VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤
Pekny dnik, dcerka bude mat o mesiac 2rocky tak sa nam naklad este nepodari nakreslit. Ale som jej vysvetlila a ukazala na obrazku vase nove lego,ze je sutaz a ak by take chcela ,musi sa pokusit nakreslit auto..ostala som prekvapena ze sa to naozaj podoba😉) a opytala som sa jej ,co by na nakladiaku nosila tak odpoved bola ze" ujo,teta z lega a babiky". tesime sa ze taka sutaz bezi a ze sa mozeme zucastnit a oboznamit s novinkami. Dakujeme😉nakladiak by nas veeeelmi potesil 🙂
Pekny dnik,dcerka bude mat o mesiac 2rocky tak sa nam naklad este nepodari nakreslit.
Ale vysvetlila som jej a ukazala na obrazku vase nove lego,ze je sutaz a ak by take chcela ,musi sa pokusit nakreslit auto..ostala som prekvapena,ze sa to naozaj podoba😉a opytala som sa jej co by na nakladiaku nosila tak odpoved bola ze "ujo,teta z lega a babiky".tesime sa ,ze taka sutaz bezi a ze sa mozeme zucastnit a oboznamit snovinkami.dakujeme:-)nakladiak by nas veeelmi potesil🙂
@bara_lego Posielame aj nas spolocny vytvor 🙂
Petko ma 3 rocky, takze sme vacsinu robili tak, ze hrube ciary nakreslila maminka a Petko vyfarboval o 106 :D
Najvacsi challenge bol pre maminku nakreslit Hasica Sama, ktoreho nam nas nakladiak tiez vezie :D
A okrem neho teda vela, vela Duplo kociek, smetiarske auto, macicky, pneumatiky a malu Lego kocku pre velkacov z Lego City ;) (na konci nakladiaka).
Dakujeme za super kreativny napad, super nacasovane na dazdive dni 🙂
Vsetkym pekny den prajeme 🙂
Keďže ešte nevieme kresliť posnazila sa aspoň takto xi xi.
Nehnevajte sa a ako mám ja 6 mesačnému bábu dať niečo nakresliť? Ja viem niektoré maminy napíšu nakreslite, ale nebudem predsa podvádzať v detskej súťaži. Myslím si že by mali byť pravidlá pre všetky detičky, je tu kopec mám, ku ktorým patríme, ktorým by výhra pomohla pretože na jedno lego odkladajú aj pol roka. Ďakujem za odpoveď, súťaž netreba len zverejniť, ale aj odpovedať v nej na otázky.
Kedze moj syncek ma este len rok a 8 mesiacov a sam kreslit nevie,tak sme si z toho v tento uprsany den urobili spolocnu cinnost-maminka nakreslila nakladiak,ktory prevaza nabytok a Marco ho takto krasne "vyfarbil" 😀 Jeho umelecku cinnost samozrejme sprevadzali vykriky "Brm-brrrm" a "Tu-tuuut",kedze auticka miluje a bez toho by to asi nebolo ono 🙂
Dobrý deň ja.nemá ako nakreslit ešte s mojim drobcom ale.toto lego by som veľmi chcela pre sestrinu dcerku . Na take hracky nemaju financie a veľmi.by too potesilu našu.princeznu 🙂.
Tak aj my sme dnes tvorili. Daminko sa sice len 15 mesiacov, ale maminka pomahala viest rucicku s pastelkou ako sa dalo 😀 dookola opakujeme 3 slova - haooo (havo),ciiiiic(cica) a dudu takze nam by nakladiacik priniesol psickov,macicky a cumliky 🙂 ziadne lego este nemame, ale drobec zboznuje kolesaaaa,na kazdom aute musime pochytat 😀 radost by bola obrovska

my sme si sice rozlozili aj nas zazracny majstrovsky kosik s ktorym sme vyrobili uz vselico, ale nas zazrak nam oznamil, ze co on nakresli posle az jeziskovi a to nikto nemoze vidiet...lebo ze to tak povedala babka... 🙂