icon

Kupujete častejšie celé kura, alebo jeho diely?

timotej_hsh
13. dec 2016

Dámy, čo uprednostňujete?
Celé kura, alebo už rozporciované časti?

Kupujete častejšie celé kura, alebo jeho diely?
anna318
14. dec 2016

Ja tiež celé,doma naporcujem a mám aj na polievku aj stehná,prsia,veľmi často aj vykosťujem celé kurča a robím z neho plnenú roládu,a z kostry urobím vývar

natalka13
14. dec 2016

Z farmy cele aj s paprcami, inak vacsinou prsia,decka ine nechcu.

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@natalka13 Zaujímavé, ja sa idem za kuracími prsiami zadrhnúť :D

pleja
14. dec 2016

Aj celé, aj porciované, záleží na situácii - ak ho chceme urobiť rýchlo, bez zbytočnej roboty a mať veľa "mäsiek" s rúčkou tak kupujeme porciované, ak chceme aj na polievku a nejaké prsia na soté tak celé 🙂.

dankaa78
14. dec 2016

aj aj🙂
ale ak kupim cele kura tak kuracia polievka musi byt😅

timotej_hsh
autor
14. dec 2016

@dankaa78 kura je v podstate ako jablko, zjesť sa dá takmer celé :D

karolin2
14. dec 2016

Väčšinou kupujeme štvrte a rezne, celé kurča málokedy. Krídelka nemáme radi, je tam málo mäska.

malinovka333
14. dec 2016

Kupujem to co prave potrebujem.nastastie to nemam problem zohnat vzdy cerstve v den ked to idem prave varit, 😉

mishicca
15. dec 2016

Cele kurca...je to ekonomicky vyhodnejsie. Rozporcujem si a mam prsia, stehna horne aj dolne, trup a kridla pouzijem na polievku. Kupujem aj cisto prsia alebo aj stehna ale radsej cele kuriatko. Cele kura je pre gazdinky, ktore maju aj trochu ekonomicke myslenie ;)

sovica
15. dec 2016

Viem, že celé kura je ekonomicky výhodnejšie, ale ja strašne nerada porcujem. Keď grilujem, tak u nás sa zjedia len stehienka, prípadne krídelká (manžel) a na soté alebo vyprážané kupujeme prsíčka. Do polievky dávam väčšinou krídelká, ale niekedy hodím aj stehno (máme radi aj varené mäsko z polievky).
Mimochodom, asi pred dvoma rokmi som o váš čítala nejaký článok. Veľmi sa mi ako firma páčite, aj váš pozitívny prístup k zamestnancom - chválim a držím palce nech sa vám darí 🙂.

timotej_hsh
autor
15. dec 2016

@sovica ďakujeme 🙂

barinkova
15. dec 2016

vzdy kupujem cele kurča vykostim maso nakrajam na kusky robim z toho vzdy diabolku,a kosti do polievky

mijo53
15. dec 2016

kupujeme štvrte a rezne, krídla sme občas kupovali, ale odkedy som čítala, že práve do nich sa pichajú antibiotika a rastové hormóny, prešla ma na nich chuť a to isté do krku

timotej_hsh
autor
15. dec 2016

S kuraťom Kráľovským môžete pokojne jesť aj krídla aj krky - nedávame im ani antibiotiká ani rastové hormóny

rutie
15. dec 2016

Takmer nikdy nekupujeme cele kura. Je nas doma vela - 4 deti, 2 rodicia + casto nejaky 1-2 stravnici, ak pecene, kazdy chce stehno 🙂, prsia na pancvici na rozne sposoby - treba aspon 1 1kg. Jedno kurca malo, dve by mohli byt dost, ale zase maju malo stehien. Tri by boli akurat - aj na polievku, aj stehna upiect, aj nieco z prs do zasoby navarit, ale to kym vykostim a uvarim, uskladnim, nedela v kybli... Vacsinou teda kupujem naporcovane. Velmi rada by som kupovala Kralovske kura, ale prave to ma odrdza, ze je vacsinou dostat len vcelku.

koriblik
15. dec 2016

Kupujem celé, viac ks. Vychádza to lacnejšie 🙂 a mám na viackrát. Trup a krídla na polievky, prsia na kadečo a stehná zväčša na pečenie... Ale keď treba rychlo hodiť variť tak aj diely, jasnacka 🙂

timotej_hsh
autor
15. dec 2016

@rutie v kauflande by mali mat aj porcovacku... ;)

mijo53
15. dec 2016

@timotej_hsh ďakujem za informáciu, nemám s ním skúsenosť, v ktorom reťazci, alebo inom obchode ho môžem kúpiť?

timotej_hsh
autor
16. dec 2016

@mijo53 mali by ho mať v kauflande a tescu 🙂

katuska2709
16. dec 2016

Napríklad u nas ho nemajú, len konkurenciu, a kým pôjdem do mesta na nákup, tak aj súťaž skončí :D

timotej_hsh
autor
16. dec 2016

@katuska2709 tak to zamrzí.... ☹

cokololadka
16. dec 2016

Nám to je jedno či je kura rozporcované či celé,hlavne nech je Slovenské,a nemá v sebe ATB.
Všeobecne,ak výrobok nepochádza zo Slovenska,tak to nekupujeme.

timotej_hsh
autor
16. dec 2016

@cokololadka ako zisťujete, či je výrobok zo Slovenska? 🙂

simca06022011
16. dec 2016

Domáce celé.. ak v obchode tak kludne aj rozporcovane vezmeme, podla toho na co to chceme, sos do mrazaku patria kuracie prsia :D Ja napr. zhanam kuracie pecienky kvalitne, este som ich nikdeeeee nevidiela :D Bojime sa toho kadecoho, s mini nalepkou bohvie z kade...

timotej_hsh
autor
16. dec 2016

@simca06022011 skúste to naše 😉 Kráľovské

simca06022011
16. dec 2016

@timotej_hsh mate aj pecienky? 🙂 Extra? 🙂 Kura pozname, kupujeme sem-tam ked babkam nebeha dostatok po zahrade :D

stesil
16. dec 2016

Žiadne kura nakupujeme. 😝

zoizoi
16. dec 2016

Dobrý deň, my kupujeme väčšinou celé kurča, ale samozréjme, že aj rozporcované časti. Podľa toho, čo varíme na obed. 🙂

timotej_hsh
autor
16. dec 2016

@simca06022011 Kráľovské zatiaľ predávame iba v našich podnikových predajniach. Máte nejakú na blízku?