icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
fopka
24. okt 2017

@bara_lego moj Kubko chodi tento rok uz druhy rok. Prvy rok to bol boj kazdodenny,a to doslova, prekracovali sme prah triedy s rumazganim. A to kazdy den. Zaciatkom juna, rozumej,po 9 mesiacoch boja, posledny mesiac padla otazka,ktoru som myslela ze nikdy nebudem pocut. Ci ide do skolky,lebo sa tesi 😂
Tento rok chodi uz rad, a to najma kvoli frajerke. Ano, citate spravne. Pavlinka je pre nho velka motivacia, vodia sa po triede za rucicky, vraj aj pusinky boli 😄 Ale zatrhla som mu to,lebo spolu s "laskou" ignorovali pokyny uciteliek. Darmo,laska je slepa i hlucha 😂😂😂

martinka016
24. okt 2017

Nas maly chodi rad do skolky, lebo sa tam moze vybehat na dvore a zahrat v piesku. Ked prsi a su v triede tak sa najviac hra s autami, ktorym stavia z lega garaze a nik mu ich nesmie zburat, ma uz tam kamarata s ktorym sa spolu hraju a jazdia po celej triede, aj popod stoly s autami.

evyttka
24. okt 2017

Naša Livinka už mala chodiť do škôlky,ale nezvládla nástup - plač v škôlke nebol,ale doma čistá katastrofa,celé noci nočné mory,tak som si ju nechala doma aj po porade s detskou psycholozkou,ale prvý deň keď som po ňu prišla dala pred riaditeľkou - mamina,dali mi papať maslový chlebík,ale to sa nepatrí aby boli maslo na chlebíku (maslo neznáša) a pýtam sa jej,či aspoň niečo pila - nie,lebo mali iba biele salocky a to sa nepatrí a pani riaditeľka upratala hrnce do rúry,ale to sa nepatrí,lebo tam môžu zhoriet....a to bolo hlavne vysvetlenie,prečo škôlka nie (ale je citovo nezrela ostať ešte bezo mňa,ale dôvod si potvorka našla hneď)

mona11111
24. okt 2017

Moja dcerka velmi rada obdarovava. Pravidelne chodime do skolky s nejakym prekvapenim pre kamosov a potom travime 10 min. V pri skrinkach lebo rozdeluje prekvapenia 🙂

simaxxx
24. okt 2017

Maly skolku navstevuje minimalne koli chorobam takze vela prihod ani nemame. Napriek tomu tam chodi bez placu ale skolka ho aj tak moc neohurila zato lego ma velmi rad 🙂 vyhra by nas isto potesila🙂

cadulka2908
24. okt 2017

Aj moj (5r.) chodi do skolky velmi rad,az na to obedne spanie ale zvykol si. Je uz predskolak a lego je jeho top hracka. Vymysla kadejake auticka a domceky a velmi ho to bavi. Jeho sestricka (1,5r.) este len pocuje zahrkotat krabicku lega a uz bezi s jej a musime skladat.
Usmevna prihoda ma nenapada ziadna,okrem toho ze si chodi pytat duplu...

kacicka248
24. okt 2017

aj nas Max je skolkarom a velmi ho bavi hrat sa s kamosmi. Ked sa ho po skolke opytam ako sa hral povie ze dobre 🙂 Z lega stale vymysla nieco nove. Kazdy den ked sa zo skolky vratime zahlasi "mamka podme postavit nieco ine, nove".

pillipilli
24. okt 2017

Moj syn zacal chodit do skolky v 4r , skusili sme aj skvor ale neadaptoval sa . Teraz sme v zahranici a zacal chodit tu do skolky. Vdaka pani ucitelke ,ktora je uzastna sa nam podarilo hned adaptovat. Vela si kreslia,hraju s plastelinou a stale nieco vymyslaju.

