Majú vaše deti rady stavebnice LEGO DUPLO?
A pamätáte sa, v akom veku ste im kúpili ich prvú sadu? Ktorá to bola? A majú ju ešte? Veľmi ma zaujíma, po čom ste na začiatku siahli. A napríklad práve váš výber inšpiruje nejakú mamičku, ktorá nad prvým nákupom kociek LEGO DUPLO práve uvažuje!

Náš syn má už 5 rokov, lega Duplo máme plný veľký úložný box a už vravel, že od Ježiška chce ďalšie. Máme farmu, vláčik, lietadlo, školský autobus, lego s jeho obľúbeným Mickey Mousom, je toho veľa... Stavia z neho rôzne domčeky a k nim podľa nálady detské ihriská, zoo, bazény, fantáziu má na všetko, čo si vymyslí. Nielen postaví, ale potom sa s tým dokáže hrať aj niekoľko dní.
Úplne prvé Lego Duplo dostal synček ešte pred prvými narodeninami a bolo to Lego Duplo Lesné zvieratká. Teraz má 3,5 roka a ešte stále sa s ním rád zahrá. Pomaly sa do hry s legom zapája aj dcérka, ktorá v decembri oslávi 1. narodeniny 🙂
Dobry den. dcerka dostala na 1. narodeniny Duplo psika a macicku a taka bola nadsena ze vsade chodila s tymi zvieratkami az raz stratila macicku a bolo veruze placu :( Na vianoce dostala moj prvy vlacik a radost prevelika...bola tam macicka 😂
Prvý Lego Duplo balíček sme kúpili dcérke na jej 2. narodeniny, vybrali sme pre ňu veľký ružový balíček so zákuskami. Ona už má 6 rokov, ale času na čas ešte stále rada hrá s kockami Lego Duplo spolu so 3ročným synom- on tiež má Lego Duplo vláčik s číslami.
áno pamätám,😎 Syn dostal na 2. narodeniny ZOO, hral sa s tym niekoľko rokov. Stále ju máme, teraz máme 1 ročnu slečnu, a pod stromček by to bol výborny darček, ešte som po nejak GIRL veruii nepozerala.
ALE Naozaj bez nejakeho podlizovania môžem prehlásiť že DUPLO je naozaj hračka, ktorá stoji za to. Je pestré, variabilné a trvácne, syn sa k nemu vždy rád vracal a naozaj aj dlho sa pri ňpm pohral. ❤
lego duplo bola prva hracka ktoru sme kupili nasej dcerke / mame rozne sady ale najviac sa nam potom osvedcil domcek s rodinou a zoo zahrada - s touto sa hraje aj nas najmladsi krasavec napriek tomu ze nema ani rok. 🙂
Staršia dcérka ich 1x dostala, keď mala 4 roky a boli to len kocky, mladšia dcérka na dva roky lego duplo zvieratká, a musím sa priznať, že vždy sa s nimi vyhrajú. A práve teraz je u nás výstava lega, kde sme samozrejme zašli.
Prvé lego dostal náš syn hneď, keď sa narodil, v auguste 2004 😀 Bola to taka plysova sliepka a v jej vnútri sa nachádzala kocka-hrkalka z radu LEGO DUPLO PRIMO. Vtedy sa zacala zavislost na lego hrackach 😉. Pribudol vlacik so slonom, všeobecný box, sady s autickami, ale dosť rýchlo sme presedlali na klasické lego. Keď sa v roku 2010 narodil ďalší brat, rozsirili sa postupne aj zásoby Dupla 😀. Najhranejsim a najobľúbenejším bol vždy hrad s rytiermi 4864. Naozaj výstavný kúsok. 😉 A keďže sa nám v tomto roku narodila vytúžená Ela, začína pri kockach z Lego primo z bazarika a k prvym narodeninám určite dostane svoje prvé Duplo s ružovými kockami. 😍 A ja sa rada necham inspirovat dievčenskými maminkami, ktoré Duplo je pre slečny to naj 😉
Naše prvé lego sme dostali ako darček a bolo to lego duplo -traktor. Postupne sme legá dupla dokupovali a už sa s nimi hrá i mladší syn. Uvažujeme, že starší syn má už 5, že prejdeme na klasické lego. Na to sa teší, lebo ževraj môže viac skladať a tvoriť z tohto lega.
Dobrý deň, my sme kúpili lego duplo nášmu malému na jeho 1 narodeniny lebo rád si staval z kociek. Pamätám si že to bolo lego duplo safari. A veľmi sa mu páčili všetky tie zvieratká. Najmä krokodýl ako sa mu otvárajú zuby. A malá ked mala 2 roky tak dostala na vianoce lego duplo domček pre bábiky. Mala z neho väčšiu radosť ako z klasického domčeka lebo ho môže neustále meniť. Stále sa s tým hrajú. Odvtedy sme pokúpili ešte množstvo sád a doplnkov.
Lego som si vybrala ako darček pre deti z dôvodu vysokej kvality len tak sa zlomiť nedá čo je u detí veľmi podstatné 😀 , dá sa s ním hrať naozaj dlhodobo a môžete si dokupovať rôzne doplnky a vždy vám bude pasovať. A môžte si ho odložiť aj pre budúce generácie. 😀 Ja som teraz nedavno vytiahla z pivnice moje lego čo som dostala ako malá. Je to také drobnejšie lego ale aj tým sa vyhrajú. Takže pre mna je lego nadčasová hračka. Veľmi sa mi na ňom páči ako si dokážu z neho vytvoriť také veci čo mňa ako dospelého nikdy nenapadnú. Raz darmo detskej fantázii sa medze nekladú a preto som ochotná do toho investovať možno o čosi viac ako do klasických kociek alebo lacnejších napodobenín lega ktoré sa po čase rozbijú.
