icon

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?

nelakuzelnecitanie
Moderátor
16. sep 2019

Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.

Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂

Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.

Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).

Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂

El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.

Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.

Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂

Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
1kriosa1
16. sep 2019

Dieťatku ponúka stále nové a nové poznatky a môže si "čítať" i samo, aj napriek tomu, ze dieťatko ešte nevie čítať 😊 je to jednoduché - zoberie pero a to mu číta 😊

annulyen
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie
- Veľkou výhodou je, že si ju môžu "čítať" aj deti, čo ešte čítať nevedia.
- Našej dcérke sa páčia kvízy, kde výhodou je, že dostane okamžitú spätnú väzbu o správnosti odpovede.
- Zároveň si trénuje aj jemnú motoriku, lebo musí trafiť ceruzkou na to správne miesto.
Mne sa knižky veľmi páčia aj keby boli len samé o sebe, bez ceruzky, lebo majú krásne ilustrácie 🙂 ale s ceruzkou sú naozaj kúzelné a dcérka (3 roky) si ju stále vyťahuje a vie zapnúť a obsluhovať ju už aj sama.

tratatundra
16. sep 2019

Ponúka nové poznatky zábavnou a hravou formou nie len deťom, ale aj rodičom. Veď nakoniec, sama by som mnoho zvierat správne nepomenovala a už vôbec by som nenapodobnila zvuk ktorý vydavajú tak dobre, ako je tomu v hre Svet zvierat a už vôbec by som nepopísala fyziologické procesy a orgánové sústavy ako je to v knižke Ľudké telo. S dcérkou si čítame spolu a často ma informácie v knižkách prekvapia.

hela_tn
16. sep 2019

U nás má tú výhodu,že zabaví obe deti aj staršiu aj mladšiu😆

luchab
16. sep 2019

Vyhoda je, ze sa dieta dokaze hrat same, aj ked nevie citat a dozvie sa vela novych informacii( aj spolu s ostatnymi clenmi rodiny ).

z3
16. sep 2019

Paci sa mi to,ze moj syncek uz pozna take zvieratka o ktorych sme ani nepoculi 🙂 je to hrave ucenie,nenasilnou formou. Ma 3 roky a kazdy sviatok sa tesi,ze dostane novu knihu.tuto este nema 🙂

helen11
16. sep 2019

Rozvíjanie detskej fantázie, prepojenie zraku a sluchu má nepochybne výhodu pri ľahšom učení a zapamätaní si a nepochybne aj rozvíjanie motoriky, "manipulovanie" s perom je veľkým prínosom do budúcna. Takže našlo by sa veľa ďalších výhod. Vydarený produkt, tlieskam 🙂

momlife0206
16. sep 2019

Kúzelné čítanie obdivujem v kníhkupectvách straaaaaašne dlho ❤️ Keďže mám iba 2 ročnú dcérku,tak jej čítanie prinesie “ježiško” a už sa teším ako si ho budeme spolu prezerať, keďže si myslím, že tieto knižky záujmu aj dospelých. Najväčšou výhodou je že sa detičky učia veci hravou formou, nenútene, takže za nás 🔝👌🏻

mary_m
16. sep 2019

podnecuje zvedavosť, fantáziu , rozširuje slovnú zásobu...a dodáva rodičom chvíľu pokoja -nemusíme odpovedať stále dokola na tú istú otázku, kniha/pero to zopakuje za nás :D

ankael
16. sep 2019

Ešte taku knihu nemáme, ale ako sledujem reakcie mamiciek, umoznuju nezavisle citanie pre deti, tym zvysia zaujem deti o citanie ako take, mame v plane kupit na Vianoce syncekovi😉

laajla
16. sep 2019

Pre mna je veľkou výhodou mp3, mame tam stiahnute pesničky, rozprávkyy, rôzne učenie po anglicky. Fakt super výhoda už k dokonalej veci🙂

pa_tka_zv
16. sep 2019

Neskutočná schopnosť knihy zaujať aj moje dieťa ktoré naozaj nič dlho nebaví a najväčšia výhoda je že ja mám konečne chvíľku pre seba 🥰 to je najväčšia schopnosť tejto knihy 😂

dajana555
16. sep 2019

kniha sa mi nedávno dostala do ruky,a ozaj som nevedela,že má také možnoasti,že okrem toho,že popíše danú vec,vydáva zvuky zvieratiek,rozhovor postavičiek a podobne.Takže určite začnem kupovať.

