icon

SÚŤAŽ: Akú najneobvyklejšiu špinu ste museli vysávať z podláh?

ivan_irobot
9. okt 2017

Milé dámy, nehanbite sa a podeľte sa s nami. Ale vážne, akú najneobvyklejšiu špinu či nečistotu ste museli vysávať z podlahy? Alebo spod postele. Z lustra? K reakciám sa dajú prikladať aj fotky 😉 A päť najneobvyklejších odmeníme malým darčekom - setom pohodlných papúč iRobot pre ňu i pre neho.

SÚŤAŽ: Akú najneobvyklejšiu špinu ste museli vysávať z podláh?
ivan_irobot
autor
9. okt 2017

@kapustovafliacka99 Takýchto už pár bolo. Veľmi nepríjemné 🤒 Ale už sme mali jedného zákazníka, ktorý toho robota dokázal očistiť. Neviem, ako potom ten robot voňal, ale očistiť sa vraj podarilo 😀

kapustovafliacka99
9. okt 2017

@ivan_irobot neviem ani ja ako riesili. Pouzivaju ho dalej,takze nejako vycistili. Ale inac je to sranda ten robot. Stava sa no :D

kacura24
9. okt 2017

Nemam fotku ale svokra mala nastaveny na I-Robote casovac a v tej dobe sme si poriadili noveho psika ktory svoju potrebu vykonal na jej perzsky koberec v jedalni a nakolko si to nikto nevsimol ked sa i-Robot o 4 hodine spustil ze uprace roznosil 💩 po celom byte 😂 a chudak vysavac skoncil s polepenymi kefami a zberacom na spinu 🙈

yanni
9. okt 2017

@ivan_irobot Juuuj dakujem za info. Uz studujem 😂 Poslala som link muzovi, ten len oci prekrutil, co ta blazniva zenska zase vymysla
http://shop.irobot.de/roomba-staubs-staubsauger...

Ono tych 300 m2 jasne ze nevysavam kazdy den. Raz za tyzden cely dom. Castejsie ale spodok kde je kuchyna, obyvacka atd. a prve podlazie, kde su detske izby. Hlavne kuchyna je jedna hroza. Moj muz stale vravi, ze to, co sa u nas najde pod stolom by uzivilo aj 10 sliepok😂

ivan_irobot
autor
9. okt 2017

@yanni Potom odporúčam skôr študovať naše slovenské stránky. Sú plné informácií, videí, napríklad v časti Podpora sú videá, ako sa o robota treba starať atď atď 🙂
https://www.irobot.sk/produkty/roboticke-vysava...

majocka24
9. okt 2017

U mna to bola nastruhana cokolada cez 0,5 kg bolo to všade všade nikdy viacej odvtedy radšej pomenej 😀

yanni
9. okt 2017

@ivan_irobot Nooooo, ja studovat slovenske stranky nemam problem a aj to robim. len zial moj muzicek je Nemec, tomu tie slovenske stranky velmi nepomozu. So slovencinou je to u neho podobne ako s vysavanim. Nerozumie tomu😂

monika11m
9. okt 2017

Tak neviem či neobvikle ale raz sa mi podarilo potknut a roz sypat už povysavanu špinu z tej dozicky kde sa to zbiera na vysávači . Bola som asi meter od koša a vypadlo mi to z ruky pri pade n bolo to na linke v umývadle na zemi no všade. Tak hurá do toho znovu....

kupcovci
9. okt 2017

Ahojte,mne sa raz podarilo rozsypat popol z krbu na koberec ,poviem vam neni to sranda povysavat 😀

zuzana814
9. okt 2017

sacok konope - bez THC , samozrejme 😉

foolie
9. okt 2017

myslim ze k tejto fotke asi popis netreba ... ;)

alula100
9. okt 2017

mne sa podarilo rozbiť zrkadlo v kúpeľni hotová katastrofa...

idame
9. okt 2017

U mna najneobvyklejsia vec pri vysavani bola cast odsavacky na sople. Nechala som ju polozenu vedla vysavaca lebo krpan mal sople a dostal skvely napad si ich odsat sam (14 mes.). Tak strcil sosak do nosa do hadice. Ja som si to nevsimla a v zapale chcenia povysavat to rohlikove a chrumkove puzzle som zapla vysavac. Mame s hepafiltrom.....alebo mali sme....aj odsavacku aj vysavac. Rachot jak z parniku, skleny sosak sa rozbil na kusky.
Inak pri malom dietati a dvoch pubertakov som schopna povysavat od ponoziek cez papieriky, nausnice, jedlo, lego....cokolvek co sa na zemi ocitne a prejde sacim ustrojenstvom vysavaca.