Moja mala prve duplo dostala na prve narodeniny zahradu a potom si vybrala neskor este papagaja s tym sa hrava tiez skladame roznych vtacikov, najviac ju bavi asi rozoberat ako skladat 🙂 u bratranca sa zahra s duplo vlacikom na baterky to asi dostane na vianoce a k druhemu rôčku planujem moj prvy kolotoc. Duplo je skvele a hlavne velmi vela moznosti keby mozme kupili by sme asi vsetko niekedy je tazke sa rozhodnut pre jedno 😀
My sme starsej dcerke kupili Duplo, ked mala nieco vyse roka. Rychlo sa ho naucila skladat. Postupne sme kupovali dalsie sady a teraz sa s nim hra aj mladsia dcerka, ta ma 15 mesiacov. Prve sme kupovali zvieratka, zirafu, macka, srnky... Teraz dostanu domcek. Sme velkym fanusikom Dupla. Ja s nim tiez dokazem dlho hrat 🙂
My sme prvu sadu vyhrali. Boli to zvieratka. Ked mal syn 1 rok. Teraz ma 2 roky a prave teraz ju vyuziva. Hra sa s nou kazdy kto pride na navstevu. Manzelovi sa tak zapacila, ze mu dokupil velku krabicu s legom duplo a stavaju spolu vsetko co im napadne. Tunel, stajnu, cesty, garaze...S legom je zabava. Dokazu tak spolu stravit vela casu. Je uzasne ich pri hre pozorovat 🙂
Prve bolo Moje prve duplo - na stavanie kociek na tahaci vozik....velkym plusom bolo ze sa da tahat po celom byte a v starsom veku si z neho robili prives pre vozenie zvieratiek. A samozrejme domcek s vybavenim nesmel chybat. Aj zvieratka su super, nas maly 5mesacny ich pouziva ako ozuzlavatka ( vyhrava zirafa lebo sa dobre drzi 🙂)
Prve boli zvieratka a potom sanitka.
My sme kupovali prvé Lego Duplo, keď mal syn 2 roky 🙂 bola to sanitka a policajtské auto 😉 keďže ho veľmi zaujalo, dokúpili sme sadu kociek, z ktorých sa dá podľa fantázie všeličo poskladať. Lego je TOP ❤ je pre malých aj veľkých 😉
My mame toho strasne velaaaa. A dokupujeme priebezne, popripade mala (2 roky a 3 mesaice) vzdy nieco od niekoho dostane. Mame este po chalanoch, ktori aj teraz (11, 9, 7) stavaju mega stavby haha. Copana uz dlhsiu dobu sama vselico vymysla stavat. Fantazie sa medze nekladu.
Starsej dcere sme kupili prve zoo, aby spoznavala zvieratka. Mladsia bola zalubena do Minnie a Mickyho, takze ona dostala prveve Duplo Minnie s lietadielkom. Lego je u nas najoblubenejsia hracka. Mame viac sad Duplo (zoo, Ruzenku, Snehulienku, zakladnu sadu, minnie, vlacik na baterky) a uz aj Lego Friends. Aj 2,5 rocna aj 7,5 rocna sa hraju s oboma, len na tu mladsiu striehneme, aby nepojedla kolaciky Friendskam 😜🙏😍.
ANO, velmi a vieme sa odviazat velky aj maly. Mam aj 17 rocneho syna a minule som pristihla ze starsi bol vo vecsom zapale hry ako maly 5 rocny🙂 Smiesne ale vzdy potesi , Ved nie je na tom nic zle byt vecne dieta a chlapi , medzi nami dievcata su aj ostanu 🙂
Naše deti Lego miluju...A musím priznať, že aj my s manželom sa radi k nim pridáme...Prvé Lego Duplo dostala dcérka ako 2 ročná a myslím že to bol Môj prvý obchod, potom k nemu pribudla farma a ešte jedno balenie kociek. Super 😉
Kedže dcérka bude mať tri roky v januari dala som jej na vyber. Jej radostný výkrik lego vláčik určil jasne čo bude jej darčekom. Ako dieta som mala lego a vyhrala som sa s nim hodiny, sú to nádherné spomienky. Preto postupne plánujem dcérke rozšíriť zbierku lega. Viem, že s legom bude vyvíjať svoju jemnú motoriku a predstavivosť.
Prvé lego bolo lego vláčik s číslami. A môj syn sa naučil počítať a spoznávať farby. Vďaka legu duplu. Dakujeme !!!!
My uz tiez mame plny velky box. A siahaju po nom denne. Starsi ma 5 a mladsi 3. Prve sme kupili asi na 1 vianoce. Cize ked mal 10 mesiacov 😁
U nas prve lego Duplo bolo ZOO u starsej a u mmladsej vlacik,dokonca aj jezisko nam este prinesie lego u nas je to TOP skladacka,taky mali lego maniaci😝😀
Nase prve Lego Duplo boli Moje prve auticka. A postupne dokupujeme a dokupujeme a dokupujeme. Tento rok nam pomoze Jezisko, nakolko uz je objednany Moj domcek ☺
miluje duplo, a miluje hlavne vlaciky, takze prvy bol lego duplo vlacik s cislami a dostal ho ked mal 2 roky k narodeninam. potom pribudli nejake zvieratka a kocky este... teraz sa blizia narodeniny a vianoce a opat si z katalogu vybral elektricky vlacik duplo...

My sme prvú sadu kúpili malému keď 3 mesiace na Vianoce 😁😇
Pri prvom synovi sme nekúpili duplo kvôli cene a mal lacnú náhradu,ktorá sa nedá porovnať to už viem 😊Lenže pri malom legu som videla,že je lego top hračka a tak sme išli pri druhom synovi rovno do dupla a neľutujem ☺