SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

Krokodil z lego duplo safari bolo to prve duplo a odvtedy chodime s krokodilom vsade.
Tak zdanlivo jednoduchá otázka a ja hoci nad ňou premýšľam už od včera, neviem jednoznačne odpovedať. 😅 Moje dieťa totiž ešte neobavilo zviera, ktoré by sa mu nepáčilo. Má len 2 roky a miluje všetky zvieratká okolo neho, živé alebo plastové, plyšové, drevené... V tomto láska môjho synčeka nemá vymedzené hranice. Hladká, stíska a bozkáva všetkých plyšových mackov, nenásytnú húseničku v knižke, sliepočku a psíka na dvore a mačičky na ulici. (Tie ale samozrejme nebozkávame, z hygienických dôvodov, 🙂 ) Ale najlepšie sú jeho dialógy so zvieracími kamarátmi, na prechádzke rozpráva napríklad morkám, psíkom, ovečkám, aké značky áut sme cestou k nim videli, kde je stop-ka a kadiaľ chodí vláčik. Úžasná detská čistá láska.
U nás vyhráva slimák 🙂 chováme dvoch 🙂 Georga a Rogera 🙂 sú to africký slimáci,velmi prítulný a ešte aj liečivý 🙂
Naša slečna má veľmi netradičné obľúbené zvieratká. V zoo jednoznačne vedú surikaty a muflóny, na prechádzke v meste je to holub 🙂 Zatiaľ to teda vyzerá tak, že preferuje zvieratká so zložitým menom.
U nas je najoblibenejsia ovecka, ktoru odjakziva volame "baba". Syn ju vsade berie so sebov a ked place pomojka ju alebo mi ju da, aby som jej dala mliecko. Obcas s nami aj papa a cita knizky 🙂
tak u nás sú top morky, kozy a sliepky s kohútom :D a to preto, že ich každý deň chodíme po dedine chovať 🙂 ale nepohrdneme ani veveričkou z lega 🙂 a ostatné zvieratka z knižiek, ale top sú domáce :D
U nás máme najradšej psíky. Sú najlepší priateľ človeka. 🙂
U moja 5,5 rocneho syna vedie had a to preto, lebo ucitelkin syn zo skolky chova hada, raz mu ho ukazali, pohladkal ho a odvtedy je uuuplne posadnuty 🙂 dookola nas snazi presvedcit, aby sme mu jedneho kupili 😀
Papagáj, lebo po synovi opakuje všetky slová 😊
Mona ma rada macky, nic nezvycajne 🙂
Naše najobľúbenejšie zvieratko je u môjho trojročného synčeka náš živý pes Rendy. Stále ho mojka, volá, obima. A pes sa od neho nepohne od kedy sme ho priniesli s pôrodnice. Dokonca ho strážil a na každé zaplakanie ho pozoroval. Čiže pes ťahal nočnú. Zviera a človek je tá najlepšia kombinácia aká môže byť. Môj synček miluje všetky zvieratka.
My zboznujeme zvieratka...velke, male, tucne, chude...chodime neustale na vylety za zvieratkami...zoo, farmy, gazdovske dvory...mame dva, hvorit moc nevieme ale ako robia zvieratka to ovlada 😀 najviac u nas vedu ovce, kozy, kravy..ked bol malicky a zbadal flakateho psika hned bolo buuu...dnes uz vie ze nie len kravy maju flaky 😀
Čo sa týka Lego zvieratiek tak najobľúbenejšie sú koníky, dcérka im stavia stajňu a ohradu 🙂 Prevaza ich v Lego ZOO aute a na Lego Traktore im akože nosí seno...s tým sa dokáže zabaviť celé hodiny 🙂 a co sa týka "zivych"zvierat tak u dedka má dcérka malu "ZOO",tam sa hrá s matkami,psíkom,malými zajacikmi,naháňa sliepky,kŕmi dedkovi kozicky a barany, ktorých ma dedko neúrekom 🙂 Tam ma o zábavu "postarané"na celý deň...a večer potom krásne zaspinka od únavy.
