icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
sanny53
23. okt 2017

U nas bola škôlka v oblube mala tam veľa kamarátok , ktoré chodia s dcérkou aj teraz ďalej do 1 triedy a kedže 2 pôjde teraz v septembri uz sa na to patrične pripravuje chodíme do materského centra za kamarátmi a veľmi sa jej tam páci. Najlepšie na tom je , ze škôlku mame hned za rohom a ked vidí detičky tak hned sa za nimi hrnie. Raz mi povedala mami daj ruksak idem s učiteľkou. Podala som jej ho a veselo si kráčala s nimi do triedy. Dúfam ze to bude aj potom tak. Ale pri staršej sa stalo úsmevne to, ze ked im omarodili učiteľky tak mala zastupujúce a ked sme tam prišli povedala , ze neboj mami oni ma neukradu, len su nove. Však vidíš aj manžela tu mám. To bola jej škôlkarská láska ktorá ešte aj teraz trva

axelina
23. okt 2017

Môj syn chodí do roboty do škôlky. Keďže sa mu veľmi nechcelo chodiť a stále si vymýšľal, tak sme mu povedali, že ide zarábať do škôlky, tak ako mi chodíme zarábať do roboty. Lenže po 3 týždňoch chodenia do roboty, prišiel domov že pani učiteľka ešte stále nedala peniaze (výplatu). A on chce veľmi to autičko mercedes, a peniažky ešte nemá. ☹🙂

adel47
23. okt 2017

Jaaaj a zabudla som na najväčšiu .......čo sa s ním vlece do teraz 😁😂prišiel zo skolky a doma si stále hovoril ideme na p.čky,ideme na p.čky.Vravim manželovi to čo ich tam učia,veď ja sa ráno opýtam😁😂a ráno vravím pani učiteľke že čo malý hovoril celý večer že kde to počul a ona s úsmevom mi vraví......cvičili sme a teraz ideme na špičky😂😁🤣😁😂😁noooo nad Matúš zabudol na š😁😂😁

majba
23. okt 2017

Naša hanka ešte len teraz začala chodiť do škôlky. A zábavnú príhodu ešte nemáme. Ešte sa len otukavame. Ako napríklad dcéra včera pred triedou povedala: pani učiteľka je zlá, ale ona nie je zlá.. 😀

katarinka2185
23. okt 2017

Náš Števko chodí do škôlky len dva mesiace. Páči sa mu tam a našiel si tam kamaráta Maťka o ktorom stále rozpráva 🙂 stále spomínal Haničku tak sme si mysleli že si našiel kamarátku, keď som sa spýtala p. uč. kto to je, tak mi odpovedala že ona 🙂 🙂 🙂

vevesh
23. okt 2017

Nasa sa tesi na hranie a spievanie v skolke, i ked navykacia faza bola tazka, kedze rozkazy nema rada a autority neuznava- ale po pociatocnych tazkostiach sa vyjasnilo a obrovska spokojnost na oboch stranach....najhorsie obdobie bolo, ked sa pred vychovavatelkami skryvala a oni ju museli ist hladat ci ked odmietala spolupracovat pri hromadnych aktivitach- pre nu to bolo ohromne zabavne, pre dospelych menej🤔🤔

marianna2005
23. okt 2017

Moje babiky sice este nechodia do skôlky, ale od septembra už nastupujú, tak sme zvedaví ako to dopadne 🙂 staršia sa už veľmi teší a nová stavebnica by nas velmi potešila 🙂

prahaxx
23. okt 2017

po týždennej prestávke pre chorobu sa Majke veľmi ťažko začínalo so škôlkou. Pribehla k pani učiteľke - hrdo a jasne jej oznámila, že dnes odchádza a už nikdy do škôlky nepríde.. ej pani učiteľka neváhala, lego ponúkla, len sa chvíľku pohrať a bol z toho jeden z tých krásnych dní, na ktorý spomíname už dva roky 🙂 a na budúci rok nás to čaká s našou mladšou dcérkou Lucinkou.

