SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.
Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂
Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.
Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).
Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂
El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.
Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.
Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂
Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

Dcérka (3roky) veľmi rada "číta" knižky (má rada, keď jej niekto číta a ukazujeme si obrázky a na všetko sa pýta) a tieto si dokáže so záujmom čítať aj sama 😉
My mame dve detičky 3 a 5 rokov, takze sme museli kúpiť dve pera aby neboli hádky doma. U nás to ma najväčšie využitie keď idu detičky na záchod. O to dlhšie tam sedia, ale vďaka kuzelnemu čítaniu tam už s nimi nemusím sedieť cely čas aj ja. 🤗
My knizku zatiaľ nemáme ale známa ju kupila synovcovi, ktorého oveľa viac zaujala ako obyčajná kniha. Učil sa a zároveň aj zabával.
S kuzelnym citanim nemam skusenost, ale vela pozitivnych recenzii ma presvedcilo a syncek dostane pero na tretie narodeniny v novembri
Kúzelné čítanie sú knihy, ktoré sú výborné pre každý vek dieťatka -u nás si nich nájde to svoje aj deväťročná dcérka školáčka, takmer šesťročný škôlkar dokonca aj najmenší trojročný - čiže sú pre každú vekovú kategóriu. Dokonca sa v nich dozviem veľa nového ja 😉
Odporúčam najmä angličtinu, dinosaury, atlas sveta a potešili by sme sa aj ďalšej hovoriacej knihe 😉
Rozpravacia knizka je napad hodny zlata. Ta interaktivita s detmi je na nezaplatenie. Nazvy, zvuky a aj kvizy, je tam proste vsetko, co treba. Na papieri, bez internetu. Nenicia sa oci a zaroven to spaja rodinu, lebo pri "citani" sa s dcérou striedame. Jednu stranu ióna, druhu ja. Neviem, co moze byt viac. 🙂
Má skvelú schopnosť nie len učiť slová ale aj zvuky náš synček si najradšej púšťa v knižke o doprave zvuky aut. Zabavia sa obaja i keď teraz už budeme musieť dokúpiť ďaľšie pero, lebo vždy chuť čítať naraz. Tak aspoň viem čo jezisko im donesie ;)
Ešte som chcela spomenúť že okrem toho že pero deťom číta rozvíja ich pamäť a podľa mna aj lásku ku tlačeným knihám. Naši si ich vážia a ukladajú naspäť do boxu pekne na miestečko ❤️
Na knihe sa nam paci vsetko, ako vie zaujat obsahom, farebnost, hlasy... vsetci sa podielame na vyrieseni uloh 🙂 uz aj rocny syncek sa chyta 🙂 hlada zvieratka a starsi brat mu zadava ulohy co kde je, kto to je?... je to kniha knih, ktora vie zabavit, hravou formou naucit, rozne vekove kategorie. My sme prikladom 😊
Kúzelne čítanie dokáže plnhodnote vyplniť voľlný čas... Vzdeláva, pomáha nacvičovať motoriku, pozornosť, sústredenie, očný kontakt a aj odposluch. Dcérka sa nevie hrať, vie vytvoriť, poskladať...ale s hračkami sa nevie hrať.... s kúzelným čitaním má kopec zábavy, či je sama alebo so súrodencami....
Verím tomu, že by vyskočila od radosti z kože, dostať dalšiu knižku...
Nam pomahali na logopedii
syn zbožňuje knihy ale všetky na komplet 😉 a čítať stále dookola alebo spievať( chúďatká susedia) je niekedy unavujuce a práve to sú výhody kúzelneho čítania, že človek nemusí už po 100 krát spievať Hija Hija hou a rozčuľovať susedov, ale si to nahrá 😂😂😂 samozrejme aj iné ale hlavme vzdelávanie hravou formou ❤️
Kúzelné čítanie je u nás obľúbená téma, dlhý čas strávený prijímaním nových informácií, deťom sa páčia zvuky, melódie ale aj kvízy. Dcérka často pýta nové knihy, často hovorím, že viac kníh už žiaľ nie je. Naše deti sú doslova hltači knižiek Albi Kúzelné čítanie. Máme hádam 12 knižiek a stále málo. Veru ale táto so zvukmi zvieratiek nie je u nás má poličke . P.S je jedno koľko dieťa má rokov, kúzelné čítanie zaujalo aj ročného aj päť ročnú aj 10ročného.
Ja musím povedať, že ceruzka vie skvelo poslúžiť aj ako hryzatko pre nášho 9mesacneho 😇 mne sa najviac páči aké skutočne autentické sú zvuky knižky. Syn najviac miluje zavíjanie vlka, no keď skúsime napr takú pumu, až mi behá mráz po chrbte..
My sme sa pre kúzeľné čítanie rozhodli preto, že je to uni "hračka" pre akúkoľvek vekovú kategóriu, môžeme si ho vziať kamkoľvek a na sviatky deti už všetci vedia čím deti potešia. 🤗
kúzelné knihy majú široký výber pre rôzne vekové kategórie a aj v rámci danej knihy si môže dieťa zvoliť či chce počuť podrobnejšie alebo len všeobecné informácie. Synovi sa páčili aj zvuky pri knihe o zvieratách. Syn je autista a čítať ešte nevie a takto si vie čítať sám a mám jednak chvíľku pre seba a on sa vzdeláva. Vďaka knihe o zvieratách sa naučil názvy cudzokrajných zvierat a to nevedel ešte hovoriť - teraz už vie aj povedať aj presný dvojslovný názov.
@nelakuzelnecitanie knihy su krasne farebne. Rozvijaju slovnu zadobu, zaujmu aj mensie deti. 🙂
Môj ročný chlapec miluje zvieratká, kniha, ktorá by aj rozprávala by ho veľmi zaujala, veľa by sa naučil, posedel aspoň pár minút na jednom mieste 🙂
U Nas je kuzelne citanie naozaj asi najviac... Obycajne knizkt Nas nezaujimali ale citanie pomocou kuzelneho pera je presny opak. Je to uplne pecka
Pre moju dceru su najoblubenejsie kvizy. Vzdy pri nich dlho presedi a tesi sa, ked vsetko zodpovie spravne.
No zial nemame este ani jedno kuzelne citanie doma,takze neciem napisat vyhody,ale vyhra by nas potesila😊
vyzerá pekne ilustrovaná kniha pre deti.🌜🙂😉🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙈🙉🙊🌳🌴🍀🍂