U dcerky je nejoblíbenější Krtek, toho miluje, všude, kde ho vidí hned jásá. Myslím, že jsem lásku k němu v ní vyvolala já, já ho jako dítě taky měla moc ráda. Alespoň v něčem je po mně. Jinek je to celý táta :D Za pár dnů ji bude 20 měsíců.
u staršieho je najoblúbenejší tučniak...podľa tej rozprávky Tučniaky z Madagaskaru, veľmi ju má rád 🙂 to bolo radosti z plyšového tučniačika k 4.tým narodeninám, doteraz s ním spáva 😀 včera sme dokonca pozerali dokument o Antarktíde, kde bolí "ozajstní" tučniaci, doslova to hlatal očami 🙂 mladší má rád rôzne zvieratká - psíkov, mačičky, tigrov, gorile...
Moja dcérka má veľmi rada myšku, z ikey sme kupovali také maličké biele, mala ich niekoľko a doteraz sa s nimi veľmi rada hráva. Na vianoce chce od nás živú myšku alebo škrečka, takže ešte uvidíme, či niečo z toho bude. A synčekovi sa veľmi páčia psy a mačky. No doma sa hraje s legovým krtkom a spáva na vankušíku s krtkom 😉
Obľúbené zvieratko mojej slecny Emky? ...tazka to otazka ,😉 Hovi este nevie rozprávať (ma 21mes), vie povedat vsrtky zvieratká ako robia, najzlatsie naoodobnuje somarika 😍
Miluje vsetky zvieratka. Vybrat jedno je "Mission Impossible" 😂 tak aspoň dvoch vybranych favoritov - z nrzivych je to medvedik Mnamko, s ktorym spava od 4m a jevto jej nerozlucny partak, bez neho ani na krok. Doslova. Chodi s nami vsade, na prechadzky, na nakupy, na wc... proste vsade 😂 ... je to dalsi clen rodiny 😍 a favorit zo zivych zvierat je najlepsi priatel cloveka - pes. Miluje vsetky psy, nema problem pohladkat kazdeho jedneho kdekolvek ho stretne ,😉 Aj preto je velmi stastna ked prideme na navstevu k starkym, ktory maju ziveho psika doma. Samozrejme na nsvsetvu aj s medvedikom. A potom sa s nimi obomi pekne hra 😍
My zvieratka milujeme ❤️
s legom DUPLO sa hrajeme.
Máme doma psíka aj rybičku,
nakreslenú ju mám aj na tričku. 🐠
Cesta okolo sveta všetko má,
zahrá sa s ňou sestra a aj ja. 👦👧
List Ježiškovi sme už písali,
lego DUPLO sme si vybrali. 🎁
Teraz už len tajne snívame,
že aj k mám sa na Vianoce dostane. 🎄
Oliverko a Simonka
u nás sú v obľube všetky zvieratka, a kedže bývame na dedine veľa ich aj chováme, preto je Kristínka vždy šťastná keď ich môže ísť pokŕmiť spolu s dedkom, a hlavne prasiatka 🙂
U nás doma je top slon. Včera to bol ježko, zajtra možno sliepka... dcérka miluje všetky zvieratká, pokým sa jej nevyberú v ústrety. To potom môj malý bojko uteká ako namydlený blesk
Naša Lianka miluje pandu a žirafku 🙂
Najradsej ma leva-hojdacie plysovw zvieratko..je velky ma obrovsku tlamu a vydava zvuky..asi preto 😀
U nas boduje velky biely cap na ktoreho chodievame pozerat na farmu. Cap je podla malej neposlusny lebo lezie na plot a nechce ostatne zvieratka pustit k jedlu 😊

U nas je najoblubenejsi plysovy macko, ktoreho starsi syn vola Beny a dcera zase miluje medveda z rozpravky Masa a medved 🙂