icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
minuskad
25. okt 2017

Moj drobec ma na skolke najradsej, ked po neho pridem 🙂 Vzdy place od stastia a bezi akoby ho tam tyrali🙂 pritom cely den je vraj uplne vpohode, pekne sa hra v kolektive. Zatial vtipnu prihodu nemame, skor horsie je, ze kazde rano cestou do skolky place. A tak mi to asi chcel vratit. Zatvoril ma do izby, kde mi dal par hraciek. Povedal mi lubim ta, ja pridem. Papa a majte sa a nechal ma samu v izbe:D Vraj sa mam hrat s detickami :D
Prvy tyzden skolku zvladal super, ale asi neskor pochopil, ze to nie je len hranie ale aj nove pravidla🙂

tinkaw
25. okt 2017

Akurat sa to stalo vcera, lucim sa vo dverach so synom, ktoreho nesie do skolky manzel.
Synovi po lickach stekaju Slzicky, nechce ist do skolky, hovori mi ako je smutny a pytal sa ci mi bude chybat... (mam vycitky, je mi ho luto)
A potom mi manzel za 3 minuty z auta posle tuto fotku...

matash
25. okt 2017

Moja dcera chodi do skolky velmi rada. V podstate od malicka. Nikdy sme nemali tie klasicke placuce sceny. Skor naopak. Ked som po nu prisla, tak povedala, ze ....este si pokreslim, pohram sa .....popratam. S tym pratanim ma rozosmiala najviac. Pretoze v skolke bude pratat o sto sest a doma ani za svet 🙂 Momentalne mame obdobie, ze sa so spoluziackami hra na psika. Ci je to vo vnutri skolky, alebo vonku..chodi po styroch. POmaly vsetky nohavice amem na kolenach oflekovane...takze musime porisit nejake odnimatelne kolenne nasivky. To je asi tak vsetko 🙂 Pekny den.

lener
25. okt 2017

Moje dcery dvojicky chodia do skolky uz rady, prvy rok bol uplakany, ale teraz nemaju problem. Vodim ich do skolky aj s najmladsim synom, ktory nastupi az o rok, ale ten by tam uz aj teraz zostal, ked sa lucime on mi dava pusu a posiela ma domov. Uvidime co bude robit o rok☺

katuska80
25. okt 2017

Mam skoro 6 rocne dvojicky, a ked sa ich spytam co papali nevedia a co robili si nepamataju 😁. Este ze su dvojicky a drzia spolu, ale nic sa dokopy nedozviem...

katrin20
25. okt 2017

U nas skolka nie je velmi oblubene miesto. Syn naspupil v septembri a teda bol to velky boj. Cely september chodil na obed domov, lebo viac nezvladol ani on ani ucitelky😢😢. Od novembra zacal chodit na cely den. Bojkotoval vsetko. Vobec nechcel spolupracovat. Len sedel a pozeral co robia. Chodil len s jednou papuckou. Vzdy mi rano pripomenul, ze iba pravu mu mam obut. Lavu si bral do ruky. Cez spanok sedel cely tyzden na posteli. Dve hodiny to chudak vydrzal a pritom je velky spachtos. Ked ho ucitelka chcela dat lahnut, tak jej povedal aby mu dala pokoj. Ked som sa ho pytala, preco nechce spinkat, povedal, ze potom zaspi a ja ho tam necham... Tak sme si to uzili naplno. Ale konecne je lepsie. Uz len rano pofnuka potom uz pekne funguje cely den. Nosi obe papucky a pekne spinka. A vzdy ked pride domov, ide sa hrat s legom😉

denda0300
25. okt 2017

Moja škôlkarka Lea ( oslavenkyna s korunkou ) velmi rada chodi do skolky. Skolka, ktoru navstevuje je super ☺
Mile a milujuce pani ucitelky, ktore im pri kazdej narodeninovej, ci meninovej prilezitosti pripravia takuto super party.
Naposledy ( v pondelok 23.10. ) spali deti v skolke v noci. Mali noc vil, škriatkov a odvahy. Kazdy odvazny skolkar dostal diplom odvahy a prekvapenie. Na veceru mali pizzu a pyzamovu diskoteku 😊
Uplne bola mala nadsena...stale o tom hovori a ma plno krasnych spomienok. A tak to ma byt 😊😊😊 stastne dieta v skolke je dokazom ukazkoveho pristupu pani uciteliek ❤❤❤

