icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
petka296
10. okt 2016

Cela nasa rodinka 🙂

tinkaw
11. okt 2016

Podla syna by mal nakladiak doviest "novu" sestricku 😜😂

123xyz
11. okt 2016

Ani moja mala este nevie kreslit, lego tiez doma eete nemame a tak by potesilo.

misska22
11. okt 2016

máme 4 detičky tak by určite potešilo lego 🙂 hlavne najmladšiu Ninku 🙂 ktorej sa už teraz páčia viac autíčka ako bábiky pri troch bračekoch sa ani nečudujem 😒

katkalubkova
11. okt 2016

Práca našich dvoch synov, už sa veľmi tešia na Vianoce

kristinka123
11. okt 2016

U nás sa do práce pustila dcéra. Tú veru netreba prehovárať na kreslenie 😊. Podľa nej by mal nákladiak doniesť véééľa sladkostí, vianočný stromček a sneh, kóóópec Lega a samozrejme vysnívaného koňa, na ktorého Ježiško už pár rokov pod stromčekom zabúda 😱 Nuž, neskromné dieťa ja asi mám 😀

apolkaaa
11. okt 2016

Krásna výhra v súťaži je,
LEGO DUPLO ju prinesie.
Nákladiak veľký je,
všetko sa v ňom odvezie.
Knihy, veci, sladkosti,
skákal by som od radosti.
Kvety, ovocie mám rád,
no naviac by som sa chcel hrať.
Lego, darček, tiež vezie,
možno stretnem ho aj na ceste.

Kresbu posiela Adrianko 🙂 (večer nešiel ani spať, kým nedokreslil) a básničku som vymyslela ja 🙂 pekný deň

hippinka
11. okt 2016

Radi by sme niečo nakreslili ale Kristínka ešte nevie kresliť. Asi takto by to vyzeralo. 🙂 🙂 🙂 To naložila na nákladiak sama. Má inšpiráciu od staršieho bračeka.

jantato
11. okt 2016

snazime sa o kresbu ale mame 17 mesiacov,tak este to asi nebude to prave orechove 😀

ludka140281
11. okt 2016

privezie nám krásne nove šaty 🙂

terka1607
11. okt 2016

Naše maľovanie dopadlo takto 😀 Ale snaha bola 🙂 LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak by nás veľmi potešil, keďže dcérka miluje autíčka a vláčiky 😀

leona12
11. okt 2016

Uz malujeme 🙂 zevraj odvezie drevo...

samulsonka
11. okt 2016

S mojim 2,5 rocnym Jakubkom sme namalovali nakladiak, ktory vezie auticka 🙂

katarik44
11. okt 2016

Oliverko miluje krutenie volantom a hranie sa s kuchynskymi nadobami, vareskami a lyzickami. Preto soferuje nakladiak plny kuchynskeho naradia. A kedze milujeme slniecko a teplo, tak aspon na papieri sme si urobili prijemny den, ktory posielame aj vam🙂)

adulka691
11. okt 2016

Leusko nakreslis auto? 🚗 áno? ÁNO! tak nech sa páči, naše začiatky auta 😉 nesieme si v ňom ostatné auta,keďže máme obdobie áut... Snáď sa usmeje šťastie 🍀 😉

lenulikus
11. okt 2016

Jakubko, 2,5roka 🙂 tak ako sa rád hrá s legom..tak rád kreslí tanky 🙂
Prečo by nákladiak nemohol prevážať aj tank? 😉

janynkaaa
11. okt 2016

Dcerka si nakreslila co chce doviest 🙂

mary_m
11. okt 2016

Syn ešte nekreslí sám (2r3m) tak sme to dali takto spolu 😉 Jeden obrázok ja- kde mi povedal, že auto by odviezlo, okrem skladačiek aj iné autá, zvieratá, lietadlo a dokonca aj jeho 😀 🙂 ... a druhý obrázok sám vymaľoval 😉

elanor1
11. okt 2016

Tak my nemame velmi moznost nieco pekne nakreslit lebo mala ma iba 14mesiacov. Ale pokusili sme sa a kazdy moze zapojit fantaziu a domysliet si co by to tak mohlo byt 😁. Lego celkovo mame s partnerom radi a na Vianoce sa Duplo najde urcite aj pod vianocnym stromcekom. 😊

bukobuko
11. okt 2016

Vyborna sutaz, aj my mame radi Lego a kreslenie tiez.

ixa
11. okt 2016

Tak úloha detičkám zadaná 🙂 sama som bola prekvapená, keď si dcérka priala "tatrovku" plnú ovocia 🙂 a synček pomáhal! 😀

butterfly38
11. okt 2016

Lego je super, hravame sa vsetci, nielen deticky, ale aj my dospelaci s nimi. 😉

papalinka7
11. okt 2016

U nás je teraz top na duple voziť vláčiky tak sme ich aj nakreslili 😀 mama pomáhala a Luky "vymaloval"

miranda1982
11. okt 2016

náš autobus s rôznými ovociami 😉

niniki
11. okt 2016

Keďže náš Samko má len 1,5 roka, musela mamina predkreslit auto a Samko už dofarbil podľa potreby 😆

miranda1982
11. okt 2016

náš autobus s rôznými tovarmi 😉

atinkaa
11. okt 2016

Ahoj Baro, milujeme Lego, teda obe bambulecky vdacne kreslili nakladiak 😉 4 a 6rokov

ninaj24
11. okt 2016

Náš Jakubko má len 2 mesiace, takže kresliť ešte nevie, ale isto by sa takému nákladiaku pod stromčekom potešil 🙂 to už bude mať 4,5 mesiaca a skúmať všetko rúčkami, takže by to bol kráásny darček, ktorý by ho zaujal aj farbami 😉

janula02
11. okt 2016

Náš nákladiak vezie potravu pre zvieratá.chlapci 4roky a 1,5rok.uz aj písali Jeziskovi,ze prajú Lego duplo.tak by určite nákladiak potešil. 😀