icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
beatabuckova
23. okt 2017

Môj malý 3 ročný syn začal chodť od septembra do škôlky...zvláda to v pohode,ale teší sa veľmi,keď pre neho prídem "konečne" 🙂 Niektorý deň sa v zhone rýchlo prezliekol v šatni a vybral sa von.... V šatni bolo ešte cca.5 mamičiek s deťmi a učiteľka. Zrazu sa zastaví a zahlási : "Juj,mami,v skrinke som nechal ešte žalúdoky!" Ja kukám ako puk,že čo....???? a v skrinke na mňa čakali... pozbierané žalude 😉

2danculik
23. okt 2017

Naša malá má veľkú slovnú zásobu...raz v škôlke deti nevedeli akú majú nátierku, tak sa ich opýtala, či majú pokazené chuťové bunky 🙂 okrem toho ich pravidelne informuje aj o príbehoch vyšetrení u lekára, bielkoviny, injekcie, žilky, a pod 🙂

2danculik
23. okt 2017

@2danculik pardon ... chuťové poháriky :D :D

melesmeles
23. okt 2017

@bara_lego Moj maly chodi do skolky uz 3 rok, na zaciatku to bolo velmi, velmi tazke. Velmi mu vtedy pomohla jedna pani upratovacky, vypomahaju pani ucitelkam s demi. Ked som sa ho pytala, ktora pani ucitelka je najlepsia, povedal, ze "KRVICKA", ze ona sa onho stara... 🙂 Velmi som sa tomu cudovala, ze aka Krvicka to len moze byt??? Nakoniec som zistila, ze jedna pani upratovacka sa vola Karinka a druha Evicka, on si to spojil a vznikla "KRVICKA".
Teraz chodi do skolky rad, aj ked poobedny spanok sa mu nie velmi paci. Preto ma najradcej, ked pridem poobede a nemusi v skolke spat 🙂

andi32
23. okt 2017

Starsi syncek je od septembra skolkar ❤. Velmi sa mu tam paci,ale zial odvtedy je uz druhykrat chory :(....v stredu by uz mal znova ist, uz sa skolky nevie dockat....zabavne pribehy este nemame, ale za 3 roky skolkarskeho obdobia sa ich urcite nazbiera 🙂

kvetinka15
23. okt 2017

Moja dcérka nastúpila ešte len v septembri do škôlky. Veľmi sa na škôlku tešila, ale ako skoro každé dieťa prvé dni plakala 😞keď som ju tretí deň odprevadzala do jej triedy (ktorá bola plná plačúcich detí), prechádzali sme okolo triedy starších detí, ktoré sa potichu hrali na zemi. Dcérka s plačom revala, že ona nejde do tej svojej, že ona ide k starším. Pani učiteľka mi povedala,že nech ju tam nechám a keď sa upokojí odprevadí ju k svojim. Tak som si kvokla a povedala som dcérke. Dobre zlatko, ja musím už ísť, ľúbim ťa... a v tom dcérka s plačom: "dobre ahoj" a otočila sa, prešla k dverám svojej triedy, otvorila, pozdravila a vošla dnu... Vtedy plakala naposledy 😄 odvtedy sa do škôlky teší

andykata83
23. okt 2017

Syn 3,5 roka chodí do škôlky rád. Avšak sa nedozviem, čo sa tam dialo. Na otázku, čo ste robili v škôlke je obvyklá odpoveď "nič". A na konci týždňa má plnú náruč výrobkov a výkresov. Potom ich s nadšením popisuje. Takže, čo sa stalo v škôlke, sa stalo v škôlke 😉

wandie
23. okt 2017

Starsi syn bol predskolak ked mladsi nastupil do skolky. Zo zaciatku ich dali do jednej triedy aby boli spolu a tiez ich dali spat vedla seba ked mali poobedny spanok. Maju tam take male postielky, ze ledva jeden sa tam zmesti. A vzdy ked starsi zaspal, tak drobec sa mu nenapadne šupol pod perinu. Tak sa takto vzdy tulkali. Bolo to velmi mile a taktiez usmevne 😊

