icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
michellka85
12. okt 2016

U nas su oblubene naozaj vsetky.. cez klasicke psiky, macky, ovecky, koniky, az po vcielky, mysky, hadiky.. nasa skoro 4 rocna chyta holymi rukami dazdovky a robi im domcek (mna z toho napina.. ble)
A desatmesacny oslinta vsetko zaradom, jemu je to jedno.. ale legokockami je najnovsie fascinovany-ako sa daju spajat a odpajat a trieskat o seba😁
Duplo by sa k nam hodilo😉 dakujeme😆

sisa2013
12. okt 2016

Náš synček má najradšej koníka zo série "útok na poklad". Posadí naňho panacika, ktorého pomenoval podľa seba Kiko a ide dobyť hrad! 😉

kajca84
12. okt 2016

Syncek si v poslednej dobe velmi oblúbil macicky.Cez víkend chodíme k starym rodicom a o pár domov dalej byva jedna,zvykla príst a on sa s nou dlhé hodiny maznal.Nez
spoznávala som ho,aky bol pri nej kludny.Teraz má jeho dedko zajaciky.Má jedného oblúbeného,ked ho vyberie,hladká ho a vzdy mi povie-vidís ako ma zboznuje? 🙂
Dcérka má rada levy.Boli sme v ZOO a tam boli za sklom.Ked k nim prisla,jeden bol hned oproti nej,z druhej strany skla a zacal akoby utierat sklo,najskor sa zlakla ale potom túto príhodu stále spomínala. 🙂

leenkaa2014
12. okt 2016

Naša Lenocka miluje zvieratká, živé i plyšové,ci ukryté v príbehoch v knižkách. S dedkom sleduje denne zvieratká v telke, učaroval jej slon a tigre...u babky sa najradšej hra s koníkmi... naháňa všetky mačky v okolí a zaspáva s pandou😃každé zvieratko je pre ňu zaujímavé a chce sa s ním pohrať, pohladkať,az sa niekedy o ňu bojím, ako veľmi si ich chce užiť a neuvedomuje si ich nástrahy.

kittyjuliette
12. okt 2016

Zaba🙈lebo pripomina alzaka z reklamy,ktoreho ten moj krpec miluje najviac na svete a dokaze sa nanho vyskierat aj pol dna😀Takze akonahle vidi v rozpravke zabu,okamzite ukazuje prstom a krici aaaaaaa,cize Alza🐸

adulka691
12. okt 2016

U nas je to jednoznacne Havko, to bolo asi aj nase prve slovo... Zboznuje vsetky zvieratka ale pes je pes, aj ked vidi vonku psika na kazdeho aspon hodi ockom 🙂
a druhym naj. je panda, neviem cim si ho ziskala ale furt ked vidi povie moooja a pomojka 😀

veronique_1
12. okt 2016

U nas su oblubene vsetky zvieratka - deti maju okolo 20 plysakov a dokazu ich zapojit do mnohych hier. Aj u dcerky zvieratka vitazia nad babikami. Najoblubenejsie su medvediky, zajaciky a opica.

tina3009
12. okt 2016

U nas su oblubene všetky zvieratka a tie z lega vozi na autíčkach, vlačikoch. Naj ma asi pandu

meggie83
12. okt 2016

No neviem ci je cert zvieratko...ale u nas vedu certi...deti sa ich bezne boja,ale nas maly kapitan vravi,ze su to jeho kamosi...a este pavucikovia,,,ze pre stastie..krasny vecer

jafnka
12. okt 2016

Naša dcéra Nelka zbožňuje nášho havina Zola a on zbožňuje ju. Nelka sa narodila vo februári a Zolo v marci takže sú ako také dve deti čo vyrastajú spolu. Máme ešte aj fenku Zoju, ale Zolo je top.
Potom má ešte veľmi rada vtáky - dravce a najmä sovy. Veru netuším prečo. Ale fakt je, že keď bolo v meste náhodou vystúpenie Smejko a Tanculienka tak revela akoby ju z kože drali, že sa bojí. Ale keď vidí, že vystupujú sokoliari tak musí byť prvá v rade aby si mohla vtáky podržať na ruke a pohladkať ich a bola poriadne smutná keď jej nedovolili podržať si krkavca...

