icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
katarinka2185
27. okt 2017

No najlepší je domček pre červíka 🙂 🙂 náš Števko stavia iba takéto domčeky 🙂 🙂

jana1411
27. okt 2017

U nas miluje staviat cela rodina. S ockom snívajú o domoch na kolesách aby sa mohli sťahovať kam chcú 😊

elanor1
27. okt 2017

My poskladame vsetky mensie podlozky a urobime aspon zaklady. Viac netreba a strechu tiez nie. Ved ako by sa tam dostal konik, cez dvere to ide tazko 😊. No a u nas v domceku byvaju vsetky zvieratka.

dzanet
27. okt 2017

Aj koniky maju svoje domceky. Dcerka sa uci farby takze najlepsie u nas fici vsetko podla farieb.

katia149
27. okt 2017

Keď domček, tak pre zvieratká, lebo aj tie potrebujú niekde spinkat a skryť sa pred daždom, ako hovorí náš Matko. Má rád prechádzky v lese, na ktorých hľadáme,kde všade môžu zvieratká bývať. Dúfam že na medvedí brloh nenatrafime 😀 😀 😀

myryjam
27. okt 2017

Z "Dupla" sú aj tie najjednoduchšie domčeky krásne 😉

lenusicek
27. okt 2017

U nas sa stava len domcek pre zvieratka, Noemova archa 🙂

shilou
27. okt 2017

U nás stavia najradšej mladšia dcérka /2r a 10m/ takýto domček. Ja by som to skôr nazvala hotelový fuul servis pre azraela. Ostatné zvieratká majú zákaz k nemu chodiť. 😅

majik66
27. okt 2017

U nas sa este len zacina vystavba 😀 Dcerka 1r spinka a my so syncekom sa snazime vyuzit cas a postavit pekny domcek 🙂 heh auto pred domom uz stoji 😀

tarvika
27. okt 2017

u nas klasicky jednoduchy bungalow s plochou strechou :D akurat ma na streche kvety 🙂

forisena
27. okt 2017

my sme v stadiu ucenia sa co sa da s legom robit a ako... no je to zabava aj na pol dna... 🙂
duplo je naozaj krasna, kreativna a ucenliva hracka... 🙂

julinka2406
27. okt 2017

Nas maly stavitel miluje zvieratka,preto im velmi rad stavia domceky.Dokazeme sa prehrat s LEGOM duplom aj hodiny a stale nas to bavi.

zaba_zuzla
27. okt 2017

U nas musi mat dom jednoznacne smykalku a posedenie na streche 🙂)

majik66
27. okt 2017

@majik66 a takto to vyzera skoto vo finalnej verzii... nazov stavby : ,, DOMCEK, KTORY VIE LIETAT DO VESMIRU"

irenaliza
27. okt 2017

Keďže bývame v bytovke, dcérky snívajú o domčeku a tak ho postavili pre Vás, domček by nemusel byť veľký, taký malý, s červenou strechou, vpredu by mal mať biely plot, na streche dáždnik, aby na neho nepršalo, na dáždniku ďalekohľad, aby sa mohli pozrieť na hviezdy na nebi, vedľa domčeka by mali super vysokú šmykľavku, kde by sa šmýkali celý deň a keď som sa spýtala, prečo neupratali ostatné kocky vedľa domu, dcérka na mňa pozrela a povedala: Mamina, to nie sú rozhádzané kocky, ale vedľa domu by bol park, kde by mohli chodiť ľudia jazdiť na slonoch, koňoch. Ty tomu nerozumieš, veď Lego nikdy nenarobí neporiadok, my predsa staviame náš vysnený rodinný dom aj s okolím. Tak super Lego za kreativitu mojich dcér a ja mamina sa musím tiež viac užiť. Tak Vám posielame náš vysnený rodinný domček aj s okolím. krásne dni prajeme @bara_lego aj ostatným.