erikad82
9. okt 2017

🙂 Roky dozadu, naša maminka zavárala večer čerešne v hrnci na šporáku 🙂 Najmladší brat bol vtedy ešte mimčo a keď plakal išla k nemu a kojila. Nejako sa stále mrvil a nie a nie zaspať. Mamča si k nemu ľahla až ho učičíka a pritom zaspala 🙂
Nad ránom sme počuli len veľké buchnutie,komplet celý dom zobudený a keď sme išli do kuchyne čo sa tam vlastne stalo -čerešne,kôstky... boli všade,ale že úplne všade. 2 dni sme zoškrabovali zo steny "prilepené" čerešne a dlho sme umývali a pratali,taktiež samozrejme malovali. 🙂 Odvtedy mamina čerešne nezavára 🙂 🙂

katusik19
9. okt 2017

uz som umyvala si vsetko od klasickych omrviniek cez rozostupanu plastelinu po celom dome, vyliaty dzus, prevrateni nocnik, hodena sabla...skor by som mohla pisat o tom co som este neutierala toho je asi menej 🙂

janettan
9. okt 2017

počas kŕmenia synčeka som odbehla do kuchyne a rezance z polievky som vysávala nie len z podlahy, ale aj z nábytku, zo steny .... jednoducho boli všade - teraz sa na tomto zážitku len pousmejem, ale v tej chvíli som bola zúfalá

jankaajanko
9. okt 2017

ahooooj no my ked kurime v krbe tak my najneobvyklejsiu spinu vysavame kazdy den 20x su to take hnusne chrobaky apavuky co su v dreve poukryvaneee fuuj😵😝😖 a po dalsie vysavan v tomto uprsanom pocasi blato co uschne do rana na topankych a me ho snad vsade po dome ale neviem ako sa tam dostane to je zahadou😢😨😖

lenpi
9. okt 2017

@helenina U nas takto skoncila minimalne jedna flasa medu, takeho riadne husteho.

matyuska
9. okt 2017

Tak ani ja nemam foto...ale u nas to bol HYPERMANGAN.Vypadol mi z ruky otvoreny kelimok.Takze mamicky poznajú...Som najprv zurila, potom plakala...A nakoniec hor sa do toho...este tyzden sme to upratovali🤔doteraz nemozem doma hypermangan ani spomenut

mucuinka
9. okt 2017

Škrečka 🙂 schoval sa za obyvackovu stenu a postupne nám zožral celý koberec. Po týždni marneho cihania, lovu, vypitej fľaške vaječného konaku a prebdenych noci môj otec stratil trpezlivosť a rozhodol sa ho povysavat. Môj hystericky záchvat si nikto nedokáže ani len predstaviť. Oco ale vymyslel niečo podobné ako odsavacka soplikov na vysávač, aby mu neublížil. Akcia škrečok sa zapísala do rodinnej kroniky hrubým a čiernym písmom. Môj 2 metrový otec bol nadavajuc nasukany v malickom priestore medzi stenou a nábytkom, trcali mu iba nohy. Mama z druhej strany striehla s knihou, aby mu zatarasila prípadnú cestu späť. Ja som vrieskala, že ho určite zabijú a brat apaticky uvedený výjav sledoval z gauča. No A škrečok? Po tom, ako sa otcovi konečne podarilo napchat hadicu od vysávača za nabytok, zapol vysávač. Krútil hadicou, vrtel sebou, mama tvrdila, že škrečok neušiel, otec sa s ňou hadal, že utiecť musel, lebo nič nenasal, môj malý brat podotkol, že prečo sa jednoducho nepozrieme, či je votrelec stále tam. Nechcite počuť ten vyberany slovník našich, keď zistili, že škrečok sedí na hadici od vysávača a posmesne na nás pozerá, chrumajuc arašid, ktorý mu mama nachystala deň predtým ako návnadu 🙂

andelicku
9. okt 2017

Tak takých vecí by bolo veĺa ktoré boli najmenej naj :( Za mládi to boli klasické omrvinky, piesok ale s miminom je to už úplne iná sranda, to už vysávate skoro všetko, dokonca aj rezance, zemiaky, hračky, magnetky a potom po čase zistíte že sa máme na čom zasmiať aj keď v krízovej situácii je to na infarktový stav 😎
Takže vysávajme s úsmevom a najlepšie keď vysávať bude niekto iní 🙂

ferihegy
9. okt 2017

Ked nam nedavno zateplovali dom a oriezali polystyren tak prosim pekne u nas v lete snezilo :D Isla som sa zblaznit z toho. Kvetinace vonku plneeee bielych guliciek, jednoducho boli vsadeee. Mesiac som sa bala vetrat, pretoze stacil mierny vietor a vsetko bolo vovnutri. To sa ani pozametat nedalo. Tak prisiel na rad vysavac. Skvela vecicka, len skoda ze bol plny behom minuty a vytriasala som ho asi 10x. Nevadiiii zvladli sme, aspon deti mali radost a starsi uz chcel tahat sane z povaly :D ... A este by som poznamenala, ze by som ruky bozkavala tomu, kto vynasiel odsavacku na vysavac. Dokonala vecicka na vysatie soplikov. Velakrat nas veru uz zachranila aj v noci. Pekny vecer.