amanta5
25. okt 2017

Tento september nastupila nasa starsia dcerka Kristinka prvykrat do skolky....uz pol roka dopredu sme sa na to poctivo pripravovali.....hovorili sme si o vsetko co tam bude a co sa bude diat. Ze tam maju krasne hracky vselijake, ze budu spolu cvicit a tancovat deticky, ze budu spolu papat,... A prisiel den D .... prvy den .... do skolky sa velmi tesila.....hore bola uz hadam o 6. Umyla sa, obliekla a vybrali sme sa spolu na cestu. Bola taka nadsena, ze cely cas si poskakovala a spievala. Kazdemu koho stretla (v Bratislave) na ulici sa zdravila a oznamovala, ze: 'Hura ja idem do skolky. Hura! Podte so mnou" No viete si predstavit, ze tam tahala hadam pol mesta :D Po asi hodinovej ceste sme dorazili do ciela. Inak nam to trva 10 minut. Taka natesena tam ostala.
Kristinka byva zo vsetkeho noveho nadsena. No iba, ked je tam mama. Tak som mala obrovske obavy.
Doma som samozrejme cele doobedie trpla, ze ako sa jej tam paci. Zazila som priam cestovnu horucku.....alebo lepsie povedane stres ako na statnice. Kazdu chvilu som pozerala na telefon, z emi zavolaju zo skolky, ze si mam prist pre nu.
Na obed som sla s malou dusickou pre nu. Ked sa otvorili dvere, moja nezbeda vybehla .... strapata, ze by sa kadernik co cese modelky na molo nemusel hanbit za svoj vykon..... a cela rozradostena mi este z triedy krici:
'Hura, idem domov. Hura!'
Otoci sa na deti a dolozi:
'A teraz ideme vsetci ku nam domov. Odteraz budeme mat u nas doma skolku.'
No a asi 5 deti sa naozaj natesene rozbehlo za nou :D :D :D
Ucitelka mala co robit, aby s nami tie deticky aj naozaj neodisli. 🙂

janabar82
25. okt 2017

Ked nasa dcera(teraz uz 8-rocna) nastupila do skolky tak sa ma kazde rano celou cestou pytala ci po nu aj pridem. chuda moje male si myslelo, ze ju tam necham aj cez noc 🙂 ked som vsak po nu popoludni prisla nechcelo sa jej ani odist a musela som na nu este aj cakat kym si dokresli a dohra sa. rano sa ale nic nezmenilo a len co sme odisli z domu nasledovala znama otazka: "mami? a prides po mna?" trvalo to asi mesiac.

syncek do skolky este nechodi, caka nas to az buduci rok tak som sama zvedava ako to bude zvladat.

elanor
25. okt 2017

neviem, co ich to v tej skolke ucia 🙂 ale minuly tyzdne sa baby zobudili a spustili, ze "rolnicky, rolnicky, rolnicky, dusicky..."
Isla som do kolien 😀
A skuste hadat co je v podani skoro 4r deti "Hery Mekmen"?

V tej skolke musi byt ozaj zabava. Isla by som tiez 😀

ps. hery mekmen je merry christmas 😉

katkaform
25. okt 2017

a tak teda mali v skole povedat preco sa im to ktore dievcatko/chlapcek paci...a misko mal hned jasno...paci sa mi sofinka, lebo mi dava svoj obed :D nie nadarmo sa hovori ze, laska ide cez zaludok :D:D:D:D
drzime si palce k vyhre, velmi by potesila celu triedu kam poputuje ;)

meiwe
25. okt 2017

moja mala mala rada svoju farmarsku skolku doteraz oznacovana ako mala skolka ale super bolo ze spoznavala rastlinky vtaciky koniky , teraz chodi do velkej skolky a vie plno basniciek a pesniciek takze pravidelne mame cervene jablcko s cervikom ,kacku na jazere.

