icon

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂

Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂

Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:

@lenkuliak

@henuskah

@miradaa

Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂

Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
nellita
2. júl 2018

My mame knizky rozprávku,pernikova chalupka,svet zvierat tu miluje aso najviac a prvu kuzelne citanie ediciu,dostala ich minuly rok k.vianocam a denno denne cirame az sa pero.zosuchalo,tesime sa na dalsie knizky ako.slovensko,angličtina plus na nove tituly ked vyjdu,paradna vec pre deti,urcite vrelo odporucame

stewusik
2. júl 2018

Pocula som uz o tom ale zatial nemame nic, ale velmi radi by sme vyskusali , dcerka bude mat o par dni 3 rocky tak sa obzerame po nejakom darceku

unctadorg
2. júl 2018

Zatial nemame ale uz dlhodobo po nej poskulujem, verim, ze by mojho krpca nejako motivovala aj k hovoreniu. 🙂

deti95060810
2. júl 2018

my tiež zatiaľ nemáme...staršie deti sú už väčšie - asi by ichto nezaujímalo a najmenšia nemá záujem - zdr. problémy,zaostalosť....😢

blues11
2. júl 2018

S kuzelnym citanim sme sa zoznamili prednedavnom u krstnej a jej detoch. Ked prideme na navstevu, je to neustaly boj, kto bude mat aku knihu 🙂, vyhrava "hrave ucenie". zatial sme sa k vlastnej verzii nedopracovali. Knizky su fakt super, dobre spracovane, zrozumitelne aj pre predskolakov, prijemne hlasy v nahravkach.

tin007
2. júl 2018

Moje deti si vyskusali Svet zvierat a odvtedy sa pytaju, ci im tuto uzasnu knihu kupim.

lylynka90
2. júl 2018

My sme synovi kúpili Kúzelné čítanie na 3tie narodeniny-máme Hravé učenie a určite plánujeme kúpiť ďalšie...už aj mladšia dcérka (1r 4m) skúša a veľmi sa jej páči...takže vianočný darček máme vyriešený 😀 Určite každému odporúčam...je to skvelá zábava a ešte sa deti aj hravou formou niečo naučia 😉

mischellina
2. júl 2018

Dcérka miluje všetky 🙂 Dostala ich už ako ročná od babičky a dedka (ja viem, že je to skoro), ale chvíľku si na ne počkala a už ako 1,5 ročná sa s nimi začala zoznamovať. Teraz má 2 roky a hrá sa s nimi každý deň. Pesničky so Spievaniek už skoro pozná naspamäť a spieva si s nimi. Taktiež máme Perníkovú chalúpku, Rozprávky na dobrú noc a Hravé učenie, ktoré má tiež rada 😍 a samozrejme nesmie chýbať kniha o Svete zvierat. Sú fakt skvelé a odporúčam všetkým mamičkám, aby ich svojim detičkám zaobstarali. Deti sa v nich veľa dozvedia a rozvíjajú svoju reč a slovnú zásobu. Podľa mňa je to skvelá didkatická pomôcka 😉 Už sa tešíme na ďaľšie "hovoriace" knižky od Vás! 😀

dazdovka
2. júl 2018

Tak my sme dlho odolavali a hovorili sme si, ze detom sa venujeme a vieme ich uviezt do vsemoznych tem od biologie, geografie, cez cudzie jazyky, po principy dobra a zla v nas, prostrednictvom rozpravok a nasich odbornych znalosti. No a pred dvoma tyzdnami sme im kupili Svet zvierat a Rozpravky, lebo sme sli na dlhsiu cestu autom, pocas ktorej sme potrebovali ako soferka a navadzac mat svoj klud no a teraz to hodnotim ako super kupa, hlavne ked je vonku hnusne, alebo potrebujeme aby decka v klude sedeli, nelutujem, ze sme do toho (na nase pomery az dost) zainvestovali 🙂

beusa9
2. júl 2018

poznáme kúzelné čítanie, malá sa s tým hrá keď sme na návšteve a preto sme sa rozhodli kúpiť na narodeniny.

katka9628
2. júl 2018

My máme ešte len 2 roky, ale rozmýšľame o nejakej, že by sme kúpili na vianoce, akurát nevieme, ktorá by bola najvhodnejšia

zulinka23
2. júl 2018

Môj 4 ročný syn dostal na minulé Vianoce Svet zvierat a Hravé učenie. Myslela som si, že zvieratká ho budú zaujímať viac, ale na túto knihu asi ešte musí dozrieť. Za to Hravé učenie má veľmi rád, hocikedy sa vie pekne s touto knižkou zahrať. No kniha Svet zvierat zaujala mnoho návštev, ktoré sme mali a nemyslím tým len deti 🙂

jande
2. júl 2018

Syn bude mat 4 roky a kupime mu Svet zvierat. Zvieratka ma velmi rad. Postupne dokupime vsetky. Hral sa s knizkou u kamaratky a velmi ho zaujala.

