IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

My nemame ziadnu taku knizku doma :( Este som o tomto kuzelnom citani ani nelocula, teraz pozeram aj recenzie aj komentare maminiek a vyzera to skvelo 🙂 🙂 Jedna taka by nas urcite potesila 🙂 Nas Peťko velmi rad cita 🙂
Dobrý deň, môj 1,5r syn miluje knihy. Každý kto ho chce niečím novým potešiť, donesie knihu. Zatiaľ žiadnu z vašich kníh doma nemáme, preto by nám urobila radosť.
Dobrý deň.My máme doma knihy,kupujeme dcére keď má sviatok.Máme Atlas sveta-ten ju zaujíma najviac,Slovensko-doma sme museli povinne spievať Slovenskú hymnu,rozprávky na dobrú noc,svet zvierat A hravá angličtina,tá sa jej hodí teraz do školy.A ešte budeme stále dokupovať lebo sú super aj nás starších to baví,my sme o takom niečom ani nechyrovali.
@aristokratka Áno, je pravda, že českých knižiek je viac. Dôvod je ten, že na SR sme s Kúzelným čítaním začínala o rok neskôr. A práve toto je obrovská výhoda, pretože vieme z českých knižiek vybrať len tie naozaj najlepšie tituly 🙂
Kúzelné čítanie baví celú rodinu. 😊 Aj my dospelaci sa naučíme niečo nové. Syn si najviac obľúbil Atlas sveta. Hravé učenie je aj pre menšiu dcérku. Určite na Vianoce nejaké nové knižky pribudnú. Možno angličtina, alebo rozprávky.
Knižku Kúzelné čítanie ešte nemáme, nakoľko náš synček je ešte veľmi maličký. Ale viem, komu by som ju určite darovala, môjmu synovčekovi. 💓💓💓
nas patrocny Filipko miluje Ľudské telo. Minule sme boli v zábavnom parku a bola tam atrakcia Evolúcia. A vďaka vašej knižke okamžite zahlásil Evolucia- čiže vývoj človeka🙂 nám by sa veru ešte nejaké knizky pacili.
Dobrý deň, my už máme kuzelne čítanie 2 knihy. Hravu angličtinu a ľudské telo. Dcérka si rada číta obe a najradšej má kvízy. Myslím, že veľa sa z toho deti naučia a aj my dospelí 🙂
@girlie_konik Ak má byť úplne prvá, tak potom aj s el. ceruzkou v súprave Ceruzka+Hravé učenie 🙂
@nelakuzelnecitanie @nelakuzelnecitanie nam kuzelne citanie doniesol minuly rok jezisko pre troj rocnu dcerku. pero nestiham dobijat, kedze ide casto, hlavne rozpravky. ked pride synovec stvor rocny, ktory tuto knizku este nema, tak sa na nej stale hadaju 😂 urobit potom sudcu, je hrozne tazke 😂 keby ste sa nas nahodou rozhodli odmenit, knizku by sme s obrovskym srdieckom darovali pre synovca nasho milovaneho 😍😍😍
@nelakuzelnecitanie dakujem. A ta so zvieratkami nie je v suprave? Ci ako sa to vlastne kupuje? Ma to byt darcek pre neterku. Vdaka 🙂
Mame 2 knihy a viacere sme mali pozicane. Najviac sa nam pacilo Ludske telo, a aj kamoskinej dcere. Mojej sa velmi pacila aj hrava AJ, ale kamoskinej takmer vobec, Zvierata nas vobec nezaujali, hoci inak ich mame radi - myslim, ze nespravnym vyberom zvierat do knizky, hodili by sa viac zname. Atlas sveta sa pacil, Slovenskom trochu menej. Niektore texty boli prilis narocne, radsej zaujimavosti. A potesilo by nas, keby vysla nejaka historia - sveta a aj Slovenska. Aj slovnik vyuzivame na vyuku.
keď bola dcérka malá, videli sme raz reklamu na Kúzelné čítanie. No, mali ju len v Česku, dlho som sa snažila dopátrať sa jej tu na Slovensku, samozrejme po slovensky. Až konečne! Dcérka si ju hneď kúpila ako narodeninový darček. Ďalšiu knižku už doniesol Ježiško. Máme knižku Svet zvierat a Atlas sveta. Najbližšie to bude určite kniha Slovensko, keďže od septembra nám pribudne vlastiveda v škole.
@lubaka Vlajky obsahuje napríklad stolová hra Cesta okolo sveta: http://www.kuzelnecitanie.sk/hra-cesta-okolo-sv...