jasulienka
25. okt 2017

Nasa uz je tento rok skolacka. Na dni stravene v skolke rada spomina a ako inak si ich pripomenut ako hrou. Naposledy som ju "pristihla" ako sa hra na skolku pomocou svojho lega 🙂 ❤ A vesela prihoda? Oh to bolo ked ja uponahlana utekala dcerku vyzdvihnut zo skolky a odtial sme utekali este na nakup do nedalekeho nakupneho centra. V polke cesty som zistila, ze moja dcera ide v oktobri v papuckach. A tak nasa prva cesta smerovala do obuvi miesto do potravin 😀

rheia27
25. okt 2017

Musim povedat ze obe chodia velmi radi do skolky 🙂 Prihod mame neurekom, najme so starsou, mala este nie je tak rozrozpravana..napriklad prihoda zo vcera, prisla som po malu a Dorotka mi cela natesena hovori, mamiiii, chytila som na prechadzke modlivku (tento rok su premnozene a deti sa zabavaju ze chytaju modlivky, skoro kazde z nich ma doma v pohari a ja uz vyse mesiaca nic ine nepocuvam len ze chce modlivku) a ukazala som ju pani ucitelke a ta skoro odpadla...
poobedna pani ucitelka pocuva a prikyvuje hlavou a potom mi hovori, no ved ano, ukazala...ale strcila jej ju rovno pod nos....

ked si to predstavim, tak sa aj teraz smejem 🙂

cawes
25. okt 2017

maly chodi do skolky od jeho 8 mesiacov, teraz v auguste nastupil do povinnej predskolskej dochadzky, velmi sa mu tam paci az nato ze uz postracal par postaviciek z lega ked po ceste domov uteka cez preliezky atd. Veselych prihod ma vela ale jedna taka celkom vesela aj pre mna bola ked som rano prisla do skolky a pani ucitelka mi vravi, ze oh gratulujem Vam, pozeram na nu rano a vravim si ze k comu? nato pozera na mna, ze preco pozeram ako bobor , a vravi mi, Tobias vcera spominal ze cakate babätko, vravim jej prosim? Ona no mali sme temu surodenci a Tobias sa prihlasil a rozpraval vsetkycm detom v skolke, ze moja maminka ma baby v brusku, a ze preto ma take velke brusko teraz a ze bude este väcsie a ze to bude male babätko ktore bude vela plakat ale nie tak vela ako ja.
velmi sme sa z ucitelkou zasmiali pretoze tehotna nie som, len ten moj to moje brusko berie neako vazne 😀

lola48
25. okt 2017

dcérka začala chodiť do škôlky len teraz od októbra, bohužiaľ po dvoch týždňoch ochorela a teraz sa po ďalších dvoch týždňoch vracia naspäť takže sa trošku toho zase bojím, nakoľko si bude musieť zase zvykať...ked spomenieme ze musí sa rýchlo vyzdravieť aby mohla ísť do škôlky tak zahlási že ona chce byť chorá lebo nechce ísť do škôlky 🙂, našťasie má výborné pani učiteľky, jednu má obzvlášť obľúbenú takže aj keď ide ráno s menším protestom do školky a pri dverách má slzy na krajíčku akonáhle zbadá v triede obľúbenú pani učiteľku ktorá ju hneď obíjme, hned na nás aj zabudne 🙂 týmto sa chcem podakovať všetkým pani učiteľkám, ako sa starajú o naše detičky, veľmi ich obdivujem, nakoľko je to veľmi náročná a určite vyčerpávajúca práca, a je to naozaj vidieť že to nie je povolanie ale poslanie...a príhoda za ten krátky čas - pani učiteľka na obede zrejme ponúkala dcérke niečo čo nechcela zjesť, takže dcérka zareagovala svojsky - rozplakala sa že ona je unavená a chce ísť už spať 🙂

ronyka
25. okt 2017

Moja mala este do skolky nechodi, no zato mame kamarata Jakubka, ktory teraz zacal. Lego duplo skolku by chcel najst aj pod vianocnym stromcekom. Tak ak by sa nam podarilo vyhrat lego by sme darovali 🙂

