icon

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂

Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂

Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:

@lenkuliak

@henuskah

@miradaa

Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂

Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
angela85
2. júl 2018

kuzelne citanie poznam, ma ho aj moj synovec, ale pre nas je to pridrahe, tak ho obdivujem aspon v obchode. mozno mojmu synovi k meninam predsa len taka knizka pride 🙂, co nespravime pre svoje deti

majah212
2. júl 2018

pozname kuzelne citanie, ale skor z pocutia ako z praktickych skusenosti. zatial som nesiahla po knizke, pretoze si myslim, ze este ma syn cas a citat si mozeme spolu a rozpravat sa o tom, diskutovat, riesit ulohy. ked bude vacsi, tak si myslim, ze kuzelne citanie by mohlo mat svoje opodstatnenie (mame obdobnu hru doma s perom a svetelnou signalizaciou a nejak extra ho to nezaujalo). ale ako citam vyssie mamicky, tak vidim, ze sa oplati investovat do kúpi a vyuzit napr. pri dlhsom cestovani 🙂

huxy
2. júl 2018

Prvýkrát som o Kuzelnom citani počula pred necelym rokom. Čítala som o nom len same pozitívne recenzie,tak som sa rozhodla na vianoce kúpiť knihu s perom a tiež som poprosila rodičov o kupu jednej knihy. Knihy maju uspech. Zaobstarali sme si aj hru kúzelný totem,ktorá sa da použiť s perom. Ďalšia kniha Atlas sveta uz caka na sviatok,aby som ju odovzdala dcérke. A pokukujem aj po Anglickom slovníku,nakoľko by nam pomohla aj pri učení,keďže slovíčka nam trosku robia problem.

wildcat
2. júl 2018

Mam dve deti,maju radi knihu svet zvierat a mladsi hrave citanie. Uz cakame kedy vyjde kniha pismenka.

tiniacik
2. júl 2018

Mam dvojčatá... síce len jedno pero, aké naučili sa podeliť... za mna jedna z troch naj hračiek aké kedy dostali. Maly miluje zvieratá, cite svet zvierat u nas frci stále, skladá si podľa strán zo zvieratiek strany - púštne, lesné.... kúzelne čítanie je naozaj super darček, tešíme sa na nové knihy.. 👍🏻

tulipan01
2. júl 2018

Ahojte kúzelné člzanie nás okúzlila min. Roku keď syn na 6 narodeniny dostal 1. Knihu aj s perom od lesnej ako darček. Odvtedy naši susedia počujú rev leva, žabu ako aj orla a iné zvieratá. Áno 1. Kniha bola svet zvierat a nasledovala anglina nakoľko nastúpil do 1.ročníka kde sa tento jazyk učí. A ďalšia anglina- slovník. A za skvelé vysvedčenie si mal vybrať kniha alebo kolobežka. Vyhral to atlas sveta. Teraz už počúvam o soche slobody a čínskom múre...... veľmi krásne kníhy verím že čoskoro získame ďalšie uvažujeme aj nad hrou.

Skvelý nápad len tak ďalej nech je kníh čo najviac 👍🏻👏🏻🤗

jklara
2. júl 2018

ahoj, my máme doma Hravé učenie a Svet zvierat, jednoznačne to bola super voľba pre najmladšieho syna k 3. narodeninám, hlavne so svetom zvierat sa zbaví vždy celá rodina, na hádaní zvukov, ktorému zvieratku ich priradiť, naučia sa veľa aj dospelí. Moji najmladší chlapci - 3 a 5 ročný - si knihy čítajú pekne spolu, potešila by nás ešte Hravá angličtina, Anglický obrázkový slovník alebo Hra do auta.

