Začínají Dny HiPP: Co vás čeká?
Jsem moc ráda, že se opět můžeme setkat během Dnů HiPP! Těším se, že tu potkám "známé tváře", ale seznámím se i s dalšími maminkami, které zatím neznám 🙂 Opět jsem tu od toho, abych vás provedla našimi Dny HiPP, odpovídala na vaše otázky (když něco nebudu vědět, mám v záloze spoustu skvělých kolegů a kolegyň, včetně moc milé a chytré nutriční terapeutky), reagovala na vaše připomínky a vůbec se starala o to, aby vám bylo se mnou a HiPP dobře 😀 Budu ráda, když se dozvíte o dětské výživě a péči o miminka i ta větší děti, vše co potřebujete. HiPP to jsou nejen kvalitní a chutné příkrmy v BIO, ale také mléka s obsahem probiotik a praebiotik, šetrná kosmetika s BIO mandlovým olejem a výrobky pro těhulky. Všechno, co vyrábíme, prochází velmi přísnými kontrolami, a tak vám můžu zaručit, že se k vám dostane jen to nejlepší. Otestovala jsem to sama na sobě i na své holčičce Aničce 🙂
Samozřejmě si s vámi budu ráda povídat o všem, co vás zajímá, a také mám připravené soutěže o hezké ceny 🙂

@kikiklop Omlouvám se, že odpovídám až teď, dcera chytila nějakého bacila, a tak musím být taky pečující maminkou 😉 Dívala jsem se, že @yanni vám poskytla opravdu vyčerpávající informace, za což jí moc a moc děkuji!!!
Jen drobnost, malé děti jsou schopné samy vycítit, kdy mají dost. Takže se určitě nebojte toho, že máte "jedlíka", který jí s chutí 😀 Naopak je moc dobře, že mu chutná a jídlo ho zajímá. Postupně mu můžete nabízet různé druhy zeleniny, masa i ovoce nebo třeba obilných a mléčných kaších. Na všech našich příkrmech najdete věkové určení, tedy pokud je něco od ukončeného 4. měsíce, můžete to s klidem nabídnout. Všechny příkrmy vytváříme podle výživových doporučení, tedy tak, aby byly vhodné i pro ty nejmenší.
Pokud se obáváte alergií, můžete pro začátek zkusit příkrmy, které jsou vyráběny tak, aby obsahovaly co nejméně složek. Najdete je označené speciálním symbolem. Tady na webu najdete i návod na to, jak postupně zavádět jednotlivé chutě a nové potraviny: http://www.hipp.sk/prikrmy/sprievodca/alergia/a...
@sophielucy Klidně se ptejte na všechno, co vás zajímá 🙂 Pokud máte "hladovější" holčičku, mám pro vás tip a to dvě večeře 🙂 Moje Anička taky milovala jídlo a měla brzy hlad, takže jsem jí připravila jednu večeři třeba kolem páté a druhou ještě před tím, než se chystala spinkat. Nabízela jsem jí různé obilné a mléčné kaše, které jsem doplňovala ovocem, někdy večeřela celé HiPP menu... a pak před spaním dostala mlíčko a často znovu kaši 🙂
Pokud jde o různé akce a slevy na HiPP výrobky, upozorňujeme na ně na našem facebooku: http://www.facebook.com/HiPP.cz.sk/
@dadka_bb Dobrou chuť k obědu a zdravím do Bulharska 🙂
lidka_hipp vitaj na "Slovensku", teda aspoň takto virtuálne 🙂 Potešila som sa, že sú opäť dni s Hipp. teším sa na nové témy, či rady, novinky produktov. Môj Matúš a ja sme veľký fanúšikovia hippu, momentálne sú u nás top kapsičky, ktoré sa konečne naučil piť sám bez toho, aby ich obsah bol všade na oblečení, či na okolí.
