icon

DARČEK: Kvído pre najmenších

nela_kvido
Moderátor
19. aug 2019

Pre tie najmenšie detičky má Kvído pripravených hneď niekoľko hier 🙂

Sú ešte úplne maličkí a potrebujú pri hraní vašu pomoc? Inšpirujte sa napríklad Vejárom, ktorý je plný aktivít. Vyriešte spolu s dieťaťom 100 rôznych veselých úloh! Kreslite palcom v rozsypanej múke, rozprávajte sa spolu pred zrkadlom, vymýšľajte príbehy o predmetoch z obrázka. Také jednoduché a pritom také dôležité! Rozviniete pri tom detskú jemnú motoriku, sociálne správanie či zrakové vnímanie.

Máte doma staršie dieťa, ktoré sa dokáže zahrať aj samo? Skúste napríklad Hádankové kartičky so zvieratkami. Obsahujú krásne ilustrované kartičky a zmazateľné fixky na maľovanie. Veď ktoré dieťa nemiluje kreslenie, dopĺňanie a hádanie? 🙂

A čo je bonus pre maminu? Zmestia sa vám do kabelky a môžu tak spolu s vami cestovať autom, vlakom či lietadlom, alebo skrátiť dlhé chvíle čakania u lekára 🙂

Vybrali by ste si niektorú z týchto hier aj pre vašu ratolesť? Napíšte prečo a dve z vás odmením. K jednej poputuje Vejárik a k druhej Hádanky na cesty 👏

Výzva ukončená. Darčeky poputujú sem:
@ankahe1
@radka018

Dúfam, že potešia 🙂

No a ostatné maminy, vy máte možnosť sa opäť zapojiť do ďalších diskusií a súťaží. Na rozdávanie je toho pripraveného viac 😉

DARČEK: Kvído pre najmenších
mirka6661
19. aug 2019

Moju malu Adelku (15m)by potesilo asi vsetko 😆, je zvedava a stale musi objavovat, ale urcite hadanky na cesty do auta, kedze cestujeme casto a uz mi dochadzaju napady ako ju zabavit 😆

anka2103
19. aug 2019

Určite by potešila hociktorý z nich. Môj najmenší objaviteľ chce všetko vedieť a hneď aj vidieť. Albi doma veľmi dobre pozname(mamina sviečky heart and home, starší zas kúzelné čítanie) a menší by začal spoznávat albi tiež 🤩

mischel218
19. aug 2019

Mojej takmer 3 ročnej slečne by sa určite páčili Hádanky na cesty a zabávala by sa s nimi nielen na cestách k starkým alebo pri čakaní u lekárov ale aj doma kým sa ja venujem jej mladšiemu bráškovi. A časom by sme zapojili aj jeho, kedže o pár dní oslávi 1.rok a je veľmi aktívny a vnímavý 😉

anglicanka1981
19. aug 2019

@nela_kvido ja si prosim oboje. Nech po takmer 6rokoch na "dovolenke" mam motivaciu si kupit kabelku.

smolinka024
19. aug 2019

Ja mám dvoch nezbedných chlapcov, ktorí vždy v aute vymýšľajú čo ktorý vidí prvý, na ktorej strane je viacej domov, áut, stromov, atď atď...takže by som bola ,za, nejakú spoločnú aktivitu, pri ktorej by sa ,hádam, nehasterili ale spolu sa dohodli na spolupráci 😁 hádam by nám Tom hádanky na cesty pomohli 😁😉😛

vmatuscinova
19. aug 2019

@nela_kvido vejar znie ako ideal pre mojich partakov, kedze maju 1 a coskoro 4 roky. Starsi so zaujmom robi rozne aktivity, co si doma pripravime a mladsi uz tiez co to pochytil, tak verim, ze by sa pridal a naucil nieco nove zabavnou formou a hlavne vsetci spolu

ozkakn
19. aug 2019

Dobrý večer,
nepoznáme hry Kvido, ale ako píšu iné mamičky chváli, aj my by sme ich radi vyskúšali.
napr. Hádanky na cesty, lebo náš synček sa pri cestovaní strašne nudí. Už sme skúšali všeličo, ale iba krátko ho to bavilo.