Do skolky chodi Kubko velmi rad, hovori ze on chodi do ,,roboty,, nie do skolky 😂.. hra sa na baby sefa a patricne tomu prisposobuje aj svoj otfit. Maminka mu musi zabalit popripade aj rano rovno obliect koselu s kravatou 😛 👶👔

abc987
25. okt 2017

Ahojte! Naša škôlkárka sa najviac teší na novú kamarátku Dominiku, ráno sa hneď vystískajú a hrajú sa spolu. A čo úsmevné? Keď sme v nedeľu išli okolo škôlky, malá sa posťažovala že spadla z loďky (to je hojdačka pre viac detí) a povedala: Mama, keď som spadla, mala som špinavú jednu ruku, potom aj tú druhú, ale neplakala som, len som povedala do r.ti... 😇

elenkanjelik
25. okt 2017

Nas syn chodi do skolky velmi rad.
Ked mali v skolke sarkaniadu, nahanal sa s igelitkou po dvore az sme mu z nej vyrobili sarkana. 😉

kl733
25. okt 2017

Nas synacik je uz druhy mesiac skolkar,hoci je to smely a nebojacny chlapcek,zaciatky boli velmi tazke..srdcervuce place,boje a nechut do skolky,chvala bohu vystriedala radost z toho,co noveho v skolke zazije..velmi sa tesim,ze vsetko nasava ako spongia..niekedy ma vsak ucitelka prekvapi,co vsetko jej ten nas rapotacik prezradi...ako napr.ze jeho mala sestricka pije mliecko od maminy a on pretoze je uz velky musi pit z obchodu od kravy 😂😂😂

mamka_katka
25. okt 2017

Aj náš synček je od tohto septembra škôlkar. Do škôlky sa veľmi tešil, no tak ako každé dieťa mal aj určite obavy. Už vopred mi hovoril: "Maminka, keď ja budem v škôlke, stoj za plotom, aby si ma celý čas videla!" 🙂
Keď potom začal chodiť do škôlky, prvý týždeň tam nevedel zaspať, hoci doma je zvyknutý spať. Keď som sa pýtala, prečo tam nespinká, pohotovo odpovedal: "Aby som nezaspal, keď pre mňa prídeš!" 🙂 Dnes už je všetko O.K. a do škôlky chodí veľmi rád, lebo už si našiel aj množstvo kamarátov a výbornú pani učiteľku 🙂
A tak ja aspoň nemusím stáť za tým plotom 🙂

lindana
25. okt 2017

Moj syn rad neguje, co povie ucitelka a robi veci naopak. Naposledy ma pobavila prihoda, kedy sa mali deti tocit do kruhu a spievat ide ide vlacik... moj syn sa tocil opacnym smerom a krical: Cautee, ja idem druhym vlacikom 😂🤷🏼‍♀️

adaharcarova
25. okt 2017

Zaujímovou príhodou v rámci školky býva často v podaní môjho syna aj bežný obyčajný deň strávený v školke. Zmysel je v tom, že Timko ako každé dieťa dokáže opísať všednú udalosť hlavne pre nás dospelých, hoci v jeho očiach výnimočnú a až miestami objavnú. Dieťa svojim prežívaním niekedy môže aj nám dospelým ukázať alebo pripomenúť úplne obyčajné veci, ktoré nie sú samozrejmosťou ale my dospelí sme to časom akosi prestali vnímať.
Napr. raz som sa ho spýtala, že prečo máš spinavé kolená a moj synček mi na to úplne s chladnou hlavou povedal, bol som psík a chodil som po dvore, ochraňoval som detičky pred zlodejom. Inokedy sa na otázku, čo bolo v škôlke dozviem, že už má za sebou aj svadbu, keďže sa už aj oženil a pritom je dnes svadba stále čoraz v menšej obľube, povedzme si. A nakoniec, keď sa ho spýtam, čo sa mu najviac v daný deň páčilo, odpovie mi, že čaj. To musí byť veľká fantázia dieťaťa, kto vie, čo si predstavil, že to je, keď ho práve pil. Prípadne ako sa medzi sebou deti rozprávali keď ho spolu pili. Také sú naše deti, majú svoj svet, plný fantázie a neobyčajných dobrodružstviev, v ich chápaní vecí ;) Preto ak sa chcete dozvedieť nejakú peknú príhodu, stačí sa na to opýtať svojho dieťaťa a verím, že každý deň bude pripravené Vám rozpovedať novú a novú príhodu.

