Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?
Moje kamarátky hovoria, že LEGO DUPLO je závislosť, a už majú doma niekoľko boxov plných kociek. Vraj sa nedá vydržať len pri jednej stavebnici 🙂 Ale aká je u vás tá naj? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?
LEGO DUPLO predstavujú príjemný spôsob, ako rozvíjať vaše deti a ich schopnosti. Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku, schopnosť riešiť problémy i premýšľanie. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava! 🙂 ❤

Isto by sme sa tešili ktorémukoľvek 🙂 zatial ešte nie sme hrdí majitelia...
Môj syn odkazuje, že nemocnica, hasiči a polícia 🙂
Strom, rybacka, hasici.
U nás všetko , keď sa hrá s duplo-m tak všetko má dokopy - jedine má syn obľúbené figúrky a to prasiatká Duplo + Duplo prasiatká z Maco Pu rozprávky ktoré ,,uprednostnene,, bývajú v každom domčeku, a sedia v autách či lietadle 🙂
u nás vyhrávajú autíčka a vláčiky 🙂
Naši predškoláčikovia obľubujú legá, z ktorých sa dajú stavať domčeky, autá vláčiky, ale i Disney postavičky by sa im určite páčili.
Najradsej lego duplo mickeyho dielna a dalsie na zozname ktore mame kupit je cars buraka a mc queena preteky😄
Maxik ma strasne rad zajacika a pandu. Posadi ich do sanitky (su akoze v domceku ) a vozi ich. My mame zatial lego od kamosov pozicane, je to taka zmeska. Ja osobne nepoznam tie temy. Ale jedno je jasné, vianoce su iste s Lego Duplo stavebnicou. Je to hra, ktora ho naozaj bavi. .
my oblubujeme policajnu stanicu 🙂
U nás je to farma a lesné zvieratká 🙂 A teraz malý aj autíčka....
My máme iba jednú sadu, ktorú sme dostali. Sú to autíčka, teda podvozky a kocky k tomu. ,tak 5 týždňov je to už naša najobľúbenejšia hračka ku ktorej sa beží len čo sa otvoria očká a pred spaním sa im kýve pa-pa. Skladáme všetky možné autíčka, veže a najnovšie nás synček prekvapil lietadielkom s podvozkom. Nerozoberateľné autá išli bokom. Atraktívna je už len jeho obľúbená knižka so zvieratkami a naj je ššššš šššš v počítači - lego duplo film o vlakoch.
Dovidenia brrrm brrrm ššš ššš trrr trrr
vlacik
U syna velka farma s traktorom a piratska lod s pokladom. S tym sa na striedacku vyhra. A dcerka ma "domcek" kde vari pre Minnie figurku zo setu s vlacikom, a dava ju cikat a spinkat 😂
Lego duplo je vdacna hracka. Mame viac sad, ale tieto su teraz naj.
U nás sú najviac obľúbené akékoľvek duplo, v ktorom sú zvieratká. Dokonca istý čas sme kupovali len duplo, v ktorom bol duplo zajačik 🙂 🙂 to je dcérine najobľúbenejšie duplo zvieratko 🙂 a manžel sa najviac teší duplo vláčiku :D :D dokonca si prikúpil aj balenie dodatočných koľajníc, aby si mohol stavať pre vláčik zaujímavejšie trasy :D :D :D
Dcerka ma najradsej zvieratka. Mame vela postaviciek, ktore vzdy vysadi na zvieratka (ak je to mozne) a po izbe nam potom jedno za druhym "pochoduju".
Auta,kamion v nom vozi vsetko.motorku s policajtom😊dcerka zase zvieratka.na vianoce chceme pre syna traktor.lego je asi naj z hraciek co su😊
U nas su to zvieratka z farmy 😊
lego duplo domcek 🙂 ale mame aj ine, takze ked sa hra, pokombinuje ich
Náš drobec má veľmi rád LEGO DUPLO vláčik.doma ho síce nemáme,ale keď sa ideme hrať ku kamosovi Dankovi tak sa z neho veľmi teší.atale sa s ním hra a keď ideme od nich domov tak strašne plače.A doma sa ma stále pýta či i
Náš drobec má veľmi rád LEGO DUPLO vláčik.doma ho síce nemáme,ale keď sa ideme hrať ku kamosovi Dankovi tak sa z neho veľmi teší.atale sa s ním hra a keď ideme od nich domov tak strašne plače.A doma sa ma stále pýta či sa ideme hrať k Dankovi s vláčikom 🙂
Zvieratká viedli,teraz dcéra sníva o domčeku pre bábiky 🎎 a synatorovi sa páči zatiaľ vsehochut, no má iba 1,5 roka, takže ja skladám a on s radosťou rozoberá 😀
u nas je jedno ake lego to je hlavne je, ze je to lego. Aj tak najcastejsie si starsi stavia auticka a budovy a mladsi zatial iba uspesne rozobera kocky a snazi sa aspon po dve dat dokopy a vyzuva pneumatiky autickam a to ma ako masaz dasienok. Ale aj tak je to vdacna hracka ak pridu aj ine deti k nam sa hrat tak vieme ze ak dostanu lego tak bude hra prebiehat v klude a dlho pri nej vydrzia. A to ze lego je ozaj kvalitka tak to svedci aj o tom ze nejeden krat sme na kocky stupili a kocka to prezila bez ujmy. Horsie na tom boli nase bose nohy 😀
Nemame oblubene kazda jedna kocka je asi naj 😀 vsetky mame v jednom boxe a ked skladame snazime sa pouzit vsetko az vtedy je radost najvacsia 🙂 aj ked vzdy nam nejaka ta kocka chyba a tak sa pise jeziskovi 😀
nase deti miluju lego duplo velka zoo 🙂
Tak u nás fičia len ozubené kolieska - a tie je dostať len na oficiálnej stranke Lego Education - úžasná vec. Syn sa nechce z ničím iným hrať!
starší sa najradšej hrá s lietadlami - hasiči a záchranári, kedže má veľmi rád túto rozprávku...nechýba u nás ani mcqueen a burák...mladší má zas najoblúbenejší traktor 🙂 no v lego katalógu stále nájdu nové, ktoré by si želali, takže zoznam pre Ježiška sa stále zväčšuje 😀
U nas jednoznacne lego duplo vlacik. Minuly rok dostal na Vianoce ten maly,tento rok to bude vlacik de luxe
Mame ich viacero - vlacik, traktor, autobus, prva detska sada, ale najviac vedu kreativne auticka, to sme pokupili aj bratovmu syncekovi 🙂

Moji chlapci zbožňujú stavanie akýchkoľvek stavieb... oni aj z rodinného domčeka vytvoria úplne niečo neuveriteľné - napríklad aj garáž na autá. 🙂 majú tiež radi postavičky, zvieratká, tým prepožičajú svoje hlasy a vymýšľajú si rôzne príbehy 🙂 A ako správni chlapci - nesmú chýbať autá - tých nie je nikdy dosť. 😉