VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

@lidka_hipp my lubime vsetko, aj okno lizat a striedat to s umyvanim zubkov :D
obľubeny bananik spapany a mami teraz mi porad co si mam este dať 😚mňam mňam
bananik spapany a mami porad co si mam este dať mnam mnam
@cilkajanka toto je milené bábätko 🙂 😲 🙂
Ak chces byt zdravy vesely, nezi zivot umely 😒
Bio kvalitu hladaj, oklamat sa nenechaj.
Jasne ze zahradka to isti, ale nie kazdy ju ma,
preto ak si pomoct chces, je tu zdrava nahrada 😀
Hipp ti bio kvalitu nuka, a nemusis zapredat ani vnuka.
Deticky sa vzdy pobiju, ked vytiahnes odmenu dobru.
Moze to byt sladke slane, na hlad aj na pochrumkanie,
Vedci v Hippe myslia na vas,
vymyslaju rovnako navlas
ako starostlive mamicky,
co pre svoje deticky,
zniesli by aj modre z neba,
No teraz uz netreba.
Staci zajt do obchodu,
a nakupit dobrotu 😵
Hipp kvalitou zavazuje,
a nas mami odlahcuje.
Pomaha nam prezit chvile vzacne,
ked nam to nase male dietko tak rychlo rastie 😵
Dakujeme mile Hipp, odporucat vas dalej, veru nie je vtip 😀
Naše dcérky 20mesačná, 4,7,10 očná majú rady všeličo, ale každá to svoje, jedná nemusí šunku,druhá nemá rada napr. uhorky, tretia.... a najmladšia najradšej by pila iba moje mliečko, ale snažíme sa, aby papkali zo všetkého aspoň trochu a najradšej milujú najstaršia asi brokolicu, špenát,bryndzovú pomazánku s cibuľkou, druhá zasa miluje syry a jablká, tretia redkvičku, makovku s maslom... a spoločné raňajky sa snažíme aspoň cez víkend takto spolu, lebo cez týždeň, ke´d sa ponáhľame do školy, škôlky tak som veľmi rada, že HIPP príkrmy- výživky, jablčné keksy a kaše existujú, lebo dievky ich milujú a hlavne sú zdravé a zasýtia a urobia dobrú náladu do úspešného dňa a tak by bolo super doplniť a získať takú super zásobu výživiek, kašičiek,štiav a keksíkov, mamka by mala trochu postarané o bezstarostné rána niekedy aj rýchle večere. Uvidíme krásny deň prajeme všetkým v HIPP
na fotke papá tekvičku, ale najobľúbenejšie jedlo je niečo iné.. keď dostane na tanieri chlebík so šunkou, syrom a paradajkami, ako prvé povyjedá paradajky 🙂 ak je na výber, nasledujú uhorky 🙂 ešte je malá, asi ju to prejde, ale je to vtipné, ako ju chce každý uplatiť šunkou a ona sa naťahuje po zelenine 🙂
Tak toto je naše najobľúbenejšie jedlo - zemiačky s masielkom 🙂 Ja som už aj zabudla ako toto skvelé jednoduché a lacné jedlo výborne chutí a pritom som ho v detstve jedávala každý týždeň, ak nie častejšie. Som rada, že som si vďaka malej mohla prežiť kus krásnych spomienok. Začalo to prvým zemiakovým pyré a teraz už pekne papáme kúsky, najlepšie rukami 😀

my sme ešte celkom maličký a papáme zatiaľ maminkine mliečko, po ktorom takto spíme na jej vankúšiku... 🙂