icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Vláčik

bara_lego
13. okt 2016

Všetci nastupovať do LEGO DUPLO jazdiaceho vláčika! Za chvíľku odchádzame do sveta fantázie a hier 🙂 Malí cestovatelia si užijú postrkovanie vláčika po koľajniciach a zastavovanie kvôli nakladaniu a vykladaniu debien s jablkami a tekvicami. Nechýba ani prejazd a auto, a tak sa spolu môžete rozprávať o tom, ako funguje doprava a prečo je dôležité dodržiavať bezpečnostné pravidlá.

Práve o päť stavebníc LEGO DUPLO Vláčik si teraz môžete zasúťažiť. Napíšte sem do fóra, ako s deťmi cestujete a čo zaujímavé ste na cestách zažili a získajte srdiečka. Päť vybraných odpovedí odmeníme i krásnym balíčkom 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Vláčik
domin85
13. okt 2016

naviac cestujeme krizom krazom po meste s kocikom a dobrou partiou dalsich kocikov 🙂 A to je vzdy velka zabava, nakolko sa stretavame s rovnako starymi dietkami. No a ked ideme niekam dalej tak povacsa autom- nastastie drobec od babatka auto dobre toleruje a obvykle vacsinu cesty prespi (aby potom mal energiu na mieste, kam sa chystame)

taniellita
13. okt 2016

Nasa prva dovolenka s malým bol vlastne výlet vlakom z Kysaku do Bratislavy a odtial Vieden. Dala som kamoske kupit listky na vlak a kupe.Maly mal rok a pol , cestovali sme v noci, lebo sme mysleli,ze vo vlaku pospi, vlak prišiel, vozen zavreny, tak sme otvorili, nalpzili golfac , tasky mladeho, ide e automaticky do kupe, ked tu zrazu stopka od stewarda, ze co mi ako tam? Tal mu ukazujem listok, ze vsak ideme do nasho kupe a on ,ze ale to bude omyl. Tak už som trosku nervózna zacala ukazovat nas listok, ze to "asi " omyl.nebude. BOL! Ta kamoska kúpila lístok o den skor.Tak sme cele cestovne kuoili a nastastie nam nasli aj jedbo volne kupé ;) vtedt nam nebolo vsetko jedno, teraz sa uz nad tym zasmejeme a nas maly tuto historku rad pocuva ;)

kliksem
13. okt 2016

My cestujeme vsetkymi dopravnymi prostriedkami -)

simsonkab
13. okt 2016

My cestujeme autom, keďže chodíme dosť často 300 km k babke. Ale tento rok sme si splnili sen a viezli sme sa vláčikom do tatier a tam pozemnou lanovkou na hrebienok. Bol to zážitok, malej sa veľmi páčilo.

miroslavan
13. okt 2016

Najcastesie cestujeme autom-ale Mati ma rad len kratsie trasy...ked chodime starkej, ku ktorej cesta trva skoro tri hodiny, to uz byva problem ☹ Ale ked sme isli na dovolenku na Liptov vlacikom-to sa nam viac pacilo! Len skoda, ze k starkej vlacik nechodi 😉

pillipilli
13. okt 2016

My preferujeme auta ;) a uz trenujeme na svojom. Nam sa uz aj stalo ze ked sme cestovali do Tataralandie ,ta je od nas hodne kilometrov,tak tatko zobral zlu tasku a boli sme bez plaviek.

kupcovci
13. okt 2016

ahojte 🙂 toto je velmi zaujimava tema kedze nas vymyselnik Jakubko nema problem cestovat v hocicom ako inam najviac top je vlacik ,vyhldava ich v supermarketoch a kdeze byvame nedaleko ciernohronskej zeleznicky vlaciky chodime casto obdivovat aj tam,inak nema problem povozit sa v krabici ci v kociku mladsej sestry 🙂 ,dokonca ma aj knizku o vlaciku tomasovi s ktorou aj spava vid foto. 🙂 co sa tyka nasho najzaujimavsieho zazitku pocas cestovania,bolo asi to ked nam do cesty vbehli kone a manzel len len ze stihol strhnutt volant inak neviem,malemu sa to sice pacilo no kedze bol este maly nevnimal to nebezpecenstvo.no co uz aj take nastrahy na nas cakaju na cestach takze treba byt vzdy opatrny.