marybell
24. okt 2017

Môj veľký syn, /no len 3ročný😉/ chodí do škôlky a aj tam tvrdí, že on je už VELKY, aj napriek tomu že tam vidi väčších a aj spolu hraju on nepretžite hovori že on je najväčší v školke😅

hamaka
24. okt 2017

Moj syncek chodi do skolky uz treti rok a ma skolku velmi rad. V pondelok rano vzdy beha po dome a vykrikuje, ze hura, idem do skolky 🙂 A zábavna príhoda? Syn ma 4,5 roka a uz pozna hodiny, tak mu manzel jedny hodinky na ruku kupil....a maly si ich dal jedno rano do skolky a pani ucitelka si myslela, ze on ma hodinky iba tak, na okrasu a ked isli von, mu zo srandy povedala, aby jej o 11:00 povedal, ze pojdu uz dnu a skoro odpadla, ked maly o 11:00 prisiel, a povedal, ze maju isti uz dnu 🙂 Odvtedy pani ucitelka uz vie, ze nas Martin pozna hodiny 🙂

pianina
24. okt 2017

Nas syncek,dobry papkac.Na zaciatku,ked zacal chodit do skolky,nevedel kde co. Pri obede si pytal duplu,a este mu bolo malo zobral kamaratovi od vedla😂Teraz si hadam vsetci skryvaju jedlo aby im ho nezjedol.

evelyn_lia
24. okt 2017

Damianko má 2roky 3 mesiace tak do škôlky oficiálne ešte nechodí. Ale pracuje tam babka a často chodíme vyzdvihnúť jeho bratrančeka Tomáška, tak je tam pomaly ako doma. Vždy vletí do triedy a chvíľu sa zahrá s deťmi, dokonca malej Mitke (Miške) nosí kvetinky ktoré cestou odtrhne. Raz tak odtrhol nejakú burinku a o chvíľu sme videli pána so psíkom, ktorý na to miesto začal cikať. Malý fascinovane pozeral a komentoval že havo kaká. To hovoril stále na každú potrebu. A tak sme došli do škôlky, podáva Miške kvetinku a samozrejme to patrične okomentuje Páči Mitka, havo okakal 😂 išli sme do kolien s učiteľkou.., že aký lichotník😂Potom som to vysvetlovala. A lego máme veľmi radi, momentálne fičí kolotoč

lucik1707
24. okt 2017

Náš Miško ešte síce do škôlky ešte nechodí 😊 ale doma jednu učiteľku už má 😁 a to mňa. Lego používame každý deň. Miško sa učí farby, stavia rôzneho veže,garáže a pod. Preto by nás ďalšia stavebnica veľmi potešila 😊 A verím, že keď nastúpi do škôlky bude spokojný, pretože už teraz básni o detičkách 😊

mimik79
24. okt 2017

naš Filipko chodi do skolky teraz treti rok a este jeden ho caka. Ma tam kamosov, je krasne to sledovat ked sa stretnu rano alebo ked ide poobede domov ako sa lucia no minule ma pobavil, no moc som sa smiat nechcela kedze to je ,,vazna vec". Prisla som poobede prenho a ked sme uz boli v satni, zrazu mi takym placlivym hlasom hovori: ,,Mami ale ja neviem, kde si ja najdem nejaku zenu" slzicky v ociach, bol to problem no ked som sa ho spytala ci sa v skolke o niecom takom rozpravali, tak ,, nie, to mna sameho napadlo"... velmi mi bolo do smiechu no nemozes sa v takejto vaznej situacii smiat

pittka
24. okt 2017

nasa Eliska do skolky este nechodi, kedze ma rocneho braceka a om s nim doma. O to viac casu ma na velke stavby a tvorenie z lega dupla. Ale vsetkym vzdy vravi ze sa do skolky velmi tesi. Niekedy mame taku skolku aj doma 🙂.

vladuska99
24. okt 2017

Najmensi do skolky zial nechodi nebolo miesto ,ale starsi synator chodi uz druhy rok ,a doma mame denno denne otazky od mladsieho kedy pojde do skolky a od starsieho kedy uz nepojde do skolky :D V novembri bude mat 5 rokov a chcel by ist uz do skoly lebo sak uz je velkac :D a sranda bola ked mali minuly rok v skolke planetarium a prisla som pre neho a pytam sa ci mali to planetarium a Damik mi vravi , " nie maminka mali sme chlebik " no popukali sme sa vsetci oduz smiechu 🙂 a inak levo duplo je u nas velmi oblubene hlavne policajna stanica , a odtahova a lietadlo 🙂 a urcite nejake donesie aj jezisko ,ale radi by sme vyhrali takuto skolku pre toho nasho krpca co sa stale pyta kedy do nej pojde 🙂

