SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

Naša dcéra má rada všetky zvieratká🙂 Na prvé narodeniny dostala od každého nejaké Lego Duplo zvieratkové🙂 Máme psíka, veveričku, kačičky, sliepočky, kozičku, kravičku, srnku, diviaka, zajačiky, ovečku, tigre, ľadových medveďov, žirafky, tučniaky aj korytnačky🙂 Najradšej z nich má asi korytnačky a žirafky🙂 Tie stále objíma🙂 A veľmi sme chceli pandu, ale to malé duplo s pandou sa nám už nepodarilo zohnať:( A toto veľké Duplo (Cesta okolo sveta) bolo trochu mimo náš rozpočet, takže pandu nemáme:( A z reálnych zvieratiek má tiež rada všetky🙂 V Zoo by najradšej presedela aj hodiny pri žirafkách🙂 Inak...neplánuje Lego spraviť aj plameniaka a Lego Duplo Frozen?🙂 Lebo plameniaky má tiež veľmi rada🙂 Inak vďaka Lego Duplo zvieratkovému sa naučila veľmi veľa zvieratiek🙂
U nas su najoblubenejsie zvieratka z farmy, najma kravicka, pretoze ta dava mliecko a to je nase najoblubenejsie jedlo 🙂
dcerka lubi macicky. lebo sa tulia a maju makky kozusok.
U nás vedie kocúrik. Máme živého už viac ako rok a odvtedy u detí vedú veci, ktoré majú na sebe zobrazenú mačičku - a najlepšie malé okaté mačiatko 🙂
Motýl,lebo má pekné krídla 🙂
Najoblubenejsie zvieratko mojho synceka je konik. Chodime ich obzerat do nedalekeho lesika, kde maju cvicisko, a vzdy je to pre syna velka atrakcia 🙂
U nas je konik najoblubenejsie zviera. Kazdy rok si ho zelaju na vianoce ako darcek. Ked poviem ze to je velke zvieratko. Tak aj ponik by im stacil. Chceli by sa o nho starat a cesat. 🙂
Tak presne po tomto legu pre môjho synčeka už dlhšie poškuľujem 🙂Môj Marco má rád všetky zvieratká,stále si o nich musíme čítať a hrať sa s nimi,každý týždeň má iného favorita,nedávno to boli vtáky a slony,teraz má najradšej ľadové medvede a tučniaky,som zvedavá,čo príde nabudúce 🙂
Naše obľúbené zvieratká sú sliepocky,zajaciky a mačičky u starých rodičov, ktoré synovia s radosťou kŕmia a chodia so starkým kosiť travicku a ďatelinku, a s hrdosťou si ju vežu vo furiku 🙂
Maminka: Andrejko, aké je tvoje najobľúbenejšie zvieratko?
Andrejko: Tučniak.
Maminka: Prečo práve tučniak?
Andrejko: Lebo sa šmýka, rovnako ako ja, a keby som chcel mať tučniaka doma, mohol by som na ňom aj spať a bol by môj kamarát a spolu by sme sa šmýkali na šmýkačke 😉 😉 😉 A ešte preto, že nie je mäsožravý 😉 (Andrejko má 4 a pol roka)
Najobľúbenejšia je žirafa Grifin, má dlhokánsky krk a všade dovidí a je svojím spôsobom tak krásne nemotorná a napriek tomu štýlová 🙂. Ale tak ako všetky detičky aj u nás majú zvieratká svoje neohrozené postavenie, zakaždým keď sa hráme musíme postaviť zoo - samozrejme s Grifinom, slonmi, tučniakmi, levmi...a na druhej strane (lebo cestujeme vláčikom) musí byť zase farma s koníkmi, kravičkou, zajkom, prasiatkom. Momentálne nám prirástli k srdcu kuriatka, ktoré majú na takej minifarme neďaleko od nás a tak im "musíme" ísť minimálne každý druhý deň odniesť papať a po ceste sa zastavíme aj pri kačičkách a tým sa tiež niečo z nádielky ujde. No a ak by som mala zavŕšiť tak top rozprávka je momentálne u nás o troch prasiatkach - tú knižku už pozná naspamäť, číta ju s babkou stále dookola a najlepšia pasáž je keď vlk padne dole komínom a popáli si "riť" - keď to povie také dvojročné dievčatko je to veľká sranda 🙂
Nase oblubene lego zvieratka su psik a macicka, ale to naj,naj je kravicka /mame male lego teliatko 😉 / - lebo nam dava ham - mliecko ... 😀 😀 😀
U nás sú obľúbené všetky zvieratká, deti radi chodia na miesta kde sa dajú aj pohladkat kozičky, kone, prasiatko. Ale top je asi havinko toho si stále pýtajú domov, a vtáčiky a kone 🙂.
A pre malú dcérku asi kravička lebo dáva mliecko, to ma najradšej samozrejme odo mňa takže podľa manžela som ta kravička ja 🙂
My ficime na konikoch. Podla dcery su krasne a da sa na nich naviac aj vozit.
Zacalo to najprv zivymi ponikmi. Ked bola Lenka malicka rada sa vzdy povozila na ponikovi. Ked uz povyrastla a uz sa dalo zajazdit na velkom konikovi tak si to parkrat skusila a aj s cvicenim roznych cvikov na konikovi, ktory sa volal Metaxa. A ked nie je zivy konik naporudzi tak doma pridu vhod aj plysaky, plastove koniky ktorym cese vlasy a leti s nimi do rozpravkovych krajin ale aj koniky z lega Castle.
Jeden cas sme mali zabavu. Dcera erdzala ako kon ale tak hlasno ze som ju doma pocula az zo skolky, ktoru mame blizko domu, ked boli deti na dvore. Poznala som ju podla typickeho erdzania ze aj moja dcera je vonku v skolke 😀 . Decibely erdzania. Drzalo ju to asi pol roka "to erdzanie".
U nas sloniky.a haved :D ked sme zbierali vyorane zemiaky maly zbieral do vedierka chrobaky co lozili pomedzi hlynu 🙂
U nas je najoblubenejsia lienka 🙂 a preco? lebo ma kraaasne bodky 🙂 a vie lietat.

My mame doma 5 psikov takze u nas jednoznacne havino