lucka.ano
12. okt 2016

Mačička je top už pár mesiacov! Dokonca máme dni keď chodí po štyroch a mnauka ( aj vonku;)

mrnusikz
12. okt 2016

U nas je najoblubenejsia vevericka a srncek ale miluje aj levicatko, korytnacku, psika, zirafu, sliepku a prioste vsetky zvery. Na zaciatku sme kupovali duplo len kvoli zvieratkam. Kocky ju nezaujimali (to skor tatka 😉) a mala sa hrala len s nimi. Takze cim viac zvieratiek volo v krabicke, tym lepsie pre nas 😄

lenkkaaa77
12. okt 2016

Nase najoblubenejsie zvieratko je srnka. Moje dievcata maju velmi radi rozpravku Bambi a tak cez rozpravku sa stala srnka ich najoblubenejsim zvieratkom.

bonitka7
12. okt 2016

U nas je to viacero zvieratiek a zavisi aj od obdobia. Tatino nas je rybar, tak v lete vedie vztah k rybkam. Dcerka chodi s tstinom chytat male rybky a neboji sa ich aj vziat si do ruky. O takomto case chodime rady do parku a tam pozorujeme vevericky a niekedy ich aj nahaname ☺😉. Syncek 9 mesacny miluje psikov, tak ked vidime v meste nejakeho pekneho, hned zadtavime s kocikom a obdivujeme. Okrem ineho mame doma plysovu ovecku ako podusku, tak o tu je u nas butka ☺☺ vsetci ju chceme mat v rovnakom case. Takze u nas so zvieratkami takto rozne ☺😉

klarah2
12. okt 2016

@bara_lego Milujeme psikov a macky a ked nejake stretneme na prechadzke vzdy su ponuknute nejakou maskrtou z kocika. K babke chodime pozerat sliepky a zajkov. A naopak velky respekt je u nas ped bocianom ( u inych deti plnia tuto funkciu asi smetiari co beru neposlusne deti). Raz som totiz povedala, ze dceru vratim bocianovi, co ju priniesol, ked bude plakat. A uz ked vidi, ze "predychavam" povie rozkazovacim sposobom "bo dom!" co znamena "bocian chod domov" 😉

smoulinka19
12. okt 2016

My mame radi vsetky zvieratka, lebo casto chodime k starkej na chalupu a je s nim v kontakte . ma rad psika, macicky, ovecky, sliepky, koniky aj kohutika. a v zoo sa nam tiez velmi paci 😉 🙂

esme22
12. okt 2016

U nás je asi top havo, keď sme von tak hladkáme všetkých psíkov, ktorí idú okolo 🙂)) ale taktiež bláznivé opičky- asi preto lebo aj naša kočka je taká malá šibalská opička 🙂 ...ale myslím, že ako všetky detičky, aj ona má rada akékoľvek zvieratko...kažký večer si musíme rozprávať rozprávky o roznych zvieratkách, ktoré nám prinesú sladké sníčky 🙂

bolita
12. okt 2016

U nas jednoznacne vedie konik. Mame ich niekolko a kazdy den ich nachadzam na roznych miestach...v hrncoch, v otvorenej pracke, v topankach... 😀
Prve zvuky zvieratka ktore vedela napodobnit bol samozrejme konik, a ked ju vezmeme ku zivym konikom, tak to je najviac radosti 🙂

janulkan
12. okt 2016

U nas vedu mackovite selmy, hlavne tem rev velmi dobre napodobnuju obaja a velmi ich to bavi 🙂 taky lev, tiger alebo aj macicka....

