icon

Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?

bara_lego
10. okt 2016

Moje kamarátky hovoria, že LEGO DUPLO je závislosť, a už majú doma niekoľko boxov plných kociek. Vraj sa nedá vydržať len pri jednej stavebnici 🙂 Ale aká je u vás tá naj? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?

LEGO DUPLO predstavujú príjemný spôsob, ako rozvíjať vaše deti a ich schopnosti. Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku, schopnosť riešiť problémy i premýšľanie. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava! 🙂 ❤

Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?
evamajercak
13. okt 2016

Moji chlapci zbožňujú stavanie akýchkoľvek stavieb... oni aj z rodinného domčeka vytvoria úplne niečo neuveriteľné - napríklad aj garáž na autá. 🙂 majú tiež radi postavičky, zvieratká, tým prepožičajú svoje hlasy a vymýšľajú si rôzne príbehy 🙂 A ako správni chlapci - nesmú chýbať autá - tých nie je nikdy dosť. 😉

luchajda
13. okt 2016

Isto by sme sa tešili ktorémukoľvek 🙂 zatial ešte nie sme hrdí majitelia...

kkarolkaaa
13. okt 2016

Môj syn odkazuje, že nemocnica, hasiči a polícia 🙂

freeflower
13. okt 2016

Strom, rybacka, hasici.

angelika4
13. okt 2016

U nás všetko , keď sa hrá s duplo-m tak všetko má dokopy - jedine má syn obľúbené figúrky a to prasiatká Duplo + Duplo prasiatká z Maco Pu rozprávky ktoré ,,uprednostnene,, bývajú v každom domčeku, a sedia v autách či lietadle 🙂

janka_po
13. okt 2016

u nás vyhrávajú autíčka a vláčiky 🙂

adoela
13. okt 2016

Naši predškoláčikovia obľubujú legá, z ktorých sa dajú stavať domčeky, autá vláčiky, ale i Disney postavičky by sa im určite páčili.

iwet1990
13. okt 2016

Najradsej lego duplo mickeyho dielna a dalsie na zozname ktore mame kupit je cars buraka a mc queena preteky😄

jabucko
13. okt 2016

Maxik ma strasne rad zajacika a pandu. Posadi ich do sanitky (su akoze v domceku ) a vozi ich. My mame zatial lego od kamosov pozicane, je to taka zmeska. Ja osobne nepoznam tie temy. Ale jedno je jasné, vianoce su iste s Lego Duplo stavebnicou. Je to hra, ktora ho naozaj bavi. .

pistalocka
13. okt 2016

my oblubujeme policajnu stanicu 🙂

dusidu
13. okt 2016

U nás je to farma a lesné zvieratká 🙂 A teraz malý aj autíčka....

katkalabka
13. okt 2016

My máme iba jednú sadu, ktorú sme dostali. Sú to autíčka, teda podvozky a kocky k tomu. ,tak 5 týždňov je to už naša najobľúbenejšia hračka ku ktorej sa beží len čo sa otvoria očká a pred spaním sa im kýve pa-pa. Skladáme všetky možné autíčka, veže a najnovšie nás synček prekvapil lietadielkom s podvozkom. Nerozoberateľné autá išli bokom. Atraktívna je už len jeho obľúbená knižka so zvieratkami a naj je ššššš šššš v počítači - lego duplo film o vlakoch.
Dovidenia brrrm brrrm ššš ššš trrr trrr

miriam1509
13. okt 2016

vlacik

kvietocok2
13. okt 2016

U syna velka farma s traktorom a piratska lod s pokladom. S tym sa na striedacku vyhra. A dcerka ma "domcek" kde vari pre Minnie figurku zo setu s vlacikom, a dava ju cikat a spinkat 😂
Lego duplo je vdacna hracka. Mame viac sad, ale tieto su teraz naj.