Nevieme, ešte nemáme. Ale je v pláne, Vianoce sú čo nevidieť, potom zistíme
Najúžasnejšie na knižkách je, že stále objavíme nové zvuky a situácie a že s mnohými zvukmi či situáciami sa bežne nestretneme a tak je objavovanie nekonečné a nové aj pre rodičov. Pre tých, čo nemajú dobrovoľne telku ideálne riešenie 😀
@nelakuzelnecitanie paci sa mi ze to dietatko uputa. Nie je to klasicke citanie kde si rychlo prelistuje knihu a ani nevie co ale prave naopak obzera prezera
My sme ju akurát chceli kúpiť pod stromček. Zaujala nás tým, že je to hravé aj s Peťom co by syna určite zaujalo a zaujala nás hneď prvá knižka s číslami a písmenami a aj o zvieratkách, teraz skoro furt po nás opakuje a možno by sa mu to rozprávanie ešte zlepšilo.
My sme kúpili KČ 2 ročnej dcére. Hlavnou výhodou je, že dieťa samo vyskúša čo je na obrázku. Rozvíja sa u nich fantázia, zaujme formoz v obsahu. Zaujma sa o veci ktoré sa v nej nachádzajú. Je to výborná vzdelávacia hračka s ktorou sa vieme obe zabaviť
rozvíja slovnú zásobu, sú veľmi poučné, môj syn miluje robiť kvízy...na narodeniny už mám kúpené ľudské telo a kedže zbožňuje zvieratká bola by to krásna výhra 🍀
Kúzelné čítanie už máme doma.. najviac ho okupuje 2 a pol ročná a fakt si ho užíva.. ma to výhodu, že dieťa si vypočuje na čo má chuť, rozvíja posluch hovoreného slova.. už sa aj naučila väčšinu písmen.. keď som jej to ukazovala jaz zďaleka ju to tak nebavilo...takto sa teší, že je samostatná...

Knižky sme kúpili minulý rok deťom z našej MŠ na Vianoce a poviem vám že to bola naozaj dobrá investícia. Je super že sa učiai hravou formou, spolupracujú so spolužiakmi. A táto knižka výbuch určite potešila ešte ju nemáme 😊