icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
zuzka1803
13. okt 2016

Naše obľúbené zvieraká? Všetky domáce zvieratká z babininho dvora - sliepočky, zajace, mačička, psík /viď foto/, ale zaujme nás aj exotika - levy, medvede, žirafy, kuvik /viď foto/, jednoducho všetko čo sa hýbe a prípadne vydáva nejaký zvuk. 🙂

majba
13. okt 2016

Nasej dcerke (rok a 9mesiacov) sa najviac pacia sliepocky. Hovori im kodkodac 😀 . U babky chodime zberat vajicka, paci sa jej sliepockam davat zrno a najlepsia zabava je ich nahanat po dvore 🙂 🙂
potom je tiez nadsena z leva. hlavne ako silno zaruci. z toho ma tiez velku srandu a dookola to huuuhhhaaa opakuje🙂

ranya
13. okt 2016

U nas macka z lega,lebo ma pokruteny chvost a da sa nosit ako prsten :O

eva76
13. okt 2016

U nás je to psík u svokrovcov a doma je to plyšový ježko, zajačik, s ktorými náš synček spí v jednej posteli.

mauzi
13. okt 2016

Ahoj ! Co sa tyka realne "dvorovych" zvieratiek u nas sa chovaju dva zajace Perkelt a Mucka 😁 sliepky so spolocnym menom Nedelny vyvar 😉sucka Izy a kocur Cicik 😉
A je uzasne sledovat ako sa dcerka o ne stara,krmit ich je velkou srandou a som rada,ze vie rozoznat v utlom veku zvierata 😉
Inak lego zvieratka, tam vedu skor lesne - medved liska a vevericka boli v jednom legu a su nase velmi oblubene 😉
Ale potesili by sme sa aj novym,nakolko sa pocas hry aj ucime ktore co papa,kde byva a tak 😉

freeflower
13. okt 2016

Nas ma obdobie trucu, cize ked som sa ho spytala ake zvieratko ma najradsej povedal, ze nijake.. :D A na otazku preco odpovedal-Nijake sa mi nepaci.. Tak tak u nas. 😝

veronika3m
13. okt 2016

U nas je velmi oblubeny psik - plysovy Charlie a na dvore mame nasu nezbednicu, sucku huskyho Eli, a uz nejaky cas je u nas 1. retro hracka moncici Šušo, povodne biely, ale dnes uz riadne spinavy, povolenie na kupanie este nedostal 🙂 Z ostatnych zvierat sa mu najviac pacila v zoo surikata a tulen. Toto lego duplo by nas velmi potesilo, konecne by sa nase zvieratka z dupla previezli aj lietadlom nielen vlakom 🙂

jany205
13. okt 2016

@dzina007 tak toto nemá chybu 👍😀 podarené detičky

blumchen2
13. okt 2016

Mojim detom sa najviac pacia motyle, lebo maju krasne sfarbenie a lienky, lebo sa daju lahko chytit 🙂

marianna775511
13. okt 2016

Naša Saška doslova miluje zajačikov. Rada ich chodí kŕmiť k dedkovi na dvor, podáva im mrkvičku a vytešuje sa, keď prídu až k nej a pekne papkajú. Aby sa mohla so zajačikom mojkať aj vo vnútri kedykoľvek sa jej zachce, dostala od babiny mäkučkého plyšového zajačika. Ale už sme tiež začali intenzívnejšie "čítať" knižky a vidím, že je nadšená aj z iných zvieratiek, hlavne keď jej pri tom ostošesť mňaukám, havkám, kikiríkam... Už sa teším na jar, keď sa chystáme konečne navštíviť ZOO a ukázať jej kopu iných zvieratiek naživo.

virivka
13. okt 2016

My mame najradsej domace zvieratka, hlavne ked ich mozeme chytit a pohladkat, napr. zajaca, ale radi nahaname aj sliepky a kacky a to je radost ked ich chytime a pohladkame🙂

foolie
13. okt 2016

U náš doma je najobľúbenejší FUMA 🙂)))))))))))))) kým sme prišli na to celá rodinka čo to ten fuma je ... nakoniec sme zistili že je to dinosaurus 🙂

sluchatka
13. okt 2016

Najoblubenejsie zvieratko mojho 2 rocneho syna je macicka. Prvu hracku, ktoru som kupila, hned ako som sadlzvedela, ze som tehotna, bol mojkacik macicka. Od narodenia s nou zaspava v postielke, mojka sa s nou a vsade si ju berie so sebou. Ked vidi zivu macku, hned ju chce hladkat a strasne sa tesi. Este nerozprava, ale macicku napodobnuje stale. Asi mu budem musiet kupit aj zivu 😀

mija5252
13. okt 2016
mija5252
13. okt 2016

Bianka miluje zvieratká. Určite vedie macicka a z afrických zebra lebo je to jednoducho koník s pasikmi 🙂

alenkapalenka
13. okt 2016

U nas je to biely zajacik...lebo je roztomily a je biely...hnedy sa jej az tak nepaci 😀

janka_po
13. okt 2016

u nás sú to všetky domáce zvieratká, ktoré doma chováme, najmä zajačiky, o tie sa Miško príkladne stará spolu s ockom a samozrejme aj psíky sú u nás mimoriadne obľúbené 🙂

lilitela
13. okt 2016

@bara_lego u nas to boli tucniaky, lebo sa kupu v bazene a zirafa ktorej trebalo osetrit dlhy bolavy krk. Teraz preferujeme skor postavicky, no mame 5 mesacne babo, ktore urcite uz opar mesiacov oprasi vsetky nase duplo stavebnice. Ako spravny chlapcek by mal mat aj lietadielko.