lenemmka
13. okt 2016

U nás sú najviac obľúbené akékoľvek duplo, v ktorom sú zvieratká. Dokonca istý čas sme kupovali len duplo, v ktorom bol duplo zajačik 🙂 🙂 to je dcérine najobľúbenejšie duplo zvieratko 🙂 a manžel sa najviac teší duplo vláčiku :D :D dokonca si prikúpil aj balenie dodatočných koľajníc, aby si mohol stavať pre vláčik zaujímavejšie trasy :D :D :D

akumm
13. okt 2016

Dcerka ma najradsej zvieratka. Mame vela postaviciek, ktore vzdy vysadi na zvieratka (ak je to mozne) a po izbe nam potom jedno za druhym "pochoduju".

parisa
13. okt 2016

Auta,kamion v nom vozi vsetko.motorku s policajtom😊dcerka zase zvieratka.na vianoce chceme pre syna traktor.lego je asi naj z hraciek co su😊

trudy1717
14. okt 2016

U nas su to zvieratka z farmy 😊

gubika
14. okt 2016

lego duplo domcek 🙂 ale mame aj ine, takze ked sa hra, pokombinuje ich

adka90
14. okt 2016

Náš drobec má veľmi rád LEGO DUPLO vláčik.doma ho síce nemáme,ale keď sa ideme hrať ku kamosovi Dankovi tak sa z neho veľmi teší.atale sa s ním hra a keď ideme od nich domov tak strašne plače.A doma sa ma stále pýta či i

adka90
14. okt 2016

Náš drobec má veľmi rád LEGO DUPLO vláčik.doma ho síce nemáme,ale keď sa ideme hrať ku kamosovi Dankovi tak sa z neho veľmi teší.atale sa s ním hra a keď ideme od nich domov tak strašne plače.A doma sa ma stále pýta či sa ideme hrať k Dankovi s vláčikom 🙂

editpiaf
14. okt 2016

Zvieratká viedli,teraz dcéra sníva o domčeku pre bábiky 🎎 a synatorovi sa páči zatiaľ vsehochut, no má iba 1,5 roka, takže ja skladám a on s radosťou rozoberá 😀

slavka11
14. okt 2016

u nas je jedno ake lego to je hlavne je, ze je to lego. Aj tak najcastejsie si starsi stavia auticka a budovy a mladsi zatial iba uspesne rozobera kocky a snazi sa aspon po dve dat dokopy a vyzuva pneumatiky autickam a to ma ako masaz dasienok. Ale aj tak je to vdacna hracka ak pridu aj ine deti k nam sa hrat tak vieme ze ak dostanu lego tak bude hra prebiehat v klude a dlho pri nej vydrzia. A to ze lego je ozaj kvalitka tak to svedci aj o tom ze nejeden krat sme na kocky stupili a kocka to prezila bez ujmy. Horsie na tom boli nase bose nohy 😀

lalai
15. okt 2016

Nemame oblubene kazda jedna kocka je asi naj 😀 vsetky mame v jednom boxe a ked skladame snazime sa pouzit vsetko az vtedy je radost najvacsia 🙂 aj ked vzdy nam nejaka ta kocka chyba a tak sa pise jeziskovi 😀

larah
15. okt 2016

nase deti miluju lego duplo velka zoo 🙂

takatakasom
15. okt 2016

Tak u nás fičia len ozubené kolieska - a tie je dostať len na oficiálnej stranke Lego Education - úžasná vec. Syn sa nechce z ničím iným hrať!

lenkuliak
15. okt 2016

starší sa najradšej hrá s lietadlami - hasiči a záchranári, kedže má veľmi rád túto rozprávku...nechýba u nás ani mcqueen a burák...mladší má zas najoblúbenejší traktor 🙂 no v lego katalógu stále nájdu nové, ktoré by si želali, takže zoznam pre Ježiška sa stále zväčšuje 😀

nc
15. okt 2016

U nas najoblubenejsi su hasici, ale u malej zase vyhrava duplo safari. Ale kedze mame niekolko roznych sad tak sa to casto strieda. Ked vysypem celu krabicu tak sa v izbe ani neda pohnut . 😀
prikladam malu ukazku

mata128
15. okt 2016

U nas jednoznacne lego duplo vlacik. Minuly rok dostal na Vianoce ten maly,tento rok to bude vlacik de luxe

zuzana814
15. okt 2016

Mame ich viacero - vlacik, traktor, autobus, prva detska sada, ale najviac vedu kreativne auticka, to sme pokupili aj bratovmu syncekovi 🙂