icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
thraliana
26. okt 2017

Aj dneska sme sa dobre zahrali. 🙂 Na prvej fotke je domček 2,5 ročného Noela a na druhej fotke domček, ktorý postavil náš najstarší: Krištof (5 rokov) 🙂 Noel tam má aj šmýkačku, aj hadice, aj všeličo iné, a zaujímavosťou stavby je ten hnedý trojuholník. Tých spravil viac a potom na konci vybral práve tohoto jedného 🙂 Krištof má aj garáž, aj záhradku, pred domom táborák a deku. Sú tam aj zvieratká a celá rodinka je šťastná!!! 🙂 Chlapci už vymysleli, že zajtra ešte postavia obchod, aby rodinka mala kam ísť nakúpiť, a ešte aj garáž, keby sa im náhodou pokazilo auto! 🙂

janessa123
26. okt 2017

Domček ktorý môj synček postavil je presne taky v akom bývame. Vrchné poschodie sme postavili toto leto🙂. Pred domom sa hra Adamko so svojou sesternicou Jankou a našim psíkom Maxom, na strome je naša mačka Mau. A mamka sa stará o kvietky🙂

dankamat
26. okt 2017

U nás musí byť v dome hlavne kuchyňa a garáž, základ pre chlapcov. Samozrejme zvieratká a záhradka, pretože to je podľa deti výhoda domu. Na byte záhradu a zeleninku nemáme.

suschi6
26. okt 2017

My nemozeme pridat fotku akp Hanka stavia domcek z lego duplo pretoze ho este nemame, no velmi rada si stavia z ineho lega. Domcek stavia zatial s maminou alebo tatinovou pomocou ale zato vezicky vie stavat krasne. Na Vianoce bude mat zaroven dva rocky a lego duplo by bol pre nu uzasny darcek, pretoze si velmi rafa stavia z drevenych aj penovych kociek a taktiez z lega. A vzdy ked si z lega postavi nieco, nech uz je to cokolvek, na otazku co postavila sa nam dostane odpoved DOM. Takze jej vysnivany domcek vidi vo vsetkom co postavi 🙂 posielame foto z dnesneho stavania.

kukakaj
26. okt 2017

Dcerku som popytala, aby postavila pekny domcek, aby som ho poslala do sutaze. Este nikdy si z Lega nestavala dom, este na to nemame legovy arzenal, postavila tento s odovodnenim, ze chce mat dom na kolieckach, aby si ho mohla vziat vsade so sebou a aby v nom bol stale s nami nas pes Fedor 😊 realne ho mame vonku v koterci, ale viem si predstavit ako rada by nam ho nastahovala do obyvacky 😁

zarao
26. okt 2017

Ten pocit ked je upratana izba, lebo vsetky kocky z lega su v domceku :D

vonava007
26. okt 2017

Hrdá staviteľka🙂 stavanie rôznych domčekov je u nás rozšírené najviac. Tento postavila a zahlásila, že je to domček citujem 'motýlí domček' ja v šoku sa pýtam prečo motýlí....a ona, že lebo dnes videla motýľa, tak preto mami, vieš...🙂 noooo.....tak už to viete aj vy😂

cilkajanka
26. okt 2017

My zatiaľ staviame také jednoduché stavby a komentuje napr. aha maminka gajáž, bmm bmm, puma, havo, cica búvať... no a ja už viem, čo ako, lebo mama vždy vie najlepšie... 😀

martinkaha
26. okt 2017

To by bolo niečo pre naše deti, často stavajú domčeky🏚🏘, len nemáme "skutočné" okná a dvere. Ale hlavne, že je terasa na streche, z nej šmykľavka končiaca v bazéne a veľká záhrada s ihriskom. A nesmú chýbať psy a mačičky, stromy na lezenie a pestré kvetinky.🌷🌳🌷

evapistovic
26. okt 2017

Náš synček má DUPLO rád,
je s ním veľký kamarát.
Ráno vstane, kocky sú poskladané.
Večer ide spať a kocky musí ešte poprestavať 🙂
Bez LEGA by neboli Vianoce,
tak sa z neho teší náš synček velice 🙂

Radi by sme vyhrali Lego Duplo domček, pretože je nádherný, ale pre nás drahý. Určite by sa z neho tešili obaja naši synčekovia. Ten menší má práve 1 mesiac 🙂 Takže ešte niekoľko rokov by sa s Duplom u nás doma deti vyhrali.

tatianaslavkova
26. okt 2017

Domcek zhotoveny do sutaze velmi sme sa snazili 😉

katrinkab
26. okt 2017

Tak aj dnes sa zapojíme do súťaže. Dnes sme postavili domček pre všetkých našich lego panáčikov. Všetci majú svoju postieľku aj havko má svoju búdku. Nesmie chýbať garáž pre všetky vozidlá, balkón so stolom a stoličkami. Na záhrade kvietky a hadica na polievanie, hojdačka, záujem posedenie a zo zvyšných kociek bazén. Do domčeka vedú schody a z domčeka sa šmykajú šmýkačkou.
A čo by nemalo chýbať, pohotovo hneď moja dcérka povedala že záchod, hračky, postieľky a kuchyňa.

lulik01
26. okt 2017

Tento domček postavil môj syn pred týždňom a odvtedy ho musíme mat v izbicka. Zaujala ma synovia tvorivosť a to že dokázal na dom umiestniť všetky diely lega ktoré mame.

