icon

Čo sa učíte s kockami?

bara_lego
10. okt 2016

Hra s kockami LEGO DUPLO deti baví i rozvíja zároveň. Deti sa môžu naučiť veľa nového: farby, počítať, denný režim a mnoho ďalšieho. Používate kocky LEGO DUPLO pri učení niektorej z týchto zručností? Čo sa učíte najčastejšie? 🙂

Čo sa učíte s kockami?
Strana
z3
mariaremencova
14. okt 2016

Tak u nás sa na legu učia farby , tvary , počítanie a kreativita 😉

bara_lego
autor
15. okt 2016

Ahoj všem, mám velkou radost, že Vám kostky tak moc pomáhají. 🙂 Je hezké, že je doma využíváte k učení a pilování všech možných dovedností ❤

libka1
15. okt 2016

lego maju nase deti kvoli tomu, aby sa s nim zabavili a zahrali. syna to velmi bavi. nevidim dovod ho pritom obtazovat, kazit mu hru a drilovat ho nejake farby a podobne. sklada si co chce a ma z toho radost.

petrapod
15. okt 2016

Lego je velmi kreativne da sa s nim skladat vsetko , neskutocne rozvija fantaziu, na malom je uzasne sledovat ako rozmysla , pre mna je velke plus ze sa dlho zabavi. Rozdelujeme kocky podla farieb, velkosti. Lego lesopark tam rozdelujme zvieratka na domace v ohradke chovane doma, a na tie co ziju v lese. Pomenujeme si ich po slovensky aj anglicky. No mohla by som pisat a pisat co sa vsetko da.

zuzana814
15. okt 2016

Taka klasika - ucime sa farby, pocitanie a na autobuse su ocky A B C, a traktore nejake plodiny, takze pomenuvanie veci. Este su malicki 🙂

katkalabka
15. okt 2016

My zatiaľ máme iba lego duplo autíčka. Cvičíme si predstavivosť, výslovnosť rrrrrrrrrrr brrrrm trrr - ktoré vydávajú, citoslovcia, tvorivosť, jemnú motoriku pri skladaní a hlavne trpezlivosť ak mu to hneď nejde a ovládanie sa. Niekedy ma udivuje koľko dokáže vytvoriť možností z tých cca 30-tich kociek a troch podvozkov.

ajsha123
15. okt 2016

Najmladsia ma rok, takze s Duplom len zaciname, ale tych starsich som naucila spravne stavat domy - aby sa im stavby nerozpadli, tj. spravne viazat mury 🙂 Okrem ineho, samozrejme.

fidorka221
15. okt 2016

Synovi som dala vytlačiť mini knižku - Lego Duplo veľké tlačené písmená a to ho baví skladať. Vysklada aj svoje meno a pozná takmer všetky pismena. Dcerka je mladšia ale aj vďaka Duplu pozná farby, učíme sa rátať kocky do 20. A veľmi často sa učíme aj deliť, lebo zákon schvalnosti funguje a deti v zápale hry chcú ten komponent Lega, s ktorým sa hrá ten druhy...☺

sasena12
16. okt 2016

Kedze lego duplo je krasne farebne, vyuzili sme ho na ucenie farieb, taktiez moj prvy vlacik nam dopomohol k uceniu cisiel. A samozrejmostou je trenovanie motoriky 🙂

macko35
17. okt 2016

mám 2,5ročné dievčatko a nádherne sa na kockách učí farby a počítať.Do päť vedela počítať,ešte sme jej poriadne nerozumeli a farby jej tiež idú velmi dobre vdaka kockám

Strana
z3