SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎
Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.
Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.
Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.
Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!
V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂
Gratulujem!
Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

@nelakuzelnecitanie nasa zbierka nie je taka pestra, mame anglictinu a nemcinu pre starsie prdola. Potesilo by nieco pre mladsie prdolca ku dvom rôckom ❤
všetky sú pekné knihy a zaujímavé ale zatiaľ ich nemame....🌜🙂😍🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙈🙉🙊🌳🌴🍀🍂

@nelakuzelnecitanie Toto je zatiaľ naša zbierka,ktora sa dúfam časom rozrastie a vyhrať takuto knižku by nás veľmi preveľmi potešilo.😍
Ani my este nemame vaše knižky, ale pod stromček by som ich rada kupila
Aj my plánujeme kúpiť sadu pod stromcek našej 1,5 ročnej dcerke😊
@nelakuzelnecitanie Nasa zbierka sa tiez rozrasta..lebo kuzelne citanie je u nas oblubene a aj 2r.dcerka uz ma svoje vlastne...takze uz si nemusia delit s 5.r bratcekom cas na citanie...ale ked maju chut obaja kukaju to svoje. Urcite by sme este radi doplnili nieco z knih pre dcerku😊 ak nevyhrame..nechame to na Jeziska😊😉
@nelakuzelnecitanie nemáme ešte žiadnu, no radi by sme vyskúšali, hlavne tie pre školákov, pri 3 deťoch by sa už využili
Tak my tento rok cakame od Ježiška 3 kúzelné perá a 3 knižky, a určite sa zbierka bude počas ďalších rokoch rozrastať podľa záujmov našich detí. Budúci rok bude aj foto 😊😉📚
@nelakuzelnecitanie ahojte, my mame zatial Atlas sveta a hru do auta, na dalsie si musia pockat do jeziska 🙄😉 mame v plane hravu anglictinu
My zatiaľ tiež nemáme žiadnu, nakoľko synček je ešte stále viacej v pohybe, ako pri niečom obsedí. Ale k Vianociam uvažujem o dvoch Vami spomínaných knižkách pre najmenších - Zvieratká na farme, keďže malý miluje zvieratká a tiež Rozprávky na dobrú noc, lebo veľmi ťažko zaspávame a možno pomocou tejto knižky by to šlo ľahšie🙂
Zatiaľ nemáme žiadnu, lebo nás Adamko má len rôčik. Ale určite do budúcna uvažujeme o ich kúpe 👍
@nelakuzelnecitanie my zatial mame len tieto 2, ale v oktobri ma mladsia dcera 1 rok a planujeme jej kupit Spievanky a pre starsiu k Vianociam Dopravu 🙂
@nelakuzelnecitanie Rada by som odfotila zbierku, no ten nas jediny kus je stale v rukach jedneho z deti 😀 mladsi len cakal kym starsiu zanesieme.do skolky, aby mal knizku sam pre seba 😀 radi by sme rozsirili zbierku o knizku pre najmensich 🙂
@nelakuzelnecitanie Naša zbierka je síce zatiaľ maličká, ale určite sa postupne bude rozširovať 🙂
Naša zbierka zatiaľ nieje žiadna, mam 10 mesačného syna ale po knihách už pokukujem. Určite k jeho 1.narodeninam a aj Vianociam začneme plniť zbierku, avšak aj výhra od vás by nás veľmi potešila 😊
@nelakuzelnecitanie Nasa zbierka:

@nelakuzelnecitanie toto je naša mini zbierka. ale dnes mi naša babinka prezradila tajomstvo, že na dcérkine sobotňajšie meniny pribudne aj Hravá prírodoveda ♥️