moncano
23. okt 2017

Náš Riško bude mať o mesiac 3 rôčky.Do škôlky chodí od 1,5 roka.Je to úžasný človiečik s bohatou slovnou zásobou a miluje byť stredom pozornosti.Je to náš "NARCIS"🙂Raz prišiel zo škôlky mierne obitý,že sa pobil s Lukaskom.Pytam sa "prečo?". Odpovedal:"Riško je ako 🐷 prasa".🙂

gradula
23. okt 2017

Nasa najstarsia si na skolku zvykala dlhsie, ale teraz tam chodi s radostou - tesi sa na kamaratov, aktivity, ktore mavaju a aj na kruzky.
A zabavny zazitok ? Skor len hlasky dava ( mi ani za svet nenapadne 😀) a mna celkom pobavilo, ked som pre nu raz poobede prisla a ona uplakane oci - ze ju pani ucitelka vyhresila, lebo tresla X - chalana o hlavu vacsieho, ktory robi casto zle ostatnym detom a aj jej robil, ked sa prezliekali von - no, mala smolu, ze on ju zazaloval 🙂

shilou
23. okt 2017

Moja mladšia dcérka práve teraz v septembri nastúpila prvýkrát do škôlky. Každý deň je to boj. Plače už večer, potom celú noc sa budí, ráno keď vstane plače, celú cestu preplače, ale keď ju dám učiteľke povie mi : " Mamka, veľmi ťa ľúbim. Kúpiš mi lízatko? " Plače už len keď zájdem za roh a potom už v pohode celý deň. Keď ma uvidí, vrieska, tak sa teší. Na otázku ako bolo: "Dobre mamka, všetko som popapala, aj som sa vyspinkala, aj som sa pohrala. " Najkrajšia príhoda bola, keď som otvorila dvere a malá ma nezbadala. Kočíkovala bábiku a ukazovala chlapčekovi, ako má bábiku voziť.😍 No, treba zapájať chlapcov už odteraz na takú dôležitú úlohu v živote.😂
Druhá príhoda. Každé dieťa v škôlke necháva kôrky z chleba. Moja od stola nevstane, pokiaľ posledný kúsok kôrky nebude zjedený, preto je stále posledná.😝 Zaujímavé, že doma tie kôrky neje staršia dcérka, tak ani ona. Malej hovorím, že treba všetko popapať, aby si nebola hladná, tak to aj do bodky plní.

sticker
lifka123
23. okt 2017

moja má 2,5 roka, v škôlke je skoro najmladšia, chodí tam strašne rada akurát je to veľký šinter, majú s ňou veselo najmä v spálni.
Jeden deň nám učiteľka hovorí: "šťuchala do malých detí tak sme ju dali spinkať k veľkáčom".
Druhý deň: "šťuchala aj do veľkých detí tak sme ju zasa presunuli" 🙂
Tretí deň: "čo sa u vás doma rieši? dcérka nám dnes celý deň spievala hymnu 🙂" a Lego zbožňuje 🙂

p5kral
23. okt 2017

No moja mala je uz skolacka, ale s Duplom sa stale hrava a kombinuje si ho s Legom dokonca chodi do skolky pani ucitelky navstevovat a nas maly sa tiez uz s duplom zoznamil a o chvilu bude skolkar😘 Najviac mi utkvela v pamati prihoda z tohoto skaredeho sychraveho obdobia. Pani ucitelky brali deti niekde do mesta na vystavu. Poobede sa pytam malej, ze ako bolo, ci sa jej pacilo a ona, ze fajn, fajn, len potom mi uz bola trocha zima... A preco ti bola zima? Isla si rozopnuta, bez ciapky? Nie maminka, zapnuta, ciapku aj salik som mala, iba NOHAVICE som si zabudla😀😂😯😮😲 To moje trdielko suchtave si vyzlieklo v skolke suknu a na pancusky si uz neobliekla nohavice. A pani ucitelky kontrolovali, ci v satni nezostali bundy a ciapky, nohy hole nemal nikto, tak isli. A az pri foteni na vystave si vsimli, ze Ami je len v pacuskach😯 Mame spomienkovu fotku👍

