SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

Vitajte u nás 🙂 Tobiaskov domček by vyzeral takto 😍 v domčeku by bývali všetky rozprávkové postavičky, hlavne Máša a medveď 🐻 Mišo 😂 keďže miluje koníky , pri dome by bol výbeh pre koníky a okolo domčeka 🏡 by chodil vláčik 🚂 a samozrejme, že domček by strážil verný psík 🐶 Benny ❤dvere síce domček má, ale chodilo by sa oknom cez šmýkľavku 👏
pridala som kdesi aj inu foto, s domcekom aky mame poskladany teraz, projektovala som ho malej ja, rozplanovala izby, ona mi do toho len kafrala 🙂 🙂 🙂
ale ak mam uprimne ukazat dielo mojho dietata, tak to vyzera takto 🙂
ona neriesi statiku, spravnu dispoziciu, garaz vytvori spokojne na streche, aspon 3 vysokanske kominy ozdobi kvietkami.. bazen uzatvori a na nom postavi stoly pre panacikov, usadi vsetkych vedla seba a tesi sa z toho, vymysla co si rozpravaju.. milujem to pocuvat 🙂
Nas skromny domcek, je v nom vsetko zakladne, postielky, stol, stolicky, kuchynka s hrncom a potravinami a umyvadielko 🙂 nasim najobľúbenejším nábytkom je skrinka so suflikom, je velmi multifunkcna, kľudne v nej mozte neskor aj nieco navariť 🙂 a kazdy panacik ma u nas meno podla rodinnych priskusnikov a priatelov 🙂
Ja som vedela že to nemám mazať..raz sme sa s manželom počas dlhej cesty rozprávali ze by sa nám zišiel karavan že by sme chodili kade tade so ,, všetkými,, deťmi ..rozumej máme dve deti 😁pár dni synček otravoval čo je to karavan čo tam je a tak...nemala som veľmi čas tak som stručne rýchlo hovorila čo mi napadlo
Potom mi syn postavil toto 😂 vraj je to KRAVAN 😂že v legu kravu nemá tak ju dal na traktor ktorý šoféruje ocko a ja šoférujem KRAVAN 😁je tam ten záchod ,tvoja káva mami aj všetky naše deti v tých posteliach 😂ale veď vy ste len dvaja Jurko ..no povedala si ockovi že všetky deti tak sú tam všetky 😁😂a ta smykalka? K vecku? No ty šoférujes a ja musím vyjst na záchod sám ako to mám spraviť sa naňho smyknem😁😂 🤣 pre mňa to bol večer top asociácii ❤️💋
🙂 nepridáme, ....bo nemáme 🙂
No, zadala som ulohu spolocne postavit dom, aj sa pustili do konstruovania, ale evidentne kazda vyznava iny styl, takze v rychlosti zopar reportaznych fotografii a vysledok je uz rozobraty, lebo prislo zemetrasenie a uz je z domu lietadlo, teda nie, uz ani to nie, momentalne je to pltka, dobre, teraz policajt na brvne a kopec "srotu", ach uz je to ihrisko, to nema koncepciu pomoooc. 😅 uz na to nemam nervy, pekny veceer

...a zjavne ho máme aj hore nohami, keďže mi ho modrý koník takto otočil :D :D :D. Je nám proste veselo!