúčky i tváričku,
mamičkinu kabelku i tatkovu botičku 😀 😀 😀
Najnovšia správička k vám teraz letí,
že sme po karnevale čistili zmaľované tváre detí! 😀
Ako inak, čím iným?
Hipp obrúskom - a nie jediným! 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎
Vždy ich mám so sebou, to človek nikdy nevie, kedy bude pri dvoch deťoch potrebovať. Či už utriet ritulu, alebo rúčku, alebo fliacik na mikine na návšteve, alebo tepláky po chvíľke vonku od blata, to každý deň pomôže..🙂
...ked mi moje dieta s refluxom "poznacilo" cisto umyte a vyzehlene vlasy... 5 min.pred odchodom do divadla :-O Lepsi, rychlejsi a vonavejsi "šampón" nikto nevymyslel 😀
Vďakaaaaaa tomu kto túto super vec vymyslel.... zaslúžil by Nobelovu cenu a nebudem vymenúvať na čo všetko sa vlhčené obrúsky dajú použiť, lebo by som to písala ešte dlho 😀 my ich máme po ruke vždy a všade 🙂
Vlhčenym obruskom denno denne vďačím za veľa záchranných situácii od pokakanej ritky cez utretie prachu čistenie topánok až po utretie špinavej pusinky 😀
Jaaaaaj, vlhčené obrúsky... tie sú na nezaplatenie 🙂 a nie len pre starostlivosť o bábätko, ja ich často používam aj pre seba, domácnosť, manžela 😀 keď sme prišli z pôrodnice výborne poslúžili aj na čistenie steny... malú som prebalovala, bola parádne pokakaná, keď sa zrazu pohli plyny v črievkach a prdík rozmetal obsah plienky všade navôkol, vrátane steny (to v akom stave som bola ja ani opisovať nebudem 😀 ) Utierky krásne očistili čo bolo treba, v spálni už po nehode nie je žiadna stopa.
No nam velmi pomohli vlhcene obrusky cez leto. Malej zacalo byvat v aute zle. Ale zaujimave je, ze ked sme cestovali autom len po okoli, tak nic a ked sme isli dalej, prislo jej zle a vracala. No a tiez uz sme sa tak vybrali do Nitry na detsky festival a po ceste som si chcela vybavit v Hlohovci doktora. Len co sme presli asi 15km mala zacala vracat, vsetko ovracala, oblecenie, sedacku, no hroza...zastavili sme pri Tescu no a vtedy nam strasne moc pomohli vlhcene obrusky...Minuli sme asi cele balenie, ale posluzili svojmu ucelu, nastastie mala som pre malu nahradne oblecenie, a priatel isiel do Tesca ze pozrie nejaku autosedacku, nasiel perfektnu za polovicnu cenu aj s podsedakom a nakoniec sme zistili ze to jej byvalo zle prave kvoli tej autosedacke...V tej novej jej uz nikdy zle nebolo 🙂

Ha mozno trosku smiesne... Uz dva krat sa nam to stalo cestou zo skolky. A nemat hippky v kociku, tak sme strateniiii. A co sa vlastne stalo? Filipkovi sa zufalo chcelo kakat, a kedze domov bolo este daleko, museli sme zbrojit na ulici. Dakujeeeeem vlhcenym obruskom, lebo inak by mal asi o..... ritku az domov 🙂