icon

SÚŤAŽ: Akú najneobvyklejšiu špinu ste museli vysávať z podláh?

ivan_irobot
9. okt 2017

Milé dámy, nehanbite sa a podeľte sa s nami. Ale vážne, akú najneobvyklejšiu špinu či nečistotu ste museli vysávať z podlahy? Alebo spod postele. Z lustra? K reakciám sa dajú prikladať aj fotky 😉 A päť najneobvyklejších odmeníme malým darčekom - setom pohodlných papúč iRobot pre ňu i pre neho.

SÚŤAŽ: Akú najneobvyklejšiu špinu ste museli vysávať z podláh?
Strana
z3
shilou
10. okt 2017

@ivan_irobot dakujeeeeeem 🙂) Teším sa👍

sticker
lucik194
10. okt 2017

myslim ze plastelina aj rohliky je vzdy v pohode.... u nas to bolo ked dcera mala 2 roky, vsetci v deliriu v teplotach, zobudime sa a ona ostrihane vlasy.... este tyzden sme nachadzali ostrihane chuchmace vlasov pohadzane za postelou, strinkou, poschovavane medzi oblecenim....

kubko
10. okt 2017

Prach z nášho psa, ktorý sa pred domom vyváľal v prachu 🙂

kristinka86
10. okt 2017

Mne sa už viackrát stalo, že som vysávala tú špeciálnu "hlinu" pre orchidee (skôr drievka a kôru). Dcérka stiahla kvietok a bolo to všade - na podlahe, v postieľke i medzi hračkami. A keďže som s ňou bola sama (ako vždy, keď sa u nás čosi také zomelie), musela som rýchlo vysávať a ratovať kvietok a nie fotiť. 😀
Pekný dník.

helenina
10. okt 2017

DAkujem moc krat😉

k_m
10. okt 2017

ja som isla vysavat troch zdochnutych nocnych motylov, ked som bola mala, asi 8rocna... vtedy som v noci stale svietievala pri otvorenom okne a nenapadlo mi, ze vletia dnu a pokapu tam 😀 lenze ako som po nich presla vysavacom, totalne sa rozpadli na este mensie kusky a bol to hnus, takze mam doteraz strach zo vsetkeho hmyzu co lieta 😀DD

milka2105
10. okt 2017

U nas najneobvyklejsie - susne z nosa, ktore synator vecer po tme hadze za postel...😁

kuriatko84
10. okt 2017

ja rozbitý sklenený ortuťový teplomer, katastrofa. To ste mali vidieť tú ortuť ako sa roztrieštila na milióóóny mikro kvapiek 😲

hotacka
10. okt 2017

moja dcerka sa hrala na perinbabu 🙂 po celom byte bolo perie 🙂

misicka101
10. okt 2017

Asi tak 30 rokov dozadu som vysavala vodu z odtoku z vane... 🙂 Samozrejme starucky vysavac to chudacik neprezil ☹ ale ja nastastie ano... 😉 a novy vysavac som nasim "splacala z vreckoveho" este asi 5 rokov... 😀😀😝

gulicka77
11. okt 2017

V spalni pri skriniach som zacala badat taky bieli ako keby prach, jemny prach, myslela som si, ze to asi z omietky zo stropu pada. Nevedela som, co to je a tak ako kazda gazdninka, zobrala som vysavac. Ked sa to opakovalo, spytala som sa muza, ze co to moze byt. On mi povedal, ze si kazde rano sprejuje deodorant pod pazuchy, tam sa mu spravi taky bieli prasok a ked sa rano oblieka a ide do skrin, tak mu z toho prasku spod pazuchy popada na zem. Tak toto bola taka najzaujimavejsia spina, ktoru som nevedela identifikovat 🙂

mixa111
11. okt 2017

Priatel prenasal z kuchyne do jedalne (cez obyvacku) hrniec plny bolognskej omacky a akurat na koberci v obyvacke sa potkol a cele mu to spadlo :D kedze som bola totalne zhrozena a nahnevana, odmietla som to upratovat a on povazoval za super napad povysavat to :D doplatil na to koberec aj vysavac... Teraz nam to obom pride vtipne, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno. Nastastie sme to ustali a mame zabavnu historku

haidi
11. okt 2017

U nás klasika rozliate mlieko ,vyliaty puding jogurt ešte keď je to na podlahe je fajn horšie na koberci😂
Najnovšie som čistila vosk z obývačkovej steny keď našla dcérka sviečku musela ju otestovať či pise😀

