icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
butterfly38
13. okt 2016

Nasa dcerka ma najoblubenejsie zvieratko naseho ziveho kocurika, po ktorom tuzila, a to preto, lebo ho moze hladkat, krmit ho a hrat sa s nim.

malapatka
13. okt 2016

my mame konika....na konika sa chodime pozerat.jeden nam tu erdzi okolo domu,zije tu s nami.na konikovi sa aj hombikame....a kravicka robi muuuuu 🙂

nana1710
13. okt 2016

Lucka miluje opice, vie ich aj dokonale napodobnit🙂 A kym su starsi surodenci v skolke a v skole vzdy si vezme tasku alebo nabali batoh a cestuje. Cesta s opicou okolo sveta by bola parada😉

lenikprievidza
13. okt 2016

Náš Filip strávi každý deň s legom po príchode zo škôlky minimálne dve hodinky a najradšej si na veľkej zelenej podložke stavia práve zoologickú záhradu keďže bývame v Prievidzi a máme len na skok do Bojnic. Jeho najobľúbenejšie zvieratko sú psíkovia máme ich už troch a veľmi sa podobajú na psíka čo ma Filupkova prababka tak sa každý volá Punťo 🙂

pekkka
13. okt 2016

U nás je to klasika : pes, mačka 🙂 býva u nás aj škrečok, ktorý sa volá Beáta , aj napriek tomu, že sa z nej časom vyvinul samček 🙂 meno už zostalo.
Obľúbené sú u nás aj dážďovky 🙂 Tie má moja Petronelka najradšej🙂 Bežne ich potom nachádzam v domčeku - vrecku vetrovky, chudery usušené. Veľká to radosť pre mamku pred praním 😀
No a samozrejme nesmieme zabudnúť na kone, ktoré miluje každé dievčatko a motýle.

eunikka
13. okt 2016

Po tom čo sme navštívili dinopark sú našimi obľúbenými zvieratkami dinosaury - Tomáša (dobre, priznávam, i nás starších) uchvátili. Od vtedy prešlo pár mesiacov a my stále otvárame pusinku ako dinosaurus (a šup s lyžičkou niečoho chutného dnu), reveme ako oni (čím hlasnejšie, tým lepšie), rátame ich na tričku a sledujeme všetky rozprávky, v ktorých sa nejaký z nich čo i len mihne.

iwet1990
13. okt 2016

Petko ma rad vsetky zvieratka,momentalne najradsej konika.Kupili sme auto ktore prevaza koniky a ohradu stavame s kociek lega 😊

mucuinka
13. okt 2016

Mame doma 2 macky. Naša drnda ich úplne zbožňuje. Ako je to naopak si netrúfam odhadnúť 🙂 dokonca aj jej prvé plazenie bolo za mačkami a ich granulami. Dovtedy ňou nikto ani nepohol 🙂 žiadne hračky, nič nezaberalo. Teraz, keď je väčšia, má rada vlastne vsetky zvieratká. Či už v knižke, hračky alebo reálne. Medzi najobľúbenejsie patrí aktuálne zaba 🙂 dokonca keď sa jej pytam akú si dá polievku, tak odpovedá, že zabaciu. Ďalšie obľúbené je tučniak, lebo názov jej evokuje veľké brucho. Keďže tučniak ešte nevie povedať, vždy keď nejakého vidí, chytí sa za bruško a funi. No a posledné je pes. Dá to veru riadnu prácu ju presvedčiť, že nie všetci sú takí milí ako ti od susedov a že im nemôže pchat rúčky cez plot aby ju onuchali 🙂 veru, zvieratká sú naši veľkí kamosi

irenaliza
13. okt 2016

Krásny deň @bara_lego aj vštkým v LEGO DUPLO.A ak môžeme povieme to básničkou.
Doma sme 4 sestričky a zvieratká rady máme,
plyšoé,aj ozajstná no najmä z lega
veľa sa s nimi hráme.
Ja sa volám Emka a som najstaršia sestrička
a najradšej mám koníka,preto lebo milujem jeho hebkú srsť
a potom erdžanie a krásny klus,
druhá sestrička sa Dorotka volá a tá najradšej má tučniakov,
lebo sa jej páči ako krásne chodia, a že spolu stále ako rodinka žijú,
Líza je naša ďaľšia sestrička a tá má najradšej žirafu a prečo?
Lebo má super dlhý krk, a super škvrny po sebe má a na tom
krku by sa super šmýkala, wau.
Naša najmladšia sa volá Irenka a tá miluje najmä prasiatka malé,
lebo sú krásne ružové a možno aj preto,lebo pri papkaní
väčšinou je celá špinavá a vtedy jej sestričky povedia: Ty si
ako malé ufúľané prasiatko,naše krásne.
Vyhrať od Vás CESTU OKOLO SVETA by bolo super,lebo by sme
vydali na cestu plnú objavov a nových zvieratiek .
A ako sa to nepodarí,nevadí,aj tak LEGO DUPLO verní ostaneme,
lebo s ním vždy kopec zábavy a úsmevov zažijeme.
LEGO DUPLO je proste super krásne a nielen pre deti ale
hlavne pre celú rodinu,spolu s ním spoločné super
chvíle prežívame.