butterfly22
25. okt 2017

Moja dcérka chodí do lesnej detskej škôlky, kde som učiteľkou...o Tom ale mnohí ľudia nevedia ...mám rada, ak sa jej niekto opýta, či pani učiteľka v škôlke poslúcha 😂 ale naozaj tam chodí veľmi rada a ja tiež 😊 a teda snažím sa poslúchať 😂😂

lenka2121
25. okt 2017

Pekný večer prajem 😉 Naša Terezka chodí odseptembra do škôlky, ktorú máme rovno pod oknami bytu a nesmierne sa jej tam páči. Keď po ňu prídem okolo štvrtej, ideme domov a ona ešte takmer hodinu sleduje, či sú deti na dvore a pre koho ide ocko alebo mama 😎 A ráno, keď sa jej náhodou nechce vstávať, tak ju strašime, že nepôjde do škôlky a zostane doma. A to by bol pre ňu asi najväčší trest 😁

juventus5
25. okt 2017

Na škôlku si len zvykáme, takže jej plusy objavuje naša Kajka postupne ... súdiac podľa toho, že pár dní ráno nechcela cikať doma sa jej asi najviac zapáčili malé záchodky a nízke umývadlá 🙂 Zábavné príbehy zo škôlky nás ešte len čakajú a tak si "zábavu" užívame aspoň pri rannom zobúdzaní či obliekaní. Občas ideme do škôlky v gumákoch, princeznovských šatách a zimnej čiapke, inokedy zas ovešaný plyšákmi 🙂

wewe7771
25. okt 2017

Môj krpec má teraz dva roky, do škôlky ešte nechodí. Ja študujem VŠ a manžel je smenar a zatiaľ sa nám to vcelku podarilo vykryt, s obcastnou pomocou mojej maminy. Budúci rok pôjdem na doktoranturu a to sa žiaľ škôlke nevyhne. Už teraz mám z toho trocha stresy, lebo je v kolektíve utiahnutý. Snažím sa mu už teraz o škôlke rozprávať a pomaly ho na to pripravovať. Hovoríme si, čo deti v škôlke robia a čo som robila ja a tatko keď som chodila do škôlky...

daniela156
25. okt 2017

Nas Misko, 2roky a 4 mesiace este do skolky nechodi, ale čochvíľa sa to zmení. Mozno by nebol zly nápad ho takouto hravou formou cez Lego škôlka na to pripraviť a vymýšľať si príbehy, co ho tam čaká. Celkom vtipne zážitky ma čakajú, ako som tu čítala 😉👍🏻
Nakoľko Lego vláčik uz mame, tak nechápeme vačšiu možnosť vyhri pre ine deti a skúsime šťastie tu.
Dakujem 😉

juliet221
26. okt 2017

moja namladsia v prvy den v skolke . mala 2.5 roka. stoji uprostred triedy a nechapavo pozera na vsetky deti preco placu. pozera, pozera po chvili sa otocila a isla sa hrat. nechapala preco tolko placu. no ona nezacala. pacilo sa jej od prvej minuty

petrapod
26. okt 2017

Zatiaľ je u nás každé ráno veľmi mrzuté. Synček si ešte stále nevie zvyknúť na škôlku. Dúfam že čoskoro budem môcť napísať nejakú veselu historku🙂