annie6
24. okt 2017

Najmladsia zacina v januari,ale tak najrdsej by tam isla kazdy den ked odprevadzame starsieho. Najlepsie su rana ked este bratcek sa neprezlecie a ona uz otvori dvere a vbehne k detom 😀 Najviac sa smejeme ked syn zahlasi doma,ze nemohol si ani v klude pospat, lebo ho budia ostatne deti(hlavne preto,ze doma nam nespi uz asi od roka a pol -teraz ma pät 😀 )

anickai
24. okt 2017

Príhod zo škôlky by bolo viac.
Keď sme išli zo škôlky domov, malá sa sťažovala na zimné nôžky. V tom zhone som jej na nohách nechala plátené papučky. V zime, bola čľapkanica, samozrejme premokli do nitky.
Po vyzlečení dcérka mala na sebe slipy. Bolo mi divné, že akosi často gaťky napravuje.
Deravé ponožky, legínky, tepláky, pančušky nemusím ani hovoriť. Chytanie motýľa je predsa veľká zábava.

styrizuby
24. okt 2017

Moja dcerka sa prave chysta na adaptaciu v skolke. Pribeh zo skolky teda este sice nemame, avsak myslim, ze keby sme prave Lego Skolku vyuzili na hranie a vytvorenie pozitivneho pocitu zo skolky, myslim, ze by to velmi pomohlo.

vladkulienka
24. okt 2017

Nasa vladka zacala chodit v septembri. Rychlo su zvykla, patri medzi najstarsie dievcatka u malkacov. Je vraj velky organizator a vela rozprava. Na zaciatku mi vzdy vravela, ze mam prist pre nu, az ked pridu pre Riu. Aj sa pochvalila, ze ma kamaratky. A na otazlu, ako si ich nasla, povedala, ze tam boli dievcatka, ktore sa jej pacili, tak si povedala, ze budu jej kamaratky.
Dnes sla do skolky po tyzdni a velmi sa tesila na kamaratky aj na novu pani ucitelku-uz sa im stihla jedna zmenit. A vzdy rano, ked prideme, kamaratka Eliska k nej uteka a poriadne ju vystiska. Ucitelka tvrdi, ze spolu vymyslaju huncutstva. No aj na huncutstva treba partaka, ze?

natalia1985
24. okt 2017

Moja starsia dcera zacala id septembra chodit do skolky,bol to teda veľký boj ale uz si zvykla,ale zato bojuje stale s obedmi vzdy mu vravi ze pani kucharka im stale dava len fazulu,sosovicu a ju potom boli brusko 😂😂

mirka114
24. okt 2017

Dobrý deň prajem,
mám doma troj ročného synčeka a nastupoval v septembri do škôlky... prvý mesiac úplne v pohode... čo sme nečakali... ešte aj všetko spapal... s čím mal doma strašný problém... o jedle nechcel ani počuť...už som nevedela čo mu mám navariť... palacinky som mu napiekla, masko na vsetky sposoby... a nic... a v skôlke spapá všetko... polievočky ( čo doma vôbec ), ešte aj šišky.... teším sa z toho neskutočne 🙂 🙂 ... jediné čo teraz máme neskutočný plač pri lúčení..ale potom je už v pohode 🙂 🙂 môj anjelik to zvládol lepšie ako ja...ako prvý krát keď začal plakať, plakali sme obidvaja... pani učiteľka bola taká zlata, že ma stisla 🙂 a keď som ho tam nechala, odišla do práce, poslala mi sms s fotkou ako sa krásne hrá 🙂 🙂 hneď mi bolo lepšie

katrinkab
24. okt 2017

Naša úsmevná spomienka je z nedávna, keď moja malá prišla do škôlky po víkende u starých rodičov. Oni bývajú so švagrinou a tá bola tehotná (už šťastne porodila).
Prišla ráno do škôlky a všetkým vo veľkom líčila ako sa teta pocikala. No, v skutočnosti jej odtiekla plodová voda. Teraz si myslí, že aj dospelý sa normálne pocikávajú, no ťažko ju presvedčiť teraz o opaku.
Lego Duplo máme doma, je to u nás top hračka najmä u môjho skoro 2-ročného, on sa nedokáže zabaviť s ničím iným. Ale aj u mojej 3-ročnej dcérky je to druhá najobľúbenejšia hračka po bábikách. A takáto sada by ich určite potešila.
Keď ju uvidela malá strašne moc sa jej páčil záchod aj toaletným papierom.

