icon

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
18. sep 2019

Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎

Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.

Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.

Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.

Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!

V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂

Gratulujem!

Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
ro_manka
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie toto je naša mini zbierka. ale dnes mi naša babinka prezradila tajomstvo, že na dcérkine sobotňajšie meniny pribudne aj Hravá prírodoveda ♥️

lawrus
18. sep 2019

V posteli spolu s Kúzelným čítaním,
povieme si rozprávočku pred spaním 😊

prdolatanacestach
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie nasa zbierka nie je taka pestra, mame anglictinu a nemcinu pre starsie prdola. Potesilo by nieco pre mladsie prdolca ku dvom rôckom ❤

cilkau
18. sep 2019

všetky sú pekné knihy a zaujímavé ale zatiaľ ich nemame....🌜🙂😍🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙈🙉🙊🌳🌴🍀🍂

sticker
zuzkalika
18. sep 2019

Nasa zbierka😊

weja88
18. sep 2019

Nasa zbierka je este v zakladoch, ale po uspechu aky u nas knizky zozali, coskoro pribudnu dalsie tituly 😊

mirkamurko
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Toto je zatiaľ naša zbierka,ktora sa dúfam časom rozrastie a vyhrať takuto knižku by nás veľmi preveľmi potešilo.😍

opicka2
18. sep 2019

Ani my este nemame vaše knižky, ale pod stromček by som ich rada kupila

lula313
18. sep 2019

Aj my plánujeme kúpiť sadu pod stromcek našej 1,5 ročnej dcerke😊

sperka
19. sep 2019

Naša zbierka a Ježiško má prichystané ďalšie skvelé knihy 👌😉

tyny
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Nasa zbierka sa tiez rozrasta..lebo kuzelne citanie je u nas oblubene a aj 2r.dcerka uz ma svoje vlastne...takze uz si nemusia delit s 5.r bratcekom cas na citanie...ale ked maju chut obaja kukaju to svoje. Urcite by sme este radi doplnili nieco z knih pre dcerku😊 ak nevyhrame..nechame to na Jeziska😊😉

anny1984
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie nemáme ešte žiadnu, no radi by sme vyskúšali, hlavne tie pre školákov, pri 3 deťoch by sa už využili

elsinka29
19. sep 2019

Tak my tento rok cakame od Ježiška 3 kúzelné perá a 3 knižky, a určite sa zbierka bude počas ďalších rokoch rozrastať podľa záujmov našich detí. Budúci rok bude aj foto 😊😉📚

baby213
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie ahojte, my mame zatial Atlas sveta a hru do auta, na dalsie si musia pockat do jeziska 🙄😉 mame v plane hravu anglictinu

dracikdrahosko
19. sep 2019

My zatiaľ tiež nemáme žiadnu, nakoľko synček je ešte stále viacej v pohybe, ako pri niečom obsedí. Ale k Vianociam uvažujem o dvoch Vami spomínaných knižkách pre najmenších - Zvieratká na farme, keďže malý miluje zvieratká a tiež Rozprávky na dobrú noc, lebo veľmi ťažko zaspávame a možno pomocou tejto knižky by to šlo ľahšie🙂

marcipanovatorta
19. sep 2019

Spievanky sú top!

ejka1288
19. sep 2019

Dala som ich dokopy a zistila, že už máme teda celkom slušnú zbierku ...každý sviatok je dôvod na novú knihu. ..tešíme sa že vychádzajú nové zaujímavé a tak sa naša zbierka isto rozšíri ...aj výhra by určite potešila 😊😊😊

sprituska
19. sep 2019

Pre mna a mojho dvojrocaka zatial len takto, ale knizky pravidelne kupujem vsetkym detom v nasej rodine😍

ivana08
19. sep 2019

Nasa kuzelna zbierka, ale este po velka tuzime

mon895
19. sep 2019

Nasa zbierka 😍

nikuskatvoja
19. sep 2019

Máme iba tri, chceli by sme ďalšiu pre naše princezničky😘

lulamirulla
19. sep 2019

Zatiaľ nemáme žiadnu, lebo nás Adamko má len rôčik. Ale určite do budúcna uvažujeme o ich kúpe 👍

attenna
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie my zatial mame len tieto 2, ale v oktobri ma mladsia dcera 1 rok a planujeme jej kupit Spievanky a pre starsiu k Vianociam Dopravu 🙂

luchajda
19. sep 2019

Waaau, to je nadherna kopka! Verim, ze raz sa dopracujeme aspon k tretinovej 🙂 nasa zbierka zatial vyzera takto, no budeme s dcerkou a synom od oktobra bombardovat Jeziska listami s prosbou o dalsiu knizku 🙂 tuto uz poznaju odpredu aj odzadu 😀 a nikdy ich neomrzi

janulla25
19. sep 2019

My máme takúto zbierku ale kníh nikdy nie je dosť ako aj detskej zvedavosti.

nessie2014
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Rada by som odfotila zbierku, no ten nas jediny kus je stale v rukach jedneho z deti 😀 mladsi len cakal kym starsiu zanesieme.do skolky, aby mal knizku sam pre seba 😀 radi by sme rozsirili zbierku o knizku pre najmensich 🙂

gutusa1
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Naša zbierka je síce zatiaľ maličká, ale určite sa postupne bude rozširovať 🙂

lucia1805
19. sep 2019

Naša zbierka zatiaľ nieje žiadna, mam 10 mesačného syna ale po knihách už pokukujem. Určite k jeho 1.narodeninam a aj Vianociam začneme plniť zbierku, avšak aj výhra od vás by nás veľmi potešila 😊

viky103
19. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Nasa zbierka: