icon

Užívate si cestu autom s deťmi?

iva_kuzelnecitanie
Moderátor
6. aug 2020

Poznáte to. Tešíte sa na rodinný výlet, dopredu plánujete, čo treba pripraviť, zbaliť, rezervovať, dokúpiť až nastane deň D. Pripravená desiata v chladničke, ruksaky, oblečenie na kôpkach, stačí sa obliecť, umyť zuby a tvár, učesať a vyraziť. Ideálna predstava. Zobudíte deti a deň začína.

"Mami, chcem si ešte zobrať bábiku, môžem?" "Dobre." Mami, nevieš kde mám peňaženku?" "Myslím, že ju nepotrebuješ, s hracími peniažkami si tam nič nekúpiš." "Mami, nevidela si mi okuliare?" "Hmm, veru nie, ale nemáme moc času na ich hľadanie." "Mami, ja si nechcem obuť tieto topánky, začali ma tlačiť." "Tak si daj tie druhé." "Tie sa mi nepáčia." Do debaty vstúpi tatino: "Už sme mali vyraziť!" Odpoveď: "Neviem nájsť oblečenie pre bábiku a v pyžame ísť nemôže." Zhlboka sa nadýchnete a premýšľate, kde sa v dokonalom pláne stala chyba. :D

Myslím, že nikde. S deťmi je to proste vždy jazda! Konečne sedíme v aute a prvá otázka od detí znie: "Ako dlho trvá cesta?" Keďže ich vnímanie času je veľmi subjektívne, po polhodinke prichádza druhá otázka: „Už tam budeme?“ S manželom sa pozrieme na seba a vieme, že je pred nami ešte viac ako dve hodiny jazdy. Čo s tým? Poďme sa začať hrať!

Hra do auta od Kúzelného čítania sa dokáže postarať o dokonalú zábavu na zadnom sedadle vášho auta. Obsahuje kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Zároveň hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Deti hrou sprevádza interaktívna elektronická ceruzka, ktorá im dáva rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza i správane odpovede. Môžete si ju na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka a vyraziť. Určená je deťom od 4 rokov. https://www.kuzelnecitanie.sk/hra-do-auta-43/?u...
Hra obsahuje 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko a pravidlá.

Súťažná úloha znie:
Napíšte mi, na ktorom výlete by sa vám Hra do auta naozaj zišla. A nezabudnite, že tento týždeň si ju môžete vďaka spolupráci s Modrým koníkom kúpiť so zľavou, pri použití kódu „konik8“ na eshope Albi. https://eshop.albi.sk/hovoriaca-kniha-hra-do-au...
Za odmenu u troch z vás zaparkujú posledné kusy mini-autíčkových hier do auta. 😊

------

Súťaž ukončujem. Ďakujem vám všetkým za zapojenie sa.
Hry v autíčkach zaparkujú u týchto výherkýň.

@anita
@lenuliatko84
@curcuma

Gratulujem! Ozvem sa vám do súkromnej správy.

Užívate si cestu autom s deťmi?
ivanulka32
7. aug 2020

Mi cestujeme permanentne každý deň do škôlky 20 minút tam a 20 minú späť.... Určite by to pomohlo pre zabavenie. Na 5 dní v týždni.

nikusa11122
7. aug 2020

Nám by sa zišla skoro každú cestu ktorá je dlhšia ako 30 minút lebo potom to už je kritické 😂😂 a niekedy aj skôr 😂veľmi by nás potešila

visi1006
7. aug 2020

Urcite by sa nam zisla na dlhsie trasy, mozno by sme uz tak casto nepoculi od dcerky otazky tipy: Preco je to tak daleko? Kedy tam uz budeme? Musime tak daleko ist? Uz sme tam? Preco tak daleko xy byva? 🍀♥️

daniela2303
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie maly ma atop.ekzem, tak veeeelmi by pomohli ist k moru, jedi e co nas skutocne odradza je dlha cesta... takze hra by bola 1.krokom k uspechu ☺

anicka176
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie hodila by sa nám na dlhšie cesty, napríklad teraz keď cestujeme z Nemšovej do Bardejova 🙂ale bola by fajn aj do lietadla 😁

dada91
7. aug 2020

U nás by malo využite, aj keď chodíme na nákupy do mesta aj na výlety do Maďarska🙂

alex2018
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie nam by sa hodila na ceste do Chorvatska 😁 chodievame kazdy rok, trva 10 hodin a s 3 detmi potrebujeme kopec hier 🙈

maria230
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie cesta autom je stále veľká zábava , ale na dlhší výlet alebo na cestu za rodinou ktorá býva na opačnom kraji Slovenska by to bola skvela hra pre synčeka 😊

