Užívate si cestu autom s deťmi?
Poznáte to. Tešíte sa na rodinný výlet, dopredu plánujete, čo treba pripraviť, zbaliť, rezervovať, dokúpiť až nastane deň D. Pripravená desiata v chladničke, ruksaky, oblečenie na kôpkach, stačí sa obliecť, umyť zuby a tvár, učesať a vyraziť. Ideálna predstava. Zobudíte deti a deň začína.
"Mami, chcem si ešte zobrať bábiku, môžem?" "Dobre." Mami, nevieš kde mám peňaženku?" "Myslím, že ju nepotrebuješ, s hracími peniažkami si tam nič nekúpiš." "Mami, nevidela si mi okuliare?" "Hmm, veru nie, ale nemáme moc času na ich hľadanie." "Mami, ja si nechcem obuť tieto topánky, začali ma tlačiť." "Tak si daj tie druhé." "Tie sa mi nepáčia." Do debaty vstúpi tatino: "Už sme mali vyraziť!" Odpoveď: "Neviem nájsť oblečenie pre bábiku a v pyžame ísť nemôže." Zhlboka sa nadýchnete a premýšľate, kde sa v dokonalom pláne stala chyba. :D
Myslím, že nikde. S deťmi je to proste vždy jazda! Konečne sedíme v aute a prvá otázka od detí znie: "Ako dlho trvá cesta?" Keďže ich vnímanie času je veľmi subjektívne, po polhodinke prichádza druhá otázka: „Už tam budeme?“ S manželom sa pozrieme na seba a vieme, že je pred nami ešte viac ako dve hodiny jazdy. Čo s tým? Poďme sa začať hrať!

Hra do auta od Kúzelného čítania sa dokáže postarať o dokonalú zábavu na zadnom sedadle vášho auta. Obsahuje kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Zároveň hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Deti hrou sprevádza interaktívna elektronická ceruzka, ktorá im dáva rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza i správane odpovede. Môžete si ju na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka a vyraziť. Určená je deťom od 4 rokov. https://www.kuzelnecitanie.sk/hra-do-auta-43/?u...
Hra obsahuje 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko a pravidlá.

