icon

Majú vaše deti rady stavebnice LEGO DUPLO?

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

A pamätáte sa, v akom veku ste im kúpili ich prvú sadu? Ktorá to bola? A majú ju ešte? Veľmi ma zaujíma, po čom ste na začiatku siahli. A napríklad práve váš výber inšpiruje nejakú mamičku, ktorá nad prvým nákupom kociek LEGO DUPLO práve uvažuje!

Majú vaše deti rady stavebnice LEGO DUPLO?
mimip
23. okt 2017

Mam skoro 1 rocne dievcatko a rozmyslame, ze jej k 1.rocku i k Vianociam kupime nejake lego duplo. Rada sa inspirujem 🙂

sophielucy
23. okt 2017

Máme stavebnicu Duplo, ružový box pre začiatočníkov, kúpili sme ho na Vianoce, keď mala malá 1 rok aj 5 mesiacov. Ale nechytila nás. Teraz by sme to chceli po roku vyskúšať znovu. Ale neviem. Dáko nám stráca trpezlivosť. Miluje však Vaianu, ale škoda, že nemáte jej Duplo variantu.

zuzzuzzuz
23. okt 2017

U nás to začala babka, ktorá synčekovi na prvé narodeniny kúpila Môj prvý traktor...a odvtedy začala mánia...pribudol ďalší synček a niekoľko 10 balení Lega Dupla...a aj tohtoročné Vianoce nám Ježiško z Malty (švagriná) prinesie Lego Duplo Lunapark....len neviem, či sa budú tešiť viac chlapci alebo ja 😀 😀

martinusik91
23. okt 2017

Môj synček miluje lego duplo. Ako prvé sme mu kúpili lego duplo moj prvy vlacik postupne dokupili kolajnice a dalsie sady a teraz máme v izbičke mestečko 😍

nimana
23. okt 2017

@stanno ahoj, nemyslím si, že je drahé, keďže je to hračka, ktorá vydrží roky a zabaví viac detí. Určite je to dobrá investícia.

foolie
23. okt 2017

Náš drobec Samko ich zbožňuje a hlavne sériu Cars a najnovšie dostal Spiderman
učíme sa farby tvary skladáme celé mestá z kociek a na vianoce Lego nebude chýbať

sisika
23. okt 2017

Ja uz mam cez styridsat,a prve Duplo k nam prislo presne pred 30.rokmi-pre moju sestru. Ja som dostala uz Lego,kedze som bola vacsia. Ta stavebnica bola nasa najoblubenejsia hracka-a teraz ked mame svoje deti,hrame sa spolu. Starsie sety kombinujeme s novymi-je to nadhera.
Neznicitelne,stale krasne a uzasne.
Asi najlepsia investicia co sa tyka hraciek. Rozvija,bavi,pomaha.... 👍🏼

kubinca
23. okt 2017

Nas syn je uplny duplo maniak, prvu dostal farmu a vlacik, odvtedy pribudli kolajnice, hasicska stanica, policajti a mnoho ineho... velmi chce este lietadlo ale to sme uz dlhsie v obchodoch nevideli ... inak ma 4 roky a prve duplo dostal asi v roku 🙂

ask
23. okt 2017

Prve lego Duplo sme kupili uz pred jednym rokom, velku kreativnu sadu roznych kociek ...a odvtedy pribudaju🙂 Aj ked uz ma cez 5r, stale su hry kde je duplo tym pravym stavebnym materialom🙂 Rozhodne odporucam, zacat je mozne ktoroukolvek sadou, podla zaujmu dietata, moznosti je velmi vela... od zvieratkovych, cez autickove, ...akekolvek🙂

matricia
23. okt 2017

Ja som mojim chlapcom kupila ako prvu stavebnicu Moju prvu stavbu a potom cerveny kreativny box a Antarktidu. Zacali sme asi, ked mal starsi syn dva roky.

