icon

DARČEK: Kvído pre najmenších

nela_kvido
Moderátor
19. aug 2019

Pre tie najmenšie detičky má Kvído pripravených hneď niekoľko hier 🙂

Sú ešte úplne maličkí a potrebujú pri hraní vašu pomoc? Inšpirujte sa napríklad Vejárom, ktorý je plný aktivít. Vyriešte spolu s dieťaťom 100 rôznych veselých úloh! Kreslite palcom v rozsypanej múke, rozprávajte sa spolu pred zrkadlom, vymýšľajte príbehy o predmetoch z obrázka. Také jednoduché a pritom také dôležité! Rozviniete pri tom detskú jemnú motoriku, sociálne správanie či zrakové vnímanie.

Máte doma staršie dieťa, ktoré sa dokáže zahrať aj samo? Skúste napríklad Hádankové kartičky so zvieratkami. Obsahujú krásne ilustrované kartičky a zmazateľné fixky na maľovanie. Veď ktoré dieťa nemiluje kreslenie, dopĺňanie a hádanie? 🙂

A čo je bonus pre maminu? Zmestia sa vám do kabelky a môžu tak spolu s vami cestovať autom, vlakom či lietadlom, alebo skrátiť dlhé chvíle čakania u lekára 🙂

Vybrali by ste si niektorú z týchto hier aj pre vašu ratolesť? Napíšte prečo a dve z vás odmením. K jednej poputuje Vejárik a k druhej Hádanky na cesty 👏

Výzva ukončená. Darčeky poputujú sem:
@ankahe1
@radka018

Dúfam, že potešia 🙂

No a ostatné maminy, vy máte možnosť sa opäť zapojiť do ďalších diskusií a súťaží. Na rozdávanie je toho pripraveného viac 😉

DARČEK: Kvído pre najmenších
drdrdr
20. aug 2019

Hádanky na cesty sú úžasný napad😊 naša Linduška sa pri cestovaní niekedy už nudí, hlavne keď ideme na dlhšiu cestu a toto by pre ňu bola super zábava. A fixka je už len ceresnicka na torte, keďže stále niečo píše, kresli, označuje 😊

lenkaaba
20. aug 2019

Moj maly neposedny vymyselnik by sa velmi potesil Vejariku,z ktoreho sme uz na prvy pohlad nadseny🤗

andrea561
20. aug 2019

za par tyzdnov planujeme daleku cestu, vyse 12 hodin lietadlom, takze by sa nam to zislo ako skvele rozptýlenie 🙂

schaff
20. aug 2019

Hry su velmi lakave uz len svojim zjavom, velmi farebné. Castokrat deti uz hned odradi farebnost, neuputa. Takyto typ hier sa casto nevyskytuje a vyborne rozvijaju detsku mysel

hela_tn
20. aug 2019

Vejariky máme aj pre staršiu aj pre mladšiu..je to fajn, spratne,máme v aute na dlhé cesty..staršia si už ale pamätá otázky aj odpovede,takže tam je to raz dva..hádanky by sme radi skúsili😉

klauduska33
20. aug 2019

Aj u nás sa nosia všade kam ideme v kabelke mini knižky, maľovanky a mini hry.
Potešili by nás hádanky 😍

veronikadany
20. aug 2019

@nela_kvido doma mám 2 sidielka, takže u nás by určite uvítali Vejar aktivit😉

visi1006
20. aug 2019

Dcerku by urcite potesili hadanky na cesty. Rada maluje a to by bolo nieco pre nu.

lucik194
20. aug 2019

u nas by to boli hadanky na cesty ..,,,,skoro 10 rocna by urcite myslela aj na nieco ine ako nato ze kde ma grc misku a preco je jej zase zle, takze u nas v aute by boli hadanky vyuzite na 150%.... o tom ze 7 rocna by sa pridala ani nepochybujem.....

libus83
20. aug 2019

@nela_kvido hodilo by sa, mám dvoch syncekov, starší Jakubko ma viacero diagnoz a musime vela trénovať a učiť sa, aby sme napredovali a mladší Matej pre toho by bola zábava učiť sa nové veci, kedze pri učení s Kubkom mi veľmi pomáha a trénujeme spolu...😊

nikolurbanska
20. aug 2019

Vybrala by som si vejárik, tiež často cestujeme a bola by to super zábava na cesty a nie len na cesty aj na doma😊

dada91
20. aug 2019

Keďže sme vo fáze ukazovania a syn má rád zvieratká tak hádanky na ceste by nas potešili.

nela_kvido
autorModerátor
20. aug 2019

V tejto chvíli ukončujem túto výzvu. Darčeky poputujú sem:
@ankahe1
@radka018
Dúfam, že potešia 🙂