pillipilli
13. okt 2016

u nas su to macky a psy,hlavne tie nase.

zuzin78
13. okt 2016

najoblubenejsie zvieratko mojej mladsej dcerky je pes,pred dvomi rokmi sme si kupili labradora . najkrajsie momentky na fotkach mam take, maly spuntik venci velkeho psa. ten pes ju miluje, poslcha jedine ju na prve slovo. Ja sa mozem aj doslovne rozkrajat,ale ten pes ma nepocuvne. pride mladsia dcerka, povie jej jedno slovo a uz robi to co ona chce.Sadne si ,poda jej labku, ide za nou ako maly vycviceny "tigrik ".
Starsia dcerka kebyze moze mala by leoparda. , tigra, vsetky mackovite selmy, Od malicka ich ma rada, ma vela plysovych maciek, tigrov, vsetko kde je nakreslena macka to sa jej paci... drzi ju to uz dobrych 6 rokov a myslim si, ze ju to ani tak skoro neprejde . Tesi sa, ze na jar si bude moct pohladkat v jednom ZOO maleho tigrika. 😉 😉 😉 😉 😉
ak by som vyhrala lego, podarovala by som ho jednemu chlapcekovi , lebo mu lego pomaha k zlepseniu jemnej motoriky.
zelam Vam pekny den

majocka24
13. okt 2016

starší synček lubi všetky zvieratká doma máme hotový zverinec ale len plysových žial toto sú jeho oblúbené žirafkové periny a najoblubenejší zajac a psík sa schováva pod perinou 😀 mladší lubi tuto hrajúcu korytnačku a ked nespinká má svojho macíka ktoreho dostal pri narodení 🙂

ajusik86
13. okt 2016

Srdcu najmilšia naších malých dvojičiek Miušky a Laurinky /20.mes/ je sliepočka. Neuplynie den, kedy by sme sliepočku nenavštívili, nepohladkali a pravdaže nakrmili trávičkou. Natolko si ju oblúbili, že ich prvé slovo bolo kotkodína - kotkoda. Oteckove hobby sú totiž sliepočky a túto jednu ostatné dost dotrhali, tak dostala separované miestečko na záhrade a dievčatká na nu nedajú dopustit. Pravdaže aj ostatné zvieratká zo dvora majú v ich srdiečkach svoje miesto /havo, cicua 🙂/a napríklad cesta k starým rodičom je hotové dobrodružstvo. Tí majú totiž v susedstve, poníka, ovečky a všeliaké zvieratká. Teší ma to, že moje dcérky majú už od útleho veku takí blízky a ochranársky vztah k zvieratkám a táto stavebnica by ich určite neskutočne potešila.

kika1007
13. okt 2016

Lego zvieratka este nemame, urcite by sme sa im veeeeelmi potesili a s radostou sa s nimi hrali... 😊 tak ako oblubujeme Lego Duplo... 🔝🔝🔝
Nasa Leuska ma jedno najoblubenejsie plysove zvieratko ,,medvedik cistotny" volá sa Ňuňu... jedneho mame doma, jedneho u babky a jedneho v aute a jedneho odlozene v pripade straty... 😂
Ale inak mame radi aj ine zvieratka... chodime krmit konika, capa, kozu, sliepky, husy... 😊

jabucko
13. okt 2016

Maxik ma rad vsetky zvierata. Este aj chrobaky a mravce s nadsenim sleduje. Ale top od malinka je panda . Najorv ako hrkalka, potom v kartickach, teraz v puzzle. Nevola ju panda ale Bambu. Lebo panda papa bambus 🙂

barbiers
13. okt 2016

Naše deti predsa😂 keď sa pri jedení zaspinia, urobia prasiatka. Keď nie a nie prísť ani na desiaty krát, tak sa ich pýtam, ci sú ako havo..... no a keď majú ísť spinkat, tak buvat ako macko nechce ani jeden😂 no a pritulni sú ako kocurikovia😉

ajulienka81
13. okt 2016

pre moju dvojročnú dcérku sú to koníky a poníky, lebo videla staršiu sestru na koníkovi sedieť a odvtedy je do nich zbláznená 🙂

