icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
katkeska
12. okt 2016

Nase najoblubenjsie su slony ;))) v akejkolvek farbe ci velkosti ;))))

vall1319
12. okt 2016

Moja Kity najviac miluje myšku - samozrejme Minnie 😉 😉 😉 A vždy jej pribudne ďalšia a ďalšia.... 😉 Takže v noci spinká obložená myškami 😉 A takto to začalo.... 🙂

martinamatag
12. okt 2016

Moja dcérka má najradšej mačičku 🙂 🙂 🙂

minulin
12. okt 2016

@bara_lego Tak u nás sú zvieratká - hračky ako aj živé - náš havino Oly, veľmi doležité. Na prvej foto - je naša výučba priradzovanie písmen a foto zvieratiek k tým správnym. Zatiaľ nám to veľmi nejde.... (5 rokov - autizmus), no je to velikánska pomôcka a skôr sa snažím vysvetliť, než ho to naučiť naspamäť.
Oly - náš krásny havo. Tak som sa bála, ako sa s Ondrejkom skamarátia, najprv sa Ondrik bál a skrýval sa pred ním. No Oly si k nemu pomaly nachádza cestu a ja verím, že raz budú nerozlučná dvojka 🙂 Aj preto sme mu dali meno Oly, ak by sa raz Ondrejko naučil rozprávať, aby nemusel zložité meno vravieť 🙂
Máme aj obrovské množstvo kníh a puzzle so zvieratkami.
Pekný večer 🙂 M & O

lyrrya
12. okt 2016

U nas je dlhodobo najoblubenejsia u Adka zirafa - ano, ta z lega, s tou jedinou sa bol ochotny podelit o chlebik vo vajicku. Nik iny nan nemal narok. Ani tata, ani mama, proste len zirafa.
Viki si zatial najviac oblubila pstrosa, asi preto, ze sa tak dobre okusuje 😉

magimary
12. okt 2016

U nás je to zajačik (teda zajačica), ktorej náš 3ročný sám dal meno: Bibuša 😀
(netušíme, odkiaľ to vzal),
avšak toto sú fotky so zajačikom u uja a v kontaktnej zoo , doma má(me) len plyšovú Bibušu 😀, ktorú teraz požičal svoju novorodenému bračekovi 😵, nech ho trochu zahreje...
...
ale obľúbených zvieratiek má náš "bibuškár" mnoho 🙂

beababy
12. okt 2016

No tak náš miluje všetky zvieratká okrem jeleňa.toho sa boji ale príšerne😀 najradšej má leva a tigra. Boli sme kvôli nim aj v kontakt zoo a odvtedy ešte viac!! 😀

alenka100
12. okt 2016

ovečka a mačiatko!!!!!!!!!!! top top top, me a mňaueeee. lebo sa radi túlia ... ako moje dve mačiatka...

g_fecka
12. okt 2016

U nas bol dlho dlho oblubeny Levik, vsetko muselo byt "levikovske". Ale najoblubenejsi je nas havo a dva zajaciky 😊

alja20
12. okt 2016

Nasmu drobcovi sa pacia vsetky zvieratka doteraz nemal nejak najoblubenejsie ale ked som sa ho teraz opytala ake zvieratko sa mu najviac paci tak povedal koza lebo dala choremu Bakovi -Brankovi mlieko☺

anka2103
12. okt 2016

U nas doma hybu svetom myšky. Jeden bez nej nezaspi a druhy skoro rocny si tiez jednu obľubil. No čo niekto ich nenavidi,iny zbožňuje 😀
Moji drobci su myšiaci 😉

petronelak
12. okt 2016

Keby mohla aj domov ho zoberie 🙂 oblubene zvieratko ma svoje plysove prasiatko PEPPA a z lega dupla rybku na udici 🐷🐯🐟

kupcovci
12. okt 2016

U nas je to velmi roznorode co sa tyka zvieratiek,starsi syn kubko 4.r momentalne velmi oblubuje zajaciky s jednym plysovym dokonca aj spava akedze mame starkych na dedine velmi rad ma aj prasiatka a jeho mladisa sestricka zuzka ktora onedlho bude mat1,5roka kedze momentalne spoznava zvieratka a ucime sa ich zvuky ma rada hadam vsetky ale najviac asi psikov ktorych sa snazi napodobnit co je niekedy az komicke ked naschval zhrubí hlas a zacne na ulici to svoje hav hav pripada to skor akoby sa skusala zaspievat niaku pesnicku od iron maiden 🙂posielam foto mojich dvoch nezbednikov 🙂

kp7333
12. okt 2016

U nas macky. Alebo tucniaky (hlavne pingu).