baklik
2. júl 2018

Kuzelne citanie sa nam velmi paci - predminuly rok syn dostal k narodeninam knihy Svet zvierat a Hrava anglictina, vlani na Vianoce zas Ludske telo a Cesta okolo sveta. Kuzelne citanie sa mu velmi paci, nakolko este je len predskolak a takymto spôsobom si moze knizky "citat" aj sam. 🙂
Od septembra nastupuje do skoly s rozsirenym vyucovanim angl.jazyka, a preto by sa nam urcite zisiel obrazkovy slovnik z Vasej edicie ako aj dalsie publikacie vhodne pre prvakov.
Do buducnosti by sme urcite radi privitali knizku napr. o vesmire. 🙂

katulienka85
2. júl 2018

Kúzelné čítanie este nemáme. Ale urobilo by nám veľkú radost😍😊

zorilka
2. júl 2018

Perfektne knizky a super darcek! Dcerka mala teraz narodeniny (3r.) a rozsirili sme svoju zbierku. Doma mame Spievanky, Rozpravky na dobru noc, O pernikovej chalupke, Zvieratka a Hrave ucie. Na vianoce vy sme chceli zbierku rozsirit o Pismenka. Kuzelne citanie ma uspech aj u 16mesacnej Tatianky, ta miluje najma spievanky 🙂

tenderka
2. júl 2018

Knižku Kúzelné čítanie ešte nemáme ani jednu, len som o počula. Starší má 4 roky, no určite by to zaujímalo aj mladšieho 1 ročného 🙂 Tak sme tí správni adepti na vyskúšanie 🙂

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@anka2103 áno, áno. Bude nová "Moje prvé písmenká". V najbližších dňoch už aj na eshope ;)

ankakovacova
2. júl 2018

Dobry den. Ja detom požičiavam kuzelne citanie v Zilinskej krajskej knižnici a teda velmi sa im to páči hocikedy pocas dna ked maju chvilku si to zapnu. Syn ma 5 rokov a dcerka 2 a obidvaja si tam najdu nieco pre seba. Syn ma najradsej kvízy a dcerka zasa opakuje co jej pero povie ☺ takze deti rozneho veku si tam nieco najdu.

kika831
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie starsi syn 5 rokov frci na kuzelnom citani asi rok. Je z toho nadseny. Ja mozem len odporucit. Mame 4 knihy plus pero. Zvieratka su u nas top 👍

zorilka
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Super! A cisla ako v CR sa neplanuju?

aivankaa
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie my máme doma zatiaľ jednu knižku, aj keď pero ešte nemáme. Malý bude mať tento mesiac prvý rôčik, viem, že je to ešte asi skoro, ale pomaly budeme kupovať výbavu, videli sme ich u kamarátky a sú veľmi obľúbené u nich a páčia sa aj mne, takže takúto "hračkoknižku" chcem zvoliť aj pre nášho drobčeka.
ešte ich nemáme naštudované, ale s ktorými odporúčate začať od najmenších? a koľko je vlastne už vydaných druhov?

jazzbow
2. júl 2018

Máme už asi 3 rok a využívané naplno moje deti 11 a 4 a dokonca sa priznám aj ja anglický slovník super zapamätaju si aj malé deti obľúbené je u nás ľudské telo svet zvierat hravé učenie atlas sveta rozprávky hra do auta aj angličtina hráva no proste všetko ešte plánujeme dokúpiť ďalej momentálne mám zálusk na dinosaury a spievanky 😁😀😊

minuskad
2. júl 2018

zatial nemame doma, iba nejake podobne ,,nahrady,, a synovi sa to velmi paci, tak sme zvazovali, zeby sme mu kuzelne citanie kupili na narodeniny, kedze sa musi rozvijat vo vyvoji kvoli oneskorenej reci, tak akakolvek stimulacia jeho hlavicky je vitana 🙂 ale vyhra by ho urcite potesila a po velkom uspechu by sme urcite mu kupili dalsiu knihu 🙂

jance333
2. júl 2018

dcérka je ešte maličká, ale postupne jej kupujeme knižky do budúcnosti. som angličtinárka, takže Hravá angličtina ma dosť zaujala 🙂

henuskah
2. júl 2018

A ešte máme jednu obľúbenú hru, mladší syn rád počúva zvuky, keď sa spolu so starším synom hrávame 😃😊 je to taká oddychovka po večeroch,keď chceme byť spolu ,nejak sa zabaviť a užiť si svoju prítomnosť 😃

genialitka
2. júl 2018

Kuzelne citanie mame od okamihu ako vysla. Bol to uzasny darcek, dcerka bola nadsena a kazda detska navsteva tiez. Postupne sme dokupovali dalsie.Teraz mame dvojrocneho chlapceka, ktory tancuje na pesnicky v pere😊. Do zbierky nam chyba knizka Ludske telo, ktoru privitame v nasej kniznici.