slavka11
23. okt 2017

Nas Oliverko 2,5 roka do skolky este nechodi, ale vzhladom k tomu, že ja sa potrebujem vratit do prace zvazujeme jeho zaclenenie do skolkarskeho procesu. Mame v okoli 2 sukromne skolky jedna priamo na nasej ulici a druha na vedlajsej ulici. Takze je to super blizko. Skoda ze sa clovek nemoze spolahnut na tak male deti aby isli same domov 🙂 ale nie o tom som chcela. Manzel zobral do jednej zo skolok synceka na skusy. A výsledok ziadne place, jedy nic syncek sa prosto uplne prirodzene zapojil do kolektivu. Vôbec mu nik z nas nechybal. Medzitým sme si vymenili ulohy manzel siel do prace a ja som sa vracala z vybavovaciek. Ale co bol gol do branky tak bola skutocnost ze doma s jedenim neustale vymysla. Vzdy je nieco dolezitejsie ako sediet pri taniery a jest aj ked mu jedlo chuti. A v tejto skolke zlata pani riaditelka hovori ze ked uz ste tu tak skusme ako sa bude spravat pocas obeda. Tak ho pekne bez nas rodicov zobrala s ostanymi detmi do jedalne a za 20 minut mi synceka vracia spat s tym ze je najedeny. A ja sa pytam aj polievka aj druhe. A pani riaditelka povedala ze ano. Ze to krasne zjedol uplne bez problemov. No ak toto nebola iba nejaka lastovicka ktora sama o sebe leto nerobi bude fajn ked sa vratim pre dieta a nebude ma chciet hned pri vchode zjest lebo cely den bojkotoval stravu ako nas starsi dnes uz 8 rocny synator. Uvidíme co najblizsie dni prinesu.

rajna
23. okt 2017

Moja dcerka zacala chodit do skolky ako 2 a pol rocna bola najmladsia.Hned si vsak nasla kamosa Jakubka. Stale bolo len Jakubko sem Jakubko tam. A raz ked som po nu prisla a obuvam ju pribehol Jakubko. Vravi malej Keranka ty uz ides domov. Vravim mu no veru uz ideme. a maly teta a ja som dnes s Kerankou spal. Som skoro vybuchla od smiechu. Vravim mu ano a preco? Aby jej nebolo smutno za mamkou. A spal si snou v postielke?A Jakubko no dobre nie snou ale mal sam pri nej postielku a som ju hladkal a drzal za rucku. Bozinku ake su tie deticky uzasne😚

05ada
23. okt 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Mam rada taketo trmz, dobre sa to cita.
No my sme boli s malou yatial len na obhliadku v skolke. Pani riaditelka nam vsetko poukazovala, zodpovedala vsetky moje otazky a ked bol cas ist tak sa pani riaditelka spytala malej "Magdalenka este chces nieco vidiet alebo sa spytat" a mala hned vyuzila sancu vzala pani riaditelku za ruku .Zaviedla ju do herne a tam jej to mala ukazala ako sa ma hrat s hrackami. Musim povedat, ze pani riaditelka bola trpezliva a dohrala tu hru s mojim malym dievcatkom. Ja som bola pysna, ze po sebe vsetkz hracky poupratovala. Dokonca ju pani riaditelka pozvala aj na obed s detmi. Po obede chcela ist spinkat s detickami, ale som jej vysvetlila, ze nemame pyzamko.Tak si vsetko odskusala aj na ostro. Takze si Magdalenka vybrala skolku sama.😂

vivi68
23. okt 2017

Naša dcerka chodi do skolky od 2r a 3m, este prve dni chodila s plienkou. ale kedze sme dedinska skolka, nebol s tym problem. teraz je z nej uz velkacka, a preziva uz druhy rok svoju skolkarsku lasku s romankom 🙂 tie bozteky rano, ked vystupujeme z auta a pride naraz aj romanko stoja za to :D vzdy sa s jeho otcom smejeme na nich :D

laajla
23. okt 2017

My chodime do skolky od septembra po prvy krat a moc zážitkou nemáme ešte keďže aj choroby do toho. Lego by nas určite potešilo veľmi az sa nenudime ked sme doma 🙂