monula20
9. okt 2017

moje dve male dcerky sa moc nudili 😁😁😁

cilkajanka
9. okt 2017

U nás najneobvyklejšia povysávaná "špina" bola čistá voda z krhly na kvety....skoro ma vystrelo, keď som prišla nato, že staršia dcéra to urobila v podstate naschvál (aby sa pokazil vysávač) lebo sa jej nechcelo vysávať a myslela si, že nato neprídeme. To mala vtedy myslím 11 r. a bol z toho doma cirkus. Odvtedy sa taký vysávací škandál viac našťastie neopakoval...

p5kral
9. okt 2017

Uplne idealne: ked upratujem a vsetko na vyhodenie skladujem pri dverach ze jednou cestou vsetko naraz vynesiem, hlavne v zime, ked sa mi nechce stale obliekat a vyzliekat a prezuvat... Kompost na zahradu, pohare do komory, sacok z vysavaca a smeti do kosa, atd... No a raz som sa prezula, nabalim si vsetko to harampadie na seba, vonku fujavica taka, ze az k dveram nafukalo a ako sa tak snazim rychlo vyjst von, nejako som sa cela zosypala, vysypala do toho topiaceho sa snehu pred dverami kompost, prilahla sacok so smetami, ktory sa dotrhal a este aj sacok z vysavaca na to vsetko prasol a chuchvalce vsade😈😬 nastupila lopata, metla a nakoniec aj vysavac a pracka. A druha vec sa mi podarila vyliat hovadziu polievku na chodbe, ked som ju niesla na stol na dvore. Takze na stenu, do topanok... Po celej sietke boli rezance a mrkva + mastne flaky. Ked sa dari, tak sa dari!

jakubella
10. okt 2017

Škoda, že som si to neprecitala ráno. Odfotila by som rozmixovanu kasu pre malého. Neviem ako sa mi podarilo 2 dcl rozliat na koberec, podlahu, zasuvky, skrinku na linke, moje papuče, tepláky, nosič v ktorom bol malý, dokonca to zasiahlo aj práčku v kuchyni - "mierna" fontána, no nič neobvyklé, keď mama robí sto vecí obvešaná deťmi a ponahla sa. Čo som odfotila, je "tréning" môjho staršieho syna. Keď som stretla jeho učiteľku výtvarnej, povedala, že tak krasne vystihuje, že niektorí predskolaci tak nevedia a to má len 4. No bodaj by nie, keď má viac natrihane ako niektori stredoškoláci😂 Vysavanie je u nás na dennom poriadku, niekedy máme aj dvojfazovy, dokonca trojfazovy trening🙈 No čo už, keď sme sa rozhodli pre "antialergicku" podlahu - rozumej vidno na nej každé smietko😮

curcuma
10. okt 2017

Jedného dňa zaránky,
robila som raňajky,
aj riady som hneď umývala,
tanierik v utierke na stole zanechala,
potom nastal ranný zhon,
všetko stihnúť napokon,
keď už som sa tešila,
že trma vrma skončila,
zoberiem utierku zo stola, že uložím,
a v zápätí unavené nohy vyložím,
nastala rana zrazu,
a ja zbadala tú veľkú skazu,
tanierik sa rozbil a ja pre vysávač bežala,
po celej kuchyni som kúsky hľadala,
fotodokumentáciu by som rada pridala,
no mobil som po ruke nemala,
tak aspoň takto malá predstava čo
sa stane,
keď hlava na určitý čas vypadne,
veď črepy prinášajú šťastie,
a pozrela vonku na popadané lístie,
básnické okienko sa skončilo,
a žeby práve nám papučky do bytíku privialo? 🙂

ivan_irobot
autor
10. okt 2017

Milé dámy, všetkým vám ďakujem za zaslané príbehy a obrázky. Veľmi potešili a keďže som sa pýtal na neobvyklé znečistenie, aj pobavili 😝
Pôvodne sme vyčlenili 5 darčekových setov, ale nakoniec sme sa rozhodli, že odmeníme všetky baby, ktoré poslali aj fotodokumentáciu. No a samozrejme, nedá sa neodmeniť jedného povysávaného škrečka a jeden príbeh o love na utečeného škrečka (sám som zažil s morským prasaťom).
Poprosím teda baby uvedené nižšie, aby mi do súkromnej správy zaslali: meno a priezvisko, adresu a číslo domu, PSČ a mesto a tiež telefonický kontakt pre účely kuriéra. Darčeky pošleme obratom 👍
@helenina
@vonava007
@nelly761
@shilou
@foolie
@alula100
@monula20
@jakubella
@lienqa
@mucuinka

nelly761
10. okt 2017

@ivan_irobot DAKUJEEEEEEM 💝 prvykrat dom nieco vyhrala jeeeej to je radostiiii juchuuuuuu 💝 dakujem, dakujem, dakujeeeem

erikaemkina
10. okt 2017

No nieje to fér , čo dodať . . Smutné