bibyke
2. júl 2018

Nemame zatial doma,ale uz davno som to pozerala pre starsieho syna. No zdalo sa mi to dost drahe,ked neviem,ci by sa mu ta knizka pacila. Ale rada by som to aspon vyskusala😊

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@mirien22 Ja určite odporúčam aj pre menších drobcov. Sama mám 2 ročnú neterku, ktorá síce ešte tiež nevie poriadne rozprávať, ale s knižkami sa vyhrá. Napríklad rada tancuje, takže knižka Spievanky je pre ňu ako stvorená. Také Hravé učenie je takisto určené pre najmenších (poznávajú farby, tvary, ...) 🙂

05ada
2. júl 2018
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

U nas doma vsetci citame - sme taka knihomol rodina. Uz aj moja mala Lenka, ktora citat este nevie ale s pismenkami sa kamarati - to znamena ze ich pozna miluje knizky. Aj teraz babi povedala, ze ideme do mesta ci chce ist s nami a Lenka ano ale pojdeme do knihkupectva vybrat si knizku. Na to babi z radostou, ze ano lebo aj ona si urcite nejaku tu knizku kupi. Mala Lenka miluje knizky nasa denna rutina je vecer pred spanim po okupani si uz vybera knizku a vola ma do postele, aby sme uz isli citat. Som rada, ze si vytvorila kladny vztah ku knizkam.📓😍

jaja1707
2. júl 2018

Knižky poznám, už som ich obzerala a veľmi sa mi páčia. Určite plánujem kúpiť môjmu takmer 2ročnému synovi. 😉📓

jeanettka
2. júl 2018

Ahojte moji dvaja synovia dostali na narodeniny hravé učenie a svet zvierat, ako správny bratia sa natahuju o pero lebo je len jedno,prečo ho nemôžem mať ja teraz ... Druhý mal dlhšie ... Hneď si vyberali ďalšie anglictinu, slovensko, ja sama sa naučím veľa veci hravou detskou formou a plánujem dokúpiť ďalšie knihy,pekný den

teddyinka
2. júl 2018

Dobrý deň, ja o kuzelnom čítaní počujem prvý krát, no veľmi ma to zaujalo, keďže môj synček, o týždeň ma len 3 mesiace, má rád pesničky, takže už si spolu spievame a stále objavujeme nové a nové pesničky pre detičky, bez toho aby som ju zaspievala uspavanky, už ani nezaspinka, takže pri najbližšej príležitosti pôjdem do kníhkupectva omrknut tie knižocky.

mikadooo
2. júl 2018

Máme hravú angličtinu, dcérka dostala na Vianoce. Ale asi sme to ešte prehnali, nerozumie tomu takže si to aj tak stále prepne do slovenčiny :D. No ale trošku sa už učila v škole, tak snáď časom to bude pre ňu zaujímavejšie. Mladšej sme kúpili rozprávkovú knižku, takže väčšinou pero fičí na nej 😉, paradoxne rozprávky si púšťa staršia 🙂. V aute, v posteli, keď sa nudí... táto knižka sa nám osvedčila viac. Angličtinu si dcéra sama nevytiahne, jedine keď s ňou chcem pozerať, tak sa pridá. Asi zvieratká by bola lepšia voľba, no čo už, premotivovaní rodičia hotová galiba. 😉

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@zorilka Moje prvé čísla - tie tento rok zatiaľ nebudú. Uvidíme, či sa do užšieho výberu dostanú na budúci rok 🙂 Ak chceš, môžeš sledovať našu stránku, kde o novinkách informujeme. Tento rok začíname s Mojimi prvými písmenkami 🙂