Ako často by ste museli vysávať, aby boli podlahy čisté podľa vašich predstáv?
Tak sa pochváľte dámy! Zodpovedá čistota podláh u vás doma vašim predstavám? Ste ochotné akceptovať, že už po pár hodinách po povysávaní vám sem-tam niečo chrupne pod nohami? Alebo patríte do kategórie tých, ktoré sú ochotné sa takmer celé vopchať pod posteľ, aby povysávali aj ten najschovanejší vlások? Vysávanie je otročina a dá sa pri ňom riadne zapotiť. Ako často teda vysávate a nie je to celé vlastne len jeden začarovaný kruh?

Somneskutocne vdacna za moj irobot roomba. 🙂 Hoci sem tam doladujem vysávačom , vacsinou nedostupnejsie miesta. Este tak nieco na umyvanie mojho francuzskeho okna a podlah a som spokojna. :D
Musela by som vysavat kazdy den, alebo aj dvakrat za den, kedze stale sa nieco namrvi
Presne kolotoc, len taky co ide rychlejsie a rychlejsie a ja menej a menej stiham. Ja skoro kazdy den vysavam po detoch, niekedy aj 2x 3x. Moj manzel vzdy hovori, ze by sme mali mat castejsie navstevy lebo vtedy vsetko u nas vyzera ako z katalogu 😉 vysavam, utieram, proste jak robot upratujem, vsetko musi byt tip top, nemoze byt ani chlup na zemi. Fakt az do poslednej chvile kym dojde navsteva. 😅
Ja to mam zariadene jednoducho. 12r dcera ma nariadene povysavat skor,nez dojdem z roboty 😁. Aj to nie kazdy den.
Každý deň, a aj vysávam 😀
kedze mam 2 deticky jedno ma 3,5roka a druhe 1rok tak by trebalo vysavat aj kazdy den, kazdu hodinu pri nich, tolko co povysavam deti si nieco popapaju a uz su omrvinky nazemi ale neda sa to aby som vysavala stale stale lebo su aj ine povinosti ako behat s vysavacom ale v skutku vysavam pri tych mojich ratolestiach kazdy 2 den.
Momentalne vysavam kazdy druhy den :( 😖 🙄 mam doma rocnu dcerku ,,vysavac ,,a preto na zemi nemoze byt nic, co sa jest nedaaa 😀
@ivan_irobot tak u nas staci 1-2x do tyzdna - potom aj umyt... jasne ze ked je prach alebo spina tak sa zmyje... ale zase vysavat neustale, hm... mozno na domoch to treba - zvonku cokolvek dovnutra vlezie, ale u nas tak v lete ked mame stale otvorene vsetko v byte, v zime urcite nie...
@ateliermm 😉 https://www.myrobotcenter.co.uk/en_gb/new-hobot...
Za nas, rano ideme z domu pred osmou, vecer dojdeme po siestej utahani, kym navarim a povenujem sa malemu som rada ze sedim (a susedia by tiez neboli nadseni), maximalne prebehnem najhorsie miesta rucnym. Vysavam teda len cez vikend. Veeelmi by som prijala nieco co by to prebehlo v nasej nepritomnosti, no mame tak divne rieseny dom ze kopa vyklenkov a strbin, schodisko, nizky nabytok...bohuzial robot by viac nepovysaval ako povysaval...
Inak robota sme mali v predchadzajucom byte, nie roombu, bol vyborny kym fungoval (co nebolo dlho bohuzial).
Nonstop grrrr
my sa radsej hrame a je mi uprimne jedno, kto potrebuje zdvihnut zisky za predrazene elektronicke kraviny :D
Áno dostala som
Ďakujem
@ivan_irobot každý večer vysávam s ručným vysávačom, v sobotu manžel s centrálnym.
@ivan_irobot prosim Vás ako by som mohla získať irobot na testovanie? Dá sa to ešte?
@viejac Ahoj, aktuálne neposkytujeme možnosť požičiavať robota na testovanie. Je to možné iba na našej predajni v Žiline (PLAY Electronics) alebo u nášho predajcu v Bratislave (www.sbuy.sk). Samozrejme, do predu sa treba dohodnúť. Ak na 100% nedôveruješ robotu, pozri si náš #test_roomba na Koníku a v prípade kúpy cez akýkoľvek eshop máš možnosť robota otestovať a pokiaľ by nespĺňal tvoje očakávania, do 14 dní ho podľa zákona vrátiť.
Vysavali sme 1x za tyzden, alebo 2, kuchynu aj castejsie, ale aj ked chrupalo, neriesila som kazdy den. Ten cas aim venovala detom, sebe, manzelovi. Jezisko doniesol iVysavac. Cosi uzasne. On beha kazsy den 😆. Ja by som to nerobila
@ivan_irobot , Mi stoji polovicu a je to topka

@katrin21 tak ako som to napísala,tak som to aj myslela, nemáme žiadne, to jedno neznesiem, zviera v 🏠. A myslím, že každá tu píše odpoveď na otázku, a nie aby tu niekto niekoho odcudzoval. Veď si upratujte aj každú hodinu. Myslím, že ešte nemám doma tak BRITKO, aby sme zhnili.