icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
martina374
28. okt 2017

Noo, my lego duplo rodinny dom nemame, teda este nemame ziadne lego duplo :(.... mozno by mohlo prist pod stromcek 🙂

andrejockat
28. okt 2017

Dcerka 4r. najradsej stavia domcek s mamickou, babatkom a kvetinkami. Najviac sa jej pacia kocky s motivom ako Minnie, kolaciky, chlebicky, muslicky, radio - tie vzdy "uchmatne" ako prve a mladsiemu bratcekovi necha len tie "obycajne". Pripajam jeden jej vytvor:

brkatka
28. okt 2017

Náš Adrián ma strašne rád stavebnicu môj prvý vláčik. Dostal ju pod stromček a strašne sa tešil. 👏😍ahoj Veľmi by nás potešilo keby sme vyhrali aj domček k tomu

jakubella
28. okt 2017

Uf, to bola ale fuška! Sám takto pekne postavil a ako rýchlo a dôsledne, keď som mu povedala, že ma poslednú šancu vyhrať...len som pozorovala, ako sa snažil a sústredil na 120%...verí(me), že sa páči😉

retiazka
28. okt 2017

U nás sa stavia lego každý deň.Super hračka,pri ktorej sa zabaví cela rodinka 😉

sisi208
28. okt 2017

kedže toľko kociek nemáme /máme len duplo lietadlo/, žiaľ nemohli sme vyskladať taký domček, ale Alex mi práve hovorí, že v dome by mali byť hračky, autíčka, vláčiky, vaňa, kde sa bude čľupkať a kuchyňa, kde sa bude vyvárať 😀 aj havkovia 🙂🍀

veronikaveron
28. okt 2017

Podľa syna je najlepšia záhrada.
V jednotlivých podlažiach žije babka s dedkom, Mickey s Minnie, my , sprievodca, lebo bez vlaku ani krok...

chiarika
28. okt 2017

Nase dva domceky pre zvieratka,kedze sa nam tak ochladilo🌧❄

atinkaa
28. okt 2017

Domceky z lega dupla su u nas denne aktivne vyuzivana sucast hry. Byvaju v nich zvieratka, babiky a aktualne biela macka🐱😍, vsetci ostatni sli do skolky, skoly a do prace. Vecer sa opat zijdu spolu.

wandie
28. okt 2017

Nasi chlapci sa hraju s legom kazdy den. Stavaju vselico, ale najviac asi garaze a domceky, a v nich parkuju auticka☺

eulalia2011
28. okt 2017

Hlavne musí byť blízko trate, aby mohol obdivovať vlaky a musí sa doň zmestiť žirafa, lebo to je obľúbené zviera 🙂

vlcica81
28. okt 2017

pre moju dcérku je najlepší domček alebo akákoľvek iná stavba, kadiaľ prejde vláčik alebo sa zmestí aj ona sama 🙂

catieb
28. okt 2017

My sme spolocnymi silami s dcerkou postavili najprv domcek pre zvieratka a potom zopar "konikov" a samozrejme museli sme postavit aj stajnu pre koniky 😀 ale nebolo dost kociek, nevadi aj tak je stajna najlepsia lebo sa do nej zmesti najvacsi konik 😂

najk
28. okt 2017

U nás sú to zatiaľ iba také pokusy o stavanie domu a drobec robí iba pomocného pracanta a nie hlavného murára. A ani mi zatiaľ nepovie, čo je na dome najlepšie. Ale podľa jeho správania mi príde, že momentálne je pre neho najdôležitejšie, že sa dá dom rozložiť, nahádzať do vlečky, ktorú má pripevnenú za autom a odviezť na iné miesto 🙂

krokodilkajmanka
28. okt 2017

Lego Duplo mám veľmi rada,
Domček sa z neho ľahko skladá,
No ja som ešte maličká,
Pomôže mi mamička.
Tato kričí nie, nie, nie,
Mamu rýchlo vyženie,
Aj keď viacej rokov mám,
S legom Duplo sa rád hrám.
Jedna kocka, druhá kocka,
Dcérka kričí už na ocka,
Že lego je predsa jej,
Pomáhať mu ide, hej!
Ocko kocky podáva,
Dcérka na strechu dáva.
Domček už sme postavili,
Aj plot vôkol osadili 😉

ajino
28. okt 2017

veľmi rada by som pripojila fotku ale bohužiaľ nemáme doma Lego Duplo Rodinný dom 😢, syn po ňom veľmi veľmi túži ale dúfam že sa nám podarí peniažteky našetriť a kúpiť mu to na vianoce lebo sme mu sľúbili že ak zvládne operáciu ktorú absolvoval včera a bude statočný tak mu to kúpime, a on zvládol perfektne operáciu (vyberali mu nosné mandle) a drží sa statočne, tak teraz je to len na nás s manželom aby sme nášmu o mesiac 5 ročnému synovi splnili jeho sen a kúpili mu Lego Duplo a dúfam, a potom niekedy nabudúce pridáme fotku.

nyky10
28. okt 2017

Pre zvieratka domcek mame, hospodarom pozhaname ;) Duplo je nas kamarat, mama- ocko, pod sa hrat! Hanka stavia ostosest, kocky spaja spolu hned..modra, hneda, zelena, s legom je vzdy prima hra 🙂

campanita
29. okt 2017

Najlepsi domcek si postavil Oliver 4.5 r. so sesternicou Zuzkou 11 r. a bratrancom Jakubkas 9 r. asistovala aj 1.5 rocna sestricka Masenka ;) to mam na legu najradsej.nie je ohranicene vekom. Oliver tvrdi ze najlepsi dom je z tehal, aby ho nesfukol vlk, ako v rozpravke o 3 prasiatkach.A mal by mat velku smykalku lebo sa so setrickou radi smykaju ;)

styrizuby
29. okt 2017

V domceku ma byt dede, baba, deticky, makko (macko), mliecko.

