SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂
My sme presli roznymi obdobiami. Najprv to boli zvieratka z farmy, potom divoke zvieratka, neskor dinosaury. Pre vsetky sme stavali clenite ohrady cez celu izbu. Teraz je najoblubenejsia nasa korytnacka, ktora ma rada teplo rovnako ako my a vyhrieva sa v akvarku na parapete. V lete, ked je teplucko ju chlapci vynasaju vonku, nech si uzije slniecko a prejde sa po trave a starsi jej na zahrade urobil aj umele jazierko.
U nas havino.....a preco? Lebo vsetci z rodiny maju ziveho a je s nimi odmalicka a doma mu nedovolime nakolko byvame v byte. Ale starsi syn sa vynasiel a vyhrabal detsku hracku psika na voditku ktory steka, tak uz tyzden sa nam nevkrada do postele lebo spinka so svojim hafanom
U nás su zvieratká veľmi oblubene. Ale najviac asi psíci, už odmalinka ako začal môj krpatý chodiť naháňal psíkov a každeho havina chce hneď hladkat, mojkat 🙂
Nasmu Adamkovi sa lubi najviac Dinosaurus, aj ked este nepozna historiu a mladsiemu Tobimu sa pacia havkovia, aj vonku beha za nimi, chce ich hladkat a este sa mu lubi kravicka, ked vidi na obrazku, tak hned robi mu- mu
Môj syn mal niečo cez 1 rok, keď videl 1.krát rozprávku Happy Feet. A na tých svojich roztrasených nôžkách sa pokúšal toho tučniaka napodobňovať. Teraz už má 4 roky, ale "pinguuu" je stále favorit 🙂
U nás je najobľúbenejšia žirafa a aktuálne aj náš nový papagáj - andulka Eddie 🙂
U nas su vsetky zvieratka oblubene. Dvojrocna saska ich miluje. Ale najviac macicky. Mame doma dve a su to jej najlepsie kamosky. Musia byt velmi trpezlive, pretoze ona ma v sebe kopec detskej nemotornosti. A teda jej pohyby nie su velmi jemne. Ale oni to s laskou trpia a lubia ju, najviac ked spinka 😉 na obrazku spolu skladaju lego 😍
Starsia ma velmi rada konikov, s ktorymi sa rada hrava, spava, ale chodi si na nich (zivych) aj pojazdit. Taktiez lubi podla jej slov "tigela" (tigra) lebo "lobi uaaa" (robi), na toho sa rada hra a nahana mladsiu sestricku s revom "uaaa jak som tigel". Na den deti si dokonca nechala namalovat tigra na tvaricku a cely den robila to jej " uaaaaa". Dnes dotiahla od susedov macicku, ze ju veeelmi lubi a ze jej spravi pekny domcek 😃 Ale vravi, ze ma "lada aj ine zvielatka...😃"...nebudem menovat vsetky. Mladsia ma taktiez rada rozne zvieratka, momentalne tazko definovat, ktore najviac. Ale rada uteka/stvornozkuje so smiechom pred nasim hlucnym "tigelom". S legozvieratkami by sme sa vedeli super vyhrat a malinku by sme naucili kopec pre nu novych veci o zvieratkach 😃
Mačita to je mačička v ústnom podaní našej Mišky, naše tri mačity pred Miškou utekajú duplo mačita sa dá odchytiť...
Ak by sa za zvieratko pocital mimon, tak by to bol jasny vitaz 🙂 zo zivych zvierat je to nas pes a z plysovych momentalne medvedik panda, ktory sa vola Tao-tao🙂
Starší syn sa od malička zaujímal len o zvieratá. Žiadne autá, vlaky, ci lietadla...Izbička sa mu zaplnila neživými hračkami - zvieratkami. Až prišiel čas na živé zvieratká. Z nášho bytu sa pomaly stáva mala ZOO 🙂 nájdete u nás psíka, rybičky, korytnačky a najnovším prírastkom je had Sičák - užovka červená. Vzorne sa o nich stará. Zo "zvieracieho" Lega by mal veľkú radosť. 😉
Moj Jakubko sa najradšej hra s tigrikom . rád napodobňuje jeho rev. Len škoda že ho je potom celý dom :P
Synček má najobľúbenejšie zvieratko psíka. No zo všetkých zvierat má radosť. Celé dni chodievame po susedoch pozerať kravičky,kozičky,sliepočky,zajačiky a ovce 🙂 My máme veľmi radi zvieratká,kto by ich rád nemal? Minule sme si domov z prechádzky priniesli slimáka 😀
U nás je top tiger 🙂 dostali sme plyšového k 1. narodeninám a odvtedy sme posadnutí tigrami. V zoo sme boli vždy keď mal niekto cestu okolo :D Dokonca sa nám podarilo hladkať tigrie mláďatko v kontaktnej zoo 🙂 Vždy keď sa spýtam čo ideme robiť, dcérka povie: "Vaaaa" čo v preklade znamená že ideme hladať tigra v knižke Pestrá príroda.
U nas je top zvieratko hnedy medved (ako inak plysovy). Macko je jednoducho mile zvieratko, ved kto by si nechcel pohladkat nejakeho (ked ho vidime v telke a nemyslime na to, co by nam mohol taky mily macik urobit, vsak). Ten nas je hnedy, hunaty s kremovou velkou maslou. Slovo MACO sa u nas povie aj 100x a macko chodi s nami vsade. A ako inak aj pomaha pri zaspavani. 🙂
Tato stavebnica je super, ak by sme aj nevyhrali, urcite ju kupime. Nasa Gabi miluje zvieratka a toto je ako stvorene pre nu. Takze dakujeme za tip na darcek. 🙂
U nas su najoblubenejsie kačky,take tie na jazere ktore je kusok od nas...aj malej prve slovo bola kačka...a starsej najoblubenejši je nas pes,ktoremu moze robit vsetko na svete a on chudak drzi... 🙂

najoblubenejsie zvieratko slon 🙂 u prveho synceka a u druheho lev 🙂 najradsej by si ich aj domov zobrali 🙂