icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
uriva
26. okt 2017

...a zjavne ho máme aj hore nohami, keďže mi ho modrý koník takto otočil :D :D :D. Je nám proste veselo!

majocka24
26. okt 2017

Nás ma skromny vysnívaný domcek zo zahradkou len nech sme v nom stale všetci hlavne zdravý😍

martinusik91
26. okt 2017

Toto je nas domcek pre lesne zvieratka😍

saba2012
26. okt 2017

Petkov multifunkcny dom 😉 s umyvarkou, bankou a benzinkou.

beton
26. okt 2017

@bara_lego o chvilu posleme aj foto, ale v ziadnom uvode k sutazi som nenasla, do kedy sutaz plati. potom mamicky posielaju foto davno po uzavreti, lebo to nikde nie je uvedene. do kedy plati napr. tato vyzva? dakujem.

carmen238
26. okt 2017

Vitajte u nás 🙂 Tobiaskov domček by vyzeral takto 😍 v domčeku by bývali všetky rozprávkové postavičky, hlavne Máša a medveď 🐻 Mišo 😂 keďže miluje koníky , pri dome by bol výbeh pre koníky a okolo domčeka 🏡 by chodil vláčik 🚂 a samozrejme, že domček by strážil verný psík 🐶 Benny ❤dvere síce domček má, ale chodilo by sa oknom cez šmýkľavku 👏

elanor
26. okt 2017

nase "zeny" maju princeznovske obdobie, takze uz nas ficia od minulych vianoc fici zamok. Hraju sa kazdy den, obcas nieco premiestia, pridaju (hlavne postielky - aby vsetci mali kde spiknat 😀 )

mary_m
26. okt 2017

....domček pod lesom s lesnými zvieratkami 🏕 🏡 ❤

lalai
26. okt 2017

Domcekovu maniu mame zahajenu velmi poctivo. Sme doma chori a tak staviame o106 🙂
Dakujeme LEGU, ze sa doma nenudime,
ze staviame a budujeme.
Ze travime spolu cas a postavi si kazdy z nas,
pekny domcek, chatku ci zoologicku zahradku 🙂

wal
26. okt 2017

Ešte komín a je to

zuzanasala
26. okt 2017

Náš lego domček pre korytnačky 😁 keď im čistím akvarium Adel im postaví domček 😊

krpatakristina
26. okt 2017

My nemame tolko vela kociek,tak aspon takyto domcek si nasa 3rocna postavila. Zaklad je smyklavka priamo z postele a samozrejme zachod nemoze chybat:D... A na streche este maly Euzenko ako kominar.:D

klauduska33
26. okt 2017

Ešte nemáme až tak veľa kociek, nášmu malému staviteľovi 😉sa veľmi páči balkón a terasa tak sme mu trochu pomohli postaviť si domček s mini farmou.

vodnar5161
26. okt 2017

Toto je pre nás najkrajší dom,vždy je iný.Ale nikdy tam nesmie chýbať garáž pre vozidlá,tentoraz je pred garazou aj lod.☺(Deň predtým tata vytvoril z novín loďku,tak sa syncek inšpiroval).
PS.So stavaniem domu som pomahala,syn má 3rocky.

nelly761
26. okt 2017

zapájame sa aj my. tentokrát takýto domček Sárky a Alexka aj so záhradkou 🙂 velmi by sa potešili novým kúskom 🙂

magdusiak83
26. okt 2017

Cim väčší, tým lepší....lega máme strašne veľa, ale to je tak úžasná nadčasová hračka, lepšiu sme nemali...a záhradné sa aj my dospelí 😀

tinkax
26. okt 2017

Najkrajsie su tie male postielky s perinkou do ktorej sa vlozi panacik a suplicky ktore sa daju otvarat, dvierka okienka a vsetok ten nabytok ako v ozajstnom domceku 🙂

mazda323f
26. okt 2017

pridala som kdesi aj inu foto, s domcekom aky mame poskladany teraz, projektovala som ho malej ja, rozplanovala izby, ona mi do toho len kafrala 🙂 🙂 🙂
ale ak mam uprimne ukazat dielo mojho dietata, tak to vyzera takto 🙂
ona neriesi statiku, spravnu dispoziciu, garaz vytvori spokojne na streche, aspon 3 vysokanske kominy ozdobi kvietkami.. bazen uzatvori a na nom postavi stoly pre panacikov, usadi vsetkych vedla seba a tesi sa z toho, vymysla co si rozpravaju.. milujem to pocuvat 🙂

