icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €

lidka_hipp
15. feb 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
cilkajanka
18. feb 2016

my sme ešte celkom maličký a papáme zatiaľ maminkine mliečko, po ktorom takto spíme na jej vankúšiku... 🙂

svetlusb
18. feb 2016

@linuus77 no tie holé prsia ste si mohli odpustiť 😵

ivec16
18. feb 2016

@lidka_hipp my lubime vsetko, aj okno lizat a striedat to s umyvanim zubkov :D

ivec16
18. feb 2016

@svetlusb hole prsia vypadaju inak, toto je vcelku decentna fota a velmi prirodzena @linuus77 ;)

havranocka17
18. feb 2016

Moja dcérka nepohrdne ničím, a je jej jedno kde to zje, čí na nočníku spapá piškótu, alebo obžužle uterák, jej je to fuk. No najradšej má aj tak blbosti, typu chrumky 🙂.

lissa88
18. feb 2016

obľubeny bananik spapany a mami teraz mi porad co si mam este dať 😚mňam mňam

lissa88
18. feb 2016

bananik spapany a mami porad co si mam este dať mnam mnam

lissa88
18. feb 2016
svetlusb
18. feb 2016

@cilkajanka toto je milené bábätko 🙂 😲 🙂

kim_rossi_stuard
18. feb 2016

Ak chces byt zdravy vesely, nezi zivot umely 😒
Bio kvalitu hladaj, oklamat sa nenechaj.
Jasne ze zahradka to isti, ale nie kazdy ju ma,
preto ak si pomoct chces, je tu zdrava nahrada 😀
Hipp ti bio kvalitu nuka, a nemusis zapredat ani vnuka.
Deticky sa vzdy pobiju, ked vytiahnes odmenu dobru.
Moze to byt sladke slane, na hlad aj na pochrumkanie,
Vedci v Hippe myslia na vas,
vymyslaju rovnako navlas
ako starostlive mamicky,
co pre svoje deticky,
zniesli by aj modre z neba,
No teraz uz netreba.
Staci zajt do obchodu,
a nakupit dobrotu 😵
Hipp kvalitou zavazuje,
a nas mami odlahcuje.
Pomaha nam prezit chvile vzacne,
ked nam to nase male dietko tak rychlo rastie 😵
Dakujeme mile Hipp, odporucat vas dalej, veru nie je vtip 😀

petronelak
18. feb 2016

Tak moja 2 ročná slečna Vaneska je od bábätka taký malý papkáč teda zje všetko čo nezje ju bolo mi ťažké vybrať z tých všetkých fotiek tak tu je koláž je papania pri ktorom samozrejme nesmie chýbať aj pitný režim a po novom aj vylízanie taniera 😀 😀

martami
18. feb 2016

okrem smoly spapam všetko, najprv to bolo mliecko potom prikrmy a teraz mam už 3 roky a som chlap tak mäso vedie

kukuc123
18. feb 2016

Najviac mám chutí rozmixovaná hruška. Ale spapáme hocičo,hlavne nech sa zašpiníme 🙂

maccou
18. feb 2016

Nám chutí mrkvička...

irenaliza
18. feb 2016

Naše dcérky 20mesačná, 4,7,10 očná majú rady všeličo, ale každá to svoje, jedná nemusí šunku,druhá nemá rada napr. uhorky, tretia.... a najmladšia najradšej by pila iba moje mliečko, ale snažíme sa, aby papkali zo všetkého aspoň trochu a najradšej milujú najstaršia asi brokolicu, špenát,bryndzovú pomazánku s cibuľkou, druhá zasa miluje syry a jablká, tretia redkvičku, makovku s maslom... a spoločné raňajky sa snažíme aspoň cez víkend takto spolu, lebo cez týždeň, ke´d sa ponáhľame do školy, škôlky tak som veľmi rada, že HIPP príkrmy- výživky, jablčné keksy a kaše existujú, lebo dievky ich milujú a hlavne sú zdravé a zasýtia a urobia dobrú náladu do úspešného dňa a tak by bolo super doplniť a získať takú super zásobu výživiek, kašičiek,štiav a keksíkov, mamka by mala trochu postarané o bezstarostné rána niekedy aj rýchle večere. Uvidíme krásny deň prajeme všetkým v HIPP

moncsi1987
18. feb 2016

Milujem papat
Chuti nam vsetko, ale asi najviac po obediku cukrik Pez s jahodovou prichutou.

mandelina
18. feb 2016

Na foto trošku nezdravo s čokoládovým lízatkom 😉 , ale ináč naša Ela má veľmi rada zeleninové polievočky a banány 🙂

zuzana9411
18. feb 2016

Tak môjmu miláčikovi chutí všetko. Od kyslého.....po sladké 🍋🍫

ninaelizabeth
18. feb 2016

Nasa ninka papa zatial len mliecko hipp bio combiotic, macka si dudlik aby jej to lepsie tieklo a po spapani mliecka placka, ze este by si dala 😉 sa

lussy218
18. feb 2016

Moji drobci, spapaju vsetko co nespapa ich 😀

patkaa555
18. feb 2016

Peťko spapká všetko co nezje jeho 😁 Najradsej ma chlebik vo vajicku, špagety , jogurty a výživky 😉

jeyka
18. feb 2016

Nas maly velky papkac 🙂 Mami mami dam si to lave alebo prave kolienko...? Juuuuu su tam aj uhorky mnam mnam tie ja milujem 😝
(samozrejme to nepapala, dala si fajnovy prikrm 😉 ale kebyze ju nechame, urcite by si dala 😀 pretoze lubi papkat asi vsetko )

madam33
18. feb 2016

Sladkosti vedu

evvelynka
19. feb 2016

Nam chuti asi vsetko 🙂

bubbles
19. feb 2016

na fotke papá tekvičku, ale najobľúbenejšie jedlo je niečo iné.. keď dostane na tanieri chlebík so šunkou, syrom a paradajkami, ako prvé povyjedá paradajky 🙂 ak je na výber, nasledujú uhorky 🙂 ešte je malá, asi ju to prejde, ale je to vtipné, ako ju chce každý uplatiť šunkou a ona sa naťahuje po zelenine 🙂

haidi
19. feb 2016

Najviac nam chuti vianocka s masielkom 🙂

kikiklop
19. feb 2016

Mi sme ešte len na začiatku ,a učime sa novym chutiam ,tak dobru chut ;) dufam že vyhrame " a budeme objavovat nove chute ,ale aj ked nevyhrame 🙂 vzdy ideme dalej

nessie2014
19. feb 2016

Tak toto je naše najobľúbenejšie jedlo - zemiačky s masielkom 🙂 Ja som už aj zabudla ako toto skvelé jednoduché a lacné jedlo výborne chutí a pritom som ho v detstve jedávala každý týždeň, ak nie častejšie. Som rada, že som si vďaka malej mohla prežiť kus krásnych spomienok. Začalo to prvým zemiakovým pyré a teraz už pekne papáme kúsky, najlepšie rukami 😀

martinatinka
19. feb 2016

Mliecko je top.hned po nom spenat 🙂

luciahudecova
19. feb 2016

My lubime uplne všetko 🙂