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@katka9628 Pre najmenších sú vhodné: Spievanky, Hravé učenie, Rozprávky na dobrú noc. Alebo pripravovaná novinka "Zvieratká na farme" - tie by mali byť počas októbra 🙂

simona24
2. júl 2018

Dobrý deň, knižku kúzelné čítanie zatiaľ nemáme, ale už dlhšie nad ňou rozmýšľam pre 4,5 ročného synčeka. Výhra by ho isto potešila a ak nie tak budem musieť asi napísať list Ježiškovi 🙂

lili1809
2. júl 2018

My mame tiez knizky,dcerku (5) teraz najviac bavi svet zvierat a syna(2,5) hrave ucenie 🙂

tutuska11
2. júl 2018

Poviem vám úprimne, že keď dcerka dostala knihu kuzelne čítanie o zvieratkách, tak som sa chytala za hlavu, že: "PROBÚH, to aká ďalšia volovina do domu! 😝😝😝" odvtedy prešli už 2roky a neviem si to vynachváliť!! Tak prepracovanu edukačno/zábavnú hračku som už dlho nevidela. Dokonca aj moja 1,5rocna druhá dcérka sa s ňou hra a opakuje zvuky zvieratiek... A pero, ktoré sa dá použiť aj ako prehrávač pesniciek je top! Klobúk dole😉👍👍

tutuska11
2. júl 2018

Zabudla som dodať, že je to skvelá zábava pre všetky deti v čakárni pri nekonečnom čakaní u doktorky😂😂😂😂😂😂 nemusia cumiet do mobilu a zabavia sa....

fazulka17
2. júl 2018

ahoj my máme kúzelné čítanie konkrétne svet zvierat a hru do auta je to super vec deti sa s tým veľmi radi hrajú a zároveň sa učia je to fakt úžasná hra. Žiaľ naše pero sa dostalo do ruky tej najmladšej a pero už nejde asi napustila sliny. ☹

katka9628
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ďakujem za tipy

sasankabj
2. júl 2018

Kuzelne citanie ideme kupit synovi o mesiac k narodeninam 😉 uz sa na to velmi tesim, ako bude na knihy reagovat, lebo zatial ich ma velmi rad, tak uvidime, ako u neho pochodi takyto druh 😊

sandy84
2. júl 2018

Náš synator ma knihy veľmi rád a s kúzelným čítaním sa skamaratil ako predskolak. Hravo zvláda angličtinu a kúzelné Slovensko spoznal aj vďaka vám 😁😁😁

martinasef
2. júl 2018

Moj patrocny syn ich miluje. Mame hrave ucenie, hrava anglictina, atlas sveta, svet zvierat, ludske telo a hru do auta. Tu hru do auta nosime na kazdu cestu, miluje najma pesnicky v nej. Este urcite chceme aj zvysne casti.

ajulienka81
2. júl 2018

Zvažujem deťom kúpiť k nejakému sviatku, zatiaľ som si ich len obzerala v hračkárstve, takže osobnú skúsenosť nemáme. Ale deťom by sa knihy určite páčili.

juliankaaa
2. júl 2018

zatial nemame, zvazujem kupu, dcera bude mat o mesiac narodeniny, tak pravdepodobne to bude jeden z darcekov 🙂

alenf
2. júl 2018

My máme v zbierke už 3 knihy od vás a dcera má najradsej zatiaľ z nich svet zvierat.Brali sme ich aj do kupelov.Knihy sú veľmi poučné,dieťa sa z nich veľa dokáže samo pomocou pera naučiť.Bola to veľmi dobrá investícia 🙂.Cakame ake nove sa budu teraz v lete vydávať a určite zase nasu zbierku doplníme.Ale výhre by sme sa nesmierne potešíli :D.

evinkasofinka
2. júl 2018

Dcérka má od vás Svet zvierat, Rozprávky na dobrú noc a Ľudské telo.... A úplne ich zbožňuje.... Čo je však na nich najlepšie je to,že nielen ona ale spolu s ňou celá naša rodina sa vzdeláva a učí nové veci....

veronique_1
2. júl 2018

My máme doma Slovensko a Anglický slovník. Synček si na Slovensku najradšej púšťal hymnu a nadšene hovoril, to sme učili v škôlke a spieval s tým. S dcérkou sa zase snažíme prejsť si každý deň niekoľko fráz z AJ slovníka a vidím, že si z toho dosť aj zapamätá. Kúzelné čítanie sme objavili v knižnici na Kapucínskej a kým som vyberala knižky, deti sa s tým pekne zabavili. Keď si pozerali Atlas Sveta - kapitolu Slovensko, synček vykrikoval - to je ÚFO (reštaurácia) - to poznám.

atinkaa
2. júl 2018

My mame z vasich knih svet zvierat a ten veru bavi obe dcerky, doniesol nam ho Jezisko a ak by sme mali prilezitost nakuknut do Atlasu sveta alebo do Hier do auta, tak by to bolo superske🙂

Vdaka za krasne knihy a pekny den!

bielavila
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie knihy kuzelne citanie bola ta naj investicia co sa hraciek tyka, mame skoro vsetky, chybaju nam uz asi iba 3-4 knizky, , syncekovi ktory ma momentalne 3,5 rokov sa najviac paci knizka spievanky, za par dni sa naucil vsetky krasne ludove detske pesnicky, dalej miluje zvieratka a tiez volanty do suta, tie u nas vyhravaju denne😊 rad ma aj hravu anglictinu aj rozpravky na dobru noc, kazdy den sa vyhra aj s s knohou hrave ucenie. Mame este doma atlas aj anglicky slovnik, ale tie ho este nezaujali, ale urcite pride cas aj na nich😊 velmi by som mu chcela dokupit ludske telo lebo chce byt lekar a netrpezlivo cakame na zboznovanych dinosaurov😂 musim povrdat ze knizky nie su pre neho iba obcasnou hrackou, ale hra sa s nimi denne niekolko hodin, berem ich vzdy ked cestujeme a teda cestujeme casto a maju vacsi uspech ako tablet, vyhral sa s nimi pocas naozaj dlhej 20 hodinovej cesty a uspech maju aj na kratsie vzdislenosti a ani sme nevedeli ze mame dieta😊 za mna perfektna vec a velka spokojnost😊 knizky dostava maly ako darceky od nas slebo od rodiny a naozaj lepsie som nemohla vybrat a poradit rodinke, ktora obcas mievie co kupit😊