SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

Tak u nas je momentalne najoblubenejsi plysovy OROL Harvy - maskot Slovana, ktoru dcerke pred casom podaroval moj sportovne zalozeny brat. Paci sa jej, ze ho moze vsade posadit (je vyrobeny v takej sediacej pozicii). Ale inak ju zaujimaju vsetky zvieratka, ci uz na obrazkoch, na zivo alebo ako hracky. No a ona sama je levica.☺
nas Lukasko ma rad asi vsetky zvieratka, nepohrdne ani povukom, z ktoreho ja mam husiu kozu a snazim sa mu vysvetlit, ze toto male stvorenie s dlhymi nohami chytat skutocne nemusi, triasiem celym telom, vyplazujdm jazyk na znak blee aby pochopil ze nechytat 🙂, nechcem mu vypestovat nejaku fobiu, takze pozerat sa mozeme, skumame, obdivujeme... ale ta jeho detska bezprostrednost 🙂 ked uvidi psika hned otrca ruku hore dlanou a uteka mu ju dat pod cumak aby mu ju ovonal a olizal... maciatka zas od samej radosti a lasky stiska az by ich rozpucil a udusil... ked ostane smutny alebo oduty zahram na neho tigra a hned ma usmev na tvari ;) s oveckami spime a s kacickou zaspavame... myslim, ze zatial nie je zvieratko, ktore by sa mu priecilo... chystame nas prvy vylet do zoo ;)
Z hrackarskych u nasej 1,5-rocnej slecny vedie mojkacik zajko, ktoreho dostala kratko po narodeni. Odvtedy su nerozlucnymi kamaratmi na spanok.
Nazivo su to asi morske prasiatka, ktore mame doma. Tie vzdy pekne vyhladka. Kazdy den ich starostlivo nakrmi. Pekne im vsetko podeli a da kazdemu az priamo do papulky, nech ma istotu, ze spapali, co treba 🙂
Ale nepohrdneme ani ziadnym psikom, ktoreho stretneme vonku. Tolko psikov maminka s ockom hadam nehladkali za cely svoj zivot, kolko sme stihli uz s nasou dcerou :D
Moja Ellinka od narodenia miluje tucniaky- pingu ma všetky rozprávky s tučniakmi, plysacikov tucniacikov ❤❤❤
PES, kríženec jazvečíka a niečoho neidentifikovatelného. váži 18,5 kg a ked si prdne tak sa za seba obzerá že kto to bol 😀 😀 😀 😀
Jednoznacne havo.Jedno z prvych slov.Na prechadzke vykrikuje za kazdym jednym.
synovia majú radi psíkov. Najstarší ma od narodenia veľkého plyšového Dunča, s ktorým spáva. Mladší na všetky štvornohé tvory hovorí hava. Dcéra ma najobľúbenejšie prasiatko (z Macka Pu), ale chcela by živú myšku, syn chce škrečka a rybičky.
Nasim najoblubenejsim zvieratkom je ovecka...syncek Leo dostal po prichode z porodnice jednu plysovu od buducej krstnej a odvtedy s nou spava....lenze taktiez odvtedy sa jeho zbierka oveciek celkom rozsirila 😀 takze ked ideme spinkat mame plne ruky strapani ako im drobec hovori😀 este ze si to nechal vysvetlit a do skolky ovecky so sebou nebrava...lebo to by nam ani lego nakladiak nestacil na ich prepravu 😂
Syn miluje psikov, vsetkych by len hladkal a natahoval😄 Nedavno pomahal vencit psikov susedovi 🐶🐶
U nas je najoblubenejsi konik. Ked sa spytam Vilka: Spravime hijo hijo?
