Mamy majú konečne svoj seriál!
Ahojte mamičky...
Toto je môj prvý príspevok na Modrom koníkovi, mám trošku trému. Ale o iné som sa chcela s vami podeliť 🙂
JOJka na jeseň pripravila seriál špeciálne pre vás, pre mamy. Seriál je voľne inšpirovaný knihou Kristíny Tormovej SOM MAMA, ktorú isto poznáte. Spúšťame ho v stredu, 5. septembra o 20:35 v dvoch častiach za sebou a som veľmi zvedavá, ako sa vám bude páčiť.
O seriáli si môžete prečítať tu: https://www.joj.sk/som-mama/o-seriali.
Páči sa vám námet seriálu SOM MAMA?

@extempore ja neviem, prvy? Dako nesledujem kto s kym kedy .. je mi to fuk. Aj cela "smotanka" mi je fuk.
Mna tato osoba absolutne nezaujima a ani ten serial.
Mne je nesympaticka velmi...a to že už ma 3.manželstvo tiez o svojom svedčí...
Nie je taká vtipna ..no a Cobejova myskim.tiez ma byt v seriali..tiez "sympatacka"...
👎
@extempore vidis.. a zbytocne sa tym zatazujes. Tak ved ked to nekdes pozerat aj zbytocne sa tu k nej vyjadrujes nie? A vlastne aj ja.. 😂 pozerat to nejdem vlastne🙈
Ano páci a strašne sa teším 👍👍👍
Ja sa tiež veľmi teším a škoda, že sa tu niektoré komentáre zvrhli nejakým zvláštnym negatívnym smerom...
@lucka_tvjoj. .som velmi zvedava aky bude....
Mne sa to podla ukážok zdalo o nicom,ale dam tomu sancu a uvidim...ina seriály nesledujem, na SK nie su ziadne zaujimave....ale dopredu nebudem rovno odpisovať seriál..pozriem a uvidim,uprimne, K. Farkasovu moc nemusim...knizky som prečítala, dali sa,ale take ódy ako niektori na ne pisali a hovorili ja povedat za seba nemozem...ale ved co...kupila som si pokračovanie jej knizky, cize...? 🙂 účel splnený 😉
super teším sa
Jojku nepozerám ani toto pozerať nebudem..
@puklica13 preco teba zaujima co pisem ja?? si pisem moj nazor a vtedy kedy ja chcem a kedy mam na to cas takze tak isto ako pises ty tak pisem aj ja ✌️ a ci ma niekto vytaca alebo ako je hadam moja vec nie?? ty ma tiez nepoznas a rozmyslas nadomnou preco pisem o niekom koho nepoznam takze o com???
@lucka_tvjoj mne sa páči ako Kristina nezostala dlžná svojej povesti (v dobrom) a seriál si určite pozriem,dúfam,že sa v ňom nájdu aj "vyslúžile" mamy ako som napr.ja 😬.Viem,že K má svoj profil aj na MK,je to inšpiratívna mama,dám tomu šancu 👍
Nepoznam farkasovu, necitala som knihu hore uvedenu a ani sa mi nechce, no na serial som zvedava, bude to dufam taky bezny zo zivota zeny,ktora pravdepodobne porodom nestratila vlastnu identitu... nevidim dovod preco by mala byt matka zrazu nejaka konzervativna,pruderna trubka ktora si nevie dat na seba nic sibnute a nic sibnute spravit... takze ma nesklamte.
Vyzera ro super, uz sa na neho tesiiiim. Dufam ze nesklame 😉😊
🙄
@extempore presne tak, jedina matka na svete, kurna, pose*iem sa z nej, vydata za jedneho, deti ka s druhym a rozvedena s tretim. To je co za matku, ake detstvo a zazemie tym detom dala, noveho tatu? Porozvadzana lompa, hlupa, egocentricka, pribrzdena a toto ma byt VZOROM??? zeny spamatajte sa.
Joj-ka by mala hlavne mysliet na MAMY a deti, ktore sleduju ich TV a nedavat pocas hlavneho vysielacieho casu (pred pocasim) eroticke reklamy typu Muzom hned - erekcia okamzita, alebo pozvi do vane prdelku... Rodicom to jednoducho vadi a nezujima ich kolke miliony Joj-ka za to zhrabla. Na jednej strane nahana divakov serialmi, do ktorych investuje nemale peniaze no na druhej strane takto o divakov prichadza. Radsej si prepneme na iny program!!!!
Chvala bohu, že nepozerám telku, nezaujímajú má seriály, strata času, nesliedim dotyčnej Facebook ako poniektore tu, (Dočítala som sa vo vyjadreniach) toto mi vybehlo, že nová diskusia, tak sa krátko vyjadrím, stačí mi vidieť plagáty, billboardy s tým bruchom +výrazom a je mi zle, presne take iste sa v tom seriály nájdu
Na taký seriál potrebuješ dobrú herečku a nilen ti, že sa stanes mamkou dvojiciek ale nepredbieham, uvidíme

@puklica13 ??? nechapem akoze tvoje vyjadrenie. to je cisto nas nazor a kedze som s pani K mala osobne konflikt lebo som si dovolila skritizovat jej vyrobok tak ju hadam nebudem ospevovat aka je dokonala. obycajna zena ktora keby nema otca herca nikto o nu ani nezakopne 😉 takych je na svete miliony. nepocitujem k nej ziadnu nenavist ale taktiez mi nieje sympatcka takze nebudem o nej teraz vypisovat chvalospev aby som zapadla 😉