petawoman
27. okt 2017

Náš mini domček so všetkým,čo k tomu patrí;)

ivanka.7
27. okt 2017

Dievcata su chore, tak sa nadsene pustili do stavby domceka a mali zabavku na pomerne dlhy cas 🙂
Ich domcek musi mat nejake poschodia, urcite v nom nesmie chybat kuchyna, kupelna (chodenie na zachod je extremne dolezite! 🙂) a velmi dolezite su spalne, kam sa ulozia vsetci clenovia rodinky. Strecha s podkrovim je prijemnym bonusom a okolie domceka je rovnako dolezite - zahradka s terasou na posedenia, jablon a plno farebnych kvetov, ktore treba kazdy den polievat. Bez zvieratiek by to nebolo ono, takze psy, macka, zajaciky, vtacik a ovecka potrebuju tiez svoje miesto. A kedze ocko i maminka soferuju, vzdy sa zide i garaz pre rodinne auta (a zjavne i vyhliadkove lietadlo 🙂).
Nalavo je potom oddychove miesto (asi masazny stol alebo ordinacia rodinneho doktora, to uz neviem 🙂)

mamka_katka
27. okt 2017

V synčekovom dome snov by bolo množstvo izieb a každá by mala balkón. Na balkónoch nesmie chýbať hojdacia sieť, kvetinová záhrada, bazén - ešte lepšie akvapark, zoologická záhrada, či kino 🙂

cherry25
27. okt 2017

My sme este domcek nepostavily zatial mame malo lego kociek na taky dom aky by chcela. No nesmel by tam chybat zachod, kupelna so zubnou kefkou a obrovsky dvor kde by sa zmestilo co najviac zvieratiek a jablon s orechom 😉

pittka
27. okt 2017

Tak my sme dnes vytvorili takyto dom. Stavala maminka a trojrocna Eliška a dom musel odolavat zivlu menom Riško.

misicka101
27. okt 2017

Nasej malej architektke sa steny nepacia ☹ a dom podla nej by dom mal mat len okna, dvere a veze... 😉 aby mohli vsade behat zvieratka a auticka... 😉

lyrrya
27. okt 2017

Moja Vivi stavia domcek 😉 Vonku prsi odusu,je tma, tak sme siahli po Legu. No domcek je to zatial ako z rozpravky 🙂 popiera vsetky gravitacne zakony a je prudko hypermoderny❤ predstavivosti sa medze nekladu. Raz ked bude velka,jej ukazem foto a jej vytvory

slavaf
27. okt 2017
petrakl
27. okt 2017

Nas Misinko dnes..ked sme sa hrali z legom prehlasil..ze tu byvat budu....v ohradke...ked som mu chcela pomoct poskladať domcek..tak povedal ne..tu byvat...Tak toto je domcek podla nasho dvojrocneho Misinka 🙂

mamca31
27. okt 2017

My sme dnes stavali domcek pre kravicku z farmy a pomohli nam robotnici zo staveniska 😊. Nejako sa este nedokoncil 😂

evyttka
27. okt 2017

Naša 3-rocna slečna stavia skutočne originálne domy - používa lego kocky z rôznych setov,takže máme na streche prekážku pre skákanie pre koníka, rastie nám tam strom a aj peniažky z bankomatu a má aj originálnu odpoveď - najlepšie na dome je,že tam môže ísť prasa,lebo ma čisté nožičky a že sú na streche kvetinky 😂😊

adaharcarova
27. okt 2017

Timkov najlepší domček je ten, kde bývajú ľudia a zvieratká spolu, pijú nekonečnú vodu, chodia nielen cez dvere ale aj oknom cez rebrík a dokonca na streche býva lietadlo, pred domom je otváracia rampa na heslo, ktoré môže meniť len Timko 🙂

ankazdca
27. okt 2017

Toto je vraj naša chata🙂 na moju otázku, že čo je na nej najlepšie som dostala odpoveď, no predsa zábradlie🙂🙂

sisas222
27. okt 2017

Pre nášho synčeka je najlepší domček taký, ktorý má veľa kolies a je v ňom veľa ľudí 🙂 ... samozrejme, musí mať veľký komín a anténu 🙂 ... alebo potom stavia domček pre svoje autá a zvieratka 🙂