katkalabka
12. okt 2016

Kristiánko: brum-brum v preklade macko. Jedného mäkkučkého máme aj v postieľke. A v ZOO sa nám drevený páčil viac ako živý 😀 - ešte nevieme poriadne rozprávať, ale skladanie lega nám ide a zvieratká milujeme . 🙂

grelu
12. okt 2016

My mame aktualne obdobie dinosaurov🙂...ale inak tiger a lev...no proste chalan🙂)

hranolka22
12. okt 2016

U nás deti majú radi zvieratká,návštevy zoo sú top. dcérka miluje psíkov. Ale najväčšia láska je určite synova k Tigríkovi 😵 😵 Dostal ho na svoje 1.narodeniny a odvtedy je stále s nami a všade 😀 😀 spí s ním,všade s ním chodí,mal ho na svadbe kde s ním spal 😅 na každý výlet ide s nami,jedáva s ním a momentálne mu najviac pomáha v škôlke kde začal chodiť a kamoš tigrík samozrejme s ním 😎 😎 v ZOO je fascinácia tigrom tiež zrejmá 😀 😀 táto duplo stavebnica kde je kooopec zvieratiek a tiger by určite tromfla jeho autíčkové lega duplá 😵 😵 😵

karlea
12. okt 2016

Nase baby maju najradsej plysoveho slona menom Teofil, ktoreho beru vsade so sebou a je v striedavej starostlivosti, jeden den u starsej, druhy den u mladsej ☺.

enife
12. okt 2016

Najobľúbenejšia je "ANNNNA" rozumej PANDA v reči 10 mesačnej slečny🙂

s1m.one
12. okt 2016

Moje deti môžu všetky zvieratká, možno je to aj tým, že bývame na dedine a na prechádzke nie je problém vidieť ovečky, kozičky, dokonca aj pštrosa. z lega - vášho obrázku sa im najviac páči veľryba, vraj preto, že strieka vodu 🙂
a ešte jedna mala básnička 🙂 taka pravdiva🙂

S legom nie je žiadna fuška,
postaviť aj Macka Uška.
Vždy je veľká zábava,
kto sa hrá, vždy vyhráva.
zapája sa celá rodina,
aj návšteva s úsmevom spomína.
lego duplo ľúbime,
doma ho vždy mať budeme 🙂

kl733
12. okt 2016

Náš malý má rád všetky zvieratá a v detskej nevinnosti by chcel všetkým dávať pusinky, aj takému levovi v zoo :D ale najväčší kamaráti a pomocníci pri zaspávaní sú panda Wanda a biely maco Coccolino :D

liligreg
12. okt 2016

Nas A este nehovori, teda okrem Tata, baba a havo/hav-hav. Slovom havo označuje kazde jedno zvieratko, ale teda zatial si najviac rozumie so psom, mačky len odhaňa a piští na ne, tak si dovolím tvrdiť, ze pes je najviac obľúbený

elka7
12. okt 2016

Naša Vivienka ľúbi všetky zvieratká, no asi najviac jej milovaného havinka 🙂

vonava007
12. okt 2016

@bara_lego To je záludná otázka....🙂 Nasa Kristinka vravi, ze NAJ su tucniaky. Na otazku preco odpovedala...lebo maju smykalku 🙂 Simonko miluje leva v kazdej podobe....mne sa najviac páči veľryba....je uzasna este som nevidela z lega...ja nadherna. A muz ze kačky su super....a preco? No dal by som si kačacinku🙂 a teraz si Bara z nas vyber...🙂

retiazka
12. okt 2016

U nás je momentálne najobľúbenejšie zvieratko havko Spáčik,ktorý nam pomáha so spinkaním v školke 😉

ivankajar
12. okt 2016

U nasleti suchozemska korytnacka super by bolo keby bola an z lega🙂

sadul
12. okt 2016

u nas sa to plysovymi zvieratkami len tak hemzi..momentalne je v kurze maly plysovy macik lebo je spratny.da sa vopchat do vrecka a prepasovat do skolky..ale mame aj velkych strazcov ktori spia malej nad hlavou..tiger Lucia.medved Roxi a pes Goro..ale vyhravaju jednoznacne medvede..

slavaf
12. okt 2016

U nás je to malá plyšová včielka, bez ktorej nemôžeme ísť ani na krok a pre staršiu dcérku je to mňauka (rozumej mačička) v akomkoľvek prevedení. A naposledy ich v zoo veľmi zaujali šantiace tulene😀

77mirinka77
12. okt 2016

Filipko ma od narodenia plysoveho psika ( "havo") ktoreho si vlaci vsade doma ci v skolke .Uz sa mu pomali rozpada ,ale on ho nevymeni za nic je jeho verny kamos ani oprat mi ho nedovoli