sisagrellova
23. okt 2017

Mam dve detičky ktoré už do škôlky chodili a poslednú dcérku (2r) to čaká o rok. Syn sa strašne tešíl domov 😊 ale dcérka opačne-vždy mi nadávala keď som pre ňu prišla 😀. Raz som do škôlky spravila mufinky (deti mali vonku na dvore piknik). Prišla som z práce večer,unavená a nervózna. Ale tak čo maminka nespraví pre svoje dieta. Pečem -pečem...a zabudla som na poslednú várku a samozrejme že mi zhoreli. Tak som si trosku ponadávala.😖😖😖Prišla som po dcérku do škôlky a učiteľka ma už čaká s úsmevom na lícach 😀. Pýtala sa detí ,že z čoho sa asi tak vyrábajú mufinky. Samozrejme moja dcérka sa prihlásila ako prvá a pohotovo -s hovienka lebo mama pri pečení kričala "postaré mufinky" 😲😭😂 samozrejme že to zobrali s humorom 😊😊

smoni
23. okt 2017

Dcéra ešte do škôlky nechodí, no miluje spoločnosť tak je škôlka u nás. Mix det v rôznom veku od 1/2 roka do 7, s každým iná zábava. Ak chceme aby sa chvíľu po hrali samé vysypeme krabicu lega a ony skladajú a tvoria. Niektoré si dokonca už nosia aj svoje obľúbené kúsky aby si mohli vymieňať

dzanet
23. okt 2017

Nasa dcerka chodila do sukromnej skolky necely rok. Do statnej skolky nastupila ked mala 3 roky. Deticky ma velmi rada. Prvy den v skolke prisla usmiata, v dobrej naladicke. Otocila sa na mna a hovori mi : mami tak uz chod. Ja sa tu nebudem bat neboj. Bol tam zrovna s nami jeden chlapcek strasne plakal a nasa mala ho pohladkala a hovori neboj malicky ja sa s tebou zahlam nebude ti smutno maminka plide 😉

moncicici
23. okt 2017

My este do skolky nechodime, mala ma 2 roky a lego duplo miluje.

anketkarka
23. okt 2017

Nasa mensia pojde do skolky nabuduci rok, ale ked sa starsia lucila so skolkou, tak na rozlucke kym sme cakali na vystupenie nasich buducich skolakov sa postavila pred cakajucich rodicov, zaspievala svoju oblubenu pesnicku a zozala svoj prvy verejny potlesk. Uz teraz sa tesime na dalsie vystupenia v skolke a ona sa tesi na novych kamaratov, ako sa s "detickami bude hjat".

kupcovci
23. okt 2017

Nas Jakubko je veľký zvedavec a keď sa rano malujem vkuse sa ma pýta maminka co robíš?
ja mu na to vkuse odpovedam maľujem aby som nebola škaredá 🙂
V triede majú mladu páni učiteľku ,ktorá sa tiez rada skrasluje raz si takto ružuje pery💄 a na to jej maly vraví,,pani učiteľka aj ty si skareda ako maminka tak sa maluješ?"😀😀😀

balkica
23. okt 2017

My máme doma dvoch "Dupláčov" 😁😁 Starší 4roky je druhý rok v školke-aj keď viac je doma chorý ako v školke, ale chodí tam veľmi rád 😍😍 Raz ráno som mu v šatni vyprevádzala do triedy a on mi hovorí-"Pani učiteľka tretka" A ja -"Prosím???". -"Pani učiteľka tretka". -"Tak sa volá pani učiteľka?". -"Áno, pani učiteľka Tretka" 😂😂😂😂 Tak sme po niekoľkých dňoch zistili, že tam majú na praxi žiačku s menom Grétka 😊A o rok sa do školky chystá aj mladšia 2,5 ročná 🙂 Tak uvidíme, s čím príde ona 🤗❤

ferihegy
23. okt 2017

Ahojte vsetci milovnici LEGA tak ako my ;) Mam 5 rocneho predskolaka , ktory lego miluje a 8 mesacneho drobceka, ktory ho miluje zbierat a davat do ust. Pomooooc ! 🙂