zuzulienka03
13. okt 2016

Zo zaciatku bolo vsetko havo, bez ohladu na velkost ci zafarbenie...no potom som si uvedomila, ze tolko roznych ras psov sme mu ukazali na ulici, ze som sa uz tomu necudovala :D .. A teraz je oblubena cica, konik a lev... no a nemozem zabudnut na dinosaurov :D ... popravde moj 2r+2m syn stale napodobnuje len zvuky zvierat, takze niektore zvieratka su mu este cudzie, kedze nevieme ako hovori zirafa ci hroch :D ... s tymto super legom by sa mu snad i jazycek rozviazal a naucil sa nove zvieratka... a 8m bracek by ich patricne vsetkych vybozkaval ;)

zuzu301
13. okt 2016

Našej Miske sa páči panda. A to už vyše roka. Už si nepamätám ako to začalo ale asi ju videla v televízore, lebo doma sme žiadnu pandu nemali. A zohnať plyšovú pandu nie je také jednoduché - aspoň u nas. A raz sme jednu objavili - teda Miska a keď ju zbadala- ten výraz v detskych očiach - no musela som jej ju kúpiť, aj keď vôbec nenaliehala, bola zlatucka. A potom to začalo...obliečky, oblečenie...

lucuska28
13. okt 2016

Pre Dorotku je obľúbeným zvieratkom jej starší brat, ktorý celé dni skáče ako opička a pre Huga sú to prasiatka, ktoré chodieva kŕmiť s babkou 🙂

desiname
13. okt 2016

U nás sú to jednoznačne veveričky, ktoré nám pravidelne poskakujú pred balkónom na stromoch, kozičky a ovečky, ktoré chodíme kŕmiť suchým chlebíkom a plyšová panduška, ktorú si každé ráno nesieme so sebou do škôlky 🙂 A už 2 týžden je to mucha Maťo, ktorá nám poletovala po byte. Jasné, že tam už nie je, ale ešte stále sa na ňu Emuška pýta 😎

mirecka0809
13. okt 2016

U nas je najoblubenejsi "žolvik" 😁 - teda korytnacka do vane 🐢. A ako toto pomenovanie vzniklo? Nasho tatina netreba nikdy dlho prehovarat na hocaku blbinu, a ma aj kopec vlastnych pomenovani veci, ktore vznikaju prave z takychto blbin a potom sa u nas doma aktivne pouzivaju. Este kym sa maly narodil, samozrejme sme chystali vybavicku. A do nej patrila aj svetlucko zelena vanicka na kupanie s obrazkami malej chutnej korytnacky. V zadu na nalepke od polskeho vyrobcu je napisane "wanienka vesòly źòlwik" 😁A nasmu tatinovi viac nebolo treba, kupil malemu hracku do vane korytnacku, volame ju žolvik, a kedze nase male zabiatko sa velmi lubi kupat, tak patri k naozaj najoblubenejsim hrackam 🐢

maminatimka
13. okt 2016

u nás je teraz hitom " srnko-mánia" 😀

saadve
13. okt 2016

U nás je obľúbené zvieratko zajačik. A prečo? No, jednoducho sa malá rozhodla sama, zajko sem, zajko tam.....a máme celú kopu zajačikov - ružového, hnedého, žltého a najväčšiu radosť mala zo živého zajka...

domin85
13. okt 2016

Nas maly este nema dva roky, zvieratka pomaly spoznava, takze momentalne je zaujimave skoro vsetko 😀 Ale top su holuby, ktore chova sused, ich oblety vie maly sledovat ozaj dlho, kazdu otocku s prekvapenym "etiiiiii" (leti) 🙂

mpirschelova
13. okt 2016

Od septembra velryba...je to znacka synceka v skolke ;)

martina1851
13. okt 2016

Naša dcéra má veľmi rada všetky zvieratká, ale najradšej má mačičky. 🙂

aisia
13. okt 2016

moja Emka má rada leva a žirafu a tigríka a to je jedno všetky - 🙂 takto mi to nadiktovala

lucy_m
13. okt 2016

Moja malá farmárka miluje všetky zvieratká. Máme farmu na ktorej vyrastala, preto nie je zvieratka, ktoré by nemala rada. Ale jej úplne najobľúbenejšie - s ktorým od mala spinkáva v postielke - je ružový sloník (samozrejme plyšový). 🙂