Vilko zacne poslakovat po celom byte, pride ku mne zozadu a zacne ma bit az kym sa nezohnem, nezoberem Vilka na chrbat a nebeham s nim po celom byte 🙂 a skaceme, erdzime. Takto som schudla asi 2 kila so14kilovym polrocnym chlapcom na chrbte 🙂
Nasa Noemka zboznuje srnky z Lego DUPLO,najviac tu malicku a vola ju babätko srnka...a tie iskricky v ociach ked sa s nou hra, to je neopisatelne 🙂 v nedelu sme boli zbierat gastany a potom sme nimi krmili srnky v obore,takze u nas sa vztah k lego srkne pretavil aj do lasky k zivym srnkam 🙂
dcérke sa najviac páči tiger, tieto prázdniny ho videla v cirkuse 🙂
U nás vládne mačička. Cestou zo škôlky chytáme všetky novinky, a potom skončíme u susedov, kde majú 3 mačičky😉
Jeeej to by sa Oliver potesil tolkym Duplo zvieratkam... lebo nasa postielka je skor pre plysove zvieratka ako pre Olivera😁
My sice mame este len 4 mesiace, ale o to viac by sme sa s nimi vyhrali a maminka uz aj hned!😀
Napíšem o zvieratku, ktoré je obľúbené u mojej neterky - pes, konkrétne ridgeback Badu. Na moju milú 14 mesačnú neter, môžete volať, aby dala pusu. Nedá. Môže to skúšať aj mama - nedá pusu. Môže to skúšať tato - nedá pusu. Ale ak jej poviete, daj pusu psíkovi, ide hneď. Je naozaj úžasné sledovať puto, ktoré si vytvorili a stále vytvárajú - neopísateľné, nehmatateľné, ale veľmi silné. Lásku k Badu dokazuje aj pri jedení chrumiek - jednu sebe, a jednu z vysokej stoličky dá Badu rovno do papule. A zase - jednu sebe, jednu Badu... to je asi láska 😵
najstarsia dcera oblubuje psikov a jej prve slovo nebolo mama ale havo 😀 a vsetko bolo havo havo . druha dcera oblubuje tucniakov a kazdy vecer musela ist rozpravka o tucniakoch 😀 a najmladsia dcera oblubuje opicu .ona je tiez taka mala neposedna opicka 😀
Synček ma najradšej mláďatká a to bez rozdielu aké, pripomínajú mu asi jeho samého. Rád vytvára hry kde imituje situácie, ktoré zažil v našej rodine. Často keď ho tak z izby počúvame, musíme sa rehotať. Vystavuje tak aj zradlo nám, našej výchove a pozeráme sa tak na to celé trochu inak 🙂
Zo skutočných zvieratiek najviac miluje psy, u dedka ich máme hneď dvoch. vie sa s nimi neuveriteľne vymazliť, vyšantiť, ľahá po nich, kochá sa s nimi .... 😵 😵 😵
Synček Alex má rád pandu (či už z kinderka, maňáska na ruku, plyšáka)....keď sa hráme tak mu vravím resp. nôtim 🙂 "mini panda mini panda" aj keď vôbec nie je malá 🙂 ma ju rád asi hlavne preto a kvôli veľkému brušinu :D
no u nás je to nerozhodne, bolo povedané že "mačkopes" kedže sa nevedela rozhodnúť zbožnujeme mačky aj psov a trvala som na jednom zvieratku 😀 😀 😀 😀 😀
U nás doma majú chlapci najradšej domáce zvieratá a to psíkov , mačky , sliepky ,koníkkravičky.vzdy keď majú možnosť pomáhajú dedkovi na statku starať sa o zvieratká🙂
Náš Matej má odmalička rád psíkov. Máme psa na záhradke a minulý rok, keď bol ešte malý a sedel v kočíku, tak vždy po ňom pokrikoval "havo" a smial sa a tlieskal ručičkami. Aj jeho prvé slovo bolo havo 🙂 Teraz už keď je väčší, tak sa mu páčia aj ostatné zvieratká, Kačky chodíme kŕmiť, aj ryby, vtáčiky... Ale havo je stále naj 🙂
Naše najoblľubenejšie zvieratko je ťažko vybrať len jedno keďže babičky bývajú na dedine a tam majú radi moje kočky sliepky,havka Gastona 🙂 mačičky 🙂 Ak môžem spomenúť aj plyšovú tak nám učarovala korytnačka 🙂 🙂 🙂
Staviam sa do radu mamičiek detí, ktoré zbožňujú mačičky. V mojom prípade je to zároveň zrejme karma, lebo ja teda mačky nemusím... obzvlášť tie túlavé. No osud to zariadil inak a jedného dňa sa u babiny na dvore ocitli dve tuláčky. Rýchlo si získali babinine srdce aj srdce susedky. Odvtedy sa o ne ( a ich pravidelných 8-10 potomkov) staráme 🙂 Dcérke sa zapáčili okamžite, najprv za nimi plazila, potom štvornožkovala a teraz ich naháňa o 100 šesť 🙂 a hladkala by ich až do bezvedomia 🙂 Samozrejme to nestačí, my musíme mať aj všetko oblečenie mačičkové a dokonca aj papuče :D Krom toho pár plyšových, niekolko ušitých a veľa veľa papierových mačičiek nám zdobí bytík. a prečo? myslím, že vyššia moc ma skúša 😀
Našim drobcom sa najviac páči mačička, máme ich doma kopec, našťastie nie živé, ale keď sa rozhodnú spolu hrať, tak máme hneď dve mňaukajúce, škrabkajúce zvieratká 🙂 a jedného kocúrika. A prečo? Asi preto, že prvý kontakt mali práve s mačičkami a sú všade naokolo. Pravý dôvod ešte neviem, drobce sú ešte malé, určite sa ich na to opýtam, keď budú starší...
U nás je to ešte také neisté starki majú troch psov (jeden môj) a mačky tak vždy sa ich najprv zlakne a potom sa ich nevie nabažiť 😀😁

My mame velmi radi rybky. U starkej ich vzdy krmime a oblubena je aj velryba z pribehu o Jonasovi,v detskej biblii,ktoru si citame. Taka krasna velryba v legu duplo by nas potesila;)