Syncek mal vystupenie zo skolky v domove dochodcov. Spodny zubcek sa mu uz dlhsie knisal a vypadol mu praaaave v domove pre seniorov :D Ked sme si isli pre neho vyceril na nas bezzubi usmev a mne hned napadlo, ze deti idu k dochodcom a ti im hned zuby beru kedze svoje uz nemaju :D ... a tak vecer sme cakali zubkovu vilu. Za zubcek doniesla 5 euriek, ktore syncek v hrackarstve vymenil za auticko. Samozrejme auticko muselo ist do skolky a syncek sa hned pochvalil ze to ma od zubkovej vily za peniazky ktore mu dala. A cuduj sa svete syncek prisiel domov s velkou dilemou pretoze Palo mu povedel ze "mama klamala, zubkova vila neexistuje, tie peniaze ti tam dala ona". Uf ... no zahrala som to na akusi dohodu so zubkovou vilou a mnou :D Idu pomaly Vianoce a poviem Vam ze uz teraz sa bojim otazky ktora pride po Vianociach ked sa ucitelka bude pytat co doniesol Mikulas ci Jezisko, pretoze mam taky pocit ze spoluziak Palo im to rychlo v triede vysvetli :D

Pekny vecer.

mamca31
23. okt 2017

Moj maly zacal skolku v septembri, velmi tazko, ranny cirkus bol na dennom poriadku asi tri tyzdne, potom uz si zacal zvykat, plackal uz len tam, ale iba kym som neodisla. Zatial sa mu najviac lubil tekvicovy den, kedy sme boli v skolke spolu a robili rozne kreacie z tekvic. Bolo super a uz treti den chodime uplne bez slzicky 😊❤

terka1607
23. okt 2017

Dcerka do skolky este nechodi, nezobrali ju, lebo je malo miest a ja som doma na materskej s mladsim, ale doma sa na skolku hravame a aj lego skolka by nas velmi potesila 🙂

zoizoi
23. okt 2017

Dobrý večer 😊 Dcérka má 2.5r a tento rok sme ju zapísali do rovnakej škôlky, ako som chodila aj ja. Dokonca ju bude učiť rovnaká učiteľka. 😃 Zatiaľ sme sa boli len pozrieť, ale dcérke sa veľmi páčilo. Na dvore sa hneď pridala k deťom a pekne sa s nimi hrala. 😊 Keď sme odchádzali rozplakala sa, lebo tam chcela ostať. 😃 Do škvôlky sa už veľmi tešíme, v decembri nastupujeme.

maryon1
23. okt 2017

Moja mladšia dcérka mala s nástupom do škôlky veľký problém, zažili sme si veľké plače, predsa len - tri roky sme boli spolu doma, a teraz musela ísť od maminy k cudzej tete a detičkám...
Postupne sa však do škôlky úplne zamilovala,
pamätám si, ako som šla raz poobede po ňu, práve sa hrali vonku na pieskovisku - v škôlke majú vonku parádne pieskoviská, šmýkačky, hojdačky - no myslela som si, že bude celá rada, že ma uvidí, keď už je taký môj cickoš, no a ona keď ma zazrela, tak mi povedala, nech si idem dať do reštiky kávu a nech prídem po ňu neskôr :D sme sa s učiteľkou na nej dobre zasmiali, že aká veľkáčka už z nej.

babybazar1
23. okt 2017

Zazili SME to asi kazda nastup do skolky hotova katastrofa. Plakala mala plakala son ja po ceste do prace... No teraz je to OK. Nikdy vsak nezabudnem na prvy den v Skolke ako sa NASA mala zapisala a predstavila doteraz nepochopim... Ked sa Mali deti predstavit a povedat nieco o sebe NASA sa predstavila a predstavila aj rodicov moj otec je debil a moju mamu okakal vtak na dovokenke... Ale s legom sa pekne hra od malicka zacinali SME s vlacikom...