zooeynka
26. okt 2017

U nas sa stavaju zatial iba jednoduche domceky, ale hranie sa s legom pocas kazdeho krmenia je moja jedina sanca ako do dcery dostat aspon par lyzic tuhej stravy. Vdaka za to! 🙂

tamikau
26. okt 2017

U nas doma su Lego-nadsenci dvaja, dcerka a potom velke dieta priatel 😃 No a co je na domceku to naj? No predsa, ze si vzdy poskladame nieco nove, s nejakym vylepsenim🙋🏡

beton
26. okt 2017

Tento dom je najlepší, podľa autorov, lebo má balkóny a lampy pred dverami. A samozrejme, dá sa tam zaparkovať náklaďák. Keď vyhráme, urobíme ešte väčší a pošleme do súťaže o rok :o))

hela_tn
26. okt 2017

domcek podla nasej Julinky, najlepsie na ňom je, že tam bývaju aj princezne, lebo, ved ma vezicky, tak tam musia byvat a ma velke dvere vchodove, takze sa da ist dnu aj autom🙂

anketkarka
26. okt 2017

Pre nasu najmensiu slecnu je ten najlepsi domcek presne taky ako ma jej starsia sestra. Asi v kazdej rodine je do isteho veku deti to najlepsie a najkrajsie presne to, co ma druhy surodenec 😜😵

esme22
26. okt 2017

Uloha postavit si vysnivany domcek sa malej velmi pacila...panacikovia maju svoje izbicky, a spolocny dvor a samozrejma ihrisko so smykalkou 😉

skerinko
26. okt 2017

Dcérka sa hrozne chce zapojiť do vašej súťaže i keď Lego Duplo nemáme(priala by si ho vyhrať pre svojho bračeka), nahradila ho trochu menším - Lego Friends. Veľmi rada si stavia domčeky pre bábiky či stajne pre koníkov. Inak keď tak nad tým premýšľam, väčšinu svojho voľného času trávy práve pri Legu. Takže vďaka za skvelé hračky, pri ktorých sa deti nenudia, rozvíjajú ich fantáziu a vedú ich k tvorivosti. No a takto si predstavuje domček naša nádejná architektka. Keď som jej domček zbadala, bola som veľmi prekvapená akú námahu si dala i s úplnými detailmi ako sú napríklad svetlá, hamburgery, postavila super toaletu a nezabudla ani na domček pre malého havkáča. Samozrejme bolo by hriechom sa s takou nádherou nezahrať, takže si viete predstaviť ako vyzeral náš dnešný večer😉

curcuma
26. okt 2017

Dcérka bude mať síce len 4 roky, ale tých skvelých nápadov čo má 🙂
Toto je jej dnešné, teda už včerajšie dielko, jej vysnívaný domček a to praktické využitie, nestačila som sa diviť.
Môže letieť kam chce (vrtulka z lietadla jednoducho na žiadnom jej domčeku nesmie chýbať), stále je doma a nemusí počas letu ani dobiehať na toaletu ako vidieť aj na zábere 😀

marianna775511
26. okt 2017

Naša malá postavila takýto dom na kolesách, aby ho mohla presúvať od jednej babky a dedka, ktorí majú mačičky, ku druhým starkým, ktorí majú zajačikov.

zuzanabrnova
27. okt 2017

Naši pokladi potrebujú čo najvyšší a tak máme činžák

gumimaci
27. okt 2017

Nas krpec je este maly na to aby si vymyslal a staval velke budovy ale zvlada uz postavit prvy duplo dom a k tomu vezicky. Ked sa mu veza podari, vzdy si zatlieska 😀🙈

katuskapd
27. okt 2017

Dnesne rano 😀zaciname stavat.fotopostup 😀 domcek zatial skor len vezicka ale uci sa a hlavne sama sklada.

victoria021
27. okt 2017

Nasa Eliška zdedila lego po svojom velkom bratovi........zatial nevie stavat, skor ju fascinuje velka krabica lega, prehrabovat sa v nej, rozhadzovat........ale zase by som jej krivdila...zvieratka z lega su pre nu top🙂 Takto sa zoznamuje pomaličky s legom🙂 Mam medzi detmi bohužial velky vekovy rozdiel a ked poviem synatorovi aby sa siel s malou hrat ma to za trest🙂 Jeho najnovšia vyhovorka, ked ich pošlem hrat sa s legom taaaaaak...Mami ked kupiš nove lego slubujem že sa s nou budem hrat, vieš toto už mam obkukane a to ma nebaví🙂 On dobre vie, že korunky su teraz neni nzyvýš nakolko som na materskej, taaak vie, že sa nič nove kupovat nebude🙂)))) To by bolo prekvapko keby Eliška vyhrala lego domček, neviem teraz kto by mal vačšiu radost, či Eliška, či synator.....alebo mamička🙂......Teraz by som mu mohla ja povedat tu jeho otrepanu pubertiacku vetu...sluby sa slubuju a blazni sa.........🙂)))...Takto jej včera postavl ten domčeki ale ten nasrdeny vyraz tvare a odutu hubu by ste nehceli vidiet🙂))

havranocka17
27. okt 2017

Spolu so staršou dcérkou sa stavaním Lega Duplo zabávame už vyše roka. Toľkokrát sme stavali, prestavovali, že som sa to rozhodla dokumentovať a vždy si nový výtvor odfotím, takže mám už asi milión fotiek a Legom (pripájam len zopár, aby som vám nezahltila stránku), kde vidno, aké rôzne domčeky a zámky sme za ten rok povytvárali a ako sa nám postupne zbierka Lega rozširuje. Už teraz sa teším na Vianoce, kedy nám zase niečo nové pribudne a na to, ako sa onedlho aj mladšia dcérka bude s nami hrávať.

babybazar1
27. okt 2017

Mega mrakidrap

05ada
27. okt 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Maminka a Magdalenka sa hraju. Magdalenka ako vzdy stavbyveduci. Maminka pockaj este toto tam treba daaat... krkolomne pozy nesmu chybat....FUN TIMES, LEGO DUPLO LOVERS ❤😍