SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

Náš synček má najradšej koníka zo série "útok na poklad". Posadí naňho panacika, ktorého pomenoval podľa seba Kiko a ide dobyť hrad! 😉
Syncek si v poslednej dobe velmi oblúbil macicky.Cez víkend chodíme k starym rodicom a o pár domov dalej byva jedna,zvykla príst a on sa s nou dlhé hodiny maznal.Nez
spoznávala som ho,aky bol pri nej kludny.Teraz má jeho dedko zajaciky.Má jedného oblúbeného,ked ho vyberie,hladká ho a vzdy mi povie-vidís ako ma zboznuje? 🙂
Dcérka má rada levy.Boli sme v ZOO a tam boli za sklom.Ked k nim prisla,jeden bol hned oproti nej,z druhej strany skla a zacal akoby utierat sklo,najskor sa zlakla ale potom túto príhodu stále spomínala. 🙂
Naša Lenocka miluje zvieratká, živé i plyšové,ci ukryté v príbehoch v knižkách. S dedkom sleduje denne zvieratká v telke, učaroval jej slon a tigre...u babky sa najradšej hra s koníkmi... naháňa všetky mačky v okolí a zaspáva s pandou😃každé zvieratko je pre ňu zaujímavé a chce sa s ním pohrať, pohladkať,az sa niekedy o ňu bojím, ako veľmi si ich chce užiť a neuvedomuje si ich nástrahy.
Zaba🙈lebo pripomina alzaka z reklamy,ktoreho ten moj krpec miluje najviac na svete a dokaze sa nanho vyskierat aj pol dna😀Takze akonahle vidi v rozpravke zabu,okamzite ukazuje prstom a krici aaaaaaa,cize Alza🐸
U nas su oblubene vsetky zvieratka - deti maju okolo 20 plysakov a dokazu ich zapojit do mnohych hier. Aj u dcerky zvieratka vitazia nad babikami. Najoblubenejsie su medvediky, zajaciky a opica.
U nas su oblubene všetky zvieratka a tie z lega vozi na autíčkach, vlačikoch. Naj ma asi pandu
No neviem ci je cert zvieratko...ale u nas vedu certi...deti sa ich bezne boja,ale nas maly kapitan vravi,ze su to jeho kamosi...a este pavucikovia,,,ze pre stastie..krasny vecer
Naša dcéra Nelka zbožňuje nášho havina Zola a on zbožňuje ju. Nelka sa narodila vo februári a Zolo v marci takže sú ako také dve deti čo vyrastajú spolu. Máme ešte aj fenku Zoju, ale Zolo je top.
Potom má ešte veľmi rada vtáky - dravce a najmä sovy. Veru netuším prečo. Ale fakt je, že keď bolo v meste náhodou vystúpenie Smejko a Tanculienka tak revela akoby ju z kože drali, že sa bojí. Ale keď vidí, že vystupujú sokoliari tak musí byť prvá v rade aby si mohla vtáky podržať na ruke a pohladkať ich a bola poriadne smutná keď jej nedovolili podržať si krkavca...
Mačička je top už pár mesiacov! Dokonca máme dni keď chodí po štyroch a mnauka ( aj vonku;)
U nas je najoblubenejsia vevericka a srncek ale miluje aj levicatko, korytnacku, psika, zirafu, sliepku a prioste vsetky zvery. Na zaciatku sme kupovali duplo len kvoli zvieratkam. Kocky ju nezaujimali (to skor tatka 😉) a mala sa hrala len s nimi. Takze cim viac zvieratiek volo v krabicke, tym lepsie pre nas 😄
Nase najoblubenejsie zvieratko je srnka. Moje dievcata maju velmi radi rozpravku Bambi a tak cez rozpravku sa stala srnka ich najoblubenejsim zvieratkom.
U nas je to viacero zvieratiek a zavisi aj od obdobia. Tatino nas je rybar, tak v lete vedie vztah k rybkam. Dcerka chodi s tstinom chytat male rybky a neboji sa ich aj vziat si do ruky. O takomto case chodime rady do parku a tam pozorujeme vevericky a niekedy ich aj nahaname ☺😉. Syncek 9 mesacny miluje psikov, tak ked vidime v meste nejakeho pekneho, hned zadtavime s kocikom a obdivujeme. Okrem ineho mame doma plysovu ovecku ako podusku, tak o tu je u nas butka ☺☺ vsetci ju chceme mat v rovnakom case. Takze u nas so zvieratkami takto rozne ☺😉
@bara_lego Milujeme psikov a macky a ked nejake stretneme na prechadzke vzdy su ponuknute nejakou maskrtou z kocika. K babke chodime pozerat sliepky a zajkov. A naopak velky respekt je u nas ped bocianom ( u inych deti plnia tuto funkciu asi smetiari co beru neposlusne deti). Raz som totiz povedala, ze dceru vratim bocianovi, co ju priniesol, ked bude plakat. A uz ked vidi, ze "predychavam" povie rozkazovacim sposobom "bo dom!" co znamena "bocian chod domov" 😉
My mame radi vsetky zvieratka, lebo casto chodime k starkej na chalupu a je s nim v kontakte . ma rad psika, macicky, ovecky, sliepky, koniky aj kohutika. a v zoo sa nam tiez velmi paci 😉 🙂
U nás je asi top havo, keď sme von tak hladkáme všetkých psíkov, ktorí idú okolo 🙂)) ale taktiež bláznivé opičky- asi preto lebo aj naša kočka je taká malá šibalská opička 🙂 ...ale myslím, že ako všetky detičky, aj ona má rada akékoľvek zvieratko...kažký večer si musíme rozprávať rozprávky o roznych zvieratkách, ktoré nám prinesú sladké sníčky 🙂
U nas jednoznacne vedie konik. Mame ich niekolko a kazdy den ich nachadzam na roznych miestach...v hrncoch, v otvorenej pracke, v topankach... 😀
Prve zvuky zvieratka ktore vedela napodobnit bol samozrejme konik, a ked ju vezmeme ku zivym konikom, tak to je najviac radosti 🙂
U nas vedu mackovite selmy, hlavne tem rev velmi dobre napodobnuju obaja a velmi ich to bavi 🙂 taky lev, tiger alebo aj macicka....