tomaskova
23. okt 2017

Moj synovec Simonko( Nikolkin bratranec) nastupil uz ako dvojrocny do skolky minuly rok. Ked Nikolka tento rok nastupila do skolky, hned v prvy den ju schytil za ruku, postavil sa s nou do stredu triedy a zahlasil uplne vazne " Toto je moja sesternica, nikto jej nebudete robit zle, my sa lubkame". S Nikolkou sa chvilu nik nebavil 😂 z coho bola smutna, ale teraz ma vela kamosiek a uz ju Simonko tolko nestrazi 😀

katkuz
23. okt 2017

Kedze som ucitelkou najmladsich deticiek a naviac mam v triede svoju najmladsiu, pozdrav v rannom kruhu "dobre rano deticky - dobre rano pani ucitelka mama " podotykam, po mojej krpatej to zopakuje aspon polovica 😁, a vtipna prihoda mojho stredneho, ked zacal chodit do skolky sme sa ho pytali ako sa volaju spoluziaci a on,kedze mal dobru pamat tak ich vymenovaval ako sedeli okolo stola a zrazu sa zasekol (lebo mal v obraze prazdnu stolicku) "hmm ten chlapec asi zomrel"....

astarte123
23. okt 2017

Moja dcérka je síce ešte na škôlku malá, ale vždy sa rada pridá ku kamarátom škôlkárom, keď ich stretneme na prechádzke. Som rada, že sa dobre cíti v kolektíve iných detí a dúfam, že jej to vydrží aj do doby kedy už aj ona sama bude chodiť do škôlky. 🙂

alja20
23. okt 2017

No u nas je to tazko tak ako minuly rok tak aj teraz.Tyzden v skolke a 3tyzdne doma chory🤒😔 takze ani zazitkov moc nema...doma mame par stavebnic no pre nasho legostavitela je to malo takze vianoce to istia😀 pod stromcekom bude vytuzeny od min.roka vyprosikany vlacik na baterie aj s nahradnymi kolajnicami pre rozsirenie trate😉 no najviac by bol rad keby uz konecne nebol chory a mohol sa jasit s detmi v skolke 🚗🚕🚌🚓🚑🚒🏍🚲🚂✈🚀

ask
23. okt 2017

Moj syn chodi do skolky uz 4ty rok... uz sa mu tam ani velmi nechce, ale zrovna dnes vecer ma prekvapil ked zahlasil: Ja sa zajtra tesim do skolky! A preco? Lebo som si postavil lietadlo z Lega a budem sa s nim aj zajtra hrat🙂
Miluje velke modely lietadiel, je po tatovi🙂 Na fotke s tatovym lietadlom🙂 Snad je to v skolke o cosi mensie😉

mio321
23. okt 2017

Máme viac príhod zo škôlky. Ale taká naj je,že môj syn sa schoval v škôlke do skrine a zaspal v nej. Všetky učiteľky aj deti ho hľadali po celej škôlke i po dvore. No nikoho nenapadlo pozrieť do skrine. Nakoniec vyšiel ospalý zo skrine.

papalinka7
23. okt 2017

Starsi syn nastupil do skolky minuly rok v marci a dost som sa obavala, kedze nebol na deticky zvyknuty - ale na moje pocudovanie mu trvalo zaclenenie nejake dva tyzdne kedy vymyslal ale potom ako keby utalo 🙂 do skolky chodi rad a nemame ziadne place. Doma ked mi chce nieco povedat tak sa kolkokrat zabude a ide "pani uci" 😀 a potom ze jaaaj mamiiiiii 😀 zabavnych prihod nosi zo skolky vela - len jeho interpretacia skonci asi v polke a ja som bez pointy a on sa smeje a smeje 😀
Je z tych co malo resp. vobec nejedli v skolke a po par mesiacoch ked konecne uznal ze ochutnat pomazanku ho nezabije tak sme si doma spravili medovu (zacala som stou sladkou 😀) a ked ju spapal mu hovorim ze takato je aj v skolke, ked spapa nech povie pani kucharke aka bola vyborna a ze urcite spadne na zadok ze on nieco zjedol 🙂 ked som si pre neho prisla mi hovori pani ucitelka ze Luky krasne spapal a povedal pani kucharke na plne hrdlo: "vybornu si spravila, aj si padla na rit ze som ju zjedol?" 😀 ze sa smiala cela jedalen 😀

