VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤
Ahojte 🙂 Tak náš Ondrejko ešte nevie kresliť sám (5 rokov - autizmus), no od včera sme spoločne mali čo robiť. Vzala som si ho na kolená a spoločne sme kreslili náklaďak 🙂 A keďže jeho veľkou záľubou je lepiť nálepky, tak sme to takto poňali.
Podľa nás náš náklaďák vezie v jednej časti sladkosti a výzdobu na blížiace sa Vianoce a v druhej časti dopravné značky 🙂
Poviem Vám, bola to fuška, vysvetliť, prečo a čo, ale zvládli sme to, bola to výzva 🙂.... a obrázok nám zdobí chladničku 🙂
Pekný deň prajeme 🙂 O & M
Moja 3 rocna Vaneska zatial nenamaluhe nic duchaplne ale snazi sa aj ked su z toho premna len machule ona si vzdy ponenuje co namalovala az ma niekedy udivuje kde nato chodi ovela radsej sa vsak hra nielen so svojou zbierkou lego dupla ale aj do zbierkou maleho lega ktore zdedila po tatinov z cias jeho detsva, a toto su jej dnesne doobedne aktiviťy kedze je soplava nemoze do skolky a robi spolocnost mne a svojej 3 mesacnej segre
Mami, ty žartuješ, veď ja neviem kresliť! Že môžem vyhrať lego? Tak to je iné!
Dobrý den.Nas Adamko ma akurat dnes 20 mesiacov ,a este nevie kreslit. 🙂 Ale velmi by nas potesilo Lego Duplo na dlhe zimne veceri 😉
aj keby som neviem ako chcela..nase vytvory su nepublikovatelne🙂to by musel mat autor tohto clanku veeeeeeeeelikansku fantaziu.. 😉
Toto je výtvor našej Petronelky 🙂 Obrázok nakreslila s veľkým nadšením , že vyhrala 😀 tak sme strávili čas vysvetľovaním, že to len môže vyhrať, ak sa posnaží nakresliť pekný obrázok. Od Ježiška si tento rok prosí auto , aké majú chlapci v škôlke, lebo jej nedovolia sa s nim v škôlke hrať 😀 Náš duplo kamión by hravo odviezol : žaluď, mlieko, fotku, pohár, princeznú a pavúka 😀 . Ďakujeme za super súťaž, moje dieťa ma znova prekvapilo 😀 😀 😀 princeznú a pavúka 😀 😀 😀
Žiadne Lego doma nemáme , tak sa už nevieme dočkať zverejnenia výhercov 😀 prajem krásny deň
Mam 19m syna, ktory momentalne zije autickami, ma aj tatrovku a kamion, ale vsetko len drevene, alebo plastove auticka..lego este nemame vobec a urcite by sa s nim pekne vyhral. Kreslit nevie este nic.
Takze Mati sa rozhodol, ze jeho nakladiak vezie slimaky(vid.obrazok 😀), ake skor budeme potrebovat nakladiak plny mydla-kedze sme cely pokresleni fixkami-lebo musime s nimi kreslit odkedy ich Mati nasiel u starsieho brata v pisacom stoliku 😀

Tak nas nakladiak odvezie velke mnozstvo kamienkov alebo guliciek 😉😉😉alebo tolko vela slniecok ☺☺