icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
purinkaa
10. okt 2016

My sme kreslili s dcérkou spolu a užili sme si veeeľa zábavy 🙂....vezieme pomaranče 🍊🍊, balóny 🎈🎈, zmrzlinu 🍨 či tortu 🎂 ,......ďakujem 💗 💗 💗 za super nápad na spoločné kreatívne tvorenie na dnešný večer 😉 ....👍👍👍

monika11m
10. okt 2016

Žiaľ kreslit ešte nevieme ale prvé lego by potešilo

auxtacka
10. okt 2016

mal by vraj odviezt maminku s Hankou

ivec16
10. okt 2016

Dakujeme za sutaz, zabavila sa mama, tata i luka ;)

misiakkk
10. okt 2016

Náš nákladiak vezie ovocie,chlebík a výherné lego krabice pre detičky🙂

kacenka255
10. okt 2016

Kreslit zatual nevieme ale takyto krasny nakladiak zatial este nemame a kolko by bolo radosti keby nam doplnil zbierku a prevazal stavebny material potrebny na vystavbu zeleznice a vystavbu domcekov 😉

dolka75
10. okt 2016

Moj syncek by odviezol pokazeny traktor 😀
Takto sa mu ho podarilo nakreslit 👍

divozienka26
10. okt 2016

Aj my sme sa snazili, a vysledok je na prvy pohlad jednoznacny 🙂 Ak by ste predsalen nevedeli tak kamion vezie slniecko 🙂

andrejockat
10. okt 2016

nasa adrianka (3r) nakreslila svoju verziu nakladiaku s tovarom. hovorila, ze vezie slonika s ovocim 🙂

maminatimka
10. okt 2016

s kreslením máme problemy ale s legom je to zábava 😉

alenicka
10. okt 2016

Vraj by sme odviezli všetko 😉

palculienka32
10. okt 2016

Neuverite, ale nám nákladiak priviezol medzi samé baby konečne chlapčeka! 🙂

kupcovci
10. okt 2016

Veľké Haloo na koníku vypuklo
@bara_lego zadala súťaž o duplo
Zadanie je ozaj velmi hravé
kresliť všetko čo môžme odviezť na nakladiaka náprave
Detičky sa zapájajú ostošesť
aj náš Kubík veď aj on chce vyhrať tiež
V nakladiaku by on viezol cenný náklad
rodinku👪 svoju to je ozaj veľký poklad
Na Mamku, ocka a Zuzicku sestričku by v nakladiaku pozor dal
a na cestách by sa nepredbiehal.
Ved Kubko je zodpovedný vodič
čo ocenny každý jeden rodič
Lego duplo by bol preňho súper darček
so Zuzkou by sa rozdelil ako dobrý braček 🚼🚼🚚🚚🚚

luckato
10. okt 2016

@bara_lego u nás takto, keďže ešte nevie kresliť ;)

tomaskova
10. okt 2016

Volam sa Nikolka a mam dva rocky. I ked som dievcatko, mam velmi rada traktory a nakladiaky, takze by ma toto veelke auto moc potesilo. Ale kedze mam dvojmesacneho braceka, ktoreho moc lubim, auto by som darovala jemu. Tak dufam, ze nam teta jedno posle. Dakujeeeme. Nikolka

alja20
10. okt 2016

My tiez este nevieme kreslit ale snaha a pokusy su😊,syncek kresli mamon(kamion) s jegom (legom)😊😍😚😎

bejik
10. okt 2016

Mladsi syn vezie balvany, kamene,lavu, travu a mimozemske sklo, starsi nalozil bager, maltu, ryby a skrinu.

petrapod
10. okt 2016

Teraz mame maniu vozit nakladiakom vsetko co sa na neho zmesti do Turecka🙂 Nasa babka bola na dovolenke a ked sa vratila tak rozpravala malemu ako cestovala . Tak maly zbalil babke vsetko do velkej tatrovky a sebe do maleho nakladiaka a cestuju hore dole po dome na rozne miesta cez Turecko spat na Slovensko. LIETADLO JE METLA. Tam prestupia na autobus a nakladiakom vozia vsetko potrebne k prezitiu ;)

janjan1
10. okt 2016

My sme teraz k 3 rôčkom dostali vláčik, každý deň nás baví 🙂 náš nákladiak vezie srdiečko 😉

happyzuuz
10. okt 2016

U nas nakladiak vezie velaaa uhlia🙂 Max 2 roky

lia123na
10. okt 2016

Uz sa tesime na vianoce. Nasa ninka hovori ze taky nakladiak vozi jedine darceky 😊

ixayxa
10. okt 2016

aj starší syn chce pomôcť bračekovi a vyhrať pre ňho lego duplo. Na 2.obrázku je nakreslený obsah nákladiaka. Mňa najviac zaujal spiaci snehuliak-kráľ snehuliakov.

aisia
10. okt 2016

u nás vezie nákladiak drevo a to ešte aj na prednej kapote a pomedzito aby nebolo málo tak zemiaky 🙂 Drevo je vraj pre starkého a keďže prší nákladiak potrebuje aj dáždnik, kreslili sme s dcérkou spolu aj ked ona viac rozkazovala čo mám kresliť 🙂 ale drevo ,zemiaky ,slniečko a domčeky pre nákladiak kreslila ona

cilkajanka
10. okt 2016

Ale keď my sme ešte maličkýýýýýýýýý!!! 🙂 9 mesiačikov, ešte nevieme ceruzku držať poriadne v rúčke 🙂 ale lego by sme radi akékoľvek 🙂

victoria021
10. okt 2016

Nakladiak z lega dupla by z pohladu našho Matúška mal vozit darčeky pre detičky 😉

styrizuby
10. okt 2016

Moja dcera ma len rok, takze obrazok este nezvladneme. Kazdopadne na otazku co pride v nakladaku povedala baba a ukazala v knizke krokodila. Takze predpokladam, ze to je babka a krokodil. Dufam, ze tu cestu babka prezije.;)

sanide
10. okt 2016

Nasi dvaja krpci sa tiez posnazili.🙂

majba
10. okt 2016

dcerka Hanka ma rok a 9 mesiacov. Hovorim je, ideme kreslit nakladiak, ona kamion, no tak dobre. kreslime kamion. a co nam dovezie? Kookoolaaaduu 🙂 😀 No to nase dieta objavilo cokoladu 🙂 a teraz ju spomina vsade. ale najradsej chodime v meste pozerat na autobusy, kamiony a traktor je uplne ze naj. ten ked vidime, spomina aj pred spanim, ze ,,kakor haja, aj haka haja,, 😀 😀 .

penelope10
10. okt 2016

Súťaž nás oboch nadchla. Malý synček sa snažil ... do večera kreslil a potom keď išiel spinkať hľadal miesto v poličke pre nový nákladiak 🙂. Bude mať o 2 dni meninky, bol by to krásny darček. 🙂 🙂

lucuska28
10. okt 2016

Hugi ma lego veľmi rád. Jeho kresby sú zatiaľ veľmi abstratkné, takže netuším čo by odviezol 🙂