VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

Žiaľ kreslit ešte nevieme ale prvé lego by potešilo
Veľké Haloo na koníku vypuklo
@bara_lego zadala súťaž o duplo
Zadanie je ozaj velmi hravé
kresliť všetko čo môžme odviezť na nakladiaka náprave
Detičky sa zapájajú ostošesť
aj náš Kubík veď aj on chce vyhrať tiež
V nakladiaku by on viezol cenný náklad
rodinku👪 svoju to je ozaj veľký poklad
Na Mamku, ocka a Zuzicku sestričku by v nakladiaku pozor dal
a na cestách by sa nepredbiehal.
Ved Kubko je zodpovedný vodič
čo ocenny každý jeden rodič
Lego duplo by bol preňho súper darček
so Zuzkou by sa rozdelil ako dobrý braček 🚼🚼🚚🚚🚚
Teraz mame maniu vozit nakladiakom vsetko co sa na neho zmesti do Turecka🙂 Nasa babka bola na dovolenke a ked sa vratila tak rozpravala malemu ako cestovala . Tak maly zbalil babke vsetko do velkej tatrovky a sebe do maleho nakladiaka a cestuju hore dole po dome na rozne miesta cez Turecko spat na Slovensko. LIETADLO JE METLA. Tam prestupia na autobus a nakladiakom vozia vsetko potrebne k prezitiu ;)
u nás vezie nákladiak drevo a to ešte aj na prednej kapote a pomedzito aby nebolo málo tak zemiaky 🙂 Drevo je vraj pre starkého a keďže prší nákladiak potrebuje aj dáždnik, kreslili sme s dcérkou spolu aj ked ona viac rozkazovala čo mám kresliť 🙂 ale drevo ,zemiaky ,slniečko a domčeky pre nákladiak kreslila ona
Ale keď my sme ešte maličkýýýýýýýýý!!! 🙂 9 mesiačikov, ešte nevieme ceruzku držať poriadne v rúčke 🙂 ale lego by sme radi akékoľvek 🙂
Moja dcera ma len rok, takze obrazok este nezvladneme. Kazdopadne na otazku co pride v nakladaku povedala baba a ukazala v knizke krokodila. Takze predpokladam, ze to je babka a krokodil. Dufam, ze tu cestu babka prezije.;)
dcerka Hanka ma rok a 9 mesiacov. Hovorim je, ideme kreslit nakladiak, ona kamion, no tak dobre. kreslime kamion. a co nam dovezie? Kookoolaaaduu 🙂 😀 No to nase dieta objavilo cokoladu 🙂 a teraz ju spomina vsade. ale najradsej chodime v meste pozerat na autobusy, kamiony a traktor je uplne ze naj. ten ked vidime, spomina aj pred spanim, ze ,,kakor haja, aj haka haja,, 😀 😀 .

My sme kreslili s dcérkou spolu a užili sme si veeeľa zábavy 🙂....vezieme pomaranče 🍊🍊, balóny 🎈🎈, zmrzlinu 🍨 či tortu 🎂 ,......ďakujem 💗 💗 💗 za super nápad na spoločné kreatívne tvorenie na dnešný večer 😉 ....👍👍👍