Keď bola dcérka menšia, zbožňovali sme vaše kapsičky 🙂 aj kaše a tiež aj príkrmy. Boli u nás nenahraditeľnou súčasťou na cestách, keď nebolo po ruke nič iné na papanie. Ale sme už vyrástli a už nám veľmi nechutí takáto strava. Ste jediní na Slovensku, kto vôbec organizuje takéto rady a pomoc. Aj vaše súťaže potešia 🙂 (aj keď sme zatiaľ ešte nič nevyhrali). Máme radi výrobky Hipp
@vtacatko3 Děkuji za přivítání 🙂 Na Slovensko se za pár týdnů chystám, můj mladší bratr odešel do Žiliny za prací 🙂 100 % ovocné BIO kapsičky jsou super věc na cesty pro děti i dospělé 🙂
@marlenka222 Děkujeme 🙂 Jak máte velké děti? Přijde nám důležité mluvit přímo s těmi, kdo naše výrobky používají, a proto tu jsou naše Dny s HiPP 🙂
tesime sa, dni s Hipp su skvele 🙂
@linuus77 Děkujeme 🙂
lidka_hipp dcérka má (len) 10 mesiacov, ale so suchým mliekom a kašami sme sa už rozlúčili úplne už pred viac ako 3 mesiacmi :( hoci pre mňa to bolo omnoho jednoduchšie ako teraz. Teraz už papá iba čisto doma varené veci, aj keď je to na škodu. Sem tam kapsičku. No robiť sa nič nedá.
nepoznam tieto dni s Hipp...ale akonahle mi nieco zablika na obrazovke od vas tak hned klikam...a dobre som urobila.zas som sa nieco dozvedela....zasutazila...precitala....dakujem za hipp 🙂
@lidka_hipp Skôr som bola zvyknutá, že Slováci chodia za prácou do Čiech. V Žiline je krásne a pokiaľ máte rada prírodu a turistiku, tak si tam prídete na svoje
@lidka_hipp mozem otazocku k novemu kremu? Je dobry na suchsie miesta na tvarivke?

@kikiklop Kludne moze zjest aj cely poharik, ak mu chuti. len pozoruj, ci nebude mat zapchu. Mrkva zapeka. Ked vravis, ze zje polku, tak vzdy vyber cistou lyzickou z poharika tolko, kolko myslis ze zje a ten zvysok nechaj v pohariku v chladnicke. To mu mozes zohriat na druhy denna obed.
Na veceru mu este nedavaj kasicku, zatial len UM (ak si dobre pamätam, ty nekojis). Vecera sa zavadza asi tak po mesiaci po obede, vtedy, ked ti na obed zje vsetko na kompletku cize zelenina zmiesana so zemiakom, mäsom, olej, stava. Alebo jednoducho cely kupensky poharik Menu od 4. mesiaca.
Az potom zavadzas veceru. najskor bez glutenu a mlieka napr. ryzove vlocky rychlo rozpustne, zalejes horucou vodu a vymiesas do hladka. Alebo kupis v krabici hotovu kasu, neviem Hipp ma tiez, len my sme to nikdy nekupovali. Treba popozerat co dostat na SK.
Na zaciatok na veceru hladaj toto:
http://www.hipp.de/beikost/produkte/milch-getre...
Ked nenajdes od Hipp, kup hocijaku inu znacku, napr. v DM od Alnatura Reisflocken zartschmelzend. To su tie lahkorozpustne. Na zaciatok len tak bez nicoho, ziadne ovocie. postupne das do toho maglajzu ovocie a potom prechadzas na obilninove kase. Hipp ich ma tiez dost. Vzdy precitaj co obsahuju, kupuj len tie bez cukru. Ked sa ti dieta nauci na velmi sladke, tak uz bude ostatne odmietat. Tiez odporucim aj vecerne kase robit hustejsie a davat lyzickou, nie dat pit z flase. Mozno zje na zaciatok takto menej ale vecer budes este dlho davat mlieko, takze netreba este viac flasu.
Ked budes mat este otazky, tak napis kludne do IP. 😉