Súťažná úloha znie:
Napíšte mi, na ktorom výlete by sa vám Hra do auta naozaj zišla. A nezabudnite, že tento týždeň si ju môžete vďaka spolupráci s Modrým koníkom kúpiť so zľavou, pri použití kódu „konik8“ na eshope Albi. https://eshop.albi.sk/hovoriaca-kniha-hra-do-au...
Za odmenu u troch z vás zaparkujú posledné kusy mini-autíčkových hier do auta. 😊
------
Súťaž ukončujem. Ďakujem vám všetkým za zapojenie sa.
Hry v autíčkach zaparkujú u týchto výherkýň.
Gratulujem! Ozvem sa vám do súkromnej správy.
Na dlhu cestu do Chorvatska by sa zisla, dakujem
Hodila by sa nam na cestu za starymi rodicmi. Trva vyše 2 hodin a niekedy je to v aute proste nuda 😀
Moj Majky ma 6 rokov a od malinkeho babatka zboznuje vsetko okolo auticok, vobec z toho nechce vyrast, auticko akeholkovek tvaru, znacky, farby... To je jedno😀 len nech je dalsie krasne a nove do zbierky. Od Albi toho mame velmi vela, no auticko na cesty este nie. Tak sa mozno zadari a vyhrame. 🥰
Hra by sa nam naramne hodila na cestu k rodine do Kosic. Cestujeme sice vlakom, co je samo o sebe velky zazitok, no urcite bude treba oboch divochov aj zabavit. A auta su u nas top aj napriek tomu ze mame aj dievcatko 😉
@samsamsam Tiež máme obľúbeného strýka Zdenka. 🙂
Na výlet k dedkovi do Ciech
Nechodime casto na vylety, ale napr. cestou za starymi rodicmi by sme to vyuzili, kedze nechcu spinkat ani 1, resp. zaspia 5 min pred prichodom 😂
Nám by sa hra zišla na ceste k starým rodičom
Urcite by sa zisla pri vylete na Liptov a k babkovcom pred 2 tyzdnami. Jedna cesta bola obzvlaaaaaaast dlha
Zisla by sa cestou z Ba k babke na Oravu ;)
Nám by sa zišla na všetky cesty a výlety, lebo pri 158-mej otázke "Kedy tam už budeme?" sa mi ježia všetky vlasy na hlave 😂👭🌞🚗
Cestujeme relatívne dosť s 3 deťmi. A je to niekedy náročné,lebo sú netrpezlive za výletom, za cieľom 😀
Väčšinu výletov po Slovensku s deťmi absolvujem sama,keďže manžel je pracovne dosť vyťažený,takže na každej ceste sa zíde zábavka.
Či už cestujeme niekam.do zoo, na hrad či zámok, na vzdialenejšiu návštevu alebo do prírody.
Zišla by sa nám na našej plánovanej dovolenkovej ceste po Slovensku, keďže strávime veľa času aj v aute a tiež na cestách na letisko, keďže ocko cestuje dosť často pracovne preč a my so synom sme jeho najlepší taxikári ☺️
@iva_kuzelnecitanie určite by nás potešila keď chodime za babkou do Ilavy. Cesta nám trvá tak 2,5 hod tak toto by bola supeeer aktivita pre syna 😀✌️🍀
na kazdom nasom vylete by bola rozhodne prinosom...
Už deň pred cestou s manželom rozmýšľame ako deťom skrátiť čas v aute. Táto hra by deti veľmi potešila. Využili by sme ju na každý výlet.
Tak nám by sa zislo pri kazdej ceste dlhšej ako 20 minut. Potom uz zacina boj. Mamiii zle mi je a uz sa vyberajú sáčky (viete urcite na co 🙂 ) otvárajú okna a podobne... A kedze chodime skoro každý vikend k babke na chalupu veeeľmi by nas to potešilo snad by to pomohlo ..
Na cesty po Slovensku by sa veľmi zišla..otázka : "už tam budeme?" by znela určite menej krát v aute ☺️.máme aj rodinku v Nemecku..to je 11 hodín cesty..to by bolo Top ☺️
Určite by sme ju využili pri ceste sa starými rodičmi alebo ak sa vyberieme za vzdialenejšou rodinou či na výlet. Aj by sa deti zabavili aj sa niečo naučili. A využili by ju aj mimo cestovania, chlapci maju dopravné prostriedky veľmi radi.
Nám by sa táto hra zišla keď ideme na výlet do Tatier, pre deti je to dlhšia trasa a aspoň by im pri tejto hre cesta rýchlejšie ubehla. 🙂
Stale castejsie chodime za mojou krstnou mamou vypomahat, kedze nema vlastne deti a cesta veru nie je kratka. Prvu hodinku sa detska este zabavia ale potom zacne bombardovanie otazkami typu kedy tam uz budeme 😉 takze kazde rozptylenie padne vhod 😜
Nám by sa Hra do auta zišla vždy,keď cestujeme za babkou a dedkom, ktorí bývajú ďaleko.. 🍀
@iva_kuzelnecitanie no u nás aj cesta za babkami je dosť dlhá......takže na každej z nich 🙂
Naša rodinka miluje výlety. Tým, že sme už väčší sú aj vzdialenosti stále dlhšie a dlhšie a už nestačí len spievať pesničky, či počúvať rozprávky... nám by sa takáto Hra do auta zišla pri každom výlete po našom Slovensku. ❤
Úprimne-cestu autom s deťmi si neužívam. Kým starší sa pri jazde dlhšej ako 30 min neustále pýta známu vetu: kedy tam už budeme, menší má žalúdočné problémy, ktoré viackrát skončili bleee... takže moja úloha keď manžel šoféruje je:hrať do nekonečna meno-mesto-zviera-vec a asistovať so sáčikom (-grcáčikom ako sme si to nazvali). Ale inak výletujeme radi 😁
na 3-hod. vylete za prastarkou do Lucenca
Caka nas stahovanie. A teda cca 300km od rodiny.
Takze cestovanie sa stane nasou sucastou. A urcite by to ulahcilo aspon cast cestovania.

Hra do auta by sa nám hodila ako soľ. Pravidelne pendlujeme na trase BA-BB-LE (čiže zapad-vychod) a udržať dieťa a nás dospelákov "v pohode" takmer 5 hodín je niekedy naozaj náročné. 🙈