tatiana2017
7. aug 2020

Na ceste k babke na vychod a k rodine na stredne slovensko -)

vyhuelka
7. aug 2020

Ahoj, nám by sa zišla na plánovanú ciest do čiech, keďže moj otec ide oslavovať 50tku a je to dosť ďaleko, už teraz sa desím len tej cesty 🙈 dcéra huláka v aute aj keď ideme len 10min, ja neviem čo budeme robiť pár hodín v aute 😂😁😅🙈

maruskaw
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie My často cestujeme, teraz cez leto ešte pôjdeme na dovolenku (samozrejme v rámci Slovenska), čiže pri tejto ceste by sa Hra do auta využila. 🙂

simca06022011
7. aug 2020

Pre nas je takto hra neaktualna uz, ale my sme si vzdy uzivali cestu :D mala zaspala hned albeo o chvilu, neskor sme mali rozpravky do auta, ktore zase uspali mna... teraz sefuje radiu alebo sa venuje svojim veciam vzadu. A od predskolskeho veku v aute hrame hry :D Meno-mesto, kadejake typovacky na farby aut, priklady, take pismenkove hry.. :D A v neposlednom rade sledujeme vsetko za oknom a uz sme videli hadam vsetky zvery, korytnacku prekladali cez cestu, davali prednost uzovke a tak... Ziadne traumy z cestovania :D

denska
7. aug 2020

Vyuzili by sme to nielen v aute, ale aj doma, vsade. Aj na kratsie trasy, konecne by som v klude mohla sediet vedla dcerky a ta by sa pekne hrala

radka018
7. aug 2020

Ja občas na svoju rodinu poviem, že sme takí mini kočovníci ☺️ Veľmi často totiž cestujeme autom, či už k babkám na vidiek alebo na výlety.
Mňa aj manžela by táto hra počas cestovania ušetrila aspoň od polovice otázok a frflania našich troch deti😉 A asi najviac by sme ju uvítali keď nám GPS navigácia vyhlási príchod do cieľa o min 2h 30min 😅

dominka63
7. aug 2020

Pre nás by to. Bolo ideálne keď cestujeme lebo už nevieme ako dcéru zabavit😁

an1ka
7. aug 2020

Nám by sa sikla na výlety na Oravu, keď ideme za babkou a ostatnými členmi rodiny 😊

jabucko
7. aug 2020

toto je skvely napad aktivity na cesty. uspesna by bola kdekolvek ... aj do susedneho mesta, ci pri parkovani, doslovne 🙂

jully0987
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie velmi by nas potesila tato hra do auta a skratila nam tak dlhe cesty na vylety za krasami Slovenska 🚗💺🎡⛺️🏕🏔

lula313
7. aug 2020

Chodíme často k rodičom a pomohla by nám na zabavenie dcerky, aby neplakala. Pero už mame, tak by nám obohatila zbierku😊

ataner81
7. aug 2020

Na nasich 1-2dnovych vyletoch po Slovensku. Na buduci rok to bude dlha trada do zahranicia

cherry25
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie nam by sa zisla urcite na vylet do Lešnej zoo

lumajka
7. aug 2020

Hodila by sa nám na výlet do Bojnic 🙂

terey
7. aug 2020

Zislo by sa veru. Skoro kazdy vikend cestujeme za starkymi a obsediet je tazke. Zasobu hier v aute mame ale nieco nove by urcite potesilo. 😊

mircca
7. aug 2020

Zišla by sa nám na naše cesty ku starým rodičom 🙂

arcaniss
7. aug 2020

Na dlhé výlety veľmi nechodíme, ale za to skoro stále pendlujeme medzi mestom a dedinou. Máme doma podobnú hru, preto viem, že táto cestovná verzia by synov veľmi potešila ☺

miamie
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie hra by sa zišla na každú cestu autom :D

arriana29
7. aug 2020

Hra do auta by určite potešila po ceste na výlety, lekárom ale určite by sa z dlhej chvíle zabavili aj doma 🙂

fkata
7. aug 2020

Cestujeme často a na dlhé trate, tak k starým rodičom ako aj do zahraničia.

modrysonik
7. aug 2020

Nám by sa zišla na cestu z Ba na stredné aj východné Slovensko. Chceli by sme veľa vidieť a budeme veľa cestovať. Hra do auta by teda bola super pre našich loptošov a veľmi by sa potešili. 🙂

skoco
7. aug 2020

@iva_kuzelnecitanie Na vylete k moru autom. Lebo to je ooooozaj dlha cesta. Tento rok sme dovolenku pri mori zrusili ale verime ze o rok to vyjde a o to viac si to uzijeme. A cestu by sme si sprijemnili prave vasimi autickami. 🤩