SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

@bara_lego Tak u nás sú zvieratká - hračky ako aj živé - náš havino Oly, veľmi doležité. Na prvej foto - je naša výučba priradzovanie písmen a foto zvieratiek k tým správnym. Zatiaľ nám to veľmi nejde.... (5 rokov - autizmus), no je to velikánska pomôcka a skôr sa snažím vysvetliť, než ho to naučiť naspamäť.
Oly - náš krásny havo. Tak som sa bála, ako sa s Ondrejkom skamarátia, najprv sa Ondrik bál a skrýval sa pred ním. No Oly si k nemu pomaly nachádza cestu a ja verím, že raz budú nerozlučná dvojka 🙂 Aj preto sme mu dali meno Oly, ak by sa raz Ondrejko naučil rozprávať, aby nemusel zložité meno vravieť 🙂
Máme aj obrovské množstvo kníh a puzzle so zvieratkami.
Pekný večer 🙂 M & O
U nas je dlhodobo najoblubenejsia u Adka zirafa - ano, ta z lega, s tou jedinou sa bol ochotny podelit o chlebik vo vajicku. Nik iny nan nemal narok. Ani tata, ani mama, proste len zirafa.
Viki si zatial najviac oblubila pstrosa, asi preto, ze sa tak dobre okusuje 😉
U nás je to zajačik (teda zajačica), ktorej náš 3ročný sám dal meno: Bibuša 😀
(netušíme, odkiaľ to vzal),
avšak toto sú fotky so zajačikom u uja a v kontaktnej zoo , doma má(me) len plyšovú Bibušu 😀, ktorú teraz požičal svoju novorodenému bračekovi 😵, nech ho trochu zahreje...
...
ale obľúbených zvieratiek má náš "bibuškár" mnoho 🙂
No tak náš miluje všetky zvieratká okrem jeleňa.toho sa boji ale príšerne😀 najradšej má leva a tigra. Boli sme kvôli nim aj v kontakt zoo a odvtedy ešte viac!! 😀
ovečka a mačiatko!!!!!!!!!!! top top top, me a mňaueeee. lebo sa radi túlia ... ako moje dve mačiatka...
U nas doma hybu svetom myšky. Jeden bez nej nezaspi a druhy skoro rocny si tiez jednu obľubil. No čo niekto ich nenavidi,iny zbožňuje 😀
Moji drobci su myšiaci 😉
U nas je to velmi roznorode co sa tyka zvieratiek,starsi syn kubko 4.r momentalne velmi oblubuje zajaciky s jednym plysovym dokonca aj spava akedze mame starkych na dedine velmi rad ma aj prasiatka a jeho mladisa sestricka zuzka ktora onedlho bude mat1,5roka kedze momentalne spoznava zvieratka a ucime sa ich zvuky ma rada hadam vsetky ale najviac asi psikov ktorych sa snazi napodobnit co je niekedy az komicke ked naschval zhrubí hlas a zacne na ulici to svoje hav hav pripada to skor akoby sa skusala zaspievat niaku pesnicku od iron maiden 🙂posielam foto mojich dvoch nezbednikov 🙂
U nas macky. Alebo tucniaky (hlavne pingu).
My mame aktualne obdobie dinosaurov🙂...ale inak tiger a lev...no proste chalan🙂)
U nás deti majú radi zvieratká,návštevy zoo sú top. dcérka miluje psíkov. Ale najväčšia láska je určite synova k Tigríkovi 😵 😵 Dostal ho na svoje 1.narodeniny a odvtedy je stále s nami a všade 😀 😀 spí s ním,všade s ním chodí,mal ho na svadbe kde s ním spal 😅 na každý výlet ide s nami,jedáva s ním a momentálne mu najviac pomáha v škôlke kde začal chodiť a kamoš tigrík samozrejme s ním 😎 😎 v ZOO je fascinácia tigrom tiež zrejmá 😀 😀 táto duplo stavebnica kde je kooopec zvieratiek a tiger by určite tromfla jeho autíčkové lega duplá 😵 😵 😵
Najobľúbenejšia je "ANNNNA" rozumej PANDA v reči 10 mesačnej slečny🙂
Moje deti môžu všetky zvieratká, možno je to aj tým, že bývame na dedine a na prechádzke nie je problém vidieť ovečky, kozičky, dokonca aj pštrosa. z lega - vášho obrázku sa im najviac páči veľryba, vraj preto, že strieka vodu 🙂
a ešte jedna mala básnička 🙂 taka pravdiva🙂
S legom nie je žiadna fuška,
postaviť aj Macka Uška.
Vždy je veľká zábava,
kto sa hrá, vždy vyhráva.
zapája sa celá rodina,
aj návšteva s úsmevom spomína.
lego duplo ľúbime,
doma ho vždy mať budeme 🙂
@bara_lego To je záludná otázka....🙂 Nasa Kristinka vravi, ze NAJ su tucniaky. Na otazku preco odpovedala...lebo maju smykalku 🙂 Simonko miluje leva v kazdej podobe....mne sa najviac páči veľryba....je uzasna este som nevidela z lega...ja nadherna. A muz ze kačky su super....a preco? No dal by som si kačacinku🙂 a teraz si Bara z nas vyber...🙂
U nás je momentálne najobľúbenejšie zvieratko havko Spáčik,ktorý nam pomáha so spinkaním v školke 😉
U nasleti suchozemska korytnacka super by bolo keby bola an z lega🙂
u nas sa to plysovymi zvieratkami len tak hemzi..momentalne je v kurze maly plysovy macik lebo je spratny.da sa vopchat do vrecka a prepasovat do skolky..ale mame aj velkych strazcov ktori spia malej nad hlavou..tiger Lucia.medved Roxi a pes Goro..ale vyhravaju jednoznacne medvede..
U nás je to malá plyšová včielka, bez ktorej nemôžeme ísť ani na krok a pre staršiu dcérku je to mňauka (rozumej mačička) v akomkoľvek prevedení. A naposledy ich v zoo veľmi zaujali šantiace tulene😀

Nase najoblubenjsie su slony ;))) v akejkolvek farbe ci velkosti ;))))