zubka22
12. okt 2016

Nas Jakubko zboznuje🐧🐧🐧tucniakov 🐧🐧🐧 plysacika Pingiho, nosi vsade zo sebou 😁😁😁

bigmami
12. okt 2016

nasej dcerke sa najviac paci tucniacik Pingu . to bolo prva rozpravka so zvieratkom s ktorym prisla do kontaktu a odvtedy len tucniaciˇˇlebo su taki roztomili 🙂

andrea027
12. okt 2016

U nás doma je tažké určiť aké je najobľúbenejšie zvieratko, lebo naše deti majú svoje encyklopédie o zvieratkách a denne sa z nich dozvedáme nové veci. Chlapec má 4 roky tak on to už má naštudované a v ZOO už pozná skoro všetky zvieratká. A malá má 1,5 roka a tú už braček naučil aké zvuky zvieratka vydávajú. Ale aj tak vedie vankúšik na spanie myška a vankúšik mačka, bez nich ani na krok. A z Dupla sme museli dokúpiť mačičku lebo malý na 2 roky dostal požiarnícke auto a povedal, že potrebuje zachraňovať mačičku zo stromu. To boli naše prvé legá. Teraz už toho máme viac, ale táto cesta okolo sveta by bola pre naše deti obrovským prekvapením a určite by neležalo prachom , lebo na duple je to pekné, že to nebaví len deti ale aj dospelých a preto s nimi vieme tráviť viac času.

katkanr
12. okt 2016

My sme v lete navštívili zvieratka v Zoo a dcéra nie a nie odtrhnúť oči od tigríkov 🙂 Bola nimi natoľko fascinovaná, že celu cestu domov nám vrčala ako tiger 😀 Odvtedy je tiger u nás top zvieratko. 😀

wandie
12. okt 2016

Nasi chlapci maju radi vsetky zvieratka, ale ich najlepsi kamarati su psik Eliška a Koza Líza, ktoru chodime krmit, ked ideme na prechadzku ☺

rheia27
12. okt 2016

Obe detičky zvieratká milujú 🙂 a musím povedať že sa k ním aj lepšie správajú ako iné detičky čo poznám, nie sú také divoké k ním a pristupujú k ním citlivejsie. ono je to tým že doma máme tri mačičky 🙂 samozrejme každé zvieratko má svoju povahu a teda obe dievčatka vedia že hrať sa môžu len s jedným kocurom, ktorý deti do slova zboznuje. Je taký mackopes 🙂 no a keďže u nás teraz fičí rozprávka paw patrol, tak starsia túži po psikovi. Samozrejme to by bolo treba domcek 🙂 Zvieratká milujeme všetci a detičky sa učili rozpoznávať zvieratká a ich zvuky práve na legu duple. Takýto darček by im rozžiaril veru ocka 🙂

oxana1212
12. okt 2016

U nas fici nasa plysova opicka Fricko - ako z knizky Opice z nasej police. Len rozpravat sa nam ju este nepodarilo naucit 🙂

kjistinka
12. okt 2016

u nas vyhrala velryba 🙂 ma veeeelku tlamu, do ktorej sa zmestia krevety, dalsie kocky, ine zvieratka, eskymak a hlavne dudlik maleho brata 🙂
a este vie lietat, plavat, schovavat sa, ma rada aj auticka a palce na nohach 🙂
- toto su bezne reakcie 4 rocneho dietata na temu velryba

majja007
12. okt 2016

My zboznujeme vsetky zvieratka a preto som uz pozerala po tom super legu "cesta okolo sveta" skladame duplo kazdy den, mala ho zboznuje 😊🐕🐈🐐🐏🐗🐎

godzillka
12. okt 2016

Nasa Hanka ma o chvilu dva roky a ma rada vsetky zvieratka. No najradsej psov, asi hlavne preto, ze nam jeden velky beha po dvore. Kazde rano jej zabucha labkou na okno, ona vylezie na kreslo pod oknom a rozprava sa s nim kym jej ja chystam ranajky. Nema ale rada ked ju chce oblizat, to mu vie pekne od srdca vynadat 😀 Slovo havo patri medzi jej prve slovicka a aj havkat vie uz celkom doveryhodne 🙂

katka_1
12. okt 2016

Nasa Viktorka zboznuje vsetky zvieratka a ziadneho (niekedy zial) sa neboji 🙂 ale naj je asi havko a cim viac steka, tym viac sa jej paci 🙂