040881
13. okt 2016

Najradšej má nášho psíka, ktorý keď ju vidí tak hneď radšej uteká 😀 a v knižke zas kravičku čo voláme Anička. Pekný deň.

pittka
13. okt 2016

Nasa mala zboznuje vsetky zvieratka ale top je macicka, kedze aj doma ma zivu cierno bielu cicu. Z lego duplo zvieratiek este oblubenu nema. Stavebnicu ma iba jednu a tam je iba ujo 😉.

misiaci
13. okt 2016

U nas vyhravaju domace zvieratka,nakolko ich mame u starkovcov na dvore,ale moje dieta oblubuje sliepocky,ktorym hovori "pipiky" a velmi rad im dava papat,pit vodicku a nema problem ist do kurnika pozbierat vajicka,aj ked niektore "nezvladnu" cestu do kosika😉 Je to radoat sledovat.

kristinaanna
13. okt 2016

nás je najoblubenejšie zvieratko zebra, bola zebra na maškarnom a s plyšovou chodí všade🙂

julia225
13. okt 2016

Davidko: u a u a. To je opicka a muuuu cow, krava. Pamda a Tucam. Panda a tucan.
To su zvieratka z Lego Duplo ktore vkuse vlaci so sebou, uz je az farba zosuchana. Tucana ma zasa na prilbe. 😍

kondaska1
13. okt 2016

Ahojte, samozrejme ze lubime zvieratka, najviac nasu cicu, uz uplne od malicka ked ho ako babanko strazila v kociku a preto lebo je makkucka a da sa poskladat do kazdeho tvaru a este aj nasu korytnacku lebo ju moze vozit kade tade a neodide 😀

meika
13. okt 2016

Môj malý 2,5-ročný Marko miluje nášho hava Norisa /volá ho Nolo, kedže ešte neviem povedať RRR/...lebo ho počúva na slovo a vie sa s ním krásne zahrať a jašiť na dvore :o)

dusidu
13. okt 2016

Malá má najradšej srnčiu rodinku - páči sa jej hrať na maminku, tatinka a malý milý srnček - dieťatko. Malý má rad vlka. Aj rozprávky čítavame teraz len o vlkovi - Vlk s červenou čiapočkou a Vlk s tromi prasiatkami 🙂 Ale rad sa zahrá aj s veveričkou. A všetky zvieratká sa musia pošmýkať na šmýkačke, najlepšie to ide práve malej sivej veveričke 🙂 Máme doma lesné zvieratká a zoo. Cesta okolo sveta by nás určite potešila, okrem iného je tam aj lietadlooo 🙂, tie náš malý pilot zbožňuje.

zuzuvani
13. okt 2016

Nas 2rocny drobec zbožňuje všetky zvieratká....je úplne jedno aké 🙂 rad o nich číta v knihe a rád sa s nimi aj hra ale samozrejme tie naj su živé 😉 ...kačky ktore moze nakŕmiť,koník ktory ho moze povoziť....ale naj hračka su lego zvieratká,,,cesta okolo sveta by urobila určite obrovsku radosť ...

papalinka7
13. okt 2016

Najobľúbenejšie zvieratko je momentálne koník a kozy ktoré chodíme kŕmiť na farmu 😉

maria1610
13. okt 2016

Najobľúbenejšie zvieratko - teda zver - nášho Samka je lev. Lev bolo jedno z prvých slov, ktoré vôbec poznal, háčkovaného levíka som mu pripravila na jeho prvé narodeniny a keď sme sa v lete dostali s ním prvý krát do ZOO a toto majestátne zviera sedelo úplne pri ochrannom skle - celý šťastný sme mu ho ukazovali a on nám povedal, aňo, ev, tam hop a ukázal na loptičku, ktorú mal lev vo výbehu 😀

zanet222
13. okt 2016

Maximko má veľmi rád žirafu. Najradšej ju kŕmi kvietočkami. Obľúbená činnosť je tiež snažiť sa žirafu zavrieť v karavane, na čom sa vždy zlostí a vadí sa so žirafou, že neposlúcha. :D Milujem detskú fantáziu a tú lego určite podporuje. 😉