icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €

lidka_hipp
15. feb 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Strana
z8
mooonushka
19. feb 2016

Keby som mala napisat co nasmu Riskovi chuti, asi sa to sem nezmesti. Velmi lahko vsak viem napisat, co mu nechuti. Sladkosti a vobec ziadne. Sladke ma rad len prirodzene obsiahnute v ovoci, zeleninke,v mliecku. Preto aj vyzivy varime, ci kupujeme bez cukru. A najnovsie ma radsej pomahanie pri vareni, ako jedenie ❤

martinusik91
19. feb 2016

Najviac nam chuti termix a da sa snim aj malovat 🙂

kajca84
19. feb 2016

Mojej dcérke najviac chutia polievocky😊

mikaela87
19. feb 2016

Rada papám zeleninku, hrám sa pritom s pohárikom a zvyknem sa aj hnevať. .. "mamááá nakrm ma!" 🙂

bibyke
19. feb 2016

Momentalne vecera nasho maleho😀 😀 😀

erikakosice
19. feb 2016

Moja dcerka Sara-19 mesiacov, papa vsetko este nad nicim neohrnula nos a preto mi robi OBROVSKU RADOST a dokonca uz pekne sama 😀 LUBIM JU

andiekens
20. feb 2016

Naša Emily počas útoku na jahody 😀

3009
20. feb 2016

Našej 15 mesačnej Zarinke chutia kašičky, polievočky ale aj hotové jedlá od HIPP.

vladkulienka
20. feb 2016

naša Vladka má najradšej polievočky a na večeru musí byť krupica...

purinkaa
20. feb 2016

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Takto pomáham maminke s mladšou sestričkou, príkrm zemiačik, mrkvička a červená šošovica.....sem-tam sa nepodarí do úst....hlavne, že je zábava...... 😀 🙂 😎 😉 .....
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂🙂 🙂 🙂

monika0815
20. feb 2016

Najviac mu chuti jablcko 😉

soncita
20. feb 2016

Ochutnávka torty z prvých narodenín 😀 a chutí jej skoro všetko

marecek1
20. feb 2016

Moje deti s jedlom našťastie nemali/a nemajú problém - papajú všetko - zeleninu, ovocie, rôzne druhy mäska /morčacie, kuracie, hovädzie.../, a tiež ryby -
obzvlášť obľubujú lososa. Dbám na to, aby sme ryby jedli celá rodina pravidelne, pretože sú cenným zdrojom výživných látok, okrem iného jódu, ktorý je nevyhnutný na správnu funkciu štítnej žľazy. No a náš obľúbený losos obsahuje napríklad množstvo cenných omega-3 mastných kyselín, ktoré sú dôležité pre vývoj mozgu a nervových buniek. Vyskúšali sme lososa aj vo forme príkrmov od Hippu - chutil im najmä v kombinácii zemiak, mrkva.

Na fotkách najskôr naša ročná dcérka: ona je taká malá mamina, popritom, ako obeduje, musí nakŕmiť aj všetkých svojich medvedíkoch alebo bábiky 😵 😵 😵

no a potom synátor, ktorý popri jedení v stoličke stihol precvičiť aj pár gymnastických cvikov 😀

idealoptik
20. feb 2016

Moja dcérka má 17mesiacov a papa len príkrmy a výživy hipp, nechce papať kúsky takže papa príkrmy hipp 4mes.

jonka88
20. feb 2016

Pekny vecer prajem, toto je nase zvycajne vecerne menu, pretoze nasa Petka ma na veceru najradsej Hipp kasicky.
V pripade ze "to nejde" tak nam pomahaju slivkove stavicky Hipp,za ktore som velmi vdacna 🙂
A mozno si vsimnete na fotke dcerenkin super reflex - fotka bola zachytena tesne predtym, ako mi to moje sikovne stvorenie stihlo prevrhnut polovicu kasicky rovno na seba, kym som ja stlacila spust na fotaku :-O Hlavne ze sme boli akurat ciste vykupane a prezlecene...takze potesilo 😀 Co uz, nevadi, vsak sutazime 🙂 Dakujeme za kvalitne vyrobky,zostavame verni dobrej znacke. S pozdravom Sona a Petka 🙂

lennulik1
20. feb 2016

Dobry vecer, nas Misko nema s jedlom problem, ale najradsek zo vsetkeho ma cestoviny na akykolvek sposob, brokolicove,syrove,bez omacky, s kakaom atd. 🙂

anicka86
20. feb 2016

@marecek1 nádherné fotky 🙂 obaja sú pri papaní zlatučkí

ukulela
20. feb 2016

No takto to u nasvyzeralo na zaciatku - maly drakula sa zalizuje po cviklovej kasi🙂 Teraz uz zje vsetko. Nepohrdne masom, zeleninou, uspech ma vzdy vyziva. Od HIPP mu najviac beru ovocne stavy, vdaka tym sa mi naucil pit aj vodu, lebo ju odmietal. Tak som mu zacala davat stavy a postupne ich riedit,aby si zvykol aj na cistu vodu.A uz nema ziadny problem, vypije, co mu ponuknem, Ci je to hipp dzus, alebo cista voda. A tiez hipp kase - tie striedame tiez.

margarita
20. feb 2016

zjem vsetko, co nezje mna, ale hlavne musi byt pri jedle sranda a pohoda
🙂

8simonka8
20. feb 2016

no Zojke zatial najviac chuti MAMA 🙂 a takto potom vyzera mliecna koma 😂

broc
21. feb 2016

U nas je top zeleninka - predovsetkym mrkva a brokolica. Co k nim pridam je uz jedno, hlavne ze je tam mrkva alebo brokolica. Radi skusame nove veci, prave vcera som kupila Hipp tekvica, som zvedava ako bude Anicke chutit. Tiez mame radi ovocne vyzivy a kasicky.

kika0823
21. feb 2016

Nasej Nelke chutí hlavne zeleninka 🙂

gradula
21. feb 2016

Dcerka spapa vsetko, rada ma ovocie, zeleninu a ryby ( akokolvek upravene). O jedlo sa chce teraz delit s bracekmi, uz im par veci nukala, tak jej musime vysvetlovat, ze oni papaju iba mliecko a dovolit jej, aby im ho davala 🙂

barbora1522
21. feb 2016

Toto je fotka, ked moj syncek prvýkrát papal mrkvu, vtedy mu nechutila, ale dnes ju ma najradšej zo zeleniny.

katarinaba
21. feb 2016

Roztek je No1 😋

gajdi_s
21. feb 2016

Mňam, mňam, mňam, jabĺčkové mňamky najradšej ja mám 🙂

zuyka
21. feb 2016

Toto bola nasa prva piskotka, od tedy uz ubehlo par mesiacou. A teraz je nasim najoblubenesim vecerna instantna kasa na vsetky sposoby.😉

karolina297
21. feb 2016

do 8meho mesiaca sme frčali čiste na mliečku :D

babatinko666
22. feb 2016

AJ sa budu vyhlasovat vyherci? ci ako naposledy nikde zverejneny ziaden vyherca? tak potom aka sutaz, len podvod!

pegy4
22. feb 2016

Su zverejneny vyhercovia...aj ja som si to tak vyhladala...ja som klikla na uplne hore na zaciatok tohto lrispevku "dni hipp" a tam potom sa pri prispevkoch ukaze prislevok "kto vyhral sutaz "...

Strana
z8