ankahe1
19. aug 2019

Moja bambulka bude mat v novembri 2 roky, takze vhodnejsi by bol pre nu vejarik. Aj ked som si ho vygooglila a nahliadla tak do niektorych aktivit, hned sa mi zapacil. Zajtra ideme schovavat predmety pod utierku 🙂 urcite sa jej to bude pacit. Som zvedava, co vsetko sa vo vejariku ukryva 🙂

lucka1422
19. aug 2019

Vejárik je úplne top, bol by to super darček pre našu čoskoro 3 ročnú lásku. Veľmi by sa zabavila pri hrách, ktoré obsahuje vejárik, či už pri cestovaní alebo aj doma. A potom by tento úžasný vejárik poslúžil druhému drobcovi, ktorý bude mať o pár dní 1 rôčik.

86evapeto77
19. aug 2019

Moji drobci majú sesternicku a bratranca na opačnom konci Slovenska a keďže s nimi dosť cestujeme, tak by nás to všetkých 4 (deti, mňa aj manžela) potešilo, pretože zabaviť deti na 5 hodín v aute je niekedy fakt ťažké... 🙂

lenjak
19. aug 2019

Radi by sme kvido darovali nasej krstnej dcere Dorotke, aby sme jej urobili radost ;)

krokodilkajmanka
19. aug 2019

Viac ma zaujal Vejárik, mám 2 drobcov a toto by bola super zábava na cesty a výlety. Cestujeme často, takže by sme dokonale využili 😉

radka018
19. aug 2019

Jej, ja si prosím Hádanky na cesty, ktoré by ma veľmi potešili 🙋‍♀️ A dôvod? Mojim deťom musím stále vymýšľať nejaké hry a úlohy pretože ich milujú. Pracovné zošity sa nám už tiež momentálne zapĺňajú. Tieto kartičky by boli moja veľká pomoc...zmysluplne by zamestnali moje deti. A ja Vám sľubujem, že ako “unavená” mamička troch detí nebudem vtedy variť, prať, upratovať..., ale si svoj párminutový sviatok Oddychu patrične vychutnám a oslávim 😊☕️🎉 No a keďže sa dajú zotierať, tak tých sviatkov bude viac 😉

lujzamisko
19. aug 2019

Veľmi by nás potešila takáto zábava do auta na cesty. Svokru mám 380,km a cesta k nej by bola pre nás oboch zaujímavejšia a zábavnejšia

barbara24
19. aug 2019

Vejarik, lebo keďže som už dospelá, niekedy mi dochádza kreatívne myslenie na hry ... mám 2,5 ročného, veľmi hraveho, syna ❤😉

katy2015
19. aug 2019

@nela_kvido mam 9 mesacneho synceka,tak pre neho by sa nam hodil Vejarik,a tiez skoro 5 rocnu dcerku,tak by sme vyuzili Hadanky. Dcerka ma taketo aktivity velmi rada. S oboma by sme sa zabavili doma na dvore,ci v izbe. Ale aj v aute je casto dlha chvila,tak by sme deti zabavili

cherry25
19. aug 2019

@nela_kvido ja mam 3,5 rocnu dcerku ktora stale musi nieco robit a ucit sa nove a s pomocou kvida by sa hravo a zabavne naucila kopec novych veci a mohla si vziat kamkolvek so sebou a hlavne do auta, urcite by ju potesili hadanky zvieratka ktore tak velmi miluje 🙂 kuzelne citanie uz pozna niektore pasaze naspamät 🙂 ak nevyhrame bude super inspiracia na kupu zmysluplnej aktivity

aledra
19. aug 2019

@nela_kvido
My sme bystré hlavičky,
Natalka a Samko,
Rozum je od mamičky,
Učí nás aj Tatko.
Na cesty sa vždy on hodí,
Múdre hry náš Kvído má,
kus trasy tak hneď prechodí,
chobotnička hlavatá.
Máme radi úlohy,
Čo nás niečo naučia,
Rozvíjame si vlohy,
Čo nám v ušiach nehučia.
Učenlivé nápady,
Kvidovi my prajeme,
Krásne detské záhady,
Na ktorých sa smejeme !!

