icon

Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?

bara_lego
Moderátor
24. okt 2017

Stavajú rady veže alebo ich radšej búrajú? Budujú veľkolepé stavby, mestá a zoologické záhrady? Jazdia a lietajú do ďalekých krajín alebo k haváriám? Alebo pečú, varia a chystajú pikniky v parku? Ak máte nejaké fotky, sem s nimi, pretože detská fantázia nás baví a inšpiruje.

Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?
Strana
z3
ludkaz
27. okt 2017

U nás sa nájde všestrannejšie využitie lega, len ako na stavanie. Včera sa hrali na reštauráciu, pobrali mi hrnce misky, poháre, varechy, navliekli si kuchárske zástere a varili. Raz to bola štipľavá kapustová polievka, potom slížiková, zemiaková, Matejík zase kuchtil všakovaké koláčiky torty a tak. Potom nasypali do hrncov aj plechové štuple od piva a mala som aj muzikál. Inokedy si jedlo nosia na autíčkach ako zásobovači,- lentilky a cukríky a pod.

lyrrya
27. okt 2017

Fotky by som dlho hladala,alemame aj tie. U nas su poslednou dobou in stavby, zeriavy, opravovne. Ked som synovi kupila tankovaciu stanicu,vsetky lego auta boli zoradene v rade a kazde jedno musel natankovat 🙂 dcerka mi teraz vari caj (kocka lega v salke). Ked sme kupili zmrzliny,tak som vecer povinne musela papat zmrzlinu a nanuky, esteze mysli lego aj na liniu mamiciek,lebo z tej legovej isto nepriberieme 😂 pivymyslali sme toho uz vela.

anka3x3
27. okt 2017

U nás sa najčastejšie skladajú vysokánske veže, vyššie ako samotný staviteľ 🙂

zuzikaa29
29. okt 2017

Mladsi 10-mesacny zatial vylucne bura cokolvek postavene 🙂 2.5-rocna dcerka je starostliva mamina, takze stavia domceky, postielky, ijriska a pod., vsetko, kde mozu byt babatka, o ktore sa stara 🙂

campanita
29. okt 2017

Taaak u nas stavia vo velkom ;) Masenka 1.5r zatial najradsej vsetko rozpaja a strka prstiky do dierok z opacnej strany 🙂 ale uz sa pokusa aj o prve vezicky a rada ma postavicky i zvieratka. Oliver 4.5r.sa uz uzasne zabavi a stavia garaze pre auta a mestecko na koberci s cestami.nesmie chybat poziarna stanica. Doktor a pekarna ako on vravi ;) a vecer si do vane stavia lodicky.pre seba aj sestricku a pre ocka 🙂 mali sme aj lietadlove obdobie.tak sa to u nas strieda.a ani by som si neuvedomila co vsetko sme s legom Duplo zazili keby to tu takto pekne nezhrniem. 🙂

vex
29. okt 2017

Domceky z ohradou pre zvierata a garazou pre auta. Nastastie obdobie ked syn staval a dcera mala "buraciu fazu" je za nami. Uz sa dokazu krasne zahrat, ak prave nebojuju o nejaku kocku ktoru obaja nutne potrebuju.

lenka4414
29. okt 2017

U nas sa lego duplo aj stavia aj bura.Mame zatial len lego lesopark a prvy nakladiak a musime vela inporovizovat kedze syncek chce raz to raz ono ...tak raz je to robot,potom dinosaur atd...len nie vzdy stihnem vsetko odfotit,ale na inspiraciu pridam krasneho robota,pri ktorom mojemu bratovi a synovi fantazia nechybala 😉😆

bara_lego
autorModerátor
6. nov 2017

@monika11m - 😂

bara_lego
autorModerátor
6. nov 2017

@najjulinka tak to vaše album je opravdu parádní! 😍

bara_lego
autorModerátor
6. nov 2017

@samkova_mamka - úžasné! 😍