orsi_h
13. okt 2016

U nas cestovanie = rev 😀 teda len ked sa maminka nesnazi..cize pocas cesty spievam, hram divadlo, rovim grimasy a tak sa vieme dostat do ciela 🙂

kp7333
13. okt 2016

Na dlhsie cesty autom, v meste aj elektrickou, trolejbusom alebo autobusom. Vlacikom sme cestovali so starsou dcerou v tatrach, ked sme boli na dovolenke. Mala z toho velky zazitok. Mladsiu to zatial len caka ;)

saskiaaa
13. okt 2016

Mi cestujeme najviac autom 🙂
Ale ked tata neni domka ideme autobusom 🙂
A prihodu co mame to sa stalo ked sme isli na oslavu prebabicke
Isli sme autom a doteraz nevieme kde sme malemu stratili topanocku 😀 ked sme vystupovali dala som mu tu jednu dolu tak bosi v ponozkach som ho mala na rukach
S velkim usmevom idem k branke kde ma caka babicka
A ako prve povie: preboha milacik nemate na tenisky pre maleho 😀 ja som sa prepadla pod zem od hambi 😀
A radi s malim chodievame na vlaciky pozerat na most 🙂

evasarlota
13. okt 2016

Moj maly cestovateľ využíva svoje dopravne prostriedky/ odrazadlo a Tatru, hojdacieho kona alebo nas 😳 rad cestuje autom aj ked často cestu este prespí, rovnako v kočíku. Uplne iný zážitok zo bol na elektrické, detskom vláčiku a zubacke Ostatne dopravne prostriedky este len budeme objavovať 😇👍🏻

gabikkas
13. okt 2016

Nasa 5 clenna rodina najradsej cestuje autom, deti nemaju problem zvladnut cestu ci ideme 10minut, alebo 10hodin na dovolenku. Dlhe trate cestujeme na noc, kedy deti v autosedackach spia. Ked cestujeme cez den, tak si davame hadanky, alebo hrame hru "hadaj na co myslim", alebo si povieme, na ktore pismenko budeme hovorit slova a kazdy sa strieda a povie slovo na zadane pismenko, alebo pocuvaju audiorozpravky.

luciahudecova
13. okt 2016

My cestujeme najčastejšie autom, raz sme skúšali MHD ale iba raz 😂😂😂 krik ako by malého rezali. Skúsime opäť na jar 🙂

sasena12
13. okt 2016

my priam zboznujeme vlaciky a ked sa nam podari, tak za nimi aj cestujeme, vacsinou autom, preto zazivame aj mnoho krasnych chvil, ked pocas "cik-pauzy" obdivujeme okolitu prirodnu sceneriu, nasledne pokracujeme uz priamo na vlaciku 🙂

mamkababkajanka
13. okt 2016

Zatiaľ ešte reálnym vlakom ani jedna z našich dcér nešla, no staršia rada pozerá vláčiky (reálne na paru alebo vláčik Thomas the train). Staršia rada cestuje autom a občas takto zaspí🙂

hela_tn
13. okt 2016

Najčastejšie cestujeme autom..počas jazdy si spievame, počúvame rozprávky, vedieme debaty na rozne témy, hľadáme dopravne značky ci značky aút, občas /ale to fakt málokedy/ spíme /okrem šoféra samozrejme🙂/
Raz za mesiac sa chodime voziť vlakom od nas /z Trenčína/ do Nového mesta, mame odsledovane, kedy chodi poschodový vlak. Odvezieme sa tam a vlak ide o 10 minút hned spat do TN, okrem toho cesta vedie cez tunel;))
Ked sme v Bratislave, tak vždy jedno cele doobedie sa vozíme elektrickou sem a tam..
Párkrát sme sli uz aj lietadlom, to sa dcere tiez velmi pacilo..
Je to mala cestovatelka;))

ajusik86
13. okt 2016

S našimi malými /20 mes/ babami je každá cesta autom velké dobrodružstvo. Najdalej sme boli s nimi len 20 km od domu, aj to bolo tak, že na zadnom sedadle z dvoch strán v autosedačkách baby a ja zakliesnená medzi nimi. Pravdaže nesmel chýbat full servis v podobe jedla, pitia a dobrej hudby, ale aj tak už posledné kilometre bol plač. Tak sa náš otecko zatal, že tak skoro zase niekam nepocestujeme :(

tiri
13. okt 2016

My cestujeme najviac autom. S detmi je to urcite jednoduchsie ako hromadnou dopravou, aj ked ani dlhsia cesta autom s malymi detmi nie je zrovna zabavou. Starsi syn (3.5 roka) uz cesty autom zvlada dobre (s pustenou rozpravkou), ale mladsi syn (6 mesiacov) po chvilke spusti taky rev, ze ho treba z auta vybrat a cestu rozdelit na 30 minutove useky. Verim, ze sa to uz coskoro zlepsi 🙂

lemasa
13. okt 2016

V dnešnej modernej dobe poväčšina cestuje s deťmi autom 😒 .My taktiež niesme výnimka avšak staršia dcérka už cestovala aj vlakom viackrát a bola nadšená taktiež aj autobusom.V lete sme absolvovali výlet do lunaparku kde si vyskúšali veľa dop.prostriedkov a boli priam nadšené 🙂 🙂 🙂