sticker
anka2103
23. okt 2017

Pri mojom Alexovi som nikdy nemala problem s placom v skolke. Od zaciatku sa velmi tesil k detom a rad sa zucastnuje vsetkeho zaujimaveho, co sa v skolke udeje.A tým, nebola ani vynimka ku dnu ucty k starsim ,,Nakladanie kapusty so starými rodicmi,,
A tak s dedkom spolu ukazovali, ako sa to ma spravne robit 🙂

foolie
23. okt 2017

My chodime do skolky od septembra kazde rano slzicky plac. Ma taky svoj ritual stale si sadne k stolu pani uciteliek tam si poplace a potom sa ide hrat. Raz mali zapnuty notebook a cely im ho prestavil postlacal vsetko co sa dalo ;) a dalsia zabavka kazdy den ked ideme domov sa aspon 3x vrati do triedy a krici
"Ahojte pridem dneska ..."
🙂

marecek1
23. okt 2017

So škôlkou sa mi spája kopec krásnych zážitkov s mojím synom, často takých, ktoré by každej maminke vyčarili slzy v očiach.
jeden z nich na Deň matiek - učiteľky pripravili s deťmi v malej triede vystúpenie, detičky tancovali, spievali - medzi nimi aj môj Marek, zaspieval pesničku
"a ja ťa mamička najradšej mám, tebe to červené jabĺčko dám" a potom sa rozbehol ku mne - sedela som v prvom rade, objal ma, a už zostal potom pri mne, moja malá láska. ❤

wevewe
23. okt 2017

Dcéra by mala do škôlky nastúpiť vo februári tak by sme sa prostrednictvom tohto krásneho Lega aspoň zoznámili s prostredím 😀

evamajercak
23. okt 2017

Jeeej aká krásna stavebnica a ten milý macík 😉 téeeda ja som už veľká, ale lego vie nadchnúť asi naozaj vždy a každého ❤ Aj my sa pripájame k príhodám. 🙂 aj keď asi v prvom momente nebola pre syna táto príhoda až taká zábavná, teraz na ňu s úsmevom spomína. 😉 Raz, keď sme pre neho poobede prišli, behal po dvore trošku s obitou bradou, nosom a lícom.. Keď sme sa ho pýtali, že čo sa stalo, povedal že sa hral s chlapcami na Lego ninjago a točil sa ako spinjitzu a tak sa super zatočil, že ho stočilo do stromu a poobíjal sa.. Potom sme dva mesiace liečili chrasty, lebo on ich veeeeeľmi raaaaád otrháva 🙂😅😂

katka120289
23. okt 2017

Vesela prihoda uz z noveho skolskeho roka... mala mi hovori, ked sa hrali so Simonkou vonku pytala ju aby sla pani ucitelky pytat vreckovku a ta nasa nesla a tak Simonka utrela sopliky do rukava a hovorim jej, ze ked ju niekto nieco popyta tak nech jej donesie a ona nato ona zato nemoze, ona sluzku nikomu robit nebude 😁

katuskapd
23. okt 2017

Moja 3 rocna Sašenka nebola prijata tento rok do skolky. Lego duplo mame ale toto nie. Takze kazdy den sklada,rozprava si pribehy. Ja jej pomaham a spolocne davame postavickam hlasy a hrame rozpravky aj situacie z bezneho zivota.

majinka85
23. okt 2017

Dobry den. My uz mame sice prvaka, ale lego ho sprevadza uz od malicka. Do skolky chodil od troch rokov s radostou, usmevom a ked nahodou ochorel sam sa pytal do skolky, ku kamatatom, hrackam.... najradsej skladal lego duplo, lebo doma mal prevazne lego classic. Teraz mame krsniatko a ak by ste nas vybrali urcite lego by dostal on od nas na Vianoce.

mmatam
23. okt 2017

u náš škôlka v pohode, veľmi tam rád Matúško chodí, škôlka kde sa veľa tvorí, a to je pre neho, strihač, maľovať....., doma sa hrá veľmi rád s legom, dokonca s legom ktoré som mala ja s mojimi súrodencami ako malá, čiže lego má asi 30 rokov, skoro všetky kocky sú, nič nechýba a ani nie sú poškodené. a zakaždým čo prídeme ku starkým, vytiahne toto staré a vydrží pri ňom sedieť aj dve hodiny a stavať.