beznoha_stonozka
23. okt 2017

ano, mali sme vlacik, ten bol super a doteraz sa s nim drobci hraju

vladkulienka
23. okt 2017

@kondaska1 aj dcerka dostala prve toto lego k poslednym vianociam. Odvtedy sme dokupili 2xkreativny box(co bol v tescu cez vianoce), k narodeninam lego v plastovej skatuli - bola tam hojdacka a vlacik, a teraz k meninam fostala od babicky eskymakov. Lego duplo mame velmi radi. Najma take, kde su zvieratka. Dcerka s tatinkok stavia skolku, dokcek, ihrisko, lietadla, autobusiky a vsetko mozne, co ich namadne. Uz sa na to chyta aj mladsi 1,5rocny syncek.

najk
23. okt 2017

Ako prve dostal od znamych iba male auticko z par dielikov, potom mu manzel zo sluzobky v Nemecku doniesol vlacik s cislami od 0 po 9 a prednedavnom sme zistili, ze po synovcovi zostali dva boxy lego kociek. Je to naozaj hracka, ktora vydrzi roky. Takze pomaly zaciname stavat. Este mu to moc nejde a ma problem bez pomoci spojit dve kocky dokopy, ale lepsi sa

misicka101
23. okt 2017

My sme kupili prvy vlacik s cislami a hned aj zvieratka 😉 ...a vsetkym z rodiny sme nakazali na kazdy sviatok doniest len Duplo, aj ked len 1 panacika ci zvieratko... Postupne sa nam zbierka rozrastla a na vianoce nam Jezisko donesie (aspon dufam 😉 ) velku ZOO alebo farmu... 🙂

bandurka1979
23. okt 2017

U nás sa najviac s legom hraje dcerka .... vie sa s nim vyhrať hodiny...

05ada
23. okt 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Moja dcerka miluje lego, teraz objavila, ze existuje aj Minnie a Mickey Lego- Jezisko musi doniest lebo nic ine nechce.
PS- Ja som ako dieta Lego nemala, btak je super, ze sa s nim mozem vyhrat s malou, celkom nas to bavi.👍

ivkasendy
23. okt 2017

dcerka dostala prve Duplo tusim na Vianoce, ked mala 1 rok (teraz bude mat 5), bolo kupene v Lidli a v krabici boli len zakladne dieliky v asi 6 farbach, zo zaciatku ju bavilo samozrejme hlavne rozpajat kocky... neskor som (napriek muzovym protestom naco tolko lega 🙄 ) kupila este box, kde uz boli rozne dieliky, niektore aj s ocami, tak sa prava zabava mohla zacat 🙂 a od mojej sestry dostala obchod, kde boli aj panaciky, psik a ruzove auticko - to bolo radosti 😉 teraz sa k Duplu chyta aj 1,5r. syncek, zatial teda hlavne rozpajanie, ale to ruzove auticko je jedna z jeho najoblubenejsich hraciek 😀

anka2103
23. okt 2017

Prave uvazujem,ze sa konecne mojmu 5 rocnemu kupi na vianoce lego. Jednak sa mu kupovali dolezitejsie veci a jednak pri mladsom bratovi by ani nemal sancu sa k nemu dostat-nic mu mladsi nechce dovolit 😕. A kedze nerad velmi kresli,tak dufam,ze take to klasicke lego a nie velke koccky co ma,bude vediet tiez skladat a hlavne s radostou ☺

hela_tn
23. okt 2017

Moje deti miluju duplo,starsia sa uz obcas hra aj s "velkacskym",ale stale uprednostnuje duplo..
Uplne prve duplo dostala od kamaratov, mala asi 3 mesiace a bol to vlacik (bez kolajnic) s jedntm vagonikom a bola k nemu zirafa a vypravca. Toto lego som jej ponukla na hranie, ked mala asi 11 mesiacov,velmi sa jej pacilo, odvtedy na kazdy sviatok, alebo len tak dostala dake lego, vela sme aj podostavali ako darceky od rodiny, ci znamych..mame teda riadnu zbierku, neskor si uz vyberala,ktore konkretne chce, zo zaciatku sme vyberali my..
Kedze mladsia uz prisla "na hotove" a s duplomvyrasta v podstate od narodenia, je uz teraz ovela zrucnejsia ako starsia v jej veku..ta sa s legom hrava denne aj niekolko x, miluje najma vlacik, ten ju v podstate fascinuje odkedy vnima.
Teraz uz kupujeme duplo mladsej, taktiez pri kazdej moznej prilezitosti, starsej sme uzzacali kupovat lego friends..
Lego je pre mna top hracka a spolu s knizkou nemoze chybat na ziadnej oslave ako darcek, ci uz pre moje vlastne deti, alebo ako darcek od nas pre ine deti🙂

