icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
hamilulu
12. okt 2016

Pre vacsiu stabilitu ma viac kolies a ujo vodic je tam pravdaze tiez ;).

zabinkalenka
12. okt 2016

Dcerka mala v pondelok 2 roky, kedze nakladak by nakreslit nevedela, tak som jej ho vystrihla a ona sama ho pomalovala.

zabinkalenka
12. okt 2016

Pripajam este fotky z malovania 🙂 nakladiak vezie lego kocky od vas k nam domov pod Vianocny stromcek 🙂

matilda1
12. okt 2016

Tak toto je vraj kamión, čo preváza cibuľu 🙂

tinnyni
12. okt 2016

So 4 rocnou dcerkou sme prvykrat malovali kamion

kopytko17
12. okt 2016

Nase auticko je plne ovocia a zeleniny 🙂

wandie
12. okt 2016

Nas Thomasko nakreslil nakladiak, ktory vezie darceky pre vsetky deticky, kedze o chvilku su tu Vianoce 🎁☺

dado1985
12. okt 2016

Syncek ma 3 roky a nakreslil naklafiak, ktory nas odvezie za jeho dobrym kamaratom Markom a jeho sestrickou a donesie mu este vela lega dupla

vlocka2506
12. okt 2016

My lego duplo ešte nemáme a veľmi by sme sa mu potešili. Syn nakreslil kamión, ktorý vezie kocky 😀 Trošku som mu pomáhala, ale len naznačila s ceruzkou bodky a on si všetko pospájal...

sisi208
12. okt 2016

kedze nas maly este nema ani 2roky tak jeho kresba je aka je 😀 snaha bola... nas nakladik vezie prosim pekne kamene a ujo soferuje 😀 ... to je jeho ked kresli pekne si to aj komentuje oci, nos, usta...ujo brm brm 🙂

knatinka
12. okt 2016

Môj 15 mesačný synček prvýkrát s pastelkami v ruke, nakreslila som mu kamión aby tam niečo dotvoril a vyzerá to takto. 😃snaha bola...cajik pri tom musi byt

maminamatka
12. okt 2016

Keďže kresliť este riadne nevieme tak to je len taký pokus aby aj naša Emka sa mohla zapojiť do súťaže 😃

bealondyn
12. okt 2016

Oliverko 21 mesiacov a jeho dielo. ☺️☺️☺️ Nakladiak vezie auta. 😀 Som si ista, ze to sa mi snazil povedat. 😀 Lego duplo este nemame, najvyssi cas to napravit!

mija5252
12. okt 2016

Bianka by určite vozila zvieratka na kamióne 😉

mamka_katka
12. okt 2016

Náš synček si želá, aby nákladiak odviezol autá, formule a vláčiky. 🙂

quetinka28
12. okt 2016
pistalocka
12. okt 2016

Ahojte, toto je nas super-nakladiak. poriadne sme sa zabavili 🙂

alenka100
12. okt 2016

maly strasne po nom tuzi, tak dnes spolu so starším kreslili.... bratska spolupráca.... to by bola radost velká!!!!

kl733
12. okt 2016

..krásne dielka..tak teda prispievame aj my..vodovky a omaľovanka...ak sa to počíta :D ale kolko snahy do toho dal a akú radosť z toho mal 🙂 takže nákladiak by ŠIMI 2,5rôčka

tiri
12. okt 2016

Tak nas nakladiak vraj vezie drevo, hlinu a strk, ale aj vela hraciek pre deticky. S legom sa u nas hra starsi syncek, ale uz par dni mu silno 'pomaha' aj jeho mladsi 6 mesacny brat 🙂

katkeska
12. okt 2016

Nas 3 rocny Matusko;) pre vysvetlenie: kamion ma velke kolesa.na tom prvom je kabina a v nej ujo s nohami.pri druhom kolese je vlecka- na nej banan.jablko a ceresne...dufam,ze to je jasne vidiet ;))))) ( PS:pise lepsie ako kresli;)

emily_666
12. okt 2016

Pridavame aj my

slavaf
12. okt 2016

Nákladiak očami našej 4-ročnej Barborky 🙂

viki100
12. okt 2016

Tak toto je podľa môjho jakubka nákladiak ktorý vezie zmrzlinu

katrinkab
12. okt 2016

Auto zatiaľ v našej zbierke Lego duplo ešte nemáme. Kresliť ešte moc nevieme tak sme skúsili poskladať nákladiak aj s nákladom z dostupných kociek

curcuma
12. okt 2016

Ja som síce ešte maličká,
ale nekreslila za mňa mamička,
farebný kolotoč by náš nákladiak odviezol,
ktorý by potešil detičky navôkol.
Nesmela by v ňom chýbať ani v okuliaroch mamička,
čo mi vždy vyčarí úsmev na líčka,
potom už len moja maličkosť,
a je nás v nákladiaku viac ako dosť 🙂.

Trošku opačne sa nám pridali posledné dva obrázky, no jednoducho sme v tom nákladiaku teraz dole hlavou 🙂

jajamalka
12. okt 2016

náš vláčik nesie niečo výsostne jesenné. Dcérka vytvorila v škôlke. 🙂

intrograla
13. okt 2016

@mirecka0809 Ano v tomto mas uplnu pravdu ;) Ja som tiez chcela napisat nieco v tomto duchu. Lego je od 1,5 roka. My mame dva roky a kreslenie nehrozi.

sykorka84
13. okt 2016

Tu je dielo mojej dcérky Nikolky,ktorá nakreslila ovečku,ktoru rada naháňa u dedka po záhrade 🙂

dado1985
13. okt 2016

Syncek ma 3 roky a nakreslil nakladiak, ktory nas odvezie za jeho dobrym kamaratom Markom a jeho sestrickou, ktori byvaju daleko a donesie im v nakladiaku vela hraciek 🙂