Obsahuje vlajku každého jedného štátu, aj hymnu, množstvo zaujímavostí, aj niekoľko typov kvízov. Pre 4-ročného by bola celá hra ešte náročná (je až od 10 rokov, v podstate hotová rodinná hra), ale ak máte aj staršieho nezbedníka, tak sa s ním zahráte aj vy dospelí 🙂
Nášmu Tobimu Kuzelne citanie priniesom Jezisko. Hned si ho velmi oblubil. Ma rad vsetky knihy, ktore zatial mame (Svet zvierat, Atlas slovenska, Rozpravky , Hrave ucenie), ale prva volba su vzdy Spievanky. Tesime sa na dalsie knihy zo serie a urcite budeme postupne dokupovat
My mame len 5 mesiacov, ale na Vianoce uvazujeme o kupe knih Spievanky(kedze mala miluje ked jej spievame) a Rozpravok na dobru noc🙂 snad nas Jezisko vypocuje 🙂
@girlie_konik Aj tá so zvieratkami je v súprave s ceruzkou. Na výber sú 4 základné sety s perom: Hravé učenie 3+, Svet zvierat 5+, Atlas sveta 6+ a Hravá angličtina 6+). Stačí kúpiť jednu ceruzku a potom už stačia len samostatné knižky/hry. Ceruzka funguje so všetkými produktmi 🙂
Ja mam ešte malinké deti, ale na vianoce si už určite jednu zaobstarame. Ja sama som si o týchto knižkách co to prečítala na internete a v momente ma to zaujalo. Tak dúfam, že aj tu moju malú nezbednicu milo prekvapí darček, ktorý si nájde rovno pod stromčekom.
Je to úžasná hračka ak sa to dá tak nazvať 🙂 naša Natálka(3roky) má už 4knihy:Angličtinu,zvieratká, perníková Chalupka a Rozprávky na dobrú noc
Všetky sú super a využívame ich. Najviac sa jej páči perníková chalúpka tu čítame každý deň a zvieratká má najradšej časť more 🙂 Kniha rozprávky na dobrú noc je super v tom,že keď sa mi nechce čítať tak jej prečíta pani Kronerova 🙂 🙂 🙂 Momentálne plánujeme kúpiť tu do auta,nakoľko sa chystáme na dovolenku. Osobe ktorá tieto knihy vymyslela,klobúk dobre je to fakt vymakané.
My este tieto knizky nemame,ale uz sa chystam kupit. Mali sme pozicanu na navsteve a malej sa velmi pacila-konkretne Hrave ucenie. Ale urcite by sme vyuzili aj rozpravky ci Ludske telo. Takze uz viem co dostane na narodeniny a Vianoce🙂
@nelakuzelnecitanie ake novinky sa chystajú tento rok-už sa vie?🙂
@nelakuzelnecitanie
Nas maly dostal na jeziska knizku Hrave ucenie a k narodeninam a k narodeninam Rozpravky na dobru noc . Velmi rad pocuva rozpravky, takze aj vela citame. Na den deti dostal Pernikovu chalupku.
My uz od 2rockov fungujeme na albi knizockach,zacali sme pernikovou a postupne kupujeme,najnovsie mame riekanky a idu denno denne,dcerka ma 4r a rada “cita” a kvizuje@nelakuzelnecitanie
Kuzelne citanie k nam doniesol Ježiško Svet zvierat... Je s knizkou obrovska zabava a chystame sa na najblizsi sviatok syncekovi kupit dopravne prostriedky
@nelakuzelnecitanie dakujem 🙂
Ahoj, kúzelné čítanie je super, starší syn, 5r,dostal na narodeniny svet zvierat, mala taký úspech, že na meniny ďalšia, atlas sveta. Veľmi ho to baví, uz má naplánované, ktoré ďalšie dostane od Ježiška a na narodeniny zase 😂mladšia dcéra má narodeniny v nedeľu, čo si asi vybrala za darček? Jasné, že knihu S perom ako má Branko 😊u nás majú veľký úspech a samozrejme by sa strašne potešili aj výhre 😉
@alenf Jasné, plánujeme tieto:
Moje prvé písmenká - na sklade v najbližších dňoch
A na jeseň potom tieto:
Doprava
Dinosaury
Zvieratká na farme
Hravá prírodoveda
Nemecký obrázkový slovník.
Dúfam, že potešia 🙂
@jamailoka ktoru by ste mi prosim poradila ako uplne prvu na narodeniby pre 3 rocnu neterku? Zaujima ju vselico, tak sa neviem rozhodnut. Dakujen 🙂

Kúzelné čítanie dostal starší syn na narodeniny a prvotne ho to veľmi nechytilo - dostal hravú angličtinu. Na Vianoce dostal Atlas sveta a ten zaujal obidvoch synov. Aktuálne keď sa hrajú majstrovstvá sveta vo futbale a pýtajú sa na niektorú krajinu, tak si ju vyhľadajú (za pomoci rodičov) v knihe - a koľko si toho vedia zapamätať - stačí raz ukázať a vedia to. Je to super. Privítala by som akurát knihu o Slovensku - našej rodnej zemi, o našich vzácnostiach, aby sa toho najčili viac. V atlase sveta je o Slovensku pomerne málo. Je to super pomôcka - len dosť finančne náročná záležitosť.