andrea679
23. okt 2017

Naš synček škôlku miluje ked je chory tak je cely nesvoj čo všetku mu ujde v škôlke . my sa s Vami podelíme o našu príhodu. Minulý týždeň sme mali v škôlke deň keď maminy, ktoré mohli prišli detičkam pomôcť do škôlky vytvoriť rôzne dekoracie vytvorky obrazky s temou jesene na ktorej sa nam stalo, že naša Vaneska "zosmiešnila" svojho staršieho bračeka Patrika. Paťko bol totiž v škôlke už od rana zatiaľ čo my s dcérkou sme prišli neskôr a naša princezná keď zbadala svojho veľkeho brata v hlučiku kamošov hneď sa k nemu rozbehla s krikom "Papo Papo Papo" takto ho vola keďže ešte nevie rozpravať poriadne, Keď maly potom prišiel zo škôlky vraví mi Mami musela si tam tu Vanesu brať totalne ma zosmiešnila! a ja že ako? a on mi na to že keď ho teraz kamoši chcu nahnevať hovoria mu Papo🙂)) ale v tento deň ma aj zahrialo pri srdiečku keď mi môj chlapček povedal keď sme dotvorili: Maminka ja som na teba taky pyšny že si prišla 🙂)) Deti v našej skupinke tvorili ikebany a musim povedať že na 5 ročne dietky to boli vytvory hodne kvetinarov a bola som rada že som si našla čas isť tam🙂)))

katusiaa
23. okt 2017

Naša Tánička chodí do škôlky ešte len od septembra. Pred nástupom sme mali také tie bežné obavy, ako zvládne prvý deň, či nám neurobí veľkú uplakanú scénu. Statočne sme ju a aj seba celé leto pripravovali. Sľubovali, že si pre ňu prídeme, že pani učiteľka bude jej kamoška...
Prišiel veľký deň a... Prišla aj veľká uplakaná scéna. Na naše počudovanie však neprišla ráno, ale až poobede. 🙂 Keď som pre ňu prišla, spustila rev: Ja nechcem ísť domov, ja sa chcem ešte hrať!!!

petka_s
23. okt 2017

Moja lilianka zboznovala skolku-uz je skolacka ale o chvilku pojde do skolky jej sestricka..lilianka zboznovala pani ucitelky,bola sikovna,ukecana.zboznovala ranne rozcvicky a hlavne tvorive dielničky.kazdy vikend chodila lienka lenka (ich maskot plysak)na vikend k nejakemu dietatku a pametam sa ako k nam prisla az na cele leto 😍 lilianka s nou stale spavala a vzali sme ju aj na dovolenku k moru.cestou spet sme ju zabudli na odpocivarni tak sme sa museli nejakych 30 km vracat ale chvala bohu sme ju nasli. 🙂 mame velki krasne spomienky na školku.

tandn
23. okt 2017

Môj malý chodí už druhý rik do škôlky a doteraz sme nemali nikdy problém ísť do škôlky. Vždy sa tam teší a keď vstúpi do triedy zdvihne ruky nad hlavu a zakričí tadá 🙂 ako keby prišla nejaká celebrita 🙂. Keď prídem po neho do škôlky, nikdy nechce ísť odťiaľ domov. Je asi jedno z mála detí, čo tam chcú ostať. Musím počkať pár minút kým sa ešte pohrá. 🙂 🙂

deli06
23. okt 2017

Naša Paulínka je už predškoláčka, do škôlky sa vždy tešila a rada tam chodí stále. Mladší Paťko síce ešte nechodí do škôlky, ale rád chodí sestru zaviesť a aj poobede pre ňu. Pomaly sa zoznamuje s prostredím škôlky, tak dúfam, že tam bude aj on rád chodiť...lego majú obaja radi 🤗