makovicka8
26. okt 2017

Velky dom pre zvieratka

zuzka317
26. okt 2017

Náš synček Rajmík pred pár mesiacmi sám postavil tento domček z Lega Duplo. Napokon vyhlásil, že raz postavíme ozajstný domček z tehál a on bude dirigent! Bude ostatných dirigovať a vysvetľovať im, ako ho treba správne postaviť! 😅

ecuk
26. okt 2017

Nas skromny domcek, je v nom vsetko zakladne, postielky, stol, stolicky, kuchynka s hrncom a potravinami a umyvadielko 🙂 nasim najobľúbenejším nábytkom je skrinka so suflikom, je velmi multifunkcna, kľudne v nej mozte neskor aj nieco navariť 🙂 a kazdy panacik ma u nas meno podla rodinnych priskusnikov a priatelov 🙂

tinkaw
26. okt 2017

V nasom domceku, ma miesto uplne kazdy :
🐴 milovnici zvierat, preto je tam konik,
⛽️ Ludia co potrebuju natankovat, preto je tam zlta hadica na tankovanie
🚓 keby niekto potreboval pomoc od policajtov, mame majak
🍔 keby niekto dostal hlad je tam aj stanok s obcerstvenim

slavuska237
26. okt 2017

Ja som vedela že to nemám mazať..raz sme sa s manželom počas dlhej cesty rozprávali ze by sa nám zišiel karavan že by sme chodili kade tade so ,, všetkými,, deťmi ..rozumej máme dve deti 😁pár dni synček otravoval čo je to karavan čo tam je a tak...nemala som veľmi čas tak som stručne rýchlo hovorila čo mi napadlo
Potom mi syn postavil toto 😂 vraj je to KRAVAN 😂že v legu kravu nemá tak ju dal na traktor ktorý šoféruje ocko a ja šoférujem KRAVAN 😁je tam ten záchod ,tvoja káva mami aj všetky naše deti v tých posteliach 😂ale veď vy ste len dvaja Jurko ..no povedala si ockovi že všetky deti tak sú tam všetky 😁😂a ta smykalka? K vecku? No ty šoférujes a ja musím vyjst na záchod sám ako to mám spraviť sa naňho smyknem😁😂 🤣 pre mňa to bol večer top asociácii ❤️💋

janaba111
26. okt 2017

🙂 nepridáme, ....bo nemáme 🙂

marecek1
26. okt 2017

Toto je ten NAJ domček mojej dcérky. Musí mať veľkú záhradu, v nej kvety a stromy -
a ohradu, v ktorej budú zvieratká - dcérka je veľký zvieratkomil. Takže všetky, ktoré sme v duple doma našli, šli k nej do ohrádky 🙂

Keďže je už chladno, tak si teta v domčeku aj zakúrila - sivé kocky sú akožeže dym.

janickacrazy
26. okt 2017

Moji dvaja stavitelia starší Samko postavil tento krásny domček pre svojho mladšieho bračeka Alexíka, ktorý sa s ním pekne pohral a následne ho s veľkou radosťou zdemoloval. Alexík zajtra oslávi svoje 2. narodeniny, takže darček v podobe lega Dupla by ho určite potešil. 🏡

dazdovka
26. okt 2017

No, zadala som ulohu spolocne postavit dom, aj sa pustili do konstruovania, ale evidentne kazda vyznava iny styl, takze v rychlosti zopar reportaznych fotografii a vysledok je uz rozobraty, lebo prislo zemetrasenie a uz je z domu lietadlo, teda nie, uz ani to nie, momentalne je to pltka, dobre, teraz policajt na brvne a kopec "srotu", ach uz je to ihrisko, to nema koncepciu pomoooc. 😅 uz na to nemam nervy, pekny veceer

girko
26. okt 2017

Domčeky, skrýše, hrady staviame radi a najmä pre princezné. Musí byť pri nich šmýklavka a často pridávame aj bazén.

larah
26. okt 2017

Eliáškov dom pre rodinku a zvieratka 🙂