IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

Dobrý deň,
môj synček je ešte maličký ( 9m. ) ale už som pozerala po týchto knižkách. Je veľmi zvedavý , hravý a preto verím, že by ho to určite bavilo, či už doma, alebo na cestách.
Dobrý deň, Kúzelne čítanie sú naše obľúbené knihy. Nemáme všetky, preto by sme sa s dcérami potešili keby sme si mohli doplniť zbierku o ďalšie.
Ja dom našim detom do krízového centra kupila HRAVU ANGLIČTINU ale zial nemame to pero 🤣🤣 moje dieťa je už velke,takže skúsenosti som nemala kde nazbierať... No aspoň vieme čo im treba zadovážiť pod vianočný stromček 🙂
Kúzelné čítanie sme kúpili synovi 3 roky na tieto Vianoce. Je to báječná zábava, ktorá dieťa veľa naučí (a nie len dieťa...). neustále sa ku knihe vracia, stále chápe nové súvislosti. Rozprávame si, kde sme my boli, kam pôjdeme.... Kniha zaujala aj mojich starých rodičov, babka je po operácii oboch očí so zeleným zákale a takmer nevidí. Stále sa však rada dozvedá nové veci a kniha sa jej tak páčila, že oni budú ďalší, komu kúzelné čítanie na Vianoce kúpim🙂 teraz máme doma Atlas sveta, keďže veľa cestujeme a malý miluje mapy, zvieratká a dopravné prostriedky v jednom... A druhá je svet zvierat, ktorá poteší úplne určite každé dieťa. Zvuky sú skvelé a tak autentické, že niektoré opice syn s rešpektom preskakuje🙂 Ďakujem za takúto super knihu...
My ho uz mame doma skoro 2 roky... 8 rocnu dceru to velmi bavi a obcas sa s nou zahram aj ja. Teraz mame rocneho synceka, takze budeme kupovat tie detske knizky ☺️
Juhuuu ♥️♥️ keby sa niečo podarilo pre drobcov nech ocko prežije môj pobyt v porodnici♥️♥️
Dcerka dostala kuzelne citanie na vianoce .Ma svet zvierat,anglictinu a hrave ucenie .Velmi rada sa s tym hra .Najradsej ma svet zvierat .☺🍀
My mame knizky zvierata, atlas sveta a anglucky slovnik ale o hrach som nepocula, to by som sa rada dozvedela.viac. Dcerka najviac oblubuje tie zvierata a rozne zvuky co vydavaju uz pozna aj cely text a vzdy prekvapí nejakou novinkou co sa naucila odtial. Este dostane ludske.telo.po nom tuzi
Od znamych pozname Hru do auta, co si velmi pochvaluju. Syn uz rastie do veku , kedy ho zaujima aj nieco ine okrem papania tak pomaly zaciname zbierat hry a knihy.
Kuzelne citanie prave spoznavame, dcerka dostala k 4. narodeninam v maji a velmi sa jej paci. Co vsak tesi este viac, ze kym bola ona v skolke, hraval sa s nim 20mesacny syn a neskutocne ho to zaujalo. 🙂 Mne sa najviac paci, ked pri tom sedia obaja.
my sme velmi kniho-pozitiv, no ku Hravemu citaniu sme sa ešte nedostali
Uz dlhsie pokukujem po tychto knihach a urcite sa chystam vybrat nejaku pre syna... rada sa inspirujem 😀
@nelakuzelnecitanie ZIAL NIE RADI BY SME MAME DOMA PRVACIKA.
@nelakuzelnecitanie ahoj.synovi sme teraz kúpili na 5.narodeniny Atlas zvierat a chodí s ňou aj spávať.ohromná vec, už si vybral ďalšie tri knihy čo by chcel👍😊
viem o kuzelnom citani uz strasne davno a aj by som rada detom kupila no nejak som sa neodhodlala este. mam 3 deti a keby som kazdemu chcela vlastne pero tak to neprichadza do uvahy. a s 1 by to nebolo mozne. potesila by sutaz a samozrejme aj vyhra
Kúzelné čítanie je super nielen pre deti, ale aj pre dospelých, máme viacero knižiek, ale stále nie všetky, postupne dokupujeme. Knihy sú veľmi zaujímavé, deti sa z nich veľa naučia. Mladší syn zbožňuje dinosaurov, tak sa nevieme dočkať keď už budú v predaji. Kúzelné čítanie môžeme len a len odporúčať, s nami cestujú perá a knihy takmer všade 😊
Kuzelne citanie pozname a uvazujeme nad kupou. Videli sme u znamych a su velmi pekne spracovane. Nasim deckam by som asi najskor kupila Atlas sveta. Aj novinky vyzeraju velmi dobre.
Knihy pozname, zatiaľ však žiadnu nemáme, synbmal práve rok a pol, takže až teraz sa začína naozaj zaujímať o knihy. Najradšej má o zvieratkách a pomaličky sa učí, čo ktoré zvieratko robí a ako sa volá. Knižka by ho určite veľmi potešila.
Máme Svet zvierat, Hravé učenie, Spievanky, Ľudské telo a Atlas sveta a ďalšia do zbierky by potešila veľmi 😀
Dobrý deň. Máme doma knihu Svet zvierat. A moja dcérka by veľmi chcela ľudské telo.
My sme boli včera na návšteve a tam sa naše deti 6r a 23 mes. zahrali aj s týmito knihami. Veľmi ich zaujali, takže by to mohol byť dobrý darček na blížiace sa narodeniny😍
@nelakuzelnecitanie
My sme o Vas poculi a uz sme si obzerali “Kuzelne citanie” v knihkupectve pre nasu dcerku - skolkarku, ale zatial sme nekupili. Nevieme sa rozhodnut a tiez cena je dost vysoka 😔 Ale keby sme vyhrali, velmi by nas to potesilo 👍👌👨👩👧👦
@nelakuzelnecitanie Kúzelné čítanie doma ešte zatiaľ nemáme, no už to máme jednoznačne na zozname prianí k synčekovým narodeninám, ktoré bude mať v auguste a aj taká hra do auta na dlhé cesty môže byť taktiež super voľba 😉
Moja dvojročná dcérka dostala od starých rodičov spievanky a svet zvierat. Veľmi tieto knižky oceňujem, nakoľko žijeme v zahraničí a slovenčina je u nás len sekundárny jazyk. Týmto spôsobom sa dcérka a neskôr keď podrastie aj syn, môžu hrať a zároveň sa im do hlavičky dostáva zase o trosku viac aj mamin materinský jazyk.
Určite by aj nás potešilo rozšíriť zbierku.
Pekný deň, želám my nemáme kúzelné čítanie, určite by sa synovi páčilo spoznať niečo nové má 4 roky bolo by to príjemné stráviť letné chvíle na záhrade s novou knihou, keďže má veľmi rád knihy a hovoriacu veru nemáme 🙂
Už dlhšie po nich poškuľujem, doma máme budúcu prváčku a trojročnú škôlkárku - určite by sa im páčili, napr. Svet zvierat alebo to s pesničkami pre menšiu a ľudské telo alebo angličtina pre väčšiu.😉
No ja som zatiaľ o Vás len počula, ale chvály..každopádne určite by dcérku neskôr takáto knižka veľmi potešila.
Dobrý deň, chcem sa opýtať. Je to vhodne už pre 2-ročné deti, ktoré ešte nerozprávajú?

Krásne ránko 🙂 Knihu má , tenučká ako zošit no páči sa jej , len pero nám už nejde