ifrit
11. okt 2017

z podlahy asi nič exotického zatiaľ sme nepovysávali, klasicky povysávam puzzle, guličky a kadejaké drobné hračky. Ale už sa stalo párkrát, že som zabudla, že mám pustenú roombu, išla na dvor, nechala pootvorené dvere pre dcéru, ktorá sa hrala vonku alebo išla poštárke oproti. No, viete si predstaviť ten hukot ako sa prediera vysávač cez prah a zbiera špinu po chodníku...susedia sa občas bavia, keď ma vidia naháňať ju po dvore :D

danieli
11. okt 2017

V casoch ked roomba bola este male babatko, sme si jednu zaobstarali aj my, ake bolo nase prekvapenie, ked sme sa po celom dni vratili domov, roomba samozrejme makala na plne obratky a nadherne nam vymalovala svetlu drevenu podlahu s cokoladou (dodnes netusime kde k nej prisla, ale mozno pod sedackou po nejakej detskej navsteve), ktoru zhltla niekde na zaciatku vysavacieho procesu a ako sa zachytila v kefke a pri pohybe ohriala malovalaaaaa...

mayykat
11. okt 2017

Parenú buchtu! Správne čítate, surovú parenú buchtu. Nachystala som si na doske buchty, ktoré som plánovala napariť. Hovorím si: " Pokiaľ mi zovrie voda, idem povysávať nadbytočnú múku všade dookola." Veď predsa, nech mám poriadok aj pri varení. Trochu som to neodhadla a v snahe povysávať múku aj zo stola vysávač doslova vcucol jednu buchtu. Hneď som vypla vysavač, ale buchta ani von ani dnu. A tak som mala o zábavu postarané 🙂

hipuska
11. okt 2017

Ja som povysavala drevenú varesku! A tá potom nie a nie von!

cilkau
11. okt 2017

foto nemám ale cukor,soľ,káva kapucino,muka,struhanka,koreniny,omrvinky,med,👏👍🐶🐱🐭🐻🐷🐧🐝🐘🙊🙉🌳🌴🍀🍂🌹🌷🌜🍏🌜🍉🍒🥕🥑🎂☕🍹

sticker
cilkau
11. okt 2017

špina,blato a voda a neporiadok,.tešim sa... 🐱🐶🐭🍂🌹🌷🌜👍👍👏

sticker
taniellita
11. okt 2017

Tak na tento zážitok nikdy nezabudnem :
Môj bratranec sa ženil a pár dní pred svadbou nás jeho mama poprosila , aby sme mu išli upratať izbu , že sa bude kamerovat atď, nech je to v poriadku .
Bože a tam sme medzi iní "pokladni" našli zbierku jeho ostrihanych nechtov z dolných končatín , no a keďže sa nám to hnusilo chytiť do ruky , všetko sa povysavalo :D

ivan_irobot
autor
12. okt 2017

Baby, výherkyne tejto súťaže. Dnes chalani z nášho skladu odoslali darčepapučenky kuriérom UPS. Takže zajtra (piatok) budú doručené. Len aby ste sa nečudovali, že čo vám kuriér doniesol 😂
@helenina
@vonava007
@nelly761
@shilou
@foolie
@alula100
@monula20
@jakubella
@lienqa
@mucuinka

shilou
13. okt 2017

@ivan_irobot tesim sa tesim

sticker
danii2
13. okt 2017

Juj pri stavbe domu sme vysavali vsetko mozne a znicili sme 3 vysavace ;)

shilou
13. okt 2017

Vyhra je uz doma.Dakujeme

vonava007
13. okt 2017

@ivan_irobot aj my už papučujeme🙂 ďakujeme😘

foolie
14. okt 2017

@ivan_irobot dakujeme balicek dorazil aj my uz mame papucovu kulturu doma ;)

alula100
16. okt 2017

@ivan_irobot dakujem za darček potešil ma🙂

ivan_irobot
autor
17. okt 2017

Ahojte baby, dnes ráno ste mali do internej pošty dostať exkluzívnu ponuku iRobot. Pokiaľ vám neprišla, nech sa páči, uverejňujem ju aj tu.
Nákup je potrebné zrealizovať cez nášho eshop.iRobot.sk a pri vybranej Roombe zadať zľavový kód uvedený v ponuke. Ponuka platí do 29.10.2017 👍

Strana
z3