tony_tony
23. okt 2017

je to synova najoblubenejsia hracka vobec hra sa s nim kazdy den a mame ho aj poriadne vela, prvé lego dulo dostal ked mal tusim 1,5 roka a bola to zakladná sada kociek vo velkom zelenom boxe. teraz by si prial duplo hasicov, policajtov alebo piratov len skoda ze sa uz nevyrabaju teraz je skor trend lega dupla inspirovaneho rozpravkami :-/

doodka
23. okt 2017

Tiez uz mame zo par sad lego duplo, a kompletku s vlacikmi 🙂 ked sa to u nas doma posklada, vyzera to asi takto :
Inak prvu sadu dostal ked mal 1r, vobec ho yo nechytili, a ked mal 3 tak na vianoce sme skusili dalsiu sadu odtahovu sluzbu, ta ho tak nadchla, ze uz to slo 🙂 teraz frcime na vlakoch a ma 4roky 🙂

doodka
23. okt 2017

Vsetko spolu

beusa9
23. okt 2017

LEGO DUPLO moja dcérka dostala k 1.rôčku také princezné Ariel, Popoluška a Snehulienka začala sa s tým hrať o pol roka neskôr no odvtedy je malý lego maniak už máme rôzne sady a to má len 3 rôčky. Kvôli legu sa nám aj v obchode rozplakala. Kupujeme na každý jej sviatok a niekedy sa stane, že len tak pre radosť 🙂

saba2012
23. okt 2017

Prve lego duplo sme synovi kupili ked mal 9mes. na vianoce. Teraz ma 4,5r. a tych sad lego duplo mame niekolko-Vlacik s kolajnicami, vlacik s cislami, policajne auto, hasicke, mcqueen aa burak, sada 3auticiek, mladata, autobus... zo zaciatku sluzilo lego ako kusatko a neskor otvaral okienka, a pri legu sa naucil farby a tak isto aj cisla.
Lego duplo je idealny darcek na kazdy sviatok ci vianoce, u nas nesmie chybat. 🔝

lyrrya
23. okt 2017

Nase prve Duplo bolo v zelenej plastovej skatuli so psikom a macickou. A potom vsetky,kde boli zvierratka a auticka 😉 a naucili sa tak deti,co zvieratka papaju, ako robia, ako sa volaju...

sashenocka007
23. okt 2017

Môj syn miluje lego, zatiaľ ma doma len take, co podedil po deťoch v rodine ale na vianoce si pyta od jeziska len jediny darcek a to lego duplo takze sa vytesujeme a nemozeme sa dockat vianoc

babybazar1
23. okt 2017

Ano he to najhracka od malicka Lego duplo az po ninzdago

mimimimitko
23. okt 2017

My sme naše prvé Lego Duplo dostali na 1.narodeniny, určite najlepší darček 🙂 ! A bol to vláčik, a sada kocike 🙂

tapka333
23. okt 2017

Naše prvé lego duplo dostane nasa 20m dcera teraz na Vianoce pod stromček máme kupeny vláčik kedže teraz všade kam sa pozrie a vidi vlačik začne na plne usta hovoriť šišišiši 🙂 a uvažuejme ešte nad kupou domčeku. Myslim že sa jej to bude páčiť kedže mame doma Mega blocks a stym sa vie odhrať aj polhodinu uplne v tichosti 🙂 . Ak bude spokoná určite siahneme po legu aj nabudúce.