sasena158
24. okt 2017

nasa Emka skolku miluje 🙂 najviac zboznuje pani ucitelku Anicku, ktoru samozrejme doma napodobnuje, ked si nauklada vsetkych moznych plysakov do radu a hra sa na skolku 🙂 tento rok zacala chodit uz do druhej triedy, no stale spomíname na minuly september ked nastupila do skoly prvy krat.. prvy den v skolke - prisli sme pred triedu a v tej chvili sme nevedeli, ze nejake dieta mame - utiekla nam k ostatnym detickam a odvtedy do skolky chodíme bez placu a bez stresov 🙂 myslim ze to bude aj tym, ze ma naozaj rada svoje pani ucitelky 🙂

petronelak
24. okt 2017

Starsia dcera Vaneska chodi do skolky uz druhy rok a teda od prveho dna skolku zboznovala nikdy neplakala ale ze naozaj nikdy ani slzu nevyronila leda tak ked ostala chora a nemohla ist za svojimi kamaratmi/spoluziakmi, a prihoda juj ona je taky partizan co nam nepovedia ucitelky to nevieme ona nepovie nic ale od prveho dna si tam nasla “frajer” a teda je to vzajomne stale az dodnes dokonca si uz robia srandu ze oni su take “talianske manzelstvo” najskor sa pohadaju nahnevaju potom sa obimaju 😍 a este ona je taky pozorovatel v skolke nespava aby jej nahodou nieco neuslo a pride vikend a uz o 12 sa taha do postele ze ide spat ze musi dospat to co v tyzdni v skolke zameskala🙈 😂

vonava007
24. okt 2017

Dobrý deň. Do škôlky chodime druhu 'sezónu'🙂 začiatky boli naozaj veľmi ťažké, pol roka nonstop nejake choroby..... plač, zajakávanie, pocikávanie....týmto všetkým sme si prešli a už je fajn. Najlepšie su školkarske akcie, ako napríklad takáto veľká haloweenska spojená s lampionovým sprievodom.

katulienka85
24. okt 2017

My máme doma tiež malú škôlkárku. A malá patrí chvalabohu k tým, čo škôlku milujú. Nástup do škôlky nebol bez slzičiek, ale chvalabohu len prvý deň. Miuška nastupovala prvý deň do škôlky, ja do novej roboty. Bola to veľká zmena pre nás obe. Ona plakala v škôlke, ja zo všetkých tých emócií v novej robote. Pekne som sa predviedla hneď prvý deň🙂)) Ale zvládli sme to obe na jednotku, z čoho mám dodnes veľkú radosť. Miuška najradšej v škôlke kreslí a tvorí. Je to šikovná baba🙂))

sam2
24. okt 2017

Môj malý škôlkár ma na škôlke najradšej, citujem: ômaminka zo škôlky sa mi najviac páči cesta domov" 😂
A vtipná príhoda sa mu stala akurát dnes. Ráno si v škôlke na pančušky natiahol kraťasy. Niekoľkokrát som mu prízvukovala, že keď pôjdu von, kraťasky dolu a dať tepláčiky v ktorých prišiel. Myslíte, že sa prezliekol? No neprezliekol. Bol vonku v kraťasoch, pančuchách a gumákoch 😂 😂 😂 🙏

xjanulkaax
24. okt 2017

Moje 20mesacne dvojcatka do skolky pojdu sice az na buduci september, no nad Lego Duplo Skolka sme rozmyslali, ze by dostali pod stromcek, aby sme ich aj formou hry pripravili na to, co ich caka 🙂 okolo skolky vsak chodime kazdy den a sledujeme, ako sa deti hraju a hned by sa k nim pridali 🙂 a kedze tych dvojciat na nasom sidlisku nie je vela, uz nas hadam poznaju vsetci skolkari a ucitelky zo sidliska 🙂 najzabavnejsiu prihodu zo skolky teda nemam aku napisat, ale uz teraz si viem zivo predstavit, ako sa budu v skolke "zamienat" a vydavat jedna za druhu, kedze su rovnake a nespozna ich niekedy ani tatino 😀

diankainka
24. okt 2017

Dianka je velka paradnica, bez ruzu, zrkadiela s makepom ani na krok a v skolke to uplne vyhrala, ked pani ucitelka vyzerala ako Elza. Prvy den zo skolky hovori: "Mami, moja ucitelka je cista Elza. '' Odvtedy je skolka nasa 💃