janynkaaa
13. okt 2016

Moja dcera rada cestuje vlakom hlavne ked kusok od domu mame hlavnu zeleznicnu trať tak stale pozoruje vlaciky .... 🙂

maminatimka
13. okt 2016

my cestujeme najviac bicyklom, je to lacné a zdravé 😉

oxana1212
13. okt 2016

Casto cestujeme autom, autobusom alebo trolejbusom. Najvacsi uspech vsak malo cestovanie lanovkou na Skalnate pleso a Malino Brdo a hlavne cesta lesnym vlacikom v Oravskej Lesnej. V rozpravkovom lese sme videli princeznu, jezibabu, pernikovu chalupku a tiez obrovskeho pavuka 🙂 Matko povedal, ze to bola "Velka zabava" 🙂

taya4
13. okt 2016

Cestujeme autom. Mm bol zo starsim aj par krat elektrickou, velmi sa mu pacilo. A najlepsie bolo, ked som raz pre nich musela ist autom, lebo elektricka mala nehodu. 🙂

alenkapalenka
13. okt 2016

Starsia zboznuje chodit vlakom....tak ju tatko berie kazdy tyzden sa povozit vlakom len tak hore dole niekde...pripadne ideme mestskym turistickym vlacikom...pre zmenu autobusom...a stale sa pyta na vrtulnik a balon...tak neviem 😀 inak bezne chodime autom, najcastejsie chodime aj tak peso 🙂

malajezibaba1
13. okt 2016

Tak kedze s dietatom je lahsie cestovat autom vsade sme chodili autom...ked maly zacal zrazu spoznavat dopravne prostriedky chcel cestovat vsetkym moznym tak sme sa obcas ppreviezli aj len tal hore dole na zmrzlinku a takuto cestu som si uzila este aj ja sami dvaja bez stresu,bez programu nikam sa neponahlat....a vtipnu prihodu mame zo stanice drobec zacal chodit do skolky a stale riesil kto bimbas ma a kto nie ked sme sedeli na lavicke chodilo zopar ludi hore dolu a zrazu isla dlhovllasa blond.slecna maly ju sledoval a zrazu na celu stanicu ,,maminka? a tato tiez nema bimbas?,, .... 🙂 .....a z toho zaciatku skolky mame este jednu perlicku ....mali na ranajky rohlik z nutelou ucitelka mi vravela ze bol aj na duplu tak som sa cestou domou snazila zistit ako sa mal pytam sa Tominko a dali ti aj duplu?chutilo ti to? ..nie!...naozaj mozem sa opytat pani ucitelky? ....nemal som duplu...a ostatne deticky?im pani ucitelka dala duplu?....nie nikomu nedala,...maminka doma mame duplu?....tomi vysvetlim ti co je dupla...maaame doma?(uz s velkym usmevom)maminkaa me doma LEGO DUPLU?

ivuska09
13. okt 2016

S malym syncekom cestujeme vlacikom pomenej ale vlaciky a lokomotivy ma velmi rad. Vzdy na nastupisti beha od radosti hore dole a to plati aj vo vnutri vlaku. Je nezastavitelna strela, behal by po celom vlaku. Mne staci, ked beha iba v jednom vozni aj to su prisediaci velmi nadceni 🙂. Ukazuje, komentuje, výska, píska. Nenadarmo, decka radost, najkrajsia radost. 🙂 v takomto vlaciku

janica009
13. okt 2016

V lete bol u nas TOP dopravny prostriedok cyklosedacka! 🚵stale maly chodil ku bicyklu a nastojcivo ukazoval prstekom "vojít" akoze vozit 😘 maminka si pestovala kondiciu a synator prestastny vykrikoval za jazdy co vidi, kde chce ist a hlavne dorazne "ete ete" 😀 kedze sme chodili casto smer park/pieskovisko, sedel na sedacke - v jednej ruke hrablicky v druhej lopatka, ako so smerovkami s nimi kyval 😂👈👉🙋

lenka_ems
13. okt 2016

Nas synček miluje cestovať autom, ked ideme na kratku vzdialenosť napr. do obchodu to je rozculovania, ze čo tak krátko. Po byte cestujeme na tatrovke, v boxe na hracky, a este na koni - ockovi 😀

misel12
13. okt 2016

Už s manželom sme vo dvojici veľmi radi cestovali. Teraz k nám pribudli 2 deti takze najviac funguje auto a cestujeme snimi kade-tade po výletoch. Čoskoro sa chystáme na cestu vláčikom len musíme chvíľku počkať kým nám podrastie sestrička... 🙂

dadulienka28
13. okt 2016

Ja najradsej cestujem autom, bo malinky vzdy zaspinka :D a ja mam konecne klud :D ale aj vlacikom a kocikom :D Kocikom sa da toho zazit najviac, lebo kazdy kamienok ci mlacka je pre neho super 🙂 To je pekne na tych nasich detoch 🙂