No a ostatné maminy, vy máte možnosť sa opäť zapojiť do ďalších diskusií a súťaží. Na rozdávanie je toho pripraveného viac 😉

zuzikaa29
20. aug 2019

U nas by vyuzitie naslo ci jedno, alebo druhe. Mame doma 2,5-rocneho a 4-rocnu. Obaja su plni energie, maju radi nove veci, aj radi citaju. Coskoro im pribudne surodenec, tak by ma len potesilo, keby sme mali v zasobe tvorive podnetne cinnosti pre tychto dvoch starsich 😀

z3
20. aug 2019

Urcite by sa nam obe hodili. Moj 3r syncek je zive striebro,ako sa vravi a hry akehokolvek druhu ma rad 🙂 v aute sa hrame napr. Kde ziju zvieratka alebo sa ucime basnicky. Niesom za to aby si kratil cas pozeranim mobilu aj ked niekedy musim siahnut aj po nom. Najma teraz ked mam mesacnu dcerku. Naucil sa popri nej zahrat sa aj sam,takze aj karticky by boli u nas vyuzitelne 🙂

petawoman
20. aug 2019

Vybrali by sme ,,Hádanky na cesty,,nakoľko spoznávame Slovensko a Čechy a niekedy da cesta zabrať aj nám. Na poslednom výlete, kedy sme cestovali 7 hodin boli deti uz usedene,nerv ozne, hry,ktore mali so sebou ich uz nebavili a s hrou Kvido by sme sa urcite zabavili😉

cabby88
20. aug 2019

Mna zaujal ten Vejar plny aktivit 🙂 mam tri detuchy a ten najmensi je riadny huncut,takze ho treba zaujat hrami,aby nerobil zlobu 🙂

majik66
20. aug 2019

Hadanky na cesty vyzeraju velmi zaujimavo 🙂

zojinkam
20. aug 2019

@nela_kvido potešili by nás oboje,moja maličká je zvedavé dievčatko,miluje zvieratká,rada sa hrá a učí nové veci,veľa rozpráva a opakuje.Pre každú mamičku a dieťatko sú to skvelé edukatívne hračky😊

si14
20. aug 2019

To znie velmi zaujimavo,, ak by ste nas nevybrali tak určite si zaobstarame ten vejarik... Mala bude mať zachviľu rok a pol,, myslim ze coskoro sa budeme vediet s tym zahrat.. A vyuzijeme to určite aj mimo auta 🙂

martina_se
20. aug 2019

@nela_kvido veru, náš Marko sa sám veľmi zahrať nevie. Bude mať v septembri 2 roky a výhra by potešila nielen jeho ale aj mamičku 😉

rysmamka
20. aug 2019

@nela_kvido úplne uzastna veľkosť zmestí sa do kabelky , krásne ilustrácie, hravé farby a pre deti je to zábavné a hravé , zaujíma ich to viac ako televízor či tablet a to je najdôležitejšie 😊

martina2ve
20. aug 2019

Hadanky na cesty, casto cestujeme s dvomi detmi a kedze mensia Nina je prilis aktivna oproti bratovi ovlada skoro vsetky zvierata a zakladne predmety urcite by sa tesila aj preto, ze si moze pisat po kartickach. vyhoda hier ze su male a zmestia sa aj do vrecka.

ibanabazar
20. aug 2019

Ďalujem pekne za inšpiráciu. Nie len pre môjho 2r drobca, ale perfektné aj ako darček 👌 U nás fičia všetky interaktívne knižky a rozšírenie o hry určite obohatia naše trávenie voľného času.

jahodka_rose
20. aug 2019

Naše 13 mesačne dvojičky sú riadne živé detičky 😊 niekedy sa nestíhame čudovať, že čo to vymýšľajú, ako sa hrajú, a k ich hre by bol vejar plný aktivít určite veľkým prínosom. A nielen pre nich, takisto aj pre mňa, keďže niekedy už fakt neviem co vymyslieť, aby ich to bavilo. 🙈🙈🙈Teraz ešte len skúmajú všetko naokolo a ficia skôr tie najjednoduchšie hry, riekanky a pesničky, ale aj o pár mesiacov, keď sa naučia zase nové zložitejšie veci 😊

misicka101
20. aug 2019

@nela_kvido hadankove karticky, lebo nasa mala slecna strasne rada maluje a vymysla nove zvieratkove😉 pribehy zo vsetkych obrazkov co najdeme... 👏👏👏

terey
20. aug 2019

Vejarik aj Hadankove karticky vyzeraju super a to ze su spratny je velke plus 😍 dceru by iste potesili v aute sa rada hra a kedze cestujeme casto nie vzdy mam dostatok aktivit po ruke.

etnatn
20. aug 2019

Dcerka bude mat o par dni 2 roky, ale na svoj vek je velmi vnivama a ukecana, rada kresli, cita, skuma..urcite by ju zaujali karticky..
@nela_kvido

st44
20. aug 2019

Nasa Karinka ma 22 mesiacov a urcite by sa potesila obom hram. Ma rada vsetky hracky, vkladanie tvarov, kuzelne citanie ma taku so zvieratkami knihu, klasicke kocky, omalovanky. Urcite by ju aj tieto hry zaujali

pavcova
20. aug 2019

Dobrý deň,
hádanky.