27nika
29. okt 2017

Marko má ešte len 14mesiacov a na svoje prvé lego Duplo ešte len čaká, ale nás 🏠 pomáha stavať. Ak by sa šťastie usmiali na nás, tak by to bol super darček pod vianočný stromček🌲

margaretkanarocna
29. okt 2017

Pekny den prajeme. Máme domcek nie original.Lacne kocecky , ale domcek ako taky postavime. Moj syn si este s neho urobi aj garaz pre auticko.U syneceka je najdolezitejsie , aby sa dal upne rozlozit a zase pekne zlozit .A ako chce on podla jeho fantazie.
Este mu pomahame ma 3 roky a kocky este nevie silno zatlacat aby drzali .Ale zdokonaluje sa. 🙂Nuz najviac mu chybaju postavicky a doplnky do domceka.Tak vyuziva aspon auticka.

gia87
29. okt 2017

U nás sa môj 2r syn pri stavaní lega striktne drží obrázkov na krabici. V tomto prípade urobil výnimku a pridal modrú kocku navyše. ❤

kristinka86
29. okt 2017

Keď som synovi povedala, či postaví hrad svojich snov, tak mi milo povedal, že on o inom dome, ako máme my, nikdy nesníval. 🙂
Ale potom sa pustil do práce. Povedal, že sa musí podobať na hasičškú stanicu (neviem, či sa práve to podarilo), nakoľko tatko je hasič. A preto aj vedľa domu je tatko v hasičskom aute. Noooo, a na vrchu domu nám budú rásť jablká, ktoré on bude oberať (chlapček na vrchu). Pod ním, samozrejme, je mačička, ktorá po strome lozí tiež. A kľudne môže - veď hasič je na blízku. 😀 A len tak na obranu (na ktorú chlapci asi myslia často) sa tam nachádzajú i sekery, ak by nám dom chcel niekto prepadnúť. 😀 Mal si sirénu (s hasičského Lega duplo), ale tú mu počas výstavby "ukradla" sestrička.
Noooo, a dole som i ja s dcérkami. Za domom kopec kvetov a po strane sa pasú zvieratká, ktoré by mal tiež veľmi rád v svojom vysnívanom dome/svete.
Nech sa páči predstava dokonalého bývania čerstvo 6 ročného synčeka. 🙂
Pekný dník!

barby1982
29. okt 2017

Tak dnes sa pochlapili aj moji chlapi a s tatinom postavili takyto krasny domcek. Aby mali panacikovia strechu nad hlavou v tomto uprsanom pocasi 🙂

pidicek
29. okt 2017

Dobrý deň.
Radi by sme sa zapojili do Vašej súťaže o LEGO DUPLO Rodinný dom.
Mám 2 deti, Martinka 👦 2,5roka a Emmku 👧 necelý 1rok.
Duplo je Martinkova najobľúbenejšia stavebnica, nie je deň, kedy by sa s Duplom nehral. Ja oceňujem ako Duplo rozvíja jeho kreativitu, motoriku, myslenie, záujem o hru. Martinko svoje prvé Lego Duplo dostal k 1 narodeninám, odvtedy je súčasťou našich dní a spoločnej zábavy.
Emmka sa snaží kopírovať svojho staršieho brata, čiže aj ona sa rada hrá s Duplom. Emma je najmä preborník v rozoberaní jeho krásnych stavieb 😅.

vladkulienka
29. okt 2017

Moje deticky dnes postavili s tatinkom takyto dom. Povodne bola hore terasa na posedenie pre panacikov, ale neskor sa to zvrhlo a je to gastanovy bazen pre zvieratka. Dole mozu byvat zvieratka a parkovat auta. Mladsi syncek najradsej hadze dovnutra kvetinky cez okienka. Vzdy vymyslia nieco nove. Dnes mal byt dom poschodovy, takze takto.

lenka4414
29. okt 2017

Tak moji chlapci improvizovali a postavili taketo domceky.jeden spolu a jeden moj syncek sam 😁😉kedze mame len lego duplo prvy nakladiak a lesopar pouzili sme na domcek tie.mame radi vsetko zvieratka,auticka,domceky tak sme radi,ze sme vsetko vyuzili 😉😁

aknicul
29. okt 2017

u nas k zoo so zirafou vyssou ako dom pristavili maly domcek, aby sa ludia z neho mohli pozerat na zoo, vedla domu garaz pre auto a hojdacka pre drti a pred domom vlak privaza zirafu do zoo 🙂 na slona, co usiel z ohrady, budeme musiet asi dokupit dalsiu stavebnicu na vlastnu ohradu 🙂

katkeska
29. okt 2017

Vzali to celkom realisticky 🙂 tak sa snad s manzelom raz dockame 🙂)))