bebe30
19. aug 2019

Moja staršia princezná Klarka má veľmi rada tieto Vaše vedomostné hry😊,veľmi ju bavia a vzdy,keď sme u kamosky,tak si musíme zahrať Vejar,my ich doma nemáme,máme od Albi zatiaľ len kocku Abeceda...stále ten Vejar vypytuje,ale som si tak pomyslela,že aspon,keď tam prídeme,tak ju to super baví😝...veeelmi by sa potešila akejkoľvek z týchto hier...ideme aj do prvého ročníka do školyva na precvičenie mozgových závitov,je to tá naj voľba👌☺️

danusska
19. aug 2019

Nás by potešila hociktorá z týchto hier. Nápadov na hry nikdy nie je dosť. Dnes je veľmi ťažké zaujať deti, tak by som privítala nové nápady na hry. Máme doma 10-ročnú, ktorá by sa určite rada pohrala so 6-ročným bratom a pol ročnou sestrou ☺️

sonicka96
19. aug 2019

Keďže dosť cestujeme RK-NO RK-PU A 2x do roka aj do čiech tak by sa nám to hodilo na skrátenie a zábavu cestou ♥️ plus prvy syn by sa už mohol vzdelávať v 1r čo by ma veľmi potešilo...sama sa bojím ako to bude s učením a verím že práve vejárik alebo Hádanky mi ukážu že to s nami nebude také zlee :D

motylikova
19. aug 2019

Moja mladšia dcérka ešte len objavuje svet, vejár by bol pre ňu ako stvorený. Len sa zlostí, keď sa náhodou snažíme hrať niečo bez nej. Kamilka hru len pre seba ešte nemá.
Každé dva týždne cestujeme 350 km, cestné bingo, všetky audio rozprávky, hru na zvieratá máme so staršou už odohrané, takže by nás potešila aj druhá hra. Margarétka veľmi rada kreslí, vyrába, tvorí - absolútne čokoľvek. Chvíle, ktoré má sama pre seba, ocení piatimi hviezdičkami, ako vraví 🙂

bambulka9999
19. aug 2019

@nela_kvido Kedze s malym sme casto v nemocnici potesili by nas hadanky na cesty.

dhlinkova
19. aug 2019

Za nás vejár. Cestujeme na tisíce km mesačne domov, takže by sa zabavil.

natalushka
19. aug 2019

Za nas vejar super vec👍🏻Maly ich pozna uz odpredu aj odzadu🤦‍♀️😂Uz dlhsie sa chystam aj na zvysne hry,urcite budu rovnako skvele..paci sa mi vseobecne spracovanie,balenia,obsah..za mna skvele na rozvijane aj zabavu☺️

karolin2
19. aug 2019

Kartičky by sa mojim dcérkam určite páčili, veľa krát musím rozmýšľať, čo si zobrať, keď musíme ísť k doktorom, veľmi veľa vecí nechcem vláčiť, ale niekedy človek sa tam zdrží dosť dlho, omaľovanku, maličkú knižôčku a farbičky mám vždy poruke, takže v čakárni nerušíme, vybrali by sme si určite hádanky na cesty, lebo sú spestrené krásnymi zvieratkami, ktoré moje dievčatká majú tak strašne rady.

lesoleil
20. aug 2019

Moj syncek ma skoro 15m a ked cestujeme v aute, zabera ovocie v miske, zvieratka a aj knizky. Snazim sa vyhybat telefonu a pesnickam a vejarik by bol vyborny na nase cesty na zaujatie a zaroven by sa aj nieco nove naucil. 🙂

katusik505
20. aug 2019

Hádanky na cesty sme si už kúpili a dcérka bola veľmi spokojná. Tentokrát by sme radi využili vejár plný aktivít, určite by sa jej zapáčil.

goldie3
20. aug 2019

@nela_kvido vejar plny aktivit by urcite moju malu princeznu velmi potesil...aj minule mi priniesla knizku od Albi zvieratka na farme a hned chcela ukazovat perom spravne odpovede na otazky co su v knizke 😉

nocky
20. aug 2019

Hadanky na cesty su super. My vela a casto sice necestujeme, lebo deti to nemaju moc radi. Stale ich treba zamestnavat....jedlom, pribehmi, hranim divada, rozpravkami, pocitanim vodojemov....😊.