Nas Jakubko zboznuje🐧🐧🐧tucniakov 🐧🐧🐧 plysacika Pingiho, nosi vsade zo sebou 😁😁😁
nasej dcerke sa najviac paci tucniacik Pingu . to bolo prva rozpravka so zvieratkom s ktorym prisla do kontaktu a odvtedy len tucniaciˇˇlebo su taki roztomili 🙂
U nás doma je tažké určiť aké je najobľúbenejšie zvieratko, lebo naše deti majú svoje encyklopédie o zvieratkách a denne sa z nich dozvedáme nové veci. Chlapec má 4 roky tak on to už má naštudované a v ZOO už pozná skoro všetky zvieratká. A malá má 1,5 roka a tú už braček naučil aké zvuky zvieratka vydávajú. Ale aj tak vedie vankúšik na spanie myška a vankúšik mačka, bez nich ani na krok. A z Dupla sme museli dokúpiť mačičku lebo malý na 2 roky dostal požiarnícke auto a povedal, že potrebuje zachraňovať mačičku zo stromu. To boli naše prvé legá. Teraz už toho máme viac, ale táto cesta okolo sveta by bola pre naše deti obrovským prekvapením a určite by neležalo prachom , lebo na duple je to pekné, že to nebaví len deti ale aj dospelých a preto s nimi vieme tráviť viac času.
Obe detičky zvieratká milujú 🙂 a musím povedať že sa k ním aj lepšie správajú ako iné detičky čo poznám, nie sú také divoké k ním a pristupujú k ním citlivejsie. ono je to tým že doma máme tri mačičky 🙂 samozrejme každé zvieratko má svoju povahu a teda obe dievčatka vedia že hrať sa môžu len s jedným kocurom, ktorý deti do slova zboznuje. Je taký mackopes 🙂 no a keďže u nás teraz fičí rozprávka paw patrol, tak starsia túži po psikovi. Samozrejme to by bolo treba domcek 🙂 Zvieratká milujeme všetci a detičky sa učili rozpoznávať zvieratká a ich zvuky práve na legu duple. Takýto darček by im rozžiaril veru ocka 🙂
U nas fici nasa plysova opicka Fricko - ako z knizky Opice z nasej police. Len rozpravat sa nam ju este nepodarilo naucit 🙂
u nas vyhrala velryba 🙂 ma veeeelku tlamu, do ktorej sa zmestia krevety, dalsie kocky, ine zvieratka, eskymak a hlavne dudlik maleho brata 🙂
a este vie lietat, plavat, schovavat sa, ma rada aj auticka a palce na nohach 🙂
- toto su bezne reakcie 4 rocneho dietata na temu velryba
My zboznujeme vsetky zvieratka a preto som uz pozerala po tom super legu "cesta okolo sveta" skladame duplo kazdy den, mala ho zboznuje 😊🐕🐈🐐🐏🐗🐎
Nasa Hanka ma o chvilu dva roky a ma rada vsetky zvieratka. No najradsej psov, asi hlavne preto, ze nam jeden velky beha po dvore. Kazde rano jej zabucha labkou na okno, ona vylezie na kreslo pod oknom a rozprava sa s nim kym jej ja chystam ranajky. Nema ale rada ked ju chce oblizat, to mu vie pekne od srdca vynadat 😀 Slovo havo patri medzi jej prve slovicka a aj havkat vie uz celkom doveryhodne 🙂
Nasa Viktorka zboznuje vsetky zvieratka a ziadneho (niekedy zial) sa neboji 🙂 ale naj je asi havko a cim viac steka, tym viac sa jej paci 🙂

U nas su oblubene naozaj vsetky.. cez klasicke psiky, macky, ovecky, koniky, az po vcielky, mysky, hadiky.. nasa skoro 4 rocna chyta holymi rukami dazdovky a robi im domcek (mna z toho napina.. ble)
A desatmesacny oslinta vsetko zaradom, jemu je to jedno.. ale legokockami je najnovsie fascinovany-ako sa daju spajat a odpajat a trieskat o seba😁
Duplo by sa k nam hodilo😉 dakujeme😆