bejkovnicka
16. sep 2019

Viete čo je najväčšou výhodou kúzelneho čítania? Ze sa s našim syncekom vedel konečne zahrať jeho tatino, ktorý strávil na lôžku veeelmi dlhú dobu kvôli operacii chrbtice a druhou najväčšou výhodou, o ktorej rozprávam aj všetkým mojim kamoškam je, že keď potrebujú uspať bábätko, tak staršiemu staci do ruky pero a kniha a uspavanie ide jedna radosť bez buchania a behania po dome 😉

zubrienka87
16. sep 2019

Ja si myslím,že sa tu zlý komentár ani nenájde 🙊😂 tiež som mamička dvoch detí a knihy sme si veľmi obľúbili,postupne dokupujeme jednu za druhou a priznám sa,že ešte všetky nemáme...deti mám vo veku 2,5r-5r a zistila som,že obaja sa dokážu "zahrať-prelistovať-dozvedieť "atď pri nich aj hodinku posedieť ...takže určite nás upútali a poatupne doplníme zbierku
..knižka by nás veľmi potešila ❤️🍀👦👧📖

fev
16. sep 2019

Naša dcéra ich miluje a ja tiež, pretože keď už nevládzem rozprávať, pošlem ju pre " kúzelné pero" a to je nezničiteľné a našťastie veľmi rýchlo dobíjateľné, to je tiež jedna z výhod. Veľmi pekne si rozvíja slovnú zásobu a v škole je za triedneho rečníka a dnes bola spolužiakmi vyhlásená za jedného z najlepších čitateľov. Tešíme sa na ďalšie novinky.

janulienkamoja
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Kúzelné čítanie je u nás "topka" Dcérku (ma 3,5r)veľmi zaujali vaše knihy, zabaví sa s nimi a zdokonaľuje svoje zručnosti mysle, vnemu, sluchu atď. A to sa zas páči mne =keď je šikovná a zahrá sa a zabaví aj sama ;)

petawoman
16. sep 2019

Áno,má výhody. A najlepšia výhoda je ,,chvíľka kľudu v našom dome,,😁

henibeni
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie
dieťa zapája do čítania viac zmyslov, čím sa stáva čítanie zábavnejšie a viacej si z čítaného zapamätá. Je to super!

sticker
xlolax80
16. sep 2019

Najvacsia vyhoda je, ze dieta sa zabavi samo, nepotrebuje asistenciu a tym padom ma rodic chvilku kludu 😉

jana993
16. sep 2019

Nam sa na nich paci rozmanitost. Kazdy si pride na svoje. My mame najradsej knizky o zvieratkach a pri tychto sa rychlo uci vsetky slova.

moni07
16. sep 2019

Kuzelne citanie, je pre moje deti velka zabava, radi sa ucia nove veci, badaju, zabavaju. Su to nove vedomosti, ktore radi nasavaju. Mame anglictinu, svet, auto...

aledra
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie mne sa veľmi páči, že spolu pozerajú knižku 4 a 2 r a obaja sa pri tom zabavia bez mojej pomocí

lucyliu
16. sep 2019

u nas maju knihy velky uspech, tesim sa, ze ich je uz tolko a pribudaju nove 🙂 moje deti idu po technike ako po udenom, takze ich hovoriace pero hned zaujalo a urcite je to lepsia alternativa ako mobil/tablet a pod. syncek ma naruseny vyvin reci, pre neho to bol skvely sposob na rozvijanie slovnej zasoby, ani si neuvedomil pri tej zabave, ze sa aj "uci" a dcerka zase najviac zboznuje kvizy 🙂

bagadka16
16. sep 2019

Na Kúzelnom čítaní sú okrem získania nových poznatkov, hravou formou, najlepšie kvízy. Každé dieťa miluje hádanky a moje nie je výnimkou. Preto sa ku kvízom vždy veľmi rada vráti.

lenkaaba
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vyhodu v Kuzelnom citani vidim ja v tom,ze sa vie pri tom zabavit cela rodina a poviem pravdu,aj dospelych to co to nauci,co je dalsia vyhoda🔝Neni nad to,spojit prijemne s uzitocnym,co pre mna charakterizuje prave Kuzelne citanie❤️

veronicka182
16. sep 2019

Kazdopadne sa pri kuzelnom citani aj najvacsi neposedo troska skludni a aspon chvilu posedi pri jednej cinnosti 🙂 rozvija fantaziu, uci nove veci, zabavi aj na dlhsej ceste autom, pobavi a potesi 🙂

barboraletkova
16. sep 2019

Páči sa mi, že je to na spôsob knižky. A nie v čisto elektronickej podobe. A že je náučna pre moje dieťa. Čo viac môže matku potešiť ako keď sa zahrá aj niečo naučí a zároveň má aj chvíľku času pre seba 🥰

denism13
16. sep 2019

My oceňujeme na kúzelnom čítaní, že sa dcérka rada niečo nové naučí a pritom nezapína hned počítač, "neťuká si v mobile" ani nepozerá telku 🙂

retiazka
16. sep 2019

My kupujeme knihy kúzelné čítanie pravidelne k vianociam.Zbierka sa krásne rozrastá 😉 Nedávno nás navštívil môj brat, krstný mojich detí,a pero a atlas sveta nechcel pustiť z rúk 😂Moja dcéra6 ročná sa s kuzelnym čítaním naučila svoje prvé písmenká.