VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

naša Vladka má najradšej polievočky a na večeru musí byť krupica...
Moje deti s jedlom našťastie nemali/a nemajú problém - papajú všetko - zeleninu, ovocie, rôzne druhy mäska /morčacie, kuracie, hovädzie.../, a tiež ryby -
obzvlášť obľubujú lososa. Dbám na to, aby sme ryby jedli celá rodina pravidelne, pretože sú cenným zdrojom výživných látok, okrem iného jódu, ktorý je nevyhnutný na správnu funkciu štítnej žľazy. No a náš obľúbený losos obsahuje napríklad množstvo cenných omega-3 mastných kyselín, ktoré sú dôležité pre vývoj mozgu a nervových buniek. Vyskúšali sme lososa aj vo forme príkrmov od Hippu - chutil im najmä v kombinácii zemiak, mrkva.
Na fotkách najskôr naša ročná dcérka: ona je taká malá mamina, popritom, ako obeduje, musí nakŕmiť aj všetkých svojich medvedíkoch alebo bábiky 😵 😵 😵
no a potom synátor, ktorý popri jedení v stoličke stihol precvičiť aj pár gymnastických cvikov 😀
Pekny vecer prajem, toto je nase zvycajne vecerne menu, pretoze nasa Petka ma na veceru najradsej Hipp kasicky.
V pripade ze "to nejde" tak nam pomahaju slivkove stavicky Hipp,za ktore som velmi vdacna 🙂
A mozno si vsimnete na fotke dcerenkin super reflex - fotka bola zachytena tesne predtym, ako mi to moje sikovne stvorenie stihlo prevrhnut polovicu kasicky rovno na seba, kym som ja stlacila spust na fotaku :-O Hlavne ze sme boli akurat ciste vykupane a prezlecene...takze potesilo 😀 Co uz, nevadi, vsak sutazime 🙂 Dakujeme za kvalitne vyrobky,zostavame verni dobrej znacke. S pozdravom Sona a Petka 🙂
No takto to u nasvyzeralo na zaciatku - maly drakula sa zalizuje po cviklovej kasi🙂 Teraz uz zje vsetko. Nepohrdne masom, zeleninou, uspech ma vzdy vyziva. Od HIPP mu najviac beru ovocne stavy, vdaka tym sa mi naucil pit aj vodu, lebo ju odmietal. Tak som mu zacala davat stavy a postupne ich riedit,aby si zvykol aj na cistu vodu.A uz nema ziadny problem, vypije, co mu ponuknem, Ci je to hipp dzus, alebo cista voda. A tiez hipp kase - tie striedame tiez.
AJ sa budu vyhlasovat vyherci? ci ako naposledy nikde zverejneny ziaden vyherca? tak potom aka sutaz, len podvod!
Su zverejneny vyhercovia...aj ja som si to tak vyhladala...ja som klikla na uplne hore na zaciatok tohto lrispevku "dni hipp" a tam potom sa pri prispevkoch ukaze prislevok "kto vyhral sutaz "...

Keby som mala napisat co nasmu Riskovi chuti, asi sa to sem nezmesti. Velmi lahko vsak viem napisat, co mu nechuti. Sladkosti a vobec ziadne. Sladke ma rad len prirodzene obsiahnute v ovoci, zeleninke,v mliecku. Preto aj vyzivy varime, ci kupujeme bez cukru. A